- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.281
benim bebeğimde aşağıda dönmüş yolunada girmiş üstelik ama ben evdeyim hep bi sıkıntım olmadı bu konudakızlar günaydın;
aranızda karnı aşağıda olan varmı?bebeğimin hareketlerini hep göbek deliği hizasında yada daha aşağıda hissediyorum.zaten erken doğum tehlikem var.daha çok korkuyorum.doktorumda karnın aşağıya düşmüş dedi.daha bugün yeni 33.haftaya girdim(((((
akıntı şu zamanlarda hepimizde daha fazla arttı buda normalmişçok oluyorum ama peki su gibi akıntısı olan varmı aranızda.demin wc ye gittim renksiz su gelmiş.akıntım olurdu bazen ama bu su gibi emin olamadım.
çok oluyorum ama peki su gibi akıntısı olan varmı aranızda.demin wc ye gittim renksiz su gelmiş.akıntım olurdu bazen ama bu su gibi emin olamadım.
Aaa maaşallah kaynana aman allah yardımcın olsun canım evlerden ırak.Olayın iyi tarafı eşinde görmüş yüzünü.Allaha şükür benim eşimde gördü.Allah eşlerimizin gözünü açsın yani.Sana da sabır versin canım.Hamile hamile ugrastigimiz şeylere bak
elifcim çok sevindim kayınpederinin bu tavrınaa
ama kaynanan ayıp etti yani baştan beri bunu söylüyoruz
sanırım anladı hatasını ama çok geç olduu
iyikide gidip konuşmuşsun kayınpederinle ve halletmişsin konuyu için rahatlamıştır
eşinde görmüş annesinin durmunu ohh herşey açığa çıkmış
için burkulmasın canımcım herşeyde bi hayır vardır de bunun içinde
yat uzat ayaklarını o hizmet etsin bu günlerinde daha fazla üzme kendini
selam kızlar doktordan geldık şimdi bebişimin tombul olmasının sebebı seker degılmıs cokdusuk cıktı aclık sekerım 66 tokluk sekerım 90 cok mutluyummmm cok korkmustum amacok şükür sorun yokmus kızımın tombıklıgıymıs o benım yedıklerım ona gıtmıs
Evet canım yaa gidene kadar çok korktum ama sonra rahatladım zaten doktordan da fırça yedim bebek iyi kilo alamamış iki haftada eşimide beni de fırçaladı artık doğumu bekliyoruz hazırlıklı olun ama bikaç günü de var bu haftayı da çıkarır gibi gözüküyo daha kanala girmemiş dedi cumartesi çatı muaynesi yapçakmış bu hafta iyi beslenmemi sık sık faydalı şeyler yememi söyledi bakalım aklıma ne gelirse istiyorum kaynanamdan bugün sütlaç geldi meselaböyle de huzursuz oluyorum ben yatıyorum bilgisayarda pinekliyorum o sürekli ewde bişeyler yapıyo kendi işimi kendim yapmayı sewerim ama eşimin ikimizede kesin talimatı bu zaten ağrılarım çok arttı bikaç gündür dün alışwerişe çıktık ödüm koptu çok sancılandım we şiddeti de artmaya başladı artık bakalım olması normal dediği için doktor sakin olmaya çalışıyorum
selam kızlar doktordan geldık şimdi bebişimin tombul olmasının sebebı seker degılmıs cokdusuk cıktı aclık sekerım 66 tokluk sekerım 90 cok mutluyummmm cok korkmustum amacok şükür sorun yokmus kızımın tombıklıgıymıs o benım yedıklerım ona gıtmıs
boş ver canım ya salla gitsin yapsın işinin adı ne sen rahatsızsın yani sağlam olsan neyse hem haketti bunları :))
ayy zaman baya yaklaştı elifim yaa heyecanlandım şimdi
bi çatı muayenesi ol bakalım nasıl bişeymiş çok merak ediyorum kimisinin ki çok rahat geçiyo seninde öyle olur inş.
benim dr çatı muayenesinden bahsetmedi henuz bakalım bidaha gidince bişi söyler mi
kızlar sağolun biraz rahatladım.tedirgin oldum aylardır ilaç kullanıyorum erken doğum için.birde suyum gelir diye korktum.
Evet canım zaman bayaa yaklaştı sanırım şaka gibi geliyo hala artık doğursamda küveze girmesine gerek kalmazmış sancın yada suyun gelirse rahat ol erken diye endişelenme dedi
bende merak ediyorum o çatı olayını bakalım nasıl olucak pazar gidip artık doğumluk ağdamı da yaptırdım rahatladım artık ben nereyee çantalarım oraya çok garip bi duygu
ctesi nst için doğumhanenin oraya gittim sancı odalarında nstye bağlı doğuma gelmiş iki kişi wardı biri rahattı arada sancısı geliyodu ama çok şiddetli değil baya sohbet fln ettik, öteki sancısı çoktu ama doğum için yeterli açılması yokmuş ebeler başına gelip gidiyodu ağlıyodu sürekli arada çığlık atıyodu fena oldum ama güzel ilgileniyolar onu gördüm en azından
Gülşeeen napças bilmiyorum inşallah kolaylıkla atlatırız
elfella guldeseker cok tesekkur ederızayrıca sorunlar cozulmus elif cok sevındım senınde gozun aydın canım
amin canım inş. valla bende bilmiyorum sezeryandan hiç korkmuyodum epidural olurum diyodum o konuda rahattım
ama dr bebek baya aşağı inmiş dönmüş normal doğurabilirsin dediğinden beri benide korkular sardı nasıl olacak bilmiyorum netten normal doğum videoları izledim biraz olsun rahatlarım diye ama yinede korkuyo insan hiç tecrubemiz olmadığı için hergece ruyamda normal doğuran kadınlar görmeye başladım nasıl düzeltecem bu psikolojiyi bilmiyorum gerçekten
saol canım zor da olsa çözdük mecburen senin kız tombik diyorus da geçmişte göremedim kaç gr olmuş?
canım 3026 gram olmus 4 kıloyu gecer dedı doktorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?