2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

papatya prensese RABBİM eşinin ve tüm sınava gireceklerin yardımcısı olsun inşallah.ALLAHIM gönlünüze göre versin.
selselcim ben burda en son 25ekimde özel hastaneye gittiğimde herşey çok ii normal.erken doğmazlar ama sen her ihtimale karşı tıp fak git demişti.
iyi ki tıp fak gitmişim orda 3günde bir kontrole gidiyodum en son geçen cmt kontrole gittim pazar su geldi sezeryan oldum.
bu da benim imtihanımmış demek ki o kadar kontrole gitmeme rağmen yaşayacağımız varmış ki böyle oldu
bir de 9günlük tatile denk gelince hastanede doç yrd doç prof yani hocalar tatilde olması sanırım buna sebep oldu.
artık duadan ve beklemekten başka yapacak bişey yok
RABBİM size böyle sıkıntıları yaşatmasın

selamm... cok sıkıcı bir hava var burda kapalı ... yağsa bari..

uyandıgımdan bu yana bebişim hiç hareket etmemişti aklım çıktı zorla cikolata filan yedim simdi hareket etmeye başladı rahatladım.. biraz daha hareket etmeseydi koşuyodum hastaneye...
vuslatyaren hep aklımdasın... inşallah bir an önce bebişlerini alırsın kucagına güzel haberlerini bekliyorum..

papatyaprens ben biraz gec kaldım ama sanırım eşin su an sınavdadır ben şimdi duamı yolluyorum:)))

Vuslatyaren bütün dualarım sizinle canım.
Burcum bende buradan annemin evine hasta gittim ballı süt mandalina nane limon falan yaptı annem uyuyup dinlenerek atlattım orada kalırken.Burada olsam daha kötü olurdum.Allah şifa versin.
Sirinem benimde hastaneye gidince stresten falan tansiyonum düşüyor bayılıyorum gittiğimizde.Sıra bekle bilmem ne fenalık basıyor tabi.
Benim bebeğimde sırf stresten küçük kaldı demekki boyle yiyorum çünkü.Annemlerde kalınca 3 kilo aldım.Ayakta tutmamaya çalışıyorlar.Stres yok birşey yok.Burada manyak ediyorlar adamı.
Adilemircim allah sana kolaylık emire acil sifalar versin.İnşallah kolaylıkla atlatır bu dönemi
Papatya prenses ınşallah allah hayırlısıyla sınavı kazanmayı nasip etsin eşine ,
Allah hepinizin gönlündeki derde şifa versin ınşallah

vuslatcımm bebişlerine hep dua ediiyorumm inş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar,
burcum geçmiş olsunn dikkat et antibiyotik alamıyorus :94: bu dönemlerde bolbol meyve ye süt iç inş kolay atlatırsın,
manolya resimleri en kısa zamanda bekliyorus rabbim güsel günler geçirmek nasip etsin odasında
papatya prenses Allah eşinin yardımcısı olsun bi solukta çözsün soruları inş hayırlı bi iş nasip etsin...
sibelcim bebişler bu haftalardan sonra derin uykuya dalıyolarmış ondan hareket etmemiştir seninkide, gerçi sana diyorum yarım saat hareket etmesin bende panikliyorum ay nolucak bu halimis bilmemm :26:
hayırlısıyla vaktinde sağsağlim kucağımısa alsak :97:
dilekcimm rabbim oğluna bol bol şifa versin inş önemli bişii değildir, doktordan gelince haber ver bise de, doğru okul da illa oluo ama bağışıklıkları güçlenio inş kolay atlatırr....
tansiyon problemi yaşayan arkadaşlara da acil şifalar diliyorum inş düzene girerr

allahın şifa versın mınık kızlarına..
ınşallah hemencecık toparlarlar ..evlerne gelırler canım...

yukle canım cıcı topıgıne gorelım bızde...
allah gonlune gore versın canım..benım ablamda gırdı sınava..allah yardımcınız olsun bıtanem..

emır e geçmıs olsun dıleklernde bulunan tum arkadaslarıma tsekkur ederım..emır gunduz ıyı..sadece oksuruyor..ama gecelerı hem oksruyor hem kusuyor..
bunada sukur..alıştım artık..bırde bende uyuyamıyorum zaten..gecelerı nobetteyım..
acıle gıttık..pratısyen hekım vardı..
baktı..pamuklu camsır gıydır dedı.ama zaten ıçınde pamuklu camasır vardı..
bırde deterjandan olabılırmı dıye dusundu..ben zaten zararlı olur korkusuyla deterjanı az koyarım..ekstra durulama tusunada basarım.makına bır kez fazla durulama yapar..
sonra hametan krem surdum dedım..iyi dedı.vazelınde tahrıse ıyı gelır dedı..
tahrıs oldgu fıkrıne vardı sanırım..
sonrada ıdrar yolları antıseptıgı verdı..şurup olarak ıçıyor..ıltıhap olup içerı ılerlemesın dedı..
işte boyle..geldık..şurupu ıçtı..

