2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,herkese hayırlı cumalar.bu sabah erkenciyim gittim tahlillerimi yaptırdım.şimdide eve geldim.bugün daha çokkkk işim var herkese selamlar çokkk öptümmmm

herkeslere günaydınnnn

hepinise hayırlı günler ve hayırlı cumalar diliyorumm güsel haftasonu geçirmenizi diliyorum şimdiden

bende 2 günün yorgunluğu vardı gerçi bişii yaptırmadılar ama hep ayakta gezindim ondan heralde ve akşam duş aldım yattım ağrılar filan hemen uyumuşum :93: mügenin dedği gibi insan yorulunca sızıyo hemen.. yada ağrıdan uyuyamassınız

yusnes sen derse git bize de anlat cnm olur mu maalesef bende öle bi kurs bulamadımm

sibel cim benim de dikkatimi çekti uzun yıllar kullanılıomuş, maximum 18 kilo dio ben 1. sınıfta 17 kiloydum yani benim oğlum 2. sınıfa kadar kullanır böle bişeyi

günaydın annecikler;

ne sıkıcı bir gün sabah servisle gelirken ufak çaplı bir kaza atlattık Allahtan servis şöförümüz çok iyi salak tırcı beklemedi üzerimize sürdü tam burun buruna durduk tabi en önde ben Allah korudu bizi kocişim bunu duysa kıyameti koparır izne ayrıl diye ama ben bir ay daha çalışacağım ve yarın raporumu alacağım zaten şurda ne kaldı aralık sonuna :)))

cnmmm çok büyük geçmiş olsunn Allah korumuş :18:aman sakın bahsetme kocişine benimki de olsa göndermes, hatta bidaha hiç çalıştırmas
neyse canım verilmiş sadakanıs varmış Allah beterinden korusunn

günaydın herkese bende hayırlı cumalar dılıyorum..dun annemle emınonune gıttık sark haanda bebek suslerı satan magazalar var mınyatur bıberonlardan aldım bırde mavı kırmızı tülle ssüslemeli sepetı sıparısı verdım biberonların içine badem sekeri koyup hastanede gelenlere ıkram ıcın cok cıcılerr...ama o yokusu nasıl cıktım Allahım otobuste bı sancı gırdı tamam dedım dogurucam trafıkte bıan cok korktum bı daha cıkıp bu kadar dolasmıyıcam dedım oan ama gectı sukur bıras daha dolasabılırım sanırımm..

cicilerinis hayırlı olsun cnmmm resim istiyorusss :79:
insan gerçekten gezerken sancısı ağrısı olunca bidaha gezmicem çıkmıcam dio ama sonra geçince amannn nolucak gezerim dio hiç akıllanmıyorus :86:

ya bu arada arkadaşlar vuslatın bebeklerınden bır haber varmı cıktılarmı hastaneden...

en son buraya yazdığın da ki oda 4-5 gün oluo sanrım hala hastanedeydiler ama durumları iyimiş sanırım Allah ım inş en kısa zamanda ewe dönmelerini nasip eder Allah uzun hayırlı ömürler versin inş..
bizde dua ediyorus... inş en kısa zamanda güsel haberlerini alırıs...

Herkes harıl harıl iş yapıyor ya .Kendinize dikkat edin cok yormamaya çalışın. Özgecim sana da cok geçmiş olsun.
Bende kaynanamlar görümcem falan öyle yuvarlanıp gidiyoruz

amin canım çok sağol yani sakarlıklarım bitti ama başımdan dert eksik olmuyor işte hayırlısı ile 4 haftamıda geçirsem yeter

Özgecim çoook ama çoook geçmiş olsun canım...

günaydın kızlarr

özgecim çok geçmiş olsun allah korumuş sizlerii

kızlar bende adet sancılarına benzer sancılar oluyo arada dayanılmıcak şiddette değil ama arada vurup geçiyo normal sanırım bu durumlar sizdede var mı ?

Selam annecikler herkeste bi uykusuzluk durumu var sanırım ben rahatım o konuda Mugenin dediği gibi cok yorulunca siziyo insan ben de okul ev cok yoruluyorum. Dun aksam yine dogum kursumuz vardı bebek bakımı ile ilgili bilgiler verdiler emzirme ve gaz çıkarma tekniklerini anlattılar sonra da maket bebekle annelere emzirme babalara gaz çıkarma pratiği yaptırıldı gülmekten yarıldik :) Bizim gibi butun çiftlerin ilk tecrübesi tabii ne bebeği tutmayı becerebildik ne de gaz çıkarmayı :) İs basa düşünce can havliyle hepsini bebislerimiz üzerinde ogrenicez inşallah ....

Son düzenleme:
slm
bu sayfayı sık kullanılanlardan buldum
ben şirvanın eşiyim
bizim için dua edin lütfen
bugün muhtemelen elifimiz gelecek

slm
2 ci bebeğimiz geliyo demek

allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dualarımız sizinle
hayırlısıyla doğsun prenses inşallah
şirvanında allah yardımcısı olsun

neden böyle oldu bi sorun mu çıktı biraz daha zaman vardı bildiğimiz kadarıyla

slm
bu sayfayı sık kullanılanlardan buldum
ben şirvanın eşiyim
bizim için dua edin lütfen
bugün muhtemelen elifimiz gelecek

gerçektenmi bizim bebişler hızlı çıktı Allah sağ salim ikisinide kurtarsın inşallah ben bile acaip heycanlandım Allah yardımcınız olsun haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…