2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese ewet bugün topik sakin bende sıcak we uzuuun bi banyo yaptım doktorum tavsiye etti artık hergün yap diye
benim kızın da hareketleri 2hafta kadar önce azaldı gibime geldi ama doktora sordum artık eskisi gibi bekleme yeri daraldığı için hareketleri değişicek gözlemle ve bol bol dinlen dedi
gerçekten de hareket war ama eskisi gibi ordan bi tekme burdan bi yumruk olarak diil şirinemin dediği gibi bi sağı bi solu şişiriyo orası sırtı yada poposuymuş başı aşağıdaymış çünkü
artık çok tepindiğinde biraz canımı da yakıyo kemikleri batar dedi doktor dikkatli olalım ama panik olmamaya çalışalım

kızlar benim kızımında hareketleri azaldı sanki...dün tedirgin oldum sağlık ocağına gittim kalp atışlarını duydum da rahatladım.yeri daraldı herhalde yavrumun fazla kıpırdayamıo artık

bebişler büyüdü artık sığmıyolar yerlerine ben bazen diyorum eşime 1 ay daha nasıl duracak bu çocuk içerde bazen öyle hareket ediyoki sanki biriyle savaşıyo orda sıkıştı yavrum zaman çabuk geçse

sibelcim ben tuzu fazla tüketmediğim halde ayaklarım şişti ( doğumdan sonra geçerler umaraım. çünkü bu ayaklar benim gibi değil...tombul tombul :))

anneler selam,
umarım herkesler iyidir,bugün çok kişi yok topikde...
Bu arada iki gündür benim bebişimin hareketlerinde bir azalma var endişelenmeyim diyorum ama olmuyor.Benim gibi hisseden varmı??????:18:

canım 32.haftadan sonra bebek hareketlerinin azalması normalmiş. içini ferah tut. tatlı birşeyler ye ve sol tarafına yatıp dinlen...

bana doktorum annen çatladıysa sende çatlarsın demişti !!! annemde çatlak yok inşallah bende de olmaz :)

ahhh nerde o eski günler.. kızlar nerelerdesinizzz

gerçekten çok sessiz kaldı bizim topiğimiz herkes son hazırlıklarını yapıyor herhalde....

elifcim hareketler artık çok sertleşti...bazı hareketler benim de canımı acıtıyor resmen ! ama bebişler sağlıklı olsunlar biraz canımız acımış hiç sorun değil....

kızlar benim kızımında hareketleri azaldı sanki...dün tedirgin oldum sağlık ocağına gittim kalp atışlarını duydum da rahatladım.yeri daraldı herhalde yavrumun fazla kıpırdayamıo artık

bebişlerin işi de zor ya, daracık yerde :)

Ben malesef çok çatladımÖzellikle kasıklarım harita gibi oldu.Hem de 4 kilo aldığımda çatladım bu kadar.5. ayda falan.Oysaki sürekli bebe yağı da kullanıyordum.Sanırım genetik.Çünkü annem ve ablamlarda çok çatlamışlar.Çok kötü görünüyor.Ama şimdilik durdu.Sadece derinleşiyor çatlaklar.Yapacak bişey yok.Bebişlerimiz sağlıklı olsun da o yeter.
Bu arada ben dün saydım bebişimin hareketlerini.Hızına yetişebildiğim kadar tabi.215 kez oynadı.İnanamadım.sanırım benim bebişim biraz yaramaz olacak:18: Arada ritmik olarak hareket ediyor.Sanırım hıçkırık tutuyor.Yoruluyordur yavrucak Benim hareketli olduğum günlerde ise çok az oynuyor.Beşik gibi geliyor heralde

Kızlar aralık annelerinde 15kişi doğum yapmış gününü bekleyen yok henüz doğanların hepsi erkenci
ama kızlar erken doğar derler ya 15 bebekten sadece 4ü kız

Kızlar aralık annelerinde 15kişi doğum yapmış gününü bekleyen yok henüz doğanların hepsi erkenci
ama kızlar erken doğar derler ya 15 bebekten sadece 4ü kız

canım şimdi bende baktım onlara:))) ama bide doğum şekillerine bak kızlar hep normal dogum erkeklrin neredeyse hepsi sezeryan.. sezeryanda günü gelmeden alıyorlar bebişi... ama kızlar kendi istekleriyle gelmişş

ii akşamlar kızlar nasılsınızz çatlaklarr konuşulmuş çok şükür bende hiçç olmadı yaa ilk günden beri hep vazalin sürrdüm ama tabi birascık kıllandıı:) ama dökülürmüş o neyse ki

kızlar ben de yeni çatlamaya başladım ya gördükçe çok kötü oluyorum yeni başladı benim baldırımda çatlakalar oluşmaya başladı nedense

kızlar bu arada lolişi soranlar olmuş ben loliş doğumda annesinin yanında olacağını söylemişti diye hatırlıyorum
bayramda gitti hep orada kalacak
ben bebişi merak ediyorum o nerelerde

bizde dün alışverişe çıktık kızıma bi kaç parça bişey aldık hemen hemen alcaklarımız bitti bi oyun parkıyla taşıma koltuğumuz kaldı.
yarın bi ara resmini koyarım aldıklarımın.

çatlaklar bndede var malesef ama çok aşırı değil sadece göbeğimde şimdilik.ilk başta çok üzülmüştüm ama artık kafama takmıyorum kızım için herşeye değer.

burcuuu nerelerdesin canım göremiyodum seni kac gündür:))))

aldıklarınızı güle güle kullanın saglıklı günlerde..

hayran türk kahvesini haftada bir bende içiyorum.. doktorum abartmadıgın sürece bir sakıncası yok demişti bana..

günaydın kızlarrr herkes ıyıdır umarım benım durmumu acıklamak gerekırse ajda pekkanın sarkısı yetecek uykusuzzzz hergeceeee :))

günaydın herkese.benımde salı gunu muayenem vardı bebışlerim iyi şükür ama 1 haftada 100 gr almışlar normalmi acaba.nst ye bagladı doktor hıc sancı cıkmadı.onumuzdekı hafta dogum tarıhını belırlıyıcez doktorum oyle dedı cok heyecanlıyım.dun gorumcem dogum yaptı 3800 kılo 52 cm bı kızı oldu gordum okadar tatlıydıkı.bizde hayırlısıyla alırız bebeklerımızı kucagımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…