2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr bi haberde benden
elfella yani elifinde dün pembe akıntısı gelmiş hafifte sancısı varmış
gece hast gitmişler ebe kontrolden sonra açıklık var ama bugece gelmez bebek yarın sabah gel tekrar demiş
yarın çatı muayenesi vardı zaten
ancak bugun kendi dr una gitmiş hafif sancıları devam ediyomuş onun içinde dua edin

yeni haberler alırsam paylaşırım sizlerlee

slm kizlar
özgecim cok gecmis olsun,Allah korumus.
O adet sancilarina benzeyen sancilar bende de var malesef.Banada dr. erken gelecek bebek dedi,hayirlisi bakalim.Dualarimiz elif ve sirvanla insallah saglicakla bebeklerini dünya ya getirirler.

guldeseker senden elif hakkindaki yeni haberleri bekliyoruz ...Bizleri merakta birakma

teşekkür ederim o sancılar nasıl bişiy sizdeki benimde var ağrı ama sancı denemez tam göbeğimin başlangıç yerinde böle bir ağrı var bebek tersmi dönüyor acep tuaf bişiy

kizlar dogum egzersizleri yapiyor musunuz?Benim zamanim olmadigi icin kurslara baslamadim ama bebek erken gelecek denilince telaslandim.Ama düzenli olarak 20-30 dk. yürüyüs yaptim hep.Birde karin kaslarini güclendirici egzersizler yapiyorum.

Sizler neler yapiyorsunuz?

slm
bu sayfayı sık kullanılanlardan buldum
ben şirvanın eşiyim
bizim için dua edin lütfen
bugün muhtemelen elifimiz gelecek

inanmıyorummm Allah ım hayırlısıyla kurtarsınn... elifimiz acele etmiş inş kolay doğum olur.... Allah ım hayırlı uzun ömürler versin....

ben hiç bişey yapmıyorum ama karar verdim bu akşamdan itibaren 1 saat yürüyüş yapacağım

selam kızlar hepinizi çok özledim doğum yapan oldu mu çok merak ediyorum kaç gündür giremiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir biz iyiyiz ama kendimi herhan doğuracak gibi hissediyorum ağrılarım oluyor geceleri adet olacakmışım gibi hayırlısı artık biraz geçmişi okuyayım

teşekkür ederim o sancılar nasıl bişiy sizdeki benimde var ağrı ama sancı denemez tam göbeğimin başlangıç yerinde böle bir ağrı var bebek tersmi dönüyor acep tuaf bişiy

canım benimki adet sancısı gibi ama çok şiddetli değil
benim adetlerimde çok sancılı geçerdi
sanki adet olacakmışım gibi oluyo arada vurup vurup sonradan geçiyo

özgecim seninkine benzer agrilarim birkac hafta önce vardi.Bebegim hareket ettikce canim cok yaniyordu,gebek cevrem falan.Simdiki ise belden basliyor,göbekten asagi bacaklara kadar devam ediyor ve sanki bebek cikiyor gibi.Hani adetin ilk günü sancilarin olur ya öyle.Benim bebek kanala girmis zaten bas asagi duruyor.Seninde dedigin gibi bebek ters dönüyor olabilir.

Dr. sancilar az oldugunda magnezyum al,eger artan birseyse ve siddetliyse hastaneye doguma,kesinlikle durdurmaya calisma dedi.

egzersiz yapmıyorum ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum kendimi yorgun hissetmiyosam akşamları düz yolda yarım saat kadar ama yürürken bebişim bi yere toplanıyo sanki onda bile zorlanmaya başladım artık

slm kızlar bişi sorucam dün rutin kontroldeydik.bebeğimin kafa gelişimi 3 hafta kadar önden gidiyormuş.bu beni biraz tedirgin etti.doktor ilerde olsun yeterki geride olmasın dedi ama ben yinede geceden beri kötüyüm.başka türlü bişi değildir dimi?yani kötü bişi değildir

guldeseker,evet canim banada cok zor geliyor yürüyüs hatta bazen yolda saga sola tutunuyorum.Aridindan 3 kat merdiven cikiyorum eve gelince.Cok zor oluyor malesef.Hemen ardindan bir yorgunluk basiyor hicbirsey yapamiyorum.Cok afedersiniz ama wc ye bile ne yürüye biliyorum ne de oturabiliyorum.

breath yok canim sen moralini bozma.Benimde bebegin kafa ölcümü 3 hafta önde cikti.Dr. bana gelisiminin iyi oldugunu söyledi ve sadece iri bir bebek dedi.Yani korkma Allahin izniyle birseycik olmaz,üzülme.

günaydın kızlar,herkese hayırlı cumalar.bu sabah erkenciyim gittim tahlillerimi yaptırdım.şimdide eve geldim.bugün daha çokkkk işim var herkese selamlar çokkk öptümmmm
seninde cuman mübarek olsun canım.kolay gelsin...

geçmiş olsun canım.ucuz atlatmışsınız.hamileyken iki kat korkuyorsun hem kendin için hem bebek için sağlıkla alsaydık kucaklarımıza...
slm
bu sayfayı sık kullanılanlardan buldum
ben şirvanın eşiyim
bizim için dua edin lütfen
bugün muhtemelen elifimiz gelecek
ocak bebekleri gelmeye başladı bizdede heyecan başladı.sağlıkla gelir inşallah elifimiz.

elfellanın da allah yardımcısı olsun kızlar bir başladımı arkası gelir sırayla doğururuz inşallah hayırlısı ile sağlıkla sorunsuz alalım bebişlerimizi.

bende de var öel cnm arada oluyo sanki nefes alamıyorum :26: ama normal diolar...

ayyy çok heycanlandım şimdi Allah yardımcısı olsun elif inde...

kızlar azönce şirvan ı aradım eşi çıktı akşam üstü ararsanız görüşebilirsiniz dedi ay zaman nasıl geçicek bilmemm... Allah yardımcısı olsunn... ay sanki ben doğurucam heycan yaptım...

bendede özellikle gece ağrı oluyor bazen şiddetli sancı gibi giriyor o zaman korkuyorum.doktor bunlar normal dedi.ya kızlar bende şeker çıktı ama bebeğimin kilosu çok değil.33+2 deyken 2,160 dı haftasıyla uyumluydu.şeker olanlarda bebek iri oluyormuş benim bebek etkilenmiyor galiba...

canım bazen oluyormuş öyle ama sorun olmuyor benim arkadaşımada öyle dedi doktor şimdi bebeği sağlıklı canını sıkma sorun olmaz inşallah..

canım takılma bunlara dr una güven bu konuda başka bişi olsa söylerdi mutlaka hem iyi bişey demiş için rahat olsun bence

bebişler büyüdükçe daha çok zorluyolar bizi
yürüyüşün en güzel yanı yorgun olunca daha rahat dalabiliyorum uykuya
benim wc klozet sanırım normal olsa aynı durum bendede olurdu

bizdede meraklı bekleyişler başladı:)))Allah yardımcısı olsun elif ve şirvanın sağlıkla gelsin bebişleri.haber alırsan bizide habersiz bırakma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…