2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şirinem. maşallah kızına.tombiş tombiş olacak inşallah.canım benim 100 lük yüklemede şekerim yüksek çıktı ama dikkt edince bebeğim fazla klo almadı.endişelenme şimdiden daha belli bile değil.tüm kilolu bebeklerde şekerden değil ya.dr lar önlem alıyolar sadece.tansiyondada küçüğün 9 un üzerine çıkması sorun oluyomuş.bunun içinde tuzu kesip protein ağırlıkı beslenmek gerekiyomuş.hamur işlerinden uzak durmak gerekiyomuş.az kaldı cnm.

maşallah kuzuna cnm.sağlıkla gelsin inşallah.

slm kızlar.bugün tüm gün annemdeydim eşimde oraya geldi yemeğimizi yedik çıktık geldik evimize.
eşimle film izledik ''eyvah eyvah'' fena bir film değil güldürüyor insanı

ay kızlar geçmişi okudum çok sevindim bazı arkadaşlarımızın doğum tarihleri belli olmuş,bazı arkadaşlarımızın bebişleri kocaman olmuş ayyy ne güzel hayırlı olsun

günaydın kızlar ay 1 saat dir uyanığım uyku tutmuo yattığımdan beri de miğdem bulanıo biras üşütmüşüm miğdemi sanırım :26: ya ewden de çıkmadım soğukda değil ama nasıl oldu anlamadım
begüm bu aralar pek uğramıosun bi görünüp kaçıosun arada gel ösletme kendiniiii
denizcim inş dediğin gibi benimkide 2 hafta sonra kilo almış olur inş.
kendimi meyveye verdim, süt içiyorum, kızartmadan uzak durmaya çalışıyorum, hamur işi yapmıcam zatenn =) buarada senin bebişe de maşşallah inş benimki de bi tospaa olur
cancer cım bende isledim o filmi gerçekten güsel devamı da gelicekmiş 7 ocakda vizyona giriyomuş :81: ata dedimi zaten komedi
şirvan cım maşşalah bebişineeeee hakketen tospaan büyümüşş Rrabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :97:
akşam yazmışsın ama 1 saat sonra gördüm çevrimdışıydın...
neyse kızlar gece mak. çamaşır atmıştım onları sereyim eşim de bi pazarı var uyuyo, ben yine buralardayım görüşürüss

Son düzenleme:
günaydın güldencim neden uykusuz kaldıgımda ortaya cıktı tabı 37 haftalık coktı tospagam nerdeyse son zamanaalrın agırlıgını yaşıyorum yanı bakalım nasıl dayanıcas ınsallah seker falanda cıkmasda

Son düzenleme:
maşşallah şirvan cım ben zayıf die düşünüyorum sen önden gidio die düşünüyosun hayırlısı olsun hakkımısda... ay benimki de 44. hafta filan olurmuşş aman Allah ım hakkımısda hayırlısını versin inş normal kilolarda normal zamanlarında doğarlar.... :97: ama senin kinin gibi olmasını isterdim bende :97: inş 2 hafta sonra gittiğimde kilo almış olurr...
bende şimdi sütümü içtim eşim hala yatıo bende yatayım bari biras daha :93:
yoksa abur cubur yicem yine

günaydın kızlar.
bizimde ayın 14nde kontrolümüz var en son 32.haftamızda gittiğimizde 1930 grdı bebeğim umarım kilo alımı güzeldir.
sağlıkla vaktinde gelsinler bebişlerimiz

canım tsk ederım bakalım evde olcuyorum tansıyonumu ınsallah ıyı gıder hep tansıyonda sorınmus cumku benı,de hamıle degılken 10/7 sımsı 12/7 bazende 13/8 daha cok artmas ınsall
canım sen takıp et yıne evde..kız kardesımded var..ama onunkı hastaneye gırınce çıkıyor..ne zamn hemsıre kontrole gıdınce olçse 14/10 falan çıkıyor..
oda bır sure evde takıp ettı..anlşaşıldıkı tansıyon olçulurken cıkıyor tansıyonu.. korkusu yuzundenmıs...
hastaneden çıkınca 12/7 yada 13/8 oluyor..
bazen hastanede olçtuklerınde sonucu ona soylemıyorlarmıos bıle...ıyı ıyı dıyormus doktor..artık 15/10 mu cıkıyorsa nedır..
hatta doktoru bırdaha gelınce tansıyon olçmeyelın sesnın demıs..
çok heycanlıdır kendısı..
doktor doguma gelırken hafıf sakınlestırıcı almasını soylemıs..hastaneye vardgındada doktor bır tane ben verırım..korkun gecer demıs..
işte boyle oda 22 aralıkta doguracak nasıpse..

