2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın elifcim h.g
ah bu çatlaklar bende başta kafama çok takıyodum ama engel olamıyorum napim çatlamaya devam
bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

bencede canım ilk başta çekiniyodum eşim iğrenirmi fln diye ama karnımı öpüp okşayıp duruyo çatlakları hiç taktığı yok öyle olunca ben de takmıyorum
zaten az mı çektik bugünlere getirene kadar bu göbüşleri bebişleri o da hatırası olur napalım

canım benımde ayaklarımda hıc sıslık yok ama benımde llerımde sıslık oluyor gecelerı uyusuyor hatta alıstım artık az kladı sabredıces mecburen

bendede şişlik yok ama ne azı en zor kısmındayız ve daha 57 gün var çok zorlanmaya başladım ve psikolojikmi bilmiyorum mutsuzum halsizim bu şişko halimden de şikayetçiyim

az kalmış sayılır canım doktor randevuna insan nasıl özlüyo yaa nst de çok güzel bi duygu dakkalarca kalp atışlarını dinleyerek yatıyosun harika bişey
bide ayaklarım şişmiş demişsin bende de çok ayakta kalırsam yürür yorulursam oluyo ayakkabımı zor giyiyorum sonra uzanıp ayaklarımı dikiyorum bisüre sonra iniyo

Slm kizlar ahh bu uyku problemi ahh.Uyumak istiyorum,gece en gec uyuyan ben oluyorum sabahta en erken kalkan.Gün icerisinde aniden uyku basiyor malesef.Birde bu bel agrilari mahvediyor beni,cocukca iyice inmis asagiya yürürken penguen gibi oluyorum bazen. Benimde dün kontrolüm vardi,bebegim iriymis ve erken dogum yaparmisim büyük bir ihtimal.Zaten birkac gündür siddetli agrim oluyor önceleri daha hafifti.Doktor bi daha cok agrin olursa direk hastaneye doguma dedi.:26: :18: Icimi bir heycan bir korku bastiki sormayin gitsin.Simdi oglumu okuldan alirken dahi "ha simdi gelecek,ya gelirse nasil toparlarim herseyi"diye düsünüyorum.

Hayirlisi bakalim...Dua edin insallah

Merhaba bende bugün 32.hafta raporu için başvuru yapacamda sen 32.haftan doluncamı gittin yoksa haftanın içinde olmak yeterli mi bilgin varmı?

merhaba ben 32 hafta 4 günlükken gidip aldım raporumu doktoruma sormuştum o bi sıkıntı olmaz demişti.bir sıkıntı da olmadı çok iyi oldu hatta çünkü doğumum 20 ocaktı .rapora göre doğum öncesi 8 haftam 24 ocakta bitiyor.yani geç doğum olursa ek rapora gerek kalmayacak inşaalllah..

slm kızlar.valla bende harita gibi oldum çatlaklar yüzünden ama hiç umrumda değil.yeterki bebeğim sağlıklı olsunda varsın ben çatır çatır çatlayayım.artık çatlakların çaresine doğumdan sonra bakarız şimdiki önceliğimiz bebişlerimiz.bu çatlak olayı genetik zaten bende bebe yağı,vazelin falan kullandım ama çatlayacağın varsa ne kullanırsan kullan çatlıyorsun

bugün eşim evde son anda bir aksilik çıkmazsa taşıma setini almak için çarşıya çıkacağız.biberon,emzik vs.onlarıda aradan çıkarırım büyük ihtimalle.oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütüledim,kendime aldığım pijama ve geceliğide yıkadımmı geriye sadece çantaya yerleştirmek kalıyor.

bebişlerimiz sağlıklı olsunda ...kaçıncı hafta da çatlamaya başladın.belirtiler kaşıntıyla mı başladı...benimde birtek çantaya yerlşetirmem kaldı. Bebişlerimizi :84:kucağımıza aldığımız günleri görseydik.

Son düzenleme:

cnm benim çatlaklar 32.haftadan itibaren kendini göstermeye başladı.feci şekilde kaşınıyordu karnım kaşımamaya özen gösterdim ama yinede çatladım.

