- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.361
ya ben ne kadar garibim ya ben hala hiç birşey yapmadım.çocuk doğsa yandım:) artık başlamam gerek hala 2 tane filan tulumu var bir park yatağı var başka birşeyi yok.baksana siz odaları bile temizletmeye başlamışsınız....
şirinem,seçil günaydın kızlar.uyuyamamaktan bahsetmişsiniz ama bende tam tersi çok uyuyorum.akşam 9.30da yattım sabah 7de kalktım daha gün içinde kaç parti daha uyurum Allah bilir
merhaba kızlar:))) bugün doktor kontrolüm vardı ama doktorum acil doguma gidince kaldı randevum.. nst ye bagladı asistanları.. ultrasonda göremedim kızımı ama nst baglıyken kuzucugmu hıckırık tuttu cok komikti:)))
sancı filan cıkmadı bu arada hersey yolundaydı..pazartsiye tekrar gün verdiler çatı muayenem yapılacakmış...
sirine gözün aydın canım.. bebiki iyi beslemişin:)))
kimsecikler yok mu kızlar
beni erken doğum yapacağım diye endişe kaplamaya başladı
ya daha 31 . haftayı yeni dolduruyorum ben 36. haftayı görürsem öpüp alnıma koyacağım
akşamları sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum size de böyle oluyor mu vajinaya iyice baskı yapmaya başladı
kızlar bir de karnım davul gibi sanki patlıcak gibi ayağa kalkınca da zor yürüyorum acaba bebişler erken mi gelecek
bir de kızlar bebişlerin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız ben daha yıkamadım henüz odaları gelmedi 1 hafta sonra odası gelir bebişlerimin artıkeşyaları ortalıkta duruyor
kızlar benimde bebek odam kısmetse hsonu gelicekmiş geçen hafta perdelerimi almıştım taçın fabrika satış mağazasından bu haftasonu annemlere gidince de evimin perdelerini diken adama diktirdim gelince astık tam olarak istediğim gibi olmadı çünkü ölçüyü biraz eksik almışım ama perdesi, dikimi toplamda 40 tlye mal oldu bizeeşim dedi sıkılırsan sonra değiştiririz ama ben beğendim birazcık kısa oluversin napalım
şirinem mrb.güzel haberler almışsın çok sevindim.
bu gün ahmet bye gittim.muayene gayet güzel geçti.ama benim oğluşda biraz iri çıktı.3100 gr dedi.bendende şeker testi istedi.bende bu hafta içinde yaptırcam.bende çok endişelendim.inşallah güzel haber alırım bende senin gibi.
bebeğim henüz 2 buçuk aylıkken beni terketmeseydi bende 2011 ocak annesi olarak burda olurdum....herşey kısmet işi allahım hayırlısını versin inşallah.hepinizin bebeğini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.....
ben çok rahat bir hamilelik geçiriyorum ama yinede bu günleri özlermiyim bilmiyorum.insan paronayak oluyor.bebeğim iyimi nasıl diye düşünmekten ....
ya ben ne kadar garibim ya ben hala hiç birşey yapmadım.çocuk doğsa yandım:) artık başlamam gerek hala 2 tane filan tulumu var bir park yatağı var başka birşeyi yok.baksana siz odaları bile temizletmeye başlamışsınız....
günaydın kızlar.
