- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.441
merhaba kızlar bu aralar topic cok yogun değil....
ben pek sıkılmaya basladım artık bi an önce kızımı kucagıma almak istiyorum.. catlak henüz bendede oluşmadı ama belli olmaz tabi dogumdan birgün sonra catlayan bir arkadasım var:))) şişmelerse ellerim ve alt bacaklarımda oluyor daha cok tuzu bir türlü azaltamıyorum sanırım onun etkisi büyük...
anneler selam,
umarım herkesler iyidir,bugün çok kişi yok topikde...
Bu arada iki gündür benim bebişimin hareketlerinde bir azalma var endişelenmeyim diyorum ama olmuyor.Benim gibi hisseden varmı??????:18:
slm kızlar,
çalıştığım için fazla yazamıyorum akşamları da geç geliyorum,yemekti bulaşıktı derken yorgunluktan uyuya kalıyorum,inşallah benimde 10 Aralıkta iş yerinde son günüm olacak daha doğrusu o zaman izne ayrılıyorum 1 ay önceden,sonra 3 ay evdeyiz bebekle ve annemle inşallah,benim bugüne kadar çatlağım olmadı ama son 2 gündür karnım çok kaşınıyor,hemen lierac kremi sürüyorum iyi geliyor umarım çatlamaz çatlarsada yapacak bir şeyim yok,krem sürdüm o kadar,annemde ve teyzemde maşallah harita gibi çatlaklar,bende de olursa şaşırmam.
ahhh nerde o eski günler.. kızlar nerelerdesinizzz
Selam herkese ewet bugün topik sakin bende sıcak we uzuuun bi banyo yaptım doktorum tavsiye etti artık hergün yap diye
benim kızın da hareketleri 2hafta kadar önce azaldı gibime geldi ama doktora sordum artık eskisi gibi bekleme yeri daraldığı için hareketleri değişicek gözlemle ve bol bol dinlen dedi
gerçekten de hareket war ama eskisi gibi ordan bi tekme burdan bi yumruk olarak diil şirinemin dediği gibi bi sağı bi solu şişiriyo orası sırtı yada poposuymuş başı aşağıdaymış çünkü
artık çok tepindiğinde biraz canımı da yakıyo kemikleri batar dedi doktor dikkatli olalım ama panik olmamaya çalışalım
kızlar benim kızımında hareketleri azaldı sanki...dün tedirgin oldum sağlık ocağına gittim kalp atışlarını duydum da rahatladım.yeri daraldı herhalde yavrumun fazla kıpırdayamıo artık
bebişler büyüdü artık sığmıyolar yerlerine ben bazen diyorum eşime 1 ay daha nasıl duracak bu çocuk içerde bazen öyle hareket ediyoki sanki biriyle savaşıyo orda sıkıştı yavrum zaman çabuk geçse
Kızlar aralık annelerinde 15kişi doğum yapmış gününü bekleyen yok henüz doğanların hepsi erkenci
ama kızlar erken doğar derler ya 15 bebekten sadece 4ü kız
kızlar canım acayip kahve istiyor normalde türk kahvesi hiç içmem kahve içmek tehlikli midir acaba
Günaydın kızlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?