- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.501
günaydın annecikler;
ne sıkıcı bir gün sabah servisle gelirken ufak çaplı bir kaza atlattık Allahtan servis şöförümüz çok iyi salak tırcı beklemedi üzerimize sürdü tam burun buruna durduk tabi en önde ben Allah korudu bizi kocişim bunu duysa kıyameti koparır izne ayrıl diye ama ben bir ay daha çalışacağım ve yarın raporumu alacağım zaten şurda ne kaldı aralık sonuna :)))
günaydın herkese bende hayırlı cumalar dılıyorum..dun annemle emınonune gıttık sark haanda bebek suslerı satan magazalar var mınyatur bıberonlardan aldım bırde mavı kırmızı tülle ssüslemeli sepetı sıparısı verdım biberonların içine badem sekeri koyup hastanede gelenlere ıkram ıcın cok cıcılerr...ama o yokusu nasıl cıktım Allahım otobuste bı sancı gırdı tamam dedım dogurucam trafıkte bıan cok korktum bı daha cıkıp bu kadar dolasmıyıcam dedım oan ama gectı sukur bıras daha dolasabılırım sanırımm..
ya bu arada arkadaşlar vuslatın bebeklerınden bır haber varmı cıktılarmı hastaneden...
Herkes harıl harıl iş yapıyor ya .Kendinize dikkat edin cok yormamaya çalışın. Özgecim sana da cok geçmiş olsun.
Bende kaynanamlar görümcem falan öyle yuvarlanıp gidiyoruz
cnmmm çok büyük geçmiş olsunn Allah korumuş :18:aman sakın bahsetme kocişinebenimki de olsa göndermes, hatta bidaha hiç çalıştırmas
neyse canım verilmiş sadakanıs varmış Allah beterinden korusunn
günaydın annecikler;
ne sıkıcı bir gün sabah servisle gelirken ufak çaplı bir kaza atlattık Allahtan servis şöförümüz çok iyi salak tırcı beklemedi üzerimize sürdü tam burun buruna durduk tabi en önde ben Allah korudu bizi kocişim bunu duysa kıyameti koparır izne ayrıl diye ama ben bir ay daha çalışacağım ve yarın raporumu alacağım zaten şurda ne kaldı aralık sonuna :)))
slm
bu sayfayı sık kullanılanlardan buldum
ben şirvanın eşiyim
bizim için dua edin lütfen
bugün muhtemelen elifimiz gelecek
slm
bu sayfayı sık kullanılanlardan buldum
ben şirvanın eşiyim
bizim için dua edin lütfen
bugün muhtemelen elifimiz gelecek
günaydın kızlarr
özgecim çok geçmiş olsun allah korumuş sizlerii
kızlar bende adet sancılarına benzer sancılar oluyo arada dayanılmıcak şiddette değil ama arada vurup geçiyo normal sanırım bu durumlar sizdede var mı ?
Özgecim çoook ama çoook geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?