2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Günaydın Kızlar;

sirinemm, son zamanlarda bizim hayatımızında fon müziği "uykusuz her gece" :) birde işe gelmek zorunda olunca çook daha zor oluyor. sabaha karşı uyuyabiliyorum ve tam dalmışken saat çalıyor

zapzupcum, nasılsın canım ? göremiyorum seni ne zamandır...

selselcim, yeni bebişi Allah analı, babalı büyütsün...Darısı senin ve hepimizin başına :)

Günler yaklaştıkça beni de acayip bir heyecan sarıyor. Sanki içimde kelebekler uçuşuyormuş gibi :))

Günaydııın en azından uyuyabilen varsa
kahvaltı ettik size bi bakiim dedim sağlık ocağına ve eczaneye gitçem canımda hiç istemiyo çok üşengeç oldum

kızlar aralık annelerinin doğum hikayelerini okuyorum ben arada sizede tavsiye ederim okudukça doğuma olan korkum azalıyo sanki
çünkü anneliği o kadar güzel ifade ediyolarki çektikleri acılardan çok o heyecan var yazılarda ağlaya ağlaya okuyorum

canım ıyıce bünyemıs agırlastı artık gece dönerken sagdan sola inleye inleye donuyorum zaten her dondugumde uyandıgımdan uyku falan kalmıyo malesef

Son düzenleme:

bende bakim hemen canım belki şu kabuslardan kurtulur rahatlarım biraz

merhabalar kızlarr.. hepiniz iyisinizdir umarım.. Rabbim bebişlerimize de bize de iyilik sağlık versin..

bir şey sorcam yaa, şuan bebişlerimiz nefes alıp veriyorlar mı? bazen göbeğime bakıyorumda sanki nefes alıp veriyormuş gibi inip kalkıyor. araştırmalarıma Göre bu haftalarda nefes egzersizleri yapıyolarmış ama bu dışardan da farkedilebiliniyor mu bilmiyorum.. merak ettim dikkat ettiniz mi hiç sizde de oluyor mu?

Mügecim sağol canım.Kayınvaldemlerde kalıyorum bu ayın sonuna kadar.Aslında hemen gidecektim annemlere ama tetanoz aşımın ikincisini bekliyorum.Sonra annemin yanına gidicem doğum icin.Ben telefondan girip takip ediyorum cevap yazamıyorum sık sık o yüzden devamlı üye girişi diyor her zaman girmiyor falan hata veriyor ama devamlı takip ediyorum sen nasılsın

Kızlar benim bu telefon bozuk çekmiyor falan ne zamandır istiyordum eşim uygun fiyatlı birşey alacak ınşallah.Çünkü anneme gidince konuşup edemeyiz problem çıkarıyor.Durduk yere masraf olacak ama .Neysecigime annemde de cepten girerim.Doğuma giderken falanda girmeyi istiyorum.Naklen canlı yayında doğurucam ınşallah

evet canım bende de oluyo bazen o kadar belirgin ki karşıdan bakan da rahat görebiliyo benim kız başı aşağıda doğum pozisyonu almış göbeğimde sırtı var o minicik sırtın inip çıktığını görmek çok değişik bişey ilk zaman endişeleniyodum artık alıştım bide hıçkırık tutması yokmu düzenli aralıklarla baş tarafından zıplayıp duruyo yavrum

ay bi çırpıda okudum hikayeleri normal doğum yapanlar nerkadar kolay doğurmuşlarr
Allahım bizede nasip etsin böyle kolay doğumlar

ewet demekki çok kötü bişey olmadığı sürece normal çekilen sancılar bebeği kucağına alınca unutuluyo
bakalım biz ne hikayeler yazıcaz neler anlatıcaz... Sanırım normal doğum yapanlar daha rahat oluyo sezeryanlılar daha zorluk çekiyo sanki

Bende de oluyor ama ben nefes aldıkça oluyor falan sandım.Cok şaşırdım haberim yoktu nefes almaya çalıştıklarından.Birde küçük küçük devamlı pit pit pit yaptı 1 dakka boyunca galiba benim kızımda hıçkırdi.

merhaba kızlar
aralık annelerinin doğum hikayelerini okudum çok heyecanlandım valla
Rabbim bizede kolay doğumlar nasip etsin inşallahh:97:
şaka maka çok az bir zaman kaldı Allah izin verirse. bu topiğe ilk geldiğimde 5 haftalık hamileydim şimdi ise 35+2deyiz zaman ne hızlı geçiyor

Evet cok haklısın.Ilk üç ayım zor geçince hamilelik hic bitmeyecek gibi gelmişti bana da. Ya kızlar bu doğum hikayelerini ben bulamıyorum link koyabilirmisiniz.Küçücük küçücük görünüyor herşey daha demin kayboldum sitede girmediğin yer kalmadı

canım saol...ınşallah senın kzında acar kordıonunun ..ıkı tur acar ınşllah..

nazar mı aldı topiğimiz ne kimsecikler uğramaz oldu

dilekcim bebişin kordonu açmış hadi gözün aydın
sibelcim inş. seninkide açar bian önce
saol canım benımmm

baska sayfalrda normal doguma karsı korkun azalmıs okudum...korkma canım.bak bır cırpıda dogurmuslar..

hayırlı olsun bbegınız canım..allah analı babalı buyutsun...
senın beeklerd gayet ıyı...ikiz bebek onlar..kıloları ıyı gayet..
elüffffffffffff...

hikayeleri bende okudum çok güzeldiler yaaa bu hafta bende doktora gideceğim az kaldı bizimde nasıl olcak diye merak içindeyim inşallah Aralık ayını atlatırım erkenden birşeyler olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…