2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım evet gayet memnun kaldım.sanada çok teşekkür ederim.ilgili ve çok sakin biri.hatta eşime keşke en başından beri ahmet beye gitseydim dedim.ama kısmet işte.ilk yüklememde şeker teşhisi konamaz ama dikkat et demişlerdi.bende ondan beri şekeri kesmiştim zaten.bakalım yarın sabah gidip yaptırcam şeker testimi.inşallah güzel haber alırım bende.sonuç ne kadar zamanda çıkıyo,bide yemek yedikten 2 saat sonra baktır dedi ahmet bey sendemi öle yaptırdın .tabii önce açken kan vercem ondan sonra.

slm kızlarr ya bu kasılmalar hepinizdemi var ya bende hiç olmadı şimdiye kadar

benimde hiç kasılmam falan olmadı cnm.nasıl bişiy benmi anlamıyorum diye bende düşünüyorum hep.

adilemir,mügecan teşekkür ederiz teyzeleri.bide sağlıklı haberini allım dahada mutlu olcaz şişko patates için :))

uyku sorunu bendede var kızlar heryerim ağrıyo sızlıyo.gecede 5 kez tuvalete kalkıyorum.yatakta biyerden biyere dönmek tam bi kabus zaten.o anda doğurcam zannediyorum.okadar canım acıyoki.allahım hepimize kolaylıknversin

dün bebek şekerlerine falan bakmak için biraz çarşıya çıktım kızlar.ama yorgunluktan hala kendime gelemedim.heryerim resmen sızlıyo.geçmişi okuyamadım.herkez iyidir umarım.şükürki siparişlerimizi verdik ve haftaya teslim alcaz.sepetimizi ve altın yastığımızıda hallettik.ve bursalı arkadaşlar sipariş verdiğim yerde fiyatlar çok uygun geldi bana.eğer bakan varsa cumhuriyet cd.koza davetiye.daha önce gezmiştim 2lira-1 75 lira falandı fiyatlar dahada yukarı çıkıyodu hatta.ama ben 1 50 ye verdim siparişi.

sihirim evet once ackarınla parmagımdan kucuk kan aldılar sonra yemek yedıkten 2 saat sonra yıne parmagımdan kucuk kan aldılar ınsallah cıkmas bısey bende kan sayımı yaptırmıstım kanım dusuk cıkmıs ole dedı ablam 9.5 mıs gebelıkte genelde oluyor dedı ama yınede canım sıkıldıpekmezı pek sevmem ama hergunıkı kasık ıcıcem artık belkıde ondan bolehalsızlık cabuk yorulma var

şirinem evet cnm kanın düşük çıkmış biraz ama pekemz içiymuşun kan hapıda kullanıyosundur zaten düzelir muhtemelen.hamileliğin en baş sorunu kan düşüklüğü zaten.o yüzden kan hapını doğumdan sonra emzirirken bile kullanmak gerekiyomuş.benimde 10 du en son ölçtürdüğümde..halsizlik hem kansızlıktan oluyo hemde bebişler büyüdükçe yoruyolar bizi.az kaldı allahında izniyle.bebeklerimzide bizde sağlıkla yaşıcaz inşallah.bende yarın sabah erkenden gitcem kısmetse şeker için bakalım iyi sonuç çıkar inşallah.

cnm ilk hamileliğim benimde çok kötüydü korktum ikinciside böyle olur diye ama aynı olmuyor daha rahattım 3. hamileliğim daha da rahat geçti galiba vücut alışıyor birde oyalanıyorsun çocuklarla vakit geçiveriyor hemen
cnm kan sayımında düşük çıkması doğumda çok zorluyor birde sezeryan olacklar daha çok kan kaybettikleri için doğumdan sonra toparlamak zorlaşıyor hamileyken yüksek tutmaya çalışıyorum ben bol pekmez ve kan yapıcı gıdalar tüketiyorum birde kan hapı kullanmasak halimiz ne olurdu acaba?

Selam kızlar uyku sorunundan bahsetmişsiniz.ben maşallah öğlen 12 lere 1 lere kadar uyuyorum ama tedirgin yatıyorum.
Sheker_cat canım geçmiş olsun hayırdır bu haftalarda miğde bulantısı yaşıyorsun...

Mügecim sibelcim ben geldim burdayım.....
Sibel bu arada sen bana cesaret verdin bak seninde hiç birşeyin yoktu herşeyini almışsında hazırlamışsın bile desene bende öyle yapıcam......

h.geldin tatlım göremiyodum seni uzun zamandr nasılsn rahatsz olduğunu okudum şimdi nasılsn
bende uyumak istiyoruuuuuuuuuuuummmmmmm
walla bende anlamadım çok kötü oluyo dikkatte ediyorum kendime üşütüyomuyum onuda bilmiyorum
bi de artık yalancı sancılarım başladı benim kızlar ara ara oluyo ama mahwediyo sizlerdede warmı aynı sorun özellikle sağ kasığımda inanılmaz ağrı oluyo dha önce hiç yaşamadğım bir ağrı dr u aradım geçmezse çok şiddetlenirse hastaneye git nst ye gir dedi ama bilmiyorum buradaki dr içime sinmiyo benim memlekete gidene kadr herşey normal gitseydi yaaaa

sorma yoğun bir dönem geçirdim.bende artık uyumak istemiyorum.güne daha erken başlamak istiyorum .
çok geçmiş olsun canım ama inat etme bak memlekete gidicem diye doktorunu ihmal etme,bence hemen git doktora Allah korusun endişelenecek bir durum varsa memleketine gidersin....

