- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.401
teşekkür ederim ben bebe yağı kullandım bir müddet şimdi vazelin kullanıyorum.daha nemli tutuyor gibi geldi.normal doğumda alltan dikişi atacak kişinin deneyimli olması şart çünkü eğer düzgün dikiş olmazsa ilerde bazı sorunlara neden oluyormuş...bakalım artık bebişlerimiz sağlıklı doğsunda...
sheker cat aman sancıları ihmal etme.. benim arada kasıgıma sancı giriyor ama kasılma değilmiş.. bir keresinde gittim hemen doktora kasılma degil zorlamışsın kendini dedi.. hakikaten cok yürüdügüm yada yoruldugum zamanlarda oluyor agrılarım.. belki seninde öyledir.. ama yinede dikkatli ol ..
birde kansızlık bendede çıktı günde 1 aldıgım hapı günde 2 tane alyorum 1 aydır. doktor bir hafta sonra tekrar test istiyecekmiş.. tekrar çıkmaz umarım..
iyi geceler bende ocak annesiyim sizi sürekli takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş.33 haftalık gebeyim karnımda henüz çatlak yok bundan sonra olur mu sizce korkuyorum biraz.birde doğum konusunda kararsızlığım dahada arttı normal mi olsam sezeryan mı? diye
günaydın kızlarrrr
ay uyuyamıyorum yaa 6 buçukta uyandım yok bidaha, bide benim sabahları bulantılarım başlamıştı geçmedi hala böle devam etcek galiba :26:
sirvancım senide uyku tutmadı galiba, sende gelmişsin günaydınnn
şekercim bu kadar takma kafana sonuçta anne oluyorus :97: kolay değil... Allah başka dert keder vermesin
günaydın kızlarrr gecmıse baktım şöle herkes ıyı sanırım sabahın köründe kalktık biz yine
herkese günaydın kızlar,
çok uykum var ve ben malesef işe gelip son bir ayımı doldurmak zorundayımmmm off yaaaaa evde olanlar ne şanslı
Günaydın Kızlar;
Nasılsınız ?
Şimdiye kadar ne ayaklarımda ne de ellerimde hiç şişlik olmamıştı. Dün gece duştan sonra bir baktım sağ ayağım şişmiş. Parmaklarımda birşey yok ama ayağımın üstü ve bileklerim resmen tombik olmuş!!!
Çok canım sıkıldı ya...
Tuzlu yemem, abur cubur yok v.s. nerden çıktı bu şişlikler yaaa
Kocam masaj yaptı sonra ayaklarıma biraz rahatladım ama sabah kalktığımda akşam ki kadar olmasa da yine şişlik vardı
İşyerinde ara sıra masadan kalkıp yürümem gerekiyormuş, ayaklarıma yükseğe kaldırmam gerekiyormuş v.s. v.s.
Ben şişmek istemiyorum yaaaaa
sen yine 6 buçukta uyanmışsın tatlım yaaaa ben 5te uyandım we bi damla uyku yok gözümde
sabahları mide bulantıları bendede oluyo canım yaaa ilk 4 ay da wardı hemde çok kötü şekilde serum alıyodum bende senin gibi sürekli bişe yiyemiyodm yesemde çıkıyodu geri
rabbim meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
günaydın tatlım biz iiyiz siz nasılsınz bebişinle bakalım
Günaydın.ben bu hafta doğum öncesi 8 hafta olan izne ayrıldım o yüzden beni sıklıkla görebilirisniz artık.ben Afyondayım ve ilk bebeğim özel bir hastaneye gidiyorum hamileliğimin başlangıcından beri ve orda doğum yapacağım inş.ocak 20 olarak görünüyor doğumum.ve 26 yaşındayım..4 gözle bebişi bekliyourm.SİZLER GİBİ...:82:canım vazelin kullanan arkadaşlardan duymuştum sonrasında daha kuru oluo die ama tabi sen bilirsin ben kullanmadım..
tabiii ki dikiş de çok önemli ben devlet hastanesinde düşünüyorum doğumu sonuçta ebeler daha deneyimli oluyolar inş normal olurda bi sorun olmassssen nerdensin doğumu nerde düşünüyosun?? kaç yaşındasın kaçıncı hamileliğin ay çok sordum galiba
Günaydın.ben bu hafta doğum öncesi 8 hafta olan izne ayrıldım o yüzden beni sıklıkla görebilirisniz artık.ben Afyondayım ve ilk bebeğim özel bir hastaneye gidiyorum hamileliğimin başlangıcından beri ve orda doğum yapacağım inş.ocak 20 olarak görünüyor doğumum.ve 26 yaşındayım..4 gözle bebişi bekliyourm.SİZLER GİBİ...:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?