- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.481
burcuuu nerelerdesin canım göremiyodum seni kac gündür:))))
aldıklarınızı güle güle kullanın saglıklı günlerde..
hayran türk kahvesini haftada bir bende içiyorum.. doktorum abartmadıgın sürece bir sakıncası yok demişti bana..
selam kızlarr..
çok sık giremiyorum bende.. ama artık haftaya 9 aralık da evde olacağım sık sık girmeye çalışırım..
essab cım bende bugün sanki hareketleri azaldı diye çok korktum tatlı yedim biraz hareketlendi şükür. olur diyorlar bu zamanlar..
facebook'a hoåŸ geldin
facebooku olan tüm anne ve anne adaylarını bekliyoruz kızlar.
Deneyimli annelerin ve gebeliklerini yaşayan anne adaylarının buluştuğu, forumlarla paylaşımlar yaptığı ve bilgiler edindiği güzel bir grup oldu
gebeler ve anneler
Günaydın.ben bu hafta doğum öncesi 8 hafta olan izne ayrıldım o yüzden beni sıklıkla görebilirisniz artık.ben Afyondayım ve ilk bebeğim özel bir hastaneye gidiyorum hamileliğimin başlangıcından beri ve orda doğum yapacağım inş.ocak 20 olarak görünüyor doğumum.ve 26 yaşındayım..4 gözle bebişi bekliyourm.SİZLER GİBİ...:82:
Kızlar aralık annelerinde 15kişi doğum yapmış gününü bekleyen yok henüz doğanların hepsi erkenci
ama kızlar erken doğar derler ya 15 bebekten sadece 4ü kız
ii akşamlar kızlar nasılsınızz çatlaklarr konuşulmuş çok şükür bende hiçç olmadı yaa ilk günden beri hep vazalin sürrdüm ama tabi birascık kıllandıı:) ama dökülürmüş o neyse ki
kızlar canım acayip kahve istiyor normalde türk kahvesi hiç içmem kahve içmek tehlikli midir acaba
günaydın kızlarrr herkes ıyıdır umarım benım durmumu acıklamak gerekırse ajda pekkanın sarkısı yetecek uykusuzzzz hergeceeee :))
günaydın herkese.benımde salı gunu muayenem vardı bebışlerim iyi şükür ama 1 haftada 100 gr almışlar normalmi acaba.nst ye bagladı doktor hıc sancı cıkmadı.onumuzdekı hafta dogum tarıhını belırlıyıcez doktorum oyle dedı cok heyecanlıyım.dun gorumcem dogum yaptı 3800 kılo 52 cm bı kızı oldu gordum okadar tatlıydıkı.bizde hayırlısıyla alırız bebeklerımızı kucagımıza....
ay bi çırpıda okudum hikayeleri normal doğum yapanlar nerkadar kolay doğurmuşlarr
Allahım bizede nasip etsin böyle kolay doğumlar
Kızlar benim bu telefon bozuk çekmiyor falan ne zamandır istiyordum eşim uygun fiyatlı birşey alacak ınşallah.Çünkü anneme gidince konuşup edemeyiz problem çıkarıyor.Durduk yere masraf olacak ama .Neysecigime annemde de cepten girerim.Doğuma giderken falanda girmeyi istiyorum.Naklen canlı yayında doğurucam ınşallah
sibelcim bu arada salıncağınız çok güzelmiş. ne kadara aldınız canım ? bende şunu almayı düşünüyorum
Kiraz BebeÂ*>>Â*Ana KucağıÂ*>>Â*Ana Kucağı - Salıncak
offf ya bu uykusuzluk beni çıldırtacak akşam olmasın yaaa kızlar burda gebe okulu var haftada 1 kere kursa gidiyorum haftaya normal doğum doğum masası anlatılacak maketin üzerinde gösterecekler
kızlar dün annemler gelmişti temislik yaptık halıları yıkamaya verdik ctesi gelicek inş
ayy temislik gibisi yok bide oturduğum oda boya oldu mis gibi kokuo
artık doğuma yavaş yavaş hazırlanıyorus..
3-4 gündür kasıklarımda düzensis sancılar oluo...
dünden beride sağ bacağımı kaldıramıyorum çok kasıyo, belim zaten ağrıyo, yattımı kalkamıyorumm, uyku yokay çok şikayet ettim ama şükür ki şişlik filan yok
Allah ım bu günlerimisi aratmasın hayırlı kolay doğumlar nasip etsinn
Rabbim bebişlerimise hayırlı uzun ömürler nasip etsinnnn
topik çok sessizz :93: kimseler görünmüyo :44:
herkesde bi hazırlık evresi başladı sanırımmm
canım bence çok güselll
kimsecikler yok yine...
mügecim ben salıncagı hello babyden aldım 235 liraya.. seninkine baktım şimdi oda cok kullanıslı gözüküyor ... benimki sadece 8-9 aya kadar kullanılıyormus senin gösterdiğin cok daha uzun süreli kullanılacak birşeye benziyor.. benim salıncagı tercih etmemdeki sebepler katlanıyor olması ve kendi kendine sallanıp ninni titreşimi filan olmasıydı kendi kendine oyalansın diye. bu resimdeki hello babyde vardı ikisinin arasında kararsız kalmıştım. orda calısan cocuk bana deseydi uzun süreli kullanırsın bunu diye tercihimi ondan kullanabilirdim..
odanızda bi gelsin inan evin havası degısıyor bir anda:) gidip gelip odaya bakıyorum:)) ama boya konusuna dikkat et iyice havalandır.. benim mobilya geleli 1 ay olucak nerdeyse hala hafif bir boya kokusu alıyorum..
bu arada ben bi halı aldım köprüde elite halı diye bi yerden.. (vali konagına cok yakın muhtemelen biliyosundur)sade beyaz simli .. en güzel yanı camasır makinesinde yıkanıyor olması yumuşak b,rşey.. eger halı almadıysan hala bi bak derim:) fiyatıda uygundu 180e aldık.
cancer evet bende takip ediyorum seni bakalım nasıl olucak doğumlarımız...hayırlısıyla gününde gelsinler bebişler normal doğum düşünüyorsun değilmi sende...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?