saol tatlım yaw inat diilde ne bilim klasik sorunlardır die pek umurasmıyorm sanrm şiddetlenirse gidrim şimdilk iiyim adanadaki dr umla sürekli görüşürüyoruz saolsn arıyo sık sık uzak oldğum için son 18 gün kaldı zaten 18 gün sonra gitcem memlekete o zamana kadr herşey normal gitsin die dua ediyorum sadece

Selam kizlar sizi sürekli takip ediyorum ama birkaç gündür yazamadim hiç artık cok yoruluyorum 32. Haftadan sonra daha çalısmayı düşünüyordum ama Bugun cok kasıklarım ağrıdı ve karnım da cok sertlesti acaba zorlamasam mı diyorum ...Aramızda öğretmen olanlar vardı onlar ne yaptılar acaba merak ediyorum cok...

mrb kızlar uzun zamandır yazamadım
eskisi gibi oturamıyorum
rahat uyuyamıyorum halsizlikk
çok şükür bu halime
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir

selam kızlar bugün site acılmadı hiç yapıcak bir işimde yoktu (annemde kaldıgım için yoktu kendi evimde bir sürü yapılcak var halaa) cook sıkıldımm..

begümcün hoşgeldin canım.. cok özlettin kendini.. umarım iyi caman gecirmişsindir..
valla canım benim hazırlanmam bir anda oldu.. eve mobilya gelene kadar hiçbirşey yapmamıştım nasılsa iki haft6a havalandırmak gerekiyor o ara tamamlarım demiştim öylede oldu.. 2 haftada eksikleri tamamladık şimdi yerleştirme işleri , beşiği kurma filan kaldı.. koca gelicek cuma o geldikten sonra halledicez onlarıda:)) bi anda kalkışınca hersey oluyor canım:))))

sheker cat aman sancıları ihmal etme.. benim arada kasıgıma sancı giriyor ama kasılma değilmiş.. bir keresinde gittim hemen doktora kasılma degil zorlamışsın kendini dedi.. hakikaten cok yürüdügüm yada yoruldugum zamanlarda oluyor agrılarım.. belki seninde öyledir.. ama yinede dikkatli ol ..

birde kansızlık bendede çıktı günde 1 aldıgım hapı günde 2 tane alyorum 1 aydır. doktor bir hafta sonra tekrar test istiyecekmiş.. tekrar çıkmaz umarım..

slm kızlarrr
bugün pek giremedim kasıklarımda bi sancı gibi ağrı gibi anlayamadımm :26:
sabah erken kalktım kahvaltıdan sonra ütü filan yaptım ama 2 saat kadar sürdü hep ayakta yordu beni zaten oldum olası sevmem ütüyü
sonra yattım biras ağrım oldu geçince rahatlamışım biras uyudum kalktım sütümü içtim filan derken akşamı yaptım yarında annem ve kayınvaldem gelcek temizlik yapıcas beşiğin yerini ayarlıcas ayy çok heycanlıyımm :97: bugün komşum uğradı hastane çantasını gösterdim gelen herkese gösteriyorum Allah ım kucağımızda olduğu günleride gösterir inşşş :97: ayy ben mi çok heycanlıyım uyku bile uyuyamıyorum ama uyumak istiyorum günler çabuk geçsin die sizde de böylemi??

iyi geceler bende ocak annesiyim sizi sürekli takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş.33 haftalık gebeyim karnımda henüz çatlak yok bundan sonra olur mu sizce korkuyorum biraz.birde doğum konusunda kararsızlığım dahada arttı normal mi olsam sezeryan mı? diye

cnm hoşgeldin aramısa
bende 34. haftaya girdim sürekli bebe yağı sürüyorum benimde çok gerilio bazen kaşınıo filan yağ iyi gelio bende de henüz çatlak yok ama bundan sonra da olabilirmiş, dikkat etmek gerekio
ben inş bi sorun olmassa normal düşünüyorum, kesinlikle normali tavsiye ederim...
hamileliğimin 2. ayında hastanede yattım bulantılar yüzünden ve sezeryan olanlarıda gördüm normal olanlarıda
yani sezeryan olanlar çok kötüydü durumları bayılıp bayılıp gidiyolardı, öğürmeler filan hele acıları nı hiç saymıyorum bile çok fenaydı yani :18:
ama normal doğuranlar ohh yiyip içiyolar bebişlerini emziriyolar filan çok rahattılar...
yani sorun olmadıkça normal doğumu düşün derimm, hayırlısı olsun inş sağlıcakla alırıs bebişlerimisi kucağımısa...

teşekkür ederim ben bebe yağı kullandım bir müddet şimdi vazelin kullanıyorum.daha nemli tutuyor gibi geldi.normal doğumda alltan dikişi atacak kişinin deneyimli olması şart çünkü eğer düzgün dikiş olmazsa ilerde bazı sorunlara neden oluyormuş...bakalım artık bebişlerimiz sağlıklı doğsunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…