2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım vazelin kullanan arkadaşlardan duymuştum sonrasında daha kuru oluo die ama tabi sen bilirsin ben kullanmadım..
tabiii ki dikiş de çok önemli ben devlet hastanesinde düşünüyorum doğumu sonuçta ebeler daha deneyimli oluyolar inş normal olurda bi sorun olmasss sen nerdensin doğumu nerde düşünüyosun?? kaç yaşındasın kaçıncı hamileliğin ay çok sordum galiba

slm tatlım nasılsn
yaw benim ağrılarım yürüdüğümde falan olmuyo özellikle sabahları yataktan kalkarken falan oluyo ama dikkat ediyorum dün dr umla konuştum yine sürekli dinlen kendini yorma dikkat et kendine gelene kadr dedi bende günler geçsin die beklemedeyim işte
buarada ben 2.5 aydır kan hapını günde 2 tane içiyorum en son 11.4 tü hala sınırın altındayız yani doğuma kadr düzelir umarım

slm tatlım h.geldin bende 34.haftanın içindeyim benimde 2 gün öncesine kadr çatlağım yoktu dün akşam 3 tane gördüm karnımın alt tarafında dünyam başıma yıkıldı sanki:78::86: ben hem krem hem bebe yağı kullanıyodm ama buna rağmen çatladım umarım sizlerde olmaz psikolojisi çok kötü çünkü dünden beri durmadn aynaya bakıyorm bn kocacğım döwecekti beni en son

doğum konusuna gelince aksi bi durum olmadğı sürece normal dşünüyorm sezeryan zor bence

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr
ay uyuyamıyorum yaa 6 buçukta uyandım yok bidaha, bide benim sabahları bulantılarım başlamıştı geçmedi hala böle devam etcek galiba :26:
sirvancım senide uyku tutmadı galiba, sende gelmişsin günaydınnn
şekercim bu kadar takma kafana sonuçta anne oluyorus :97: kolay değil... Allah başka dert keder vermesin

sen yine 6 buçukta uyanmışsın tatlım yaaaa ben 5te uyandım we bi damla uyku yok gözümde
sabahları mide bulantıları bendede oluyo canım yaaa ilk 4 ay da wardı hemde çok kötü şekilde serum alıyodum bende senin gibi sürekli bişe yiyemiyodm yesemde çıkıyodu geri
rabbim meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

günaydın kızlarrr gecmıse baktım şöle herkes ıyı sanırım sabahın köründe kalktık biz yine

günaydın tatlım biz iiyiz siz nasılsınz bebişinle bakalım

herkese günaydın kızlar,

çok uykum var ve ben malesef işe gelip son bir ayımı doldurmak zorundayımmmm off yaaaaa evde olanlar ne şanslı

günaydın arkadaşlar ben şubat annesleri topiğine takılıyorum genelde ama çok büyük ihtimalle ocak annesi olucam:)
aslında baktımda sizin ilk sayfanızdaki listede adım bile varmış :)
normalde sat 26 nisan ama geç döllenme olduğu için 30+4 oluyo.yani şubata kayıyor.ancak plesanta previa teşhisi konulduğu için de ocak ortası gibi sezeryan gözüküyo bana.sanırım ocak anneleri içinde doğumlar da başlamış.gittikçe heyecan bastı beni de .
hepinize iyi günler

Günaydın Kızlar;

Nasılsınız ?
Şimdiye kadar ne ayaklarımda ne de ellerimde hiç şişlik olmamıştı. Dün gece duştan sonra bir baktım sağ ayağım şişmiş. Parmaklarımda birşey yok ama ayağımın üstü ve bileklerim resmen tombik olmuş!!!
Çok canım sıkıldı ya...
Tuzlu yemem, abur cubur yok v.s. nerden çıktı bu şişlikler yaaa
Kocam masaj yaptı sonra ayaklarıma biraz rahatladım ama sabah kalktığımda akşam ki kadar olmasa da yine şişlik vardı
İşyerinde ara sıra masadan kalkıp yürümem gerekiyormuş, ayaklarıma yükseğe kaldırmam gerekiyormuş v.s. v.s.
Ben şişmek istemiyorum yaaaaa

herkese günaydın kızlar,

çok uykum var ve ben malesef işe gelip son bir ayımı doldurmak zorundayımmmm off yaaaaa evde olanlar ne şanslı

ben evdeyım ama uyuyamıyorum canım ıkı gun ustu uste 3 ten berı ayaktaydım dun gece uyudum bıraz 5 te kalktım sonrabıraz daha uyuyp 7 de kalktım evde olmak bende pekişeyaramıyo yanı malesef

canım benımde ayaklarımda hıc sıslık yok ama benımde llerımde sıslık oluyor gecelerı uyusuyor hatta alıstım artık az kladı sabredıces mecburen

sagol canım uykusuzluk dısında pekbı derdımız yok sanırım onunda sebebı bellı zatenkalçam aradabır agrıyo kolarım yan yatmaktan acıyo dönemıyorum yatakta cok sıkayet ettım yıne ya

günaydın kızlar 1 haftadır sağ kasığımda bir ağrı var genellikle yatarken hissediyorum sağımdan soluma dönerken çok rahatsız ediyor. sebebi ne olabilir bir fikriniz var mı?:18:

Günaydın.ben bu hafta doğum öncesi 8 hafta olan izne ayrıldım o yüzden beni sıklıkla görebilirisniz artık.ben Afyondayım ve ilk bebeğim özel bir hastaneye gidiyorum hamileliğimin başlangıcından beri ve orda doğum yapacağım inş.ocak 20 olarak görünüyor doğumum.ve 26 yaşındayım..4 gözle bebişi bekliyourm.SİZLER GİBİ...:82:

günaydın kızlarr
dün giremedim sitede bakım var dedi hep
gördüğüm kadarıyla herkes iyi
kasık ağrısı bendede oluyo sağ tarafımda özellikle

Merhaba bende bugün 32.hafta raporu için başvuru yapacamda sen 32.haftan doluncamı gittin yoksa haftanın içinde olmak yeterli mi bilgin varmı?

Selam kızlaaaar günaydın herkese çatlaklar bende var hiiiç de kafama takmıyorum o kadar şey kullandım yine oldu napiim annem, ananem teyzem hep çatlamışlar doktor da genetiktir dedi
ağrılara gelince bende zaten bayadır yoğun olarak var şiddetli ağrılarımdan biri nstde denk geldi ve makine 50yi gösterdi doğumda yüzlere vuruyomuş o sancılar Allah yardımcımız olsun

günaydın elifcim h.g
ah bu çatlaklar bende başta kafama çok takıyodum ama engel olamıyorum napim çatlamaya devam
bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

bende henüz çatlak oluşmadı, umarım bundan sonra da olmaz... ama zaten önemli olan bebişlerin sağlıklı olması...

benim henüz kasık ağrılarım başlamadı. 8 Aralık'da doktora gidicez. Herhalde o gün nst'ye de bağlarlar. farkında olmadığım sancılarım veya kasılmalarım var mı o gün belli olur herhalde... çok heyecanlıyım ya, kızımı çoook özledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…