2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok saol sibelcimm valla şu son zamanlarda öğlen bi gidiyorum anneme gece 12 de eve geliyoruz ama hergün takipteyim okuyorum ama yazamıyorum bişey

herkezeslm anneler.dün hiç giremefdim nete şimdi şölr geçmişi okudum eskiden okumaya yetiştiremediğim için yazamıyodum.şimdi herkezde bi doğum hazırlığı kimseler yok buralarda. herkez iy ama şükürler olsun ortak sorunumuz ağrılar uykusuzluk şişlikler.benimde belim çok ağrımaya başladı son günlerde ve uykularım tam bi rezalet.ne uyuduğumu anlıyorum ne uyandığımı hep bi sersemlik halindeyim.neyseki tesellimiz kuzularımıza kavuşmamız için az kalmış olması.

bu arada dün şeker testimi yaptırdım ve normal çıktı.çok korkmuştum dr şekerden dolayı iri olur bebeğin demişti ama değil şükirki.bunuda atlattık allahın izniyle.şimdi hayırlısıyla tosunumun haftalarını bekliyoruz

merhaba kızlar.. herkezde bir uykusuzluk sorunu.. ben galiba sanslıyım bu konuda.. uykum hep aynı saatlerde genelde gece 2.30 gibi uyuyorum ögleye dogru 11-12 gibi kalkıyorum.. aralarda uyanıp tuvalete kalkıyorum ve canım acayip cikolata istiyor cikolata yiyorum ama sonra uyumam zor olmuyor tekrar:)

kızlar bebişler nefes alıyormu diye konusmussunuz benim bebişimin boynunda iki tur kordon var o yüzden paniklemiştim doktorumda hıc korkma bebiş anne karnında nefes almıyor dogdugu anda alıyor ilk nefesini demişti ama egzersizler yapıyormus o aradada hıckırık tutuyor tabi:))

burcu bende annemdeyim hep:) ben gecede burda kalıyorum.. ama koçiş yarın yada cumartesi geliyor artık evimde kalıp son hazırlıkları tamamlayacagım...
hafta içi odamızda tamamen yerlesince bol bol resim ekliyecegim:))

slm kızlar nasılsınız.ben dün hep hastahanedeydim.tüm tetkikler yapıldı.birtek şekerde problem çıktı 100 mr şeker yüklemesindede bir ve ikinci saat yüksek çıktı.doktor insülün kullan dedi.aranızda insülün kullanan arkadaşlar varmı.

selam kızlarr..
çok sık giremiyorum bende.. ama artık haftaya 9 aralık da evde olacağım sık sık girmeye çalışırım..
essab cım bende bugün sanki hareketleri azaldı diye çok korktum tatlı yedim biraz hareketlendi şükür. olur diyorlar bu zamanlar..

suhancım seninle aramızda birgün var. bebişler vakitlerini beklerlerse şayet ilk sen sonra ben son olarak güldeşeker arka arkaya doğurucaz

selam anneler,bende diyorum ki uykusuz her gecee:88:
unarım bütün bebişler ve anneler iyiidir.Bugün kayınvaldem geliyor iki hafta bende kalacak o gidecek annem gelecek inşallah.Tabi kayınvalde geliyor diye beni bir temizlik aldı sormayın hem çok yoruldum ama bitirmemde lazım malum pis gelin olmayım:92:

yine kimsecikler yok galiba

sibelcim gözün aydın kocan geliyormuş...

odanızın resimlerini de merakla bekliyorum :) bizim odamız da bu c.tesi gelicek. bende yerleştirir yerleştirmez resimlerimizi eklerim kısmetse :)

cancer evet bende takip ediyorum seni bakalım nasıl olucak doğumlarımız...hayırlısıyla gününde gelsinler bebişler normal doğum düşünüyorsun değilmi sende...?

kızlar dün annemler gelmişti temislik yaptık halıları yıkamaya verdik ctesi gelicek inş
ayy temislik gibisi yok bide oturduğum oda boya oldu mis gibi kokuo
artık doğuma yavaş yavaş hazırlanıyorus..
3-4 gündür kasıklarımda düzensis sancılar oluo...
dünden beride sağ bacağımı kaldıramıyorum çok kasıyo, belim zaten ağrıyo, yattımı kalkamıyorumm, uyku yok ay çok şikayet ettim ama şükür ki şişlik filan yok
Allah ım bu günlerimisi aratmasın hayırlı kolay doğumlar nasip etsinn
Rabbim bebişlerimise hayırlı uzun ömürler nasip etsinnnn
topik çok sessizz :93: kimseler görünmüyo :44:
herkesde bi hazırlık evresi başladı sanırımmm

dilekcim buarada gözünaydın çok sevindim bebişin kordonu açmışşş :81: darısı sibelin başınaaa

aaaa bende 26 yaşındayım ve ilk bebişimm :79: :97: benimde internetten hesapladığıma göre 15 ocak görünüyo ama doktorum ne der bilmiyorumm
hakkımısda hayırlısı bakalım

