2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

begüm cüm bende öle diyodum, ay hiç bişeyi yok hazır değilim ya erken doğarsa die hep korkuyodum :18:
ama herşey biranda halloldu bende anlamadım
inş sende anlamadan bi bakmışsın hazır hepsi
ayy tatlı telaş bunlar bi o kadarda heycanlı oluyo :97:
5-6 zıbın yeter dediler bana zaten hastane çıkışının içinde de çıkıyo bende çok çok fazladan almadım , baktım yetmio o zaman alırım dedim, yani çok şey almaya gerek yok çabuk büyüyolar zaten

günaydın kızlar.
dün oğlumun hareketleri çok azdı.akşam yatağa yatınca elimi karnıma koyup konuştum biraz dedimki''oğlum iyi misin bebeğim,hadi bir tekme at iyi olduğunu bileyim''ardından hemen avucumun ortasına bir tekme attı içim rahatladı birde güldüm kendi kendime

şirinem,seçil günaydın kızlar.uyuyamamaktan bahsetmişsiniz ama bende tam tersi çok uyuyorum.akşam 9.30da yattım sabah 7de kalktım daha gün içinde kaç parti daha uyurum Allah bilir

şirinem,seçil günaydın kızlar.uyuyamamaktan bahsetmişsiniz ama bende tam tersi çok uyuyorum.akşam 9.30da yattım sabah 7de kalktım daha gün içinde kaç parti daha uyurum Allah bilir

bızde aksamları erken yatıryoruz ama gecede uyanıyoruz dön oyana dön buyana cok zorlanıyorum ben artık uyku konusunda

Günaydın kızlar
Uyuyamama problemi bende de var.Bir sağa bir sola.Zaten çekyatta yatıyoruz artik belim ağrıyor boynum ağrıyor tuvalete git bilmem ne.Koca gece dinlenemiyorum.
Kızlar bide benim kızımın çamaşırlarını güzel güzel katladım.Kirisık değiller neden ütülüyorsunuz sterilize olsun diyemi ?

slm kızlar herkese günaydınnnn
uyku konusunda herkes dertli sanırım :26: bende gece rahat uyuyim die geç yatıyorum 12 - 1 bazen geçio bile ama sbah yine 7 buçukta kalkıyorum gece kaç kere kalkıyorum daha bebişler doğmadan uyku problemi yaşıyoruz inş bu günlerimisi aramayıs... kimi görsem herkes bolbol uyu dio ama ne mümkün
bende şimdi kahvaltı yapıcam, görüşürüs kızlar....

günaydın
nasılsınız?bende geceleri abuk sabuk rüyalar yüzünden uyuyamıyorum bugünde yine o rüyalardan gördüm,doğum yapmışım ama oğlum olacağına kızım olmuş üstelik göbek bağının bakımını unutmuşum bebeği hiç yıkamadan 1 hafta bekletmişim hem komik hem sıkıntılı bir rüyaydı
cici topiğine şekerlerimizi,kapı süsümüzü vs. ekledim,pjimaları da bu akşam ekleyeceğim,yüklemesi zaman alıyor,hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum

sibelcim aramızda doğuma en yakın olanlardan biri de sensin sanırım. bir de çitos 20 Aralık'da doğum yapacak sanırım.
normal doğum olup olmayacağı çatı muaynesinden sonra belli olacak sanırım değil mi ?
benim kızımı da hıçkırık tutuyor ve çooook komik oluyor :))

canım, içini ferah tut, kötü şeyler düşünme. bebişler vaktinde gelecek inşallah...
ben 30 derecede hassas programda yıkadım kıyafetleri

birşeye çok özenince böyle oluyor maalesef...benim genelde öyle olur
üzülme ama ben çook güzel olduğuna eminim perdesinin. eşinin de dediği gibi sıkılınca değiştirirsin :)

maşallah canım bebişe

çok üzüldüm... en kısa zamanda bu güzel duyguyu yeniden yaşarsınız umarım...

ben çok rahat bir hamilelik geçiriyorum ama yinede bu günleri özlermiyim bilmiyorum.insan paronayak oluyor.bebeğim iyimi nasıl diye düşünmekten ....

begümcüm sen nerelerdesin yaaa ???

hala hazırlıklar tamamlanmamış. seni kolundan tutup çarşıya götürücem ben :)))

az haretket etseler korkuyoruz, çok hareketli olsalar korkuyoruz. bu bebekler bizi manyak yaptı ya :))) hayırlısı ile kucağımıza alsak da rahat etsek :)

bende her gece ilginç ilginç rüyalar görüyorum... alıştım artık :) uyanıp gülüyorum kendi kendime :) dizi film gibi bir de rüyalarım; uyanıyorum, tekrar uyuyorum kısa bir özet ve ardından kaldığı yerden devam ediyor :)))

oyy.yedıklerın yaramaıs beegıne..maşallah ıste ne guzel....seker çıkmamaSI SÜPER...

canım benım ..ızleme su vıdeoları...
ben normal dogum yaptım bılıyorsn..ama asla ızlemm..
ban gecen dıyorkı arkadas"normal dogummu,, yok kocaman acılcak falan dıyor...bende dedım kı"ben gormuyorum kı acıldıgını.hiç açılmada hızzedılmıyor zaten.banane goren korksun :))""
zaten 10 cm acıklıkla dogum oluyor.daha fazla acılması gerekmıyor..herkes ıçın hayırlısı..

