- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.381
shirlm doktor konusunun cozulmus olmasına cok sevındım ahmet bey ıyıdır sakın bır doktor.merak wtme bende sendede seker falan cıkmas ılk yuklemen nasıldı sorun yoktu dımı.ayrıca senın bebıste benımkı gıbı tospaga olmus ahmet beyın bebeklerı kocaman dogcak desene masallahhh
slm kızlarr ya bu kasılmalar hepinizdemi var ya bende hiç olmadı şimdiye kadar
slm kızlarrr
bocuk cnm mrb hoş geldin...
ben özlemem die düşünüyorum çünkü ilk 4 ay hiç bişey yiyemedim çok bulantım oldu hastane de filan yattım seerumlarla ayağa kalkabildimbayağ bi zor geçti tam rahatım derken miğde yanmam başladı hadi onada alıştım şimdide bel ağrıları ve en kötüsü bacaklarıma giren kramplar ewden dışarı adım atmaya korkar oldm :18:
ama tekmeledkçe başka bi duygu yani gerçekten insan yaşamadan bilemio sadece sen hissediyosun sana ait bi duygu :97: çok güsel yani Allah ım herkese nasip etsin...
ben şimdi çok sorunlu geçti diyorum ama 2. yi de düşünüyorum hemen Allah ım kısmet ederse eşim 30 yaşına geldi bende 27 fazla da arası olsun istemiyorum arkadaşa gibi büyüsünler istiyorum Rabbim inş hayırlısını nasip eder, Allah herkesin gönlüne göre versin...
buarada az önce kayınpederimle konuştum netten annem ve kayınvaldem temizlik için çrşba gelicekler kayınpederimde ctesi gelirim beşiği alırıs dediay çok heycanlandım
oğluşum için son hazırlıklarda biticek hayırlısıyla :97: hemen resim çeker cici topiğine eklerim...:97:
cnm kan sayımında düşük çıkması doğumda çok zorluyor birde sezeryan olacklar daha çok kan kaybettikleri için doğumdan sonra toparlamak zorlaşıyor hamileyken yüksek tutmaya çalışıyorum ben bol pekmez ve kan yapıcı gıdalar tüketiyorum birde kan hapı kullanmasak halimiz ne olurdu acaba?sihirim evet once ackarınla parmagımdan kucuk kan aldılar sonra yemek yedıkten 2 saat sonra yıne parmagımdan kucuk kan aldılar ınsallah cıkmas bısey bende kan sayımı yaptırmıstım kanım dusuk cıkmıs ole dedı ablam 9.5 mıs gebelıkte genelde oluyor dedı ama yınede canım sıkıldıpekmezı pek sevmem ama hergunıkı kasık ıcıcem artık belkıde ondan bolehalsızlık cabuk yorulma var
Selam kızlar uyku sorunundan bahsetmişsiniz.ben maşallah öğlen 12 lere 1 lere kadar uyuyorum ama tedirgin yatıyorum.
Sheker_cat canım geçmiş olsun hayırdır bu haftalarda miğde bulantısı yaşıyorsun...
Mügecim sibelcim ben geldim burdayım.....
Sibel bu arada sen bana cesaret verdin bak seninde hiç birşeyin yoktu herşeyini almışsında hazırlamışsın bile desene bende öyle yapıcam......
h.geldin tatlım göremiyodum seni uzun zamandr nasılsn rahatsz olduğunu okudum şimdi nasılsn
bende uyumak istiyoruuuuuuuuuuuummmmmmm
walla bende anlamadım çok kötü oluyo dikkatte ediyorum kendime üşütüyomuyum onuda bilmiyorum
bi de artık yalancı sancılarım başladı benim kızlar ara ara oluyo ama mahwediyo sizlerdede warmı aynı sorun özellikle sağ kasığımda inanılmaz ağrı oluyo dha önce hiç yaşamadğım bir ağrı dr u aradım geçmezse çok şiddetlenirse hastaneye git nst ye gir dedi ama bilmiyorum buradaki dr içime sinmiyo benim memlekete gidene kadr herşey normal gitseydi yaaaa
sorma yoğun bir dönem geçirdim.bende artık uyumak istemiyorum.güne daha erken başlamak istiyorum .
çok geçmiş olsun canım ama inat etme bak memlekete gidicem diye doktorunu ihmal etme,bence hemen git doktora Allah korusun endişelenecek bir durum varsa memleketine gidersin....
ii gecelr hanımlar
iyi geceler bende ocak annesiyim sizi sürekli takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş.33 haftalık gebeyim karnımda henüz çatlak yok bundan sonra olur mu sizce korkuyorum biraz.birde doğum konusunda kararsızlığım dahada arttı normal mi olsam sezeryan mı? diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?