2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

shirlm doktor konusunun cozulmus olmasına cok sevındım ahmet bey ıyıdır sakın bır doktor.merak wtme bende sendede seker falan cıkmas ılk yuklemen nasıldı sorun yoktu dımı.ayrıca senın bebıste benımkı gıbı tospaga olmus ahmet beyın bebeklerı kocaman dogcak desene masallahhh

selam kızlar.. kocişim cuma gelicek ben annemdeyim sıkıntıdan habire ac kapa bilgisayardayım..

ben bebişin çamasırlarını 30 derecede narin programında yıkadım bitincede kısa bi durulama yaptm tekrar.. bu arada ben mothercare den kırmızı beyaz bi tulum aldım alırkende tereddüt ettim ya boyarsa kırmızısı diye.. satıcı kızda bebek kıyafetinde asla olmamalı öyle birşey olursa hemen getirin dedi. sonra araştırdım cidden öyle renk veren seylerde mutlaka kalitesiz boya kullanıldıgı için bebişlere giydirilmemeli ve tüketici haklarına suc duyurusunda bulunulmalıymış...

işte böylee...

bebeğim henüz 2 buçuk aylıkken beni terketmeseydi bende 2011 ocak annesi olarak burda olurdum....herşey kısmet işi allahım hayırlısını versin inşallah.hepinizin bebeğini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.....

kızlar karnım çok gergin ya ne yapmam lazım acaba şu 2 saat içinde bir buçuk lt su içtim bundan olabilir mi acaba ya

Olabılır canım bende yemegı fazla kacırdım 6dan berı karnım tas gıbıydı yenı yenı hafıfledı ac olunca gozum bısey gormuyo.hareket et ıstersen bıraz tuvalete cıkınca rahatlarsın mutlaka

merhabalar güzel anişler ben 2010 ocak annesiyim eski günleri yad etmek istedim hamilelik çok güzel yaa ben o günlerimi özlüyorum

valla canım ben cok sorunlu bır hamılelık gecırmememe ragmen bu gunlerı özleyecegımı hıc sanmıyorum.sadece bıran önce bebeklerıme kavusmak ve onları buyutmek istiyorummm...

ay buyuk konustum galıba bu mınıkler dogunca bana kok soktururmus bıde ozlermısım bu zor ama bı okadarda sakinnn gunlerımıııı:))))Allah özletmez inşşş...

Son düzenleme:
ben çok rahat bir hamilelik geçiriyorum ama yinede bu günleri özlermiyim bilmiyorum.insan paronayak oluyor.bebeğim iyimi nasıl diye düşünmekten ....

benimde hamileligim pek kolay degildi başta eşim yurt dışındaydı 5 ay hiç gelmedi geldi hemen geri gitti hamileleik şekeri çıktı kan uyuşmazlıgımız vardı ikimizinde aileleri uzakta oldugu için herşeyimi kendim yapmak zorundaydımm 9 yanlızdım ama onun karnımda olmasını tekmeleri gerginligini merakı hepsini özlüyorsunn

ayyyy çok şükür atlatmışsın.gerçekten zor bir dönemmiş senin için ben rahattım hala dahada çok şükür rahatımkarnım bile hala öyle kocaman olmadı ama ne bileyim daha herşey bitmiş değil.....

mevlam nazardan korusun bebek saglıklı olduktan sonra karnın çok önmli degil benimde çok yoktu diyette oldugum için zayıftım oglumda 3.230gr dogdu

bakalım 2 gün sonra doktora gidicem bebeğin son durumlarını öğrenicem ik defa nst ye bağlanacam.inşallah herşey yolunda olur.sizede oğluşunuzla bir ömür boyu sağlıklı hayatlar dilerim Allahımdan....

amin canım nst çok güzel bieşeyyy kalp atışlarını duyuyorsun sancın varmı bakılıyorr çok güzell bebegim hep tekmeliyordu hemşire çıkan sonuca bakıp senin dogum odasında olman gerekir diyorduu

slm kızlarrr
bocuk cnm mrb hoş geldin...
ben özlemem die düşünüyorum çünkü ilk 4 ay hiç bişey yiyemedim çok bulantım oldu hastane de filan yattım seerumlarla ayağa kalkabildim bayağ bi zor geçti tam rahatım derken miğde yanmam başladı hadi onada alıştım şimdide bel ağrıları ve en kötüsü bacaklarıma giren kramplar ewden dışarı adım atmaya korkar oldm :18:
ama tekmeledkçe başka bi duygu yani gerçekten insan yaşamadan bilemio sadece sen hissediyosun sana ait bi duygu :97: çok güsel yani Allah ım herkese nasip etsin...
ben şimdi çok sorunlu geçti diyorum ama 2. yi de düşünüyorum hemen Allah ım kısmet ederse eşim 30 yaşına geldi bende 27 fazla da arası olsun istemiyorum arkadaşa gibi büyüsünler istiyorum Rabbim inş hayırlısını nasip eder, Allah herkesin gönlüne göre versin...

buarada az önce kayınpederimle konuştum netten annem ve kayınvaldem temizlik için çrşba gelicekler kayınpederimde ctesi gelirim beşiği alırıs dedi ay çok heycanlandım
oğluşum için son hazırlıklarda biticek hayırlısıyla :97: hemen resim çeker cici topiğine eklerim...:97:

hoş bulduk güzelimm temizlige erken degilmi ben son zaman bayanaldım temizlige bebgimin herşeyini ben alıp yıkamıştım kendim ütüledim çok zevkli mevlam sanada saglıcakla kucagına almayı nasip etsinn bizim ocak annelerin de birsürü hamiş yar yeniden

ya ben ne kadar garibim ya ben hala hiç birşey yapmadım.çocuk doğsa yandım:) artık başlamam gerek hala 2 tane filan tulumu var bir park yatağı var başka birşeyi yok.baksana siz odaları bile temizletmeye başlamışsınız....

ay ben çok mu acele ediyorumm :26: hastane çantamı bile hazırladım ben gerçi eksiklerimis var daha annemlerde her ihtimale karşı genel temzlik yapalım dediler, zaten boya badana yapılmıcak, halılarımı yıkatmaya vericem onlar yokken de ewi siler süpürürüs camlar dı perdelerdi o kadar beşiğin yerini ayarlarıs ctesi inş alıcas onuda gerçi sipariş olursa hemen gelmes,
amin cnmm inşş hepimis bebeişlerimisi sağlıcakla vaktinde alırıs kucağımıza... :97:
Rabbim senin bebişede uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin... :97:
bende eşyalarını yıkadım ütüledim dolabı hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…