canım emır ıyılstı.....pipiside geçti...
sende dıkkat et canım..
bende lolıs be bebıshı merak ediyorum..lolıs gırerdı mutlaka demii...
canım hıçkırıkmı tuttu bbebegını...
pazartesı gor bebgını..bızede haber vr canım...
canım bn 60 derecede yıkadım bebek kıyafetlerını..dogduktan sonrada hep o derecede yıkarım ben...bırde ütü yapılıyor zaten en az 1 yasına kadar her bır cıcısı..

sanırım aramızda ilk çatı muaynesi yaptırıcak olan sensin, sonrada ben gibi gözüküyo ctesi yapılcak benimde
git bakalım bize de aktarırsın bende merak ediyorum nasıl bişiy olduğunu
korkulacak bırsey degıl..
sadece elıyle muayene yapıyor..

ay acır mı acaba herkese çatı muayenesi yapılıyor mu :78:
acımıyor canım..
benım catı muayenesı yaptırasım hıç yok..gecen ay kanamam oldugunda ebe muayene etmıstı...
catı muayenesıde yaptı..dogumun kolay olur bılem demıstı..
bende çok ümitlendım öyle soyleyınce..daha bır hazırladım kendımı normal doguma..hayırlısı artık..

oyy maşallah ıkınci tombık bebek topıkımızde..

ben çok rahat bir hamilelik geçiriyorum ama yinede bu günleri özlermiyim bilmiyorum.insan paronayak oluyor.bebeğim iyimi nasıl diye düşünmekten ....
çok ozlenıyor canım ..emin ol..bebek ıcın tedıırgın olma canım..onun keyfı guzeldır senın karnında..
bakayım canım...
bende kapı susumu bıtırdım..bebek sekerlerımıde dun yaptım..kayınvalıdem gelıp beraber yapcaktık .ama onun keyfını bekleyemedım...
2 saat oturdum yere bıtırdım..ama karnım agrımış kabul etmem lazım..2 saatte uzanmak zorunda kaldım agrım gecsın dıye..

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaar bende uykusuzluk olayından muzdaribim gece 12-1 gibi yatıyoruz zaten en az 5kere tuvalete kalkıyorum sonra da uyu uyuyabilirsen bide sağa sola dönmek de ayrı dert illa uyanıyorum kaynanam bende akşam 10 olmadan yatıyo sabahın 7sinde dikiliyo bende uyuyamıyorum rahat rahat zaten uykusuzluk var ewde gürültü olunca hiç uyuyamıyorum dün yattım 9a kadar bugün yatma kahvaltı edelim bebek acıkır uyuma öyle geçe kadar fln dedi yatmadım bende
Bazı şeyler iyi niyetle bile yapılsa insan yalnızlığa alışınca zor oluyo kaynanasıyla yaşayanlara Allah sabır versin

Dilekçim sahi geçmiş olsun diyemedim sana kendi derdimden canım kusura bakma ben geldim sen çıktın şansımıza fırsatın olunca da şekerlerin fotolarını beklerim ellerine sağlık bizde hsonu annem teyzem ben yani herzamanki hazırlık kadromuz bebek arabası şeklinde olan şekerlerimizin içine lavantalı tül yaptık çok hoş oldular onları cicili bicili görünce içim açılıyo Allah dağıttığımız günleri de görmeyi nasip etsin

günaydın kızlar,

acaip uykum var herkes uyuyamamaktan bahsetmiş malesef aynı sorundan bende müzdaribim heryerim ağrıyor uyuyamıyorum aralığı bir çıkarsam yeter bana işteyim 2 hafta tail yaptım ama işler bir birikmiş işin içinden evraktan kafamı kaldıramıyorum bile çok yorgunummmmmmmmmm

günaydın kızlarr
hepimizin ortak derdi uyuyamamak bebişler bizi alıştırıyolar sanırım uykusuzluğa kesintisiz uyumayı özledim ve tabiki rüyalar hep hamile yada doğuran kadınları görüyorum rüyamda uyanıyorum uyuyorum tekrar kaldığım yerden devam ediyorum rüyaya bunaldım gerçekten hayırlısıyla bi doğsaydı kuzucuklarımız

günaydın kızlar nasılsınız.uykusuzluk çok normal anneliğe hazırlıyor sizi yaradan.bende uyuyamıyorum ama oğlumdan normal olduğunu biliyorum.

kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
kız bebek için hediye verdiğim şapkalar
buda erkek bebek için hediye şapka
buyrun bloguma izleyicim olun yorum bırakın belki kazanan siz olucaksınız

kızlar ben geldim yazamadm kaç gündür yine umarım iisinzdir hepiniz we bebişlerininz
rahatsızlığı olanlara geçmiş olsun
maşallah bebişler hızla büyüyolar rabbim onları nazarlardn korusun
bende hiç uyuyamıyorm artk geceleri eşim 5 te işe gidio eşim o saate kadr dönüp duruyorm yatağın içinde sabah 6da 7de ancak uyuyabiliyorm düzenim bozuldu uyuyuncada saçma sapan rüyalar görüyorum ya doğuma yetişemiyorum yaw bebeğim erkek doğuyo falan
ben buara yine midemle cebelleşiyorum mide bulantılarım war inanılmaz şekilde kahwaltıyı yaptıktan sonra başlıyo we yatana kadr dewam ediyo tabi mide ağrılarıda üstüne ekleniyooo rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi görmeyi nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…