dün oğlumun hareketleri çok azdı.akşam yatağa yatınca elimi karnıma koyup konuştum biraz dedimki''oğlum iyi misin bebeğim,hadi bir tekme at iyi olduğunu bileyim''ardından hemen avucumun ortasına bir tekme attı içim rahatladı birde güldüm kendi kendime
günaydın
nasılsınız?bende geceleri abuk sabuk rüyalar yüzünden uyuyamıyorum bugünde yine o rüyalardan gördüm,doğum yapmışım ama oğlum olacağına kızım olmuş üstelik göbek bağının bakımını unutmuşum bebeği hiç yıkamadan 1 hafta bekletmişim hem komik hem sıkıntılı bir rüyaydı
cici topiğine şekerlerimizi,kapı süsümüzü vs. ekledim,pjimaları da bu akşam ekleyeceğim,yüklemesi zaman alıyor,hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
oyy.yedıklerın yaramaıs beegıne..maşallah ıste ne guzel....seker çıkmamaSI SÜPER...selam kızlar doktordan geldık şimdi bebişimin tombul olmasının sebebı seker degılmıs cokdusuk cıktı aclık sekerım 66 tokluk sekerım 90 cok mutluyummmm cok korkmustum amacok şükür sorun yokmus kızımın tombıklıgıymıs o benım yedıklerım ona gıtmıs
canım benım ..ızleme su vıdeoları...amin canım inş. valla bende bilmiyorum sezeryandan hiç korkmuyodum epidural olurum diyodum o konuda rahattım
ama dr bebek baya aşağı inmiş dönmüş normal doğurabilirsin dediğinden beri benide korkular sardı nasıl olacak bilmiyorum netten normal doğum videoları izledim biraz olsun rahatlarım diye ama yinede korkuyo insan hiç tecrubemiz olmadığı için hergece ruyamda normal doğuran kadınlar görmeye başladım nasıl düzeltecem bu psikolojiyi bilmiyorum gerçekten
canım emır ıyılstı.....pipiside geçti...dilek cnm sancılarım gecen ay dustugum ıcın oluyordu sonra devam etmedi gectı ama yıne basladı suyumda gecen hafta az az geldı ya ama galıba sancım fıtılden oluyor ıltahap sokuluyo galıba ıns oledr çarş gitcez ztn doktora bu arada emirede çok sevındm
bebısh yok nezamandır bırde lolıs meraklandmmmmmmmmm
canım hıçkırıkmı tuttu bbebegını...merhaba kızlar:))) bugün doktor kontrolüm vardı ama doktorum acil doguma gidince kaldı randevum.. nst ye bagladı asistanları.. ultrasonda göremedim kızımı ama nst baglıyken kuzucugmu hıckırık tuttu cok komikti:)))
sancı filan cıkmadı bu arada hersey yolundaydı..pazartsiye tekrar gün verdiler çatı muayenem yapılacakmış...
sirine gözün aydın canım.. bebiki iyi beslemişin:)))
canım bn 60 derecede yıkadım bebek kıyafetlerını..dogduktan sonrada hep o derecede yıkarım ben...bırde ütü yapılıyor zaten en az 1 yasına kadar her bır cıcısı..kimsecikler yok mu kızlar
beni erken doğum yapacağım diye endişe kaplamaya başladı
ya daha 31 . haftayı yeni dolduruyorum ben 36. haftayı görürsem öpüp alnıma koyacağım
akşamları sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum size de böyle oluyor mu vajinaya iyice baskı yapmaya başladı
kızlar bir de karnım davul gibi sanki patlıcak gibi ayağa kalkınca da zor yürüyorum acaba bebişler erken mi gelecek
bir de kızlar bebişlerin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız ben daha yıkamadım henüz odaları gelmedi 1 hafta sonra odası gelir bebişlerimin artıkeşyaları ortalıkta duruyor
korkulacak bırsey degıl..sanırım aramızda ilk çatı muaynesi yaptırıcak olan sensin, sonrada ben gibi gözüküyo ctesi yapılcak benimde
git bakalım bize de aktarırsın bende merak ediyorum nasıl bişiy olduğunu
acımıyor canım..ay acır mı acaba herkese çatı muayenesi yapılıyor mu :78:
oyy maşallah ıkınci tombık bebek topıkımızde..şirinem mrb.güzel haberler almışsın çok sevindim.
bu gün ahmet bye gittim.muayene gayet güzel geçti.ama benim oğluşda biraz iri çıktı.3100 gr dedi.bendende şeker testi istedi.bende bu hafta içinde yaptırcam.bende çok endişelendim.inşallah güzel haber alırım bende senin gibi.
çok ozlenıyor canım ..emin ol..bebek ıcın tedıırgın olma canım..onun keyfı guzeldır senın karnında..ben çok rahat bir hamilelik geçiriyorum ama yinede bu günleri özlermiyim bilmiyorum.insan paronayak oluyor.bebeğim iyimi nasıl diye düşünmekten ....
bakayım canım...günaydın
nasılsınız?bende geceleri abuk sabuk rüyalar yüzünden uyuyamıyorum bugünde yine o rüyalardan gördüm,doğum yapmışım ama oğlum olacağına kızım olmuş üstelik göbek bağının bakımını unutmuşum bebeği hiç yıkamadan 1 hafta bekletmişim hem komik hem sıkıntılı bir rüyaydı
cici topiğine şekerlerimizi,kapı süsümüzü vs. ekledim,pjimaları da bu akşam ekleyeceğim,yüklemesi zaman alıyor,hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?