- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.461
ayyyy bizim içinde ocak anneleri doğum yapmış dicekler yakında....heyecanlandım
canım ıyıce bünyemıs agırlastı artık gece dönerken sagdan sola inleye inleye donuyorum zaten her dondugumde uyandıgımdan uyku falan kalmıyo malesefHerkese Günaydın Kızlar;
sirinemm, son zamanlarda bizim hayatımızında fon müziği "uykusuz her gece" :) birde işe gelmek zorunda olunca çook daha zor oluyor. sabaha karşı uyuyabiliyorum ve tam dalmışken saat çalıyor
zapzupcum, nasılsın canım ? göremiyorum seni ne zamandır...
selselcim, yeni bebişi Allah analı, babalı büyütsün...Darısı senin ve hepimizin başına :)
Günler yaklaştıkça beni de acayip bir heyecan sarıyor. Sanki içimde kelebekler uçuşuyormuş gibi :))
kızlar aralık annelerinin doğum hikayelerini okuyorum ben arada sizede tavsiye ederim okudukça doğuma olan korkum azalıyo sanki
çünkü anneliği o kadar güzel ifade ediyolarki çektikleri acılardan çok o heyecan var yazılarda ağlaya ağlaya okuyorum
merhabalar kızlarr.. hepiniz iyisinizdir umarım.. Rabbim bebişlerimize de bize de iyilik sağlık versin..
bir şey sorcam yaa, şuan bebişlerimiz nefes alıp veriyorlar mı? bazen göbeğime bakıyorumda sanki nefes alıp veriyormuş gibi inip kalkıyor. araştırmalarıma Göre bu haftalarda nefes egzersizleri yapıyolarmış ama bu dışardan da farkedilebiliniyor mu bilmiyorum.. merak ettim dikkat ettiniz mi hiç sizde de oluyor mu?
ay bi çırpıda okudum hikayeleri normal doğum yapanlar nerkadar kolay doğurmuşlarr
Allahım bizede nasip etsin böyle kolay doğumlar
Evet cok haklısın.Ilk üç ayım zor geçince hamilelik hic bitmeyecek gibi gelmişti bana da. Ya kızlar bu doğum hikayelerini ben bulamıyorum link koyabilirmisiniz.Küçücük küçücük görünüyor herşey daha demin kayboldum sitede girmediğin yer kalmadı
canım saol...ınşallah senın kzında acar kordıonunun ..ıkı tur acar ınşllah..canım cok sevindim bebişin kordonu cıkarmıs:))) darısı benimkinin başına.. ben pazartesi gideceğim benimkinde ıkı tur kordon vardi birini bile acsa normal doguma engel olmaz dedi.. inşallah acmıstır güzel kızım..
saol canım benımmmnazar mı aldı topiğimiz ne kimsecikler uğramaz oldu
dilekcim bebişin kordonu açmış hadi gözün aydın
sibelcim inş. seninkide açar bian önce
hayırlı olsun bbegınız canım..allah analı babalı buyutsun...günaydın herkese.benımde salı gunu muayenem vardı bebışlerim iyi şükür ama 1 haftada 100 gr almışlar normalmi acaba.nst ye bagladı doktor hıc sancı cıkmadı.onumuzdekı hafta dogum tarıhını belırlıyıcez doktorum oyle dedı cok heyecanlıyım.dun gorumcem dogum yaptı 3800 kılo 52 cm bı kızı oldu gordum okadar tatlıydıkı.bizde hayırlısıyla alırız bebeklerımızı kucagımıza....
elüffffffffffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?