bende kapı süsümü yaptım bıtırdım kızlar...cıcı topıgıne bır ara eklerım..bebek sekerlerımde yapılmayı beklıyor..kayınvalıdem de gelseydı de onlarıda bıtırseydık...

selselcıgım..senı gormek ne guzel..bebeklerın nasll....

sıbush cum canım..sıcak grıp ıçın ıyıdır fakat erken dogumm rıskıdir..aman sen kendını yınede çok sıcak tutma..
ben doguma gıtmeden duşa gırememde(sonuçta aralık,saç kurutma vs.ugrasmamak ıçın..)boynumdan altını sıcak suya tutmayı dusunuyorum..ve karnımada sıcak bır havluyla kompleks yapmayı dusunuyorum...bır arkadasım sancıısı varken doktora gıttı..36 haftalıktı...doktor yok sancın faln demıs..vıtamınsızlıkten karın agrın var demıs..eve gondermıs..
oda karın agrısı geçmeyınce havlu ütüleyıp karnına koymus..
fakat sıcak kaslarını gevsettıgı ıçın sancıları artmıs.tabı doktor dogum degıl dedıgı ıçın, o havlu ütüleyıp sıcak kalmaya devam etmıs.ama sancılar artmıs..
evde suyu gelmıs.o zaman anlamıskı dogum sancısıymıs sancılr..
hastaneye gıdnce 5-10 dakıkada dogum olmus zaten..
buda bana bır fıkır verdı..sıcak kasları gevsetıyor..dogum kolay olabılır dye..tabı çok asırı can yakacak kadr sıcak degıl...ılıktan bıraz daha fazla olsa yeter..
yanı kısaca kendinı çok sıcak tutma canım benım...

Son düzenleme:

ay canm dediğin gibi vaktinde sağlıkla gelsinler diyorum bende hep ama hamile olmaktan sıkılmaya basladım biraz erkende gelse olur artık:)))) böyle hareketleri yavasladımı cok panikliyorum.. bide mantıken su an dogarsa küveze ihtiyacı olmadan yaşar dedi doktorum gelişimi tamamlanmış.. bu arada dogumu beklerken birşey olacak diye cok korkuyorum...:18:içimde hep bi sıkıntı

herkese iyi akşamlar kızlar.
eve yeni geldim kayınvalidemle çarşıya çıktık.oğluma küvet,bornoz,uyku tulumu,alt-üst takım ve ayakkabı patik aldık hepsi çok tatlı.fotoğraf makinem annemlerde kaç zamandır,her gittiğimde alayım diyorum unutuyorum.yarın unutmazsam fotoğraflayıp cici topiğimize eklerim aldıklarımızı

teşekkürler canım iyim.bebekler iyi cok şükür benim de salı kontrolüm bakalım ne dıyıcek ne kadar olmuş bebişler merak edıyorum benım kontrollerim haftada bıre dusuruldu ikiz oldugu ıcın..bu önümğzdeki haftayıda atlatırsam inş tehlikeyi atlatırım inşş...

kızlar yaaa yemek yaparken biber doğradım oda acıymış ellerim yanıoooo :84: ne yapıcam bilmiyorum :96: sık sık yıkadım olmuyo kolanyaladım olmadı şimdi de buz torbası elimde geziyorum... :18:
önerisi olan varmı?? :84:

bıkeresınde ben yaptım ama oyle az boz degıl 1 kılo bıberı dograyıp ellerımle karıstıra karıstıra yıkamıstımsonrasında ellerım bıber gıbı yanndı eşim yanık kremı surdu bıraz aldı acısını ama ellerım haşlanmış gıbı havada dolandım gün boyudene istersen yanık kremını...

oh sen rahatsın ozaman beklersin tabi :79: benim ki de ööle olsa bende gelsin die bakarımm :97:
bende hemen doğsun istiyorum ama önce kilo aldırmam lazımm bu akşam sebze yemeği yaptım şirvan dan tarif aldım çok güsel oldu bol vitaminli meyvemide yedim sütümüde içtim ilaçlarımıda aldım bebişe bol dopink uyguluyorum kilo almasında göreyim
Allah ım inş kilo alır....
bende sürekli tetikteyim bugün eşimle pazara gittik ama korka korka sanki yine kramp girecekmiş gibi geldi :18: ama Allah a şükür bişii olmadan ewe geldimm....

Allah ım sağsağlim bi kavuşsak bebişlerimise :97:
sibelcin sen ne güsel atlatmışsın doğsa bile küveze gerek yok Allah ın izniyle darısı başımaaaa

ayy çok saol canım bi deniyim, ellerim iice gerildi inş iyi gelir ya altı üstü 2 küçük biberdi yerkende acısı fazla değil ama işte cildim çok hassas

cnm bepanthan var yanık kremi ondan kullansam bişii olmas dimi hani bebek açısından ??