denıcım..emırdekı kızarıklıklara yenılerı eklenmedı..netten okudugum kadarıyla hızla yayılır..içlerı su dolar bır kaç saat ıcınde yazıyor..bızde artma 1-2 tane oldu 1 gunde..içlerı su dolmad..çok şükür su cıcegı degıl...
ama en kısa zamnda su cıcegı aşısını arastırmam lazım...
nasıpse salı gunu doktorla konusp krese gıttıgını,ve benımde hamıle oldugumu anlatıcam...mumkunse aşı yapılsın dıye..
çunku anne karnındada su çıçegı tehlıkelı,yenı dogandada oyleymıs...

canım at makınaya yıkansın...
bende nescafe ozledım...
sütle yapıyordum hamıle kalmadan once..
ama sımdı onuda bıraktım 8 aydır içmedım...
ama bayramda 2 tane turk kahvesı ıçtım...
baska hiç içmedım..
bol süt yogurt..
dogumdan sonrada bebekte gaz yapıyor cafein...yıne ıçmem sanırım..uzun sure yasak bana...

ben kahve içiyorummmmmmmm haftada 1 türk kahvesi birkac günde bir sırf sütten neskafe... offff yoksa yasayamam beennn
canım sen çok sevıyorsun sanırım..bende yok kahve alıskanlıgı...

kızlar...emırı hastaneye goturcem yıne..
nedır bu hiç bıtmeyen sıkıntı..
hep hasatne muhabbetı yapıyormusum gıbı oldu...
bugun pazar acile goturcem..inşallah doktor anlar..
pipisi acıyormus..dun soyledı..baktım birşey yok....akşam yıne acıyor dedı..baktım bu kez kızarmıs...
çişini bıle zor yaptı..mızıklanarak...
sabah tuvalete gıdıyordu..vaz geçtı..acır dıye..
""çişini tutarsan daha çok acır ""dıyınce agladı yaptı...
krem surdum dun ,bugunde krem surdum..anlamadım nedır..krestekı wc dwnmı,nwdwn oldu bılmıyorum...4-5 gundur antıbıotık ve ballgam sökücü kullanıyorum emıe..20 gundur sökemedıgı balgam vardı.hep oksuruyordu..doktor balgam sokucu verdı ..5 gundur gecelerı 1 saat uyanıgız..öksürüyor ve kusuyor..balgamı atııyor...
bır ıyı olsaydı çocuk...
ama etraftan uydugum kadarıyla çocuk krese basladıgı ılk yıl çok hasta olurmus..sureklı çocuklar arasında mıkrop döngusü olurmuss..
krese gıtmezze ılk okulda olurmus..
o 1 yıldan sonra bünyesi aalışırmıs...
sureklı vıtamın kullanıyorum ona 1 aydır..ve hergun mandalına suyu sıkıyorum..ama doktorunda dedıgı mıkrop almıssa hasta olur..ıçtıgı meyve suları hafıf atlatmasını saglarmıs.ama hasta olmasnı onlemzmıs.çunku mıkropla aynı odada 4 saat gecırıyor..mutlaka alır dıyor..
off..çok yazdım..kusura bakmayın...

canım cok gecmıs olsun ınsallah saglıgına javusur bıran once sanırım benımde heycandan artıyor tansıyonum doktor olctugunde 14/8 cıkmıstı ama evde kendım dunden berı olcuyorum 12/8 11/8 gıbı sadece evde bırkere 13/8 oldu yuksek degıl heralde stres ve heycandan artmıs olabılır ordada neyse .bakalım pazartesı şekerde ıyı cıkar insallah bebişım kocaman olmus ama yınede seker cıkar dıye korkuyorum gercı daha oncekı olcumde bıseycıkmamıstı hakkımızda hayırlısı senın oglanda inşallah ıyılesır bıran once

kızlar bnde dün akşam çok kötüydüm annemde gittim yattım bi güzel annemin evde sobalı o sıcakta bide üstüme yorgan aldım terledim iyice biraz ii geldi sanki ter atmak bugün düne göre biraz daha iyiyim boğaz ve baş ağrım var bide çok halsizlik var.dün kızımda oynamadı hiç çok korktum ona bişeymi oldu die ama allahtan bugün oynuyo.