Kızlar aralık annelerinde 15kişi doğum yapmış gününü bekleyen yok henüz doğanların hepsi erkenci
ama kızlar erken doğar derler ya 15 bebekten sadece 4ü kız

inş bizimkiler acele etmes gerçi temisliğimde bitti ama zamannında gelmeleri daha iyi Allah hepisiciğine uzun hayırlı ömürler versinnn :97:

ewet bende de çatlak yok ama kıllar var annem sakın alma doğumdan sonra dökülür bişii kalmas dedi

kızlar canım acayip kahve istiyor normalde türk kahvesi hiç içmem kahve içmek tehlikli midir acaba

canım benim bi arkadaşım hamileyken bildiğimiz türk kahvesini toz haliyle yiyiyodu yani çok değilde çay kaşığıyla 1 tane filan, bir kızı var maşşallah zehir gibi daha 3 yaşında ama herşeyi ezberlio maşşallah, herşeyi biliyo kahveden midir bilmiyorum, bende bir ikikere parmağımla denedim ama çok acı geldi yiyemedim bu arada nescafelerde daha çok kafein oluomuş türk kahvesinde daha azmışş

günaydın kızlarrr herkes ıyıdır umarım benım durmumu acıklamak gerekırse ajda pekkanın sarkısı yetecek uykusuzzzz hergeceeee :))

canım bebişinis hayırlı olsun darısı senin ve bisim başımısa :97:

ay bi çırpıda okudum hikayeleri normal doğum yapanlar nerkadar kolay doğurmuşlarr
Allahım bizede nasip etsin böyle kolay doğumlar

aminnnnnnnn :97:

canım bence çok güselll

Son düzenleme:
offf ya bu uykusuzluk beni çıldırtacak akşam olmasın yaaa kızlar burda gebe okulu var haftada 1 kere kursa gidiyorum haftaya normal doğum doğum masası anlatılacak maketin üzerinde gösterecekler

kimsecikler yok yine...

mügecim ben salıncagı hello babyden aldım 235 liraya.. seninkine baktım şimdi oda cok kullanıslı gözüküyor ... benimki sadece 8-9 aya kadar kullanılıyormus senin gösterdiğin cok daha uzun süreli kullanılacak birşeye benziyor.. benim salıncagı tercih etmemdeki sebepler katlanıyor olması ve kendi kendine sallanıp ninni titreşimi filan olmasıydı kendi kendine oyalansın diye. bu resimdeki hello babyde vardı ikisinin arasında kararsız kalmıştım. orda calısan cocuk bana deseydi uzun süreli kullanırsın bunu diye tercihimi ondan kullanabilirdim..

odanızda bi gelsin inan evin havası degısıyor bir anda:) gidip gelip odaya bakıyorum:)) ama boya konusuna dikkat et iyice havalandır.. benim mobilya geleli 1 ay olucak nerdeyse hala hafif bir boya kokusu alıyorum..
bu arada ben bi halı aldım köprüde elite halı diye bi yerden.. (vali konagına cok yakın muhtemelen biliyosundur)sade beyaz simli .. en güzel yanı camasır makinesinde yıkanıyor olması yumuşak b,rşey.. eger halı almadıysan hala bi bak derim:) fiyatıda uygundu 180e aldık.

offf ya bu uykusuzluk beni çıldırtacak akşam olmasın yaaa kızlar burda gebe okulu var haftada 1 kere kursa gidiyorum haftaya normal doğum doğum masası anlatılacak maketin üzerinde gösterecekler

ben uykusuzluğuma çözüm buldum; markete gidilir, aylık alışveriş yapılır, eve gelinir dolap içleri silinir, alınanlar yerleştirilir, bel ağrısından hareket edilemez hale gelinir, duş alınır ve yatakta sızılır :)))

canım ne güzel evinde temzilenmiş, iyi günlerde oturun....
anakucağımızı beğenmene de sevindim, teşekkürler...

sibelcim bende senin salıncakla benim gösterdiğim model arasında kaldım... bugün karar vericem artık inşallah :)

elite halı'yı biliyorum canım. halının boyutları nasıl ? benim alacağım halının çok büyük olmaması lazım... c.tesi vaktim olursa uğrayıp bakayım olmazsa senin halıya...avizelerimiz, nevresimlerimiz, halılarımız hep bir örnek olacak bu gidişle :))

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.dün taşıma çantası için çarşıya çıktık kafama göre birşey bulamadım bugün yine bakacağız umarım bulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…