kızlar herkese merhabalarrrrr.dün siteye girilmiyordu bugün açılıyor şükür....herkes iyi galiba....öğretmen bir arkadaşım rapor işini sormuş ben de pazartesi aldımmm 32+0 da alıyoruz.yeni yıla kadar çalışıcam nasipse...benim ağrım falan yok karnım da çok büyümedi başka bir problem çıkmazsa devam bakalım
çatlaklardan konuşulmuş...kızlar şu bir gerçekki çatlamaya müsaitsenizzz çatlıyorsunuz.dr um bana böle demişti ne kullanırsan kullan çatlayacaksan çatlarsın dedi.hatta bana sen çok açık tenlisin açık tenlilerde çatlak olmuo olsa bile belli olmaz dedi ve öle de oldu bi tek çatlağım yok henüzz masallahım var
ama bunu kafaya takmasın kimse bebeklerimiz için herşeye değer:86::86:

merhaba kızlar...
bende catlak olmadı..
genetık olsa gerek..
annemdede yok.ablamdada ,bende ve kızkardesımde de yok..
ozgecıgım.canım sıkılmaya baslamıssın..az daha sabret kuzum...çalısmak çok zor hamıleyken..bende yasadım...çalısmayı sevıyordum.ama evde olup dınlenmeyede cok ıhtıyacın oluyordur emınım...
az kaldı canım...
ben bugun devlet hasteanesıne gıttım..özeldekı doktor boynunda kordon var demıstı..
özellıkle doktorra sordum "boynunda kordon varmı "" dıye...
doktor ""oda nerden cıktı "" dedı...
baktı ıyıce..""kordon gorunmuyor boynunda ""dedı...
ama bebekler bazen dolar bazen çözer dedı...
ama normal doguma engel bır sey yok muşşş...
kendınıze ıyı bakın..
pek kımse gıremıyor sanıyorum topıge..

merhaba kızlar bu aralar topic cok yogun değil....

ben pek sıkılmaya basladım artık bi an önce kızımı kucagıma almak istiyorum.. catlak henüz bendede oluşmadı ama belli olmaz tabi dogumdan birgün sonra catlayan bir arkadasım var:))) şişmelerse ellerim ve alt bacaklarımda oluyor daha cok tuzu bir türlü azaltamıyorum sanırım onun etkisi büyük...

canım cok sevindim bebişin kordonu cıkarmıs:))) darısı benimkinin başına.. ben pazartesi gideceğim benimkinde ıkı tur kordon vardi birini bile acsa normal doguma engel olmaz dedi.. inşallah acmıstır güzel kızım..

anneler selam,
umarım herkesler iyidir,bugün çok kişi yok topikde...
Bu arada iki gündür benim bebişimin hareketlerinde bir azalma var endişelenmeyim diyorum ama olmuyor.Benim gibi hisseden varmı??????:18:

anneler selam,
umarım herkesler iyidir,bugün çok kişi yok topikde...
Bu arada iki gündür benim bebişimin hareketlerinde bir azalma var endişelenmeyim diyorum ama olmuyor.Benim gibi hisseden varmı??????:18:

benimkininde hareketleri azaldı eskisi kadar sık değil.. ben pazartesi doktora sordum günde en az 10 kez hareket etmeli eger 10dan az hareket ederse hemen beni ara dedi.. hareket etmediğini düşündüğünde ılık bir duş al tatlı birşeyler ye ve dinlenme pozisyonuna gec mutlaka hareket etmesi gerek o zaman dedi.. bende acaba hareket etmiyormu deyince öyle yapıyorum artık..

selam kızlar sahıden artık cok gıren yok topıge nedense benım bebısımunde hareketlerı degıstı eskıden zırt zırt bıyerlerını uzatırdı sımdı buyuk buyuk kıpırdıyo karnımın bı bıkenarını sısırıyo bır dıger benımde kafana rakılınca sırt ustu yatıp beklıyorum haber gonderıyo ıcerıden baNa ama hareketlerı degıstı azlamadıda.bence yerlerı daraldıgı ıcın ole cok takılmayın derım

sibushcum sağol hemen cevap yazdın ya o kadar hareket ediyor ama eskiden karnım çok yamuluyordu,tekmeliyordu.Ama içime kurt düşdü bir kere akşam eşim eve gelince doktora gidicez duyuyum bebeğimin sesini rahatlayım :26:

slm kızlar,
çalıştığım için fazla yazamıyorum akşamları da geç geliyorum,yemekti bulaşıktı derken yorgunluktan uyuya kalıyorum,inşallah benimde 10 Aralıkta iş yerinde son günüm olacak daha doğrusu o zaman izne ayrılıyorum 1 ay önceden,sonra 3 ay evdeyiz bebekle ve annemle inşallah,benim bugüne kadar çatlağım olmadı ama son 2 gündür karnım çok kaşınıyor,hemen lierac kremi sürüyorum iyi geliyor umarım çatlamaz çatlarsada yapacak bir şeyim yok,krem sürdüm o kadar,annemde ve teyzemde maşallah harita gibi çatlaklar,bende de olursa şaşırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…