- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.221
sanırım artık daha cok korluyorum kızlar kızım tosuncuk olmus naıl olcak nasıl yapcaz bılmıyorum kafamada taktım lnsallah seker cıkmas gercı dr amnıyon suyu normal fazla degıl dedı sekerde sanırım artıyormus bırde agız kurulugu cok su ıcme ıstegı yazıyordu ınternette bunlar yol bende ama yınede cıkar dıye korkuyorum dıyet veırcek ozaman dr yapmak sorın degılde bebegıme bısey olmasın kafama taktıgımı gorunce esımde kızıyo bana ınternetten okuyup durma dıyo dr
şirinem. maşallah kızına.tombiş tombiş olacak inşallah.canım benim 100 lük yüklemede şekerim yüksek çıktı ama dikkt edince bebeğim fazla klo almadı.endişelenme şimdiden daha belli bile değil.tüm kilolu bebeklerde şekerden değil ya.dr lar önlem alıyolar sadece.tansiyondada küçüğün 9 un üzerine çıkması sorun oluyomuş.bunun içinde tuzu kesip protein ağırlıkı beslenmek gerekiyomuş.hamur işlerinden uzak durmak gerekiyomuş.az kaldı cnm.
Canım maşalah oğluşuna..Sanırım yakın zamanlarda doğum yapacağız Allah kısmet ederse.Benimde bugün doktor randevum vardı normalde bugün 31+5 dim ama doktorda 33+6 çıktım benim meleğim 3 hafta önden gidiyormuş.Boyu da senin ki gibi 47 cm.Doktorda uzun boylu olacağını söyledi. 2241 gr.kilosuBen sezeryan istediğim için doktor 14-15 Ocak gibi bir günde olabilir dedi tabii herhangi bir sorun olmazsa..Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
maşallah kuzuna cnm.sağlıkla gelsin inşallah.
iyi akşamlar kızlar,
doktora gittim oğlum iyi maşallah 2400 gr olmuş boyu da 47 cm olmuş,uzun boylu olacakmış oğluşum kilomuz da normalmiş,bundan sonra bebekler günde 20 gr alırmış,40 günüm kaldı,doktorum yaklaşık 3200-3500 arası olur dedi,bebeğim baş aşağı dönmüş artık,bu iyi dedi,şimdilik her şey normal doğumu gösteriyor eğer oğlun süpriz yapmazsa dedi,2.5 hafta sonra yine randevum var ve bu sefer vajinal muayene yapacağını söyledi,çatı muayenesi olacakmışım,nasıl bir şey acaba umarım canım yanmaz,o zaman daha da netleşecek doğum şeklim,hakkımda hayırlısı olsun inşallah,bende 3 haftada 1 kilo almam gerekirken 1,5 kilo almışım doktorum dikkat et tuz ve hamur işinden uzak dur dedi zaten ne zaman dikkat etmezsem sınırı aşıyorum bu hafta hamur işi ve tatlıyı çok abarttım farkındayım,dikkat etsem iyi olacak,doğum esnasında 6-7 kilo gidiyormuş vücuttan bende baştan beri 11 kilo aldım en fazla 3 kilo daha alıp 14 kiloyla bitirebilirmişim
neva maşallah bebeğine.normal doğum olmasıda çok güzel.inşallah sağlıkla gelir oğluşun.kilonda çok iyi.14 kiloyla hamileliği bitirmek çok güzel.
selam hanımlar,,şöyle bi topiğimizi okuyunca artık doğuma ne kadarda yaklaklıştıgımızı gorebılıyorum bugun benımde kontrolum vardı.tansıyonum yuksek cıktı.140/100mmHg
doktorum yuksek buldu ve benı 1 saat dınlendırdı NSTden bebege baktı hersey yolunda ama tansıyonum yuksek olması ıyı degılmıs,bı kaçkez ölçtu hep yuksek cıktı.en sonunda ıdrar tahlılı verdım.sonucunu bekledık cok sukur temız cıktı en son tansıyounum 120/80 olunca bıraktı ama korktum cunku ıdrar tahlılım ıyı cıkmasaydı senı bırakamam dedı dusundum de ne cantam hazır ne bıseee sımdı eve geldım cantamı hazırlayacambu arada bebişim 2438g olmus maşallah tosun oğluma
elma şekeri çok çok geçmiş olsun.inşallah bidaha bukadar yükselmez tansiyonun.artık herşeye hazırlıklı olsak iyi olcak galiba.çantalar biz hazırolda beklememiz gerekiyo sanırım.biz hazır olalımda bebişler zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
vuslatcım ALLAH seninve kızların yardımcın olsun adları ne oldu bu arada
bende senin gibi 11 ocakta bebişi bekliyordum dün kontrolde
doğum başlangıcı dediler ciğer geliştirici kalp hapları yaptılar
şimdi beklemedeyiz bebiş her an gelebilir sende bebişim için dua et
ilkini kaybettim bu bebişim benle kalsın
bulut kendini üzme sakın.benim bi arkadaşım iki kez hastanede yattı doğum sancıları başladığı için ama zamanında yaptı doğumunuu. oda bi sürü ilaçlar serumlar kullandı.ve erken doğum ertelendi.dualarım seninle.bebişin zamanını bekler inşallah.
slm kızlar
nasılsınız?geçmişe bakamadım az önce bebişlerimin yanından geldim dikişlerimde ağrı var da biraz yatıcam
bi bakayım dedim benden başka doğum yapan var mı?herkes iyi mi?inşallah olumsuz bişeyler yoktur.
bizim bebişler de biraz daha ii ama hala biri yoğun bakım diğeri küvezde
dualarınızı bekliyorum
RABBİM hiçbirimizi darda sıkıntıda koymasın hepinize zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizimkilere de şifa versin
duanızda unutmayın lütfen
cnm dualarımız seninle.bebişlerinle birlikte evine döndüğün günün haberini bekliyoruz.
slm kızlar yenice dktrdan geldik oğluşumu gördüm herşey gayet yolunda dedi dktr doğum tarihimiz belli oldu 20 aralıkta sezeryan olucam inşallah sağ salim alırım kucağıma 3.000 gram 49.5 cm olmuş paşam
hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum
bugün doktra gidecek arkadaşlarımda inşallah hayırlı haberlerle dönerler
mutlu bir hafta diliyorum herkese iyi günler:79:
citos çok heycanlandım.ne güzel bişiy .sen şimdi aralık 20 yi bekliyosun.darısı bizlerin başına.sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alımak nasip olur inşallah.oğluşunada çok çok maşallah.