- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.421
günaydın elifcim h.g
ah bu çatlaklar bende başta kafama çok takıyodum ama engel olamıyorum napim çatlamaya devam
bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
canım benımde ayaklarımda hıc sıslık yok ama benımde llerımde sıslık oluyor gecelerı uyusuyor hatta alıstım artık az kladı sabredıces mecburen
bende henüz çatlak oluşmadı, umarım bundan sonra da olmaz... ama zaten önemli olan bebişlerin sağlıklı olması...
benim henüz kasık ağrılarım başlamadı. 8 Aralık'da doktora gidicez. Herhalde o gün nst'ye de bağlarlar. farkında olmadığım sancılarım veya kasılmalarım var mı o gün belli olur herhalde... çok heyecanlıyım ya, kızımı çoook özledim :)
Merhaba bende bugün 32.hafta raporu için başvuru yapacamda sen 32.haftan doluncamı gittin yoksa haftanın içinde olmak yeterli mi bilgin varmı?
bebişlerimiz sağlıklı olsunda ...kaçıncı hafta da çatlamaya başladın.belirtiler kaşıntıyla mı başladı...benimde birtek çantaya yerlşetirmem kaldı. Bebişlerimizi :84:kucağımıza aldığımız günleri görseydik.slm kızlar.valla bende harita gibi oldum çatlaklar yüzünden ama hiç umrumda değil.yeterki bebeğim sağlıklı olsunda varsın ben çatır çatır çatlayayım.artık çatlakların çaresine doğumdan sonra bakarız şimdiki önceliğimiz bebişlerimiz.bu çatlak olayı genetik zaten bende bebe yağı,vazelin falan kullandım ama çatlayacağın varsa ne kullanırsan kullan çatlıyorsun
bebişlerimiz sağlıklı olsunda ...kaçıncı hafta da çatlamaya başladın.belirtiler kaşıntıyla mı başladı...benimde birtek çantaya yerlşetirmem kaldı. Bebişlerimizi :84:kucağımıza aldığımız günleri görseydik.
merhaba kızlar...
bende catlak olmadı..
genetık olsa gerek..
annemdede yok.ablamdada ,bende ve kızkardesımde de yok..
ozgecıgım.canım sıkılmaya baslamıssın..az daha sabret kuzum...çalısmak çok zor hamıleyken..bende yasadım...çalısmayı sevıyordum.ama evde olup dınlenmeyede cok ıhtıyacın oluyordur emınım...
az kaldı canım...
ben bugun devlet hasteanesıne gıttım..özeldekı doktor boynunda kordon var demıstı..
özellıkle doktorra sordum "boynunda kordon varmı "" dıye...
doktor ""oda nerden cıktı "" dedı...
baktı ıyıce..""kordon gorunmuyor boynunda ""dedı...
ama bebekler bazen dolar bazen çözer dedı...
ama normal doguma engel bır sey yok muşşş...
kendınıze ıyı bakın..
pek kımse gıremıyor sanıyorum topıge..
anneler selam,
umarım herkesler iyidir,bugün çok kişi yok topikde...
Bu arada iki gündür benim bebişimin hareketlerinde bir azalma var endişelenmeyim diyorum ama olmuyor.Benim gibi hisseden varmı??????:18:
benimkininde hareketleri azaldı eskisi kadar sık değil.. ben pazartesi doktora sordum günde en az 10 kez hareket etmeli eger 10dan az hareket ederse hemen beni ara dedi.. hareket etmediğini düşündüğünde ılık bir duş al tatlı birşeyler ye ve dinlenme pozisyonuna gec mutlaka hareket etmesi gerek o zaman dedi.. bende acaba hareket etmiyormu deyince öyle yapıyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?