- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.321
kimsecikler yok mu kızlar
beni erken doğum yapacağım diye endişe kaplamaya başladı
ya daha 31 . haftayı yeni dolduruyorum ben 36. haftayı görürsem öpüp alnıma koyacağım
akşamları sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum size de böyle oluyor mu vajinaya iyice baskı yapmaya başladı
kızlar bir de karnım davul gibi sanki patlıcak gibi ayağa kalkınca da zor yürüyorum acaba bebişler erken mi gelecek
bir de kızlar bebişlerin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız ben daha yıkamadım henüz odaları gelmedi 1 hafta sonra odası gelir bebişlerimin artıkeşyaları ortalıkta duruyor
gunaydın bebegıne ne ısım koyuyosun canım..
merhaba kızlar:))) bugün doktor kontrolüm vardı ama doktorum acil doguma gidince kaldı randevum.. nst ye bagladı asistanları.. ultrasonda göremedim kızımı ama nst baglıyken kuzucugmu hıckırık tuttu cok komikti:)))
sancı filan cıkmadı bu arada hersey yolundaydı..pazartsiye tekrar gün verdiler çatı muayenem yapılacakmış...
sirine gözün aydın canım.. bebiki iyi beslemişin:)))
ben bebeyağı sürmeyi hep unutuyorumcanım korkma ben ikiz olmadığı halde zorlanıyorum geceleri dönerken , yürürken de öle paytak paytakbenimde vajinaya baskı yapıo arada normal heralde bunlar, gece yatarkende göbişime bebe yağı sürüyorum biras gerginliğini alıyo
inş bebeişlerin zamanında gelir
ben kıyafetleri 30 derecede kısa programda yıkadım sonuçta kirli değil bi sudan geçsin istedim...
hadi bakalım odaları gelince resim ekle bisde görelim ikiz olunca daha bi güsel olurr :97:
kimsecikler yok mu kızlar
beni erken doğum yapacağım diye endişe kaplamaya başladı
ya daha 31 . haftayı yeni dolduruyorum ben 36. haftayı görürsem öpüp alnıma koyacağım
akşamları sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum size de böyle oluyor mu vajinaya iyice baskı yapmaya başladı
kızlar bir de karnım davul gibi sanki patlıcak gibi ayağa kalkınca da zor yürüyorum acaba bebişler erken mi gelecek
bir de kızlar bebişlerin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız ben daha yıkamadım henüz odaları gelmedi 1 hafta sonra odası gelir bebişlerimin artıkeşyaları ortalıkta duruyor
sanırım aramızda ilk çatı muaynesi yaptırıcak olan sensin, sonrada ben gibi gözüküyo ctesi yapılcak benimde
git bakalım bize de aktarırsın bende merak ediyorum nasıl bişiy olduğunu
ay acır mı acaba herkese çatı muayenesi yapılıyor mu :78:
evet ben de boya vermesinden korkuyorum aslında iyi şeyler aldım sonuçta ama yine de belli olmaz hiç bebek eşyası yıkamadım bilmiyorumcanım bende öyleyim yatakta dönmek, yattığım yerden kalkmak artık çook zorlamaya başladı sen bide ikiz taşıyosun normaldir muhtemelen
Ama erken doğum riskine karşı tedbirli olmakta fayda var tabi bende 30derecede kısa programda yıkadım hepsi ilk yıkandığından boyama ihtimalleri olabilir diye düşündüm bide hunny nin dediği gibi temizler sonuçta
ani doğum olmassa yapılıyo bildiğim kadarıyla bi arkadaşım çok acıdığını söylemişti onun çok canı yanmış bağırmış ama bitek ondan duydum acıdığını diğer duyduklarım hep çok acımıyo korkulacak bişiy yok demişlerdi bakalım kişiye göre değişiyo sanırım
selam kızlar doktordan geldık şimdi bebişimin tombul olmasının sebebı seker degılmıs cokdusuk cıktı aclık sekerım 66 tokluk sekerım 90 cok mutluyummmm cok korkmustum amacok şükür sorun yokmus kızımın tombıklıgıymıs o benım yedıklerım ona gıtmıs
oy oy ne güzel heyecanlısındır senkızlar benimde bebek odam kısmetse hsonu gelicekmiş geçen hafta perdelerimi almıştım taçın fabrika satış mağazasından bu haftasonu annemlere gidince de evimin perdelerini diken adama diktirdim gelince astık tam olarak istediğim gibi olmadı çünkü ölçüyü biraz eksik almışım ama perdesi, dikimi toplamda 40 tlye mal oldu bizeeşim dedi sıkılırsan sonra değiştiririz ama ben beğendim birazcık kısa oluversin napalım
slm kızlarr ya bu kasılmalar hepinizdemi var ya bende hiç olmadı şimdiye kadar
canım ben demir gibi isimlerin çocuklara verilmemesi gerektiğini okumuştum bir yerde demir sert soğuk ürkütücü bir anlamı var ama söyleyişinde bir güzellik var elbette ama yine de siz bilirsiniziyi akşamlar kıslarr,,,,umarım herkess ıyıdır bıraz gecmışı okudum . su catı muayenesını bende merak edıyorumm,henuz doktorum bısey demedı 2hafta sonra kontrole gel ondan sonra herhafta kontrole cagıracam dedıı
isim konusunda bizde demir diye düşünüyoruz benım çok ıçıme sınmedı fakat esım cok ıstıyoorr
bebegın kıyafetlerını ben önce soğuk suda yıkadım.2.part kıyafetlerını 30derecede yıkadım ıkısınde de bıseeyy olmadı çok şukurr
senınde bebegın hayırlı olsun ve cok gecmıs olsun ılk defa senden duydum ınsallah kısa zamanda ıyılesır ama ınternette cogu zaman onemsızdır yazıyor umarım önemsızdır arkadasım
oy oy ne güzel heyecanlısındır sen
tül 40 tl çok uygunmuş ben sordum bana 140 tl dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?