2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inş. inş. tek teselli o oluyo sanırım ama dünyalara bedel bi güzellikmiş
kuzenim mutlaka o anı yaşamalısın diyodu içinden çıktığı an çok değişik duygular kaplıyomuş insanı
sancıyı çekerken kesinlikle bidaha yapmam diyomuşsun ama sonradan unutuluyo falan demişti sevgisinden dolayı
istesem sezeryanda yapar dr um ama elimde nıormal doğum imkanı varken onu hiç düşünmüyorum bi aksilik olmadığı sürece tabi
inş. hepimiz rahat doğumlar geçiririz

bu arada kızlar oğluma yeni bi isim bulduk 'yasir' daha karar vermedik düşünme aşamasındayız sizce nasıl

ooo maşallah canım hakkaten geçer gibi gözüküyo
benim kız da başta iri gibi gidiyodu ama sonra pek kilo alamamış 36+2 de 2810 gr çıktı artık beslemeye bakıcaz

canım üzülme biliyosun patiğin ki son haftada nasıl kilo almıştı seninkide toparlar stresli bi hafta geçirdin o yüzden almamıştır

ooo maşallah canım hakkaten geçer gibi gözüküyo
benim kız da başta iri gibi gidiyodu ama sonra pek kilo alamamış 36+2 de 2810 gr çıktı artık beslemeye bakıcaz

uzulme canım stres gercekten cok etkılıyobızede sanrım gece uykudan kalkıp yedıgımız meyveler yaradı:))herkese tavsıye edıyorumm bende sımdı

gözün aydın canım.benimde hala şekerle sorunlarım var doktor yine şeker yüklemesi istedi 100 ml.lik.ama bebeğim 2,160 gr öyle iri değil gelişimi kilosu normal.şeker olsaydı bende iri olur diye düşündüm ama neyse yarın gidip yaptıracam inşallah.
seninde az kalmış canım.okuduğum kadarıyla stresli günler yaşamışsın.kayınvalidenede hayret doğrusu son zamanlarda yapılacak işmi bu.madem annende kalmanı istemiyorsa baştan tavrını koysaydı bu kadar yalan dolana ne gerek vardı üzdü sizi.

inşallah canım.yasir ismide güzel bence

selam kızlar umarım herkes iyidir kaynanam bize yerleştiğinden yukarı çıkıp pek giremiyorum eşime söyledim biran önce eve net bağlatsın diye sıkılmaya başladım çünkü biraz geçmişe falan bakayım

Yasir bence de hoş, bizde kızımın adını baştan beri Rüya diyoruz yanına isim koysakmı düye düşünmekteyiz karar veremedik içime sinen tek 2.isim Rüya Betül oldu ama emin değilim

Evet doktorda ya yemek yemedin yada üzdüler seni deyip eşime fırça attı garibim bişey de diyemedi şimdi meyve fln soyup beslemeye çalışıyo
Bakalım inşallah benimkide biraz daha toparlar doğmadan kendime muzlu ve çikolatalı puding, kazandibi fln yaptım bol bol yerim meyve de atıştırırım arada

ahsen canım ınsallah senınde sekerde bır sorun cıkmas bende kafama takmıstım bebek ırı deyınce dr da seker gozden kacmıs olabılırmı demıstı ama neysekı bısey cıkmadı sende ıyı haberler verırsın ınsallah dıyet falan yapıyormusun suan

şeker çıktığından beri tatlı yemiyorum dikkat ediyorum ama 100 lük test yaptırmamıştım doktor onu yaptır dedi.yarın yaptıracağım.inşallah sorun çıkmaz canım

Herkese merhaba uzun yazamıcam klavyemhala bozuk ekranklavyesıyle denıyorum elifim çokama çok sevındm okurken heyecanlandm Kayınvalıden ayıp ettıı olsun sende kalmıs buyukluk aferın konuşmak her zaman enguzel cozumdur

sırınem gozun aydın cnm oh sukur

gozden kacırdıklarım olduysa affola

dilek cnm sancılarım gecen ay dustugum ıcın oluyordu sonra devam etmedi gectı ama yıne basladı suyumda gecen hafta az az geldı ya ama galıba sancım fıtılden oluyor ıltahap sokuluyo galıba ıns oledr çarş gitcez ztn doktora bu arada emirede çok sevındm

bebısh yok nezamandır bırde lolıs meraklandmmmmmmmmm

Hepimizin şimdiden bebeği hayırlı olsun;
İnşallah 6 ocakta bekliyoruz kızımızı. Son kontrolumüzde bebeğimde araknoid kist çıktı, çok endişelendim. Doktorum önemli olmadığını söyledi ama ben çok telaşlıyım bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı?

senınde bebegın hayırlı olsun ve cok gecmıs olsun ılk defa senden duydum ınsallah kısa zamanda ıyılesır ama ınternette cogu zaman onemsızdır yazıyor umarım önemsızdır arkadasım

Yasir bence de hoş, bizde kızımın adını baştan beri Rüya diyoruz yanına isim koysakmı düye düşünmekteyiz karar veremedik içime sinen tek 2.isim Rüya Betül oldu ama emin değilim

ya ben bukadar zor olduğunu bilmezdim ne zormuş bebişe isim bulmak :)) bende yanına bi ek bulabilirim belkide
betülde güzel isim canım olabilir bence

bu arada ahsencim teşk ederim ilgilendiğin için

geçmiş olsun arkadaşım dr un önemsiz dediyse endişelenme bence

merhaba kızlar:))) bugün doktor kontrolüm vardı ama doktorum acil doguma gidince kaldı randevum.. nst ye bagladı asistanları.. ultrasonda göremedim kızımı ama nst baglıyken kuzucugmu hıckırık tuttu cok komikti:)))
sancı filan cıkmadı bu arada hersey yolundaydı..pazartsiye tekrar gün verdiler çatı muayenem yapılacakmış...

sirine gözün aydın canım.. bebiki iyi beslemişin:)))

sibelcim herşey yolundaymış maşallah diyelim
tam hıçkırık tutacak yeri bulmuş bebişinn
ay şu çatı muayenesi en çok merak ettiğim şey bi git gel bakalım neler yaşıcaksın..

canım benim hamileliğin başından beri karnım aşağıda doktor ikiz olduğu için normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…