Son düzenleme:

ohhh maşallah iyi bakıyorsun bebişee.. bugünlerde benim miğde yanmalarım başladı ne yesemde sonrasında hiç zevk almıyorum.. sürekli istifra ettikten sonraki tahriş hissi var boğazımda.. doktor bi ilaç vermişti abimi yolladım şimdi nöbetçi eczane bulsun diye :))

canım benim en cok korktuğum erken doğumdu allahtan atlattık o dönemi sayılır...darısı başına .. yarın gidicem muhtemelen 3kg ye yakın olmuştur.. hayırlısıyla bir kaç haftaya gelir artık bebişim:)))) doktorum 3.250 gibi doğar dedi.. ben normal doğum istiyorum o yüzden 3.500ü gecmesede olur:)))) sonra dogurmak zor olmasın

herkese slm kızlar pc bozuldu çok zor yazıyorum takipte olcam ama yazamıcam sürekli kusura bakmayın. vuslatcım aklım sende dualarımda sen ve bebişlerinle allahım yardımcınız olsun şifalar versin.

dilek cnm emire çok geçmiş olsun bence uzman bir dr götürün

sibel az kaldı senin çok heyecanlıııııı

güldenim üzülme maşallah bak sı2ı besleniyorsun bak bebişin nasılda tompikleşcek öptüm

benim tüm gün sancım vardı karnımda başladı sonra sol kasığıma geldi ve gitmedi kahvaltım yarıda kaldı yattım ağladım acıdan neyseki geçti iki saat falan önce. şimdi arada yine vuruyor inş yarında sancım olmaz

ayyyyyy bir yazcam on dk oldu yaaa klavye bozuldu kız3ar

Son düzenleme:

sibelcim kren iyi geldi ellerime geçti desem yeridir tekrar dan çok saoll
inş hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruss kız sen yarın doğurdum die de gelirsinn aman hakkında hayırlısı olsunn bende normal istiyorum doğumu inş
dediğin gibi çokda büyük olursa sezeryan a alıyolarmış inş sende istediğin gibi normal doğurursun...
ben miğde yanmasını 4. aydan beri çekiyorum çok zor oluyo biliyorum sanki ağzından kulaklarından ateş çıkacakmış gibi oluyo bana doktorum gaviscon verdi naneli gibi çok iyi gelio ferahlatıo içimi benimde hep vaar yanmamm şimdi bile var ama çok da zorda kalmadıkça içmiyorum
inş sende rahatlarsın canım kullan bakalım geçmiş olsun...

inş canım artık duble dikkat ediyorum yediklerime bakalım 2 hafta da ne kadar olucak :97:

sana da çok çok geçmiş olsun cnmm bol bol dinlen,
arada bende de oluo kasılmalar karnımda ne yapıo o kadar merak ediyorum sanki göbeğimden çıkcakmış gibi
son haftalarda bunlar olabilir normal diolardı seninki de normaldir canım
inş klavye en kısa zamanda düzelir de sende hep aramısda olursun k.i.b. cnmm görüşürüss...
bizi takip etmeyi ihmal etme

buarada hamileyken grip ve sağuk algınlığında yapılması gerekenleri buldum bi yerde

Gebeyken soğuk algınlığı veya grip olduğunuzda şunları yapın:

Olabildiğince çok istirahat edin
Bol miktarda sıvı alın.
C vitamini alabilirsiniz
Halsizli kırgınlık için parasetamol kullanabilirsiniz (günde 3-4 tablete kadar alınabilir)
Burun tıkanıklığı durumunda burun spreyi kullanılabilir.
Doktorunuzu Ne zaman Aramalısınız?

Aşağıdaki belirtiler varsa lütfen doktorunuzu arayınız:

Cilt renk değişiklikleri ile birlikte yüksek ateş ( 37.5 C dereceden fazla) varsa
24 saat den uzun süre sıvı alamaz iseniz veya beslenme problemi varsa
Yutma zorluğunun devam etmesi ve boğaz ağrısının geçmemesi
Ağrı kesici ilaçlarla düzelmeyen baş ağrıları
öksürmekle birlikte yeşil-sarı renkli balgam çıkartılıyorsa
Nefes alırken zorlanma , göğüs ağrısı oluyorsa.

slm kızlar,
sibush zap zup hunny adilemir belgun ve iyi dilekte bulunan dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim
belgun sana da geçmiş olsun inş sancıların artmaz
ben de bugün gidemedim yarın bebişlerime gidecem inş ii haberler getiririm
kızlar ben ilkini normal doğum yapmıştım bu mecburen sezeryan oldu
ama tavsiyem şartlar uygun oldukça normal doğumu deneyin
benim 1hafta oldu ama hala dikişlerim sızlıyo
ama öyle ki bebekleri düşünmekten kendi dikişim çoğu zaman aklıma bile gelmiyo
RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun kendinize dikkat edin hoşçakalın
dualarınızda bizi de unutmayın...

canım yarın en güsel haberleri inşş senden bekliyorummm dualarımıs seninle çok öptüm cnm kendine iyi bak dikişlerinde inş en kısa zamanda geçer inşşş...

vuslatyaren canımm bi an önce iyi haberlerini bekliyoruzz allahım bebişlerine güç versin..

hunnycim bende abime aldırdım şimdi gaviscon biraz iyi geldi sanki:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…