mrb kızlar
inşallah hepiniz iyisinizdir.
selsel, hunny, b.u.l.u.t, zap zup, guldeşeker, elmaşekeri, belgun, seçil8984, neva10, tatlıcadı2, adilemir, shirim, buurcuum, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ismini atladığım gözümden kaçan varsa onlara da ayrıca teşekkürler
kızlar bebişlerinizin kgnı kafanıza takmayın önemli olan haftaları bizim bebekler 34.haftadan sonra doğsaymış küvez veya yoğunbakıma gerek kalmayabilirmiş.
çünkü 34.haftada anne karnında bir madde salgılanıp bebeğin ciğerini açıyomuş.bizim o madde salgılanmadan doğdukları için onu ilaçla halletmeye çalışıyorlar.tabi bu da akciğeri açabileceği gibi kanama da yapabiliyomuş.yani riskli biraz...ama inanıyorum dualarınız ve dualarımızla bebeklerim hayata tutunacak inşallah
elinde bebek çantasıyla hastaneye gidip kucağı boş dönmek çok zor bi durum doğum yapanların bebeği yanına geldi ben yanım boş çok zordu.ama inşallah bugünlerde geçer.
ağırlıklarını soran arkadaşlar olmuş biri 2300gr diğeri 2180grdı.dün hastaneye gittiğimde biri 2060 diğeri 1930a düşmüştü.
ALLAHIM inşalllah hepinize sağlıkla zamanında doğumlar nasip etsin.
b.ul.u.t inşallah senin de erken doğum olmaz
adilemir oğluna çok geçmiş olsun RABBİM acil şifa versin
ne çok yazdım kusura bakmayın
sizden tek isteğim dualarınız...

Günaydın kizlar Dun annemle kuzucugum odasını yerleştirdik sil utule yerlestir derken aksam oldu nasıl yorulmusuz ama cok güzel oldu hersey yerini buldu cok sukur Hali perde ve koltuğumuz da hafta ici gelicek sonra fotoları çekip yüklerim ....O kadar cok giysi almışız ki askılarımız yetmedi Bugun askı almaya gidicez :) Herkese güzel bi pazar diliyorum...

burcumm sana da RABBİM şifa versin geçmiş olsun
şirinem inş sende de şeker falan çıkmaz o bebişinin kendi kilosudur

Vuslat canım hosgeldın goruceksın bak ıyı olucak bebıslerın dualarım sızınle.ıns bızım ıcın dıleklerınde dogru cıkar.bebıslerını yakında sende kucagına alırsın ınsallah canım benım

merhaba kızlar... Anneler ve bebişleri iyilerdir inşALLAH...
vuslatyaren Rabbim bebeklerine şifalar versin inşALLAH. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlerine gelir yavrularınn..
bu arada sizden özel bir isteğim var kızlar.. eşim bugün kpss sınavına giriyor.. ikibuçuktaa..dua bekliyorum sizlerden...hamilelerin duaları kabul olurmuş yaa inşALLAH..hayırlısıyla kazansın, gönlüne göre, hayırlı bir işe de girsin inşALLAH.. şimdiden dualarınıza amin diyorum kızlar..

Zapzupcum walla ben özel bişiy yapmıyorum açıkçası.Son bir aydan beri meyveyi çok yemeye başladım sütümü düzenli içiyorum hatta bazı akşamlar koca sürahi büyüklüğünde bardağa muzlu süt yapıp içiyorum onun haricinde sebze ağırlıklı besleniyorum..Sanırım stresten uzak durmak,kendinin üzmemek de çocuğa yarıyor..Üzüntüden sıkıntıdan olduğunca uzak durmaya çalışıyorum...Saolsun eşimde çok yardımcı herşeye..Sende kendini minik diye üzme lütfen.Sağlıklı olsun minik olsun.

canım inş toparlarlar tez zamanda dualarımız seninle...tabiki cok zordur ama alıcaksın inş sende bebeişlerini kucağına yakında..aslında benım doktorumda bunu atlıyo ama ikiz gebelik erken dogum sebebi bazı tekıl gebelıktekı annelere bıle (tabi erken dogum rıskı olan) 30. haftadan sonra ciğer geliştirici iğne yapılıyo bunu bızde atladılar dıye dusunuyorum.acaba sana yapılsaydı sonuc gene boylemı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…