- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.541
breath yok canim sen moralini bozma.Benimde bebegin kafa ölcümü 3 hafta önde cikti.Dr. bana gelisiminin iyi oldugunu söyledi ve sadece iri bir bebek dedi.Yani korkma Allahin izniyle birseycik olmaz,üzülme.
günaydın annecikler;
ne sıkıcı bir gün sabah servisle gelirken ufak çaplı bir kaza atlattık Allahtan servis şöförümüz çok iyi salak tırcı beklemedi üzerimize sürdü tam burun buruna durduk tabi en önde ben Allah korudu bizi kocişim bunu duysa kıyameti koparır izne ayrıl diye ama ben bir ay daha çalışacağım ve yarın raporumu alacağım zaten şurda ne kaldı aralık sonuna :)))
slm
bu sayfayı sık kullanılanlardan buldum
ben şirvanın eşiyim
bizim için dua edin lütfen
bugün muhtemelen elifimiz gelecek
günaydın kızlarr
özgecim çok geçmiş olsun allah korumuş sizlerii
kızlar bende adet sancılarına benzer sancılar oluyo arada dayanılmıcak şiddette değil ama arada vurup geçiyo normal sanırım bu durumlar sizdede var mı ?
kızlarr bi haberde benden
elfella yani elifinde dün pembe akıntısı gelmiş hafifte sancısı varmış
gece hast gitmişler ebe kontrolden sonra açıklık var ama bugece gelmez bebek yarın sabah gel tekrar demiş
yarın çatı muayenesi vardı zaten
ancak bugun kendi dr una gitmiş hafif sancıları devam ediyomuş onun içinde dua edin
yeni haberler alırsam paylaşırım sizlerlee
Bir an yanlış sayfaya girdim sandım.Inanamıyorum okuduğumdan beridir dua ediyorum sirvana da elife de.Sirvanin neden bu kadar erken oldu acaba?İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla doğum yapar ikiside.Elife allah biliyor ya şaşırmadim o kaynanasi kızı sıka sıka al ışte erkenden kanaması oldu.Allahım yavrusunu da onuda ömür boyu şu kaynanasinin şerrinden korusun.Bende görümcemle takıstim.Aramızda bir diyolog geçmedi ama trip attı gitti.Zaten yılların birikimi var içimde hic birşey demedim ama yanaklarım falan nasil kızardı.Soğuk suyla yüzümü yıkadim hala ateşim var karnım falan kasıldı sinirden beynime kan çıktı.Bende yakınlarda doğurursam şaşırmayın.Saatlerce ayakta bulaşık yıka onu yap.Kasıklarıma ağrı vurdu.
kızlar şoktayım şimdi girdim bloğa.dün akşam saat 6 ya kadar falan şirvanla sohbet ettik msn de.biraz kasılmaları vardı ama kötü değildi.ama bebek geliyomuş.acaip heycanlandım.ay meraktan ölücem noldu acaba.keşke telini alsaydım.bi arkadaş daaha doğuma gitmiş galiba ay valla heycandan bende doğurcam elim ayağım titredi resmen.sağlıkla bebeklerine kavuşurlar inşallah.
sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşllh daha erken değilmiydi seninslm
ben şirvanın eşiyim
ayyy ocak bebekleri gelen gelene inşllh sağ salim kurtulurlar bebeklerini kucaklarına alıp doğum hikayelerini yazarlarkızlarr bi haberde benden
gece hast gitmişler ebe kontrolden sonra açıklık var ama bugece gelmez bebek yarın sabah gel tekrar demiş
ancak bugun kendi dr una gitmiş hafif sancıları devam ediyomuş onun içinde dua edin
cnm dr un sorun yok dediyse bir şey yoktur ama sen yinede takibini sıkı et büyüme devam ederse tehlikeli olabilir cnmslm kızlar bişi sorucam dün rutin kontroldeydik.bebeğimin kafa gelişimi 3 hafta kadar önden gidiyormuş.bu beni biraz tedirgin etti.doktor ilerde olsun yeterki geride olmasın dedi ama ben yinede geceden beri kötüyüm.başka türlü bişi değildir dimi?yani kötü bişi değildir
cnm sen orada kalma işleri sen yapıyorsan eğer zaten annene yakında gideceksin değilmiBir an yanlış sayfaya girdim sandım.Inanamıyorum okuduğumdan beridir dua ediyorum sirvana da elife de.Sirvanin neden bu kadar erken oldu acaba?İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla doğum yapar ikiside.Elife allah biliyor ya şaşırmadim o kaynanasi kızı sıka sıka al ışte erkenden kanaması oldu.Allahım yavrusunu da onuda ömür boyu şu kaynanasinin şerrinden korusun.Bende görümcemle takıstim.Aramızda bir diyolog geçmedi ama trip attı gitti.Zaten yılların birikimi var içimde hic birşey demedim ama yanaklarım falan nasil kızardı.Soğuk suyla yüzümü yıkadim hala ateşim var karnım falan kasıldı sinirden beynime kan çıktı.Bende yakınlarda doğurursam şaşırmayın.Saatlerce ayakta bulaşık yıka onu yap.Kasıklarıma ağrı vurdu.
başka kim gitti ki doğuma ben ayakta uyuyorum
tatlım elif te doğuma gitmiş merakla beklemedeyiz bizde rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş
ayy Allah yardımcıları olsun Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş.elim ayağım titredi heyecandan
Bana da dua edin ne olur aşağıda cıyıl cıyıl bagrinip kaynanami dolduruyor.Televizyonun sesi açık olduğu halde duydum.Kapadım dinledim konuşmalarını.Bizim evimizde evlendiğimiz ilk 6 ay hatta gerdek gecemde bile bizimleydi.Şu an elim ayağım titriyor kızlar.Eşimi aradım anlattım.Bu kaçıncı nankörlüğü bir daha bizim eve gelipte kalmayacak dedim.Bu sefer herseyi göze aldım kızlar.Eşim hic birşey diyemedi.Çünkü cok haklıyım.Allah sabrını verdide görümceme tek kelime etmedim.Dilerimki allahtan bana bu hamile hamile yaptığının beterini görsün.Şimdiye kadar hep iyiliği icin uğraştım eşime karşı bile kolladım yeri geldi.Ne olur dua edin cok kötüyüm
Bana da dua edin ne olur aşağıda cıyıl cıyıl bagrinip kaynanami dolduruyor.Televizyonun sesi açık olduğu halde duydum.Kapadım dinledim konuşmalarını.Bizim evimizde evlendiğimiz ilk 6 ay hatta gerdek gecemde bile bizimleydi.Şu an elim ayağım titriyor kızlar.Eşimi aradım anlattım.Bu kaçıncı nankörlüğü bir daha bizim eve gelipte kalmayacak dedim.Bu sefer herseyi göze aldım kızlar.Eşim hic birşey diyemedi.Çünkü cok haklıyım.Allah sabrını verdide görümceme tek kelime etmedim.Dilerimki allahtan bana bu hamile hamile yaptığının beterini görsün.Şimdiye kadar hep iyiliği icin uğraştım eşime karşı bile kolladım yeri geldi.Ne olur dua edin cok kötüyüm
slm
ben şirvanın eşiyim
kızlarr bi haberde benden
canım nedir senin bu insanlardan çektiğin....Bana da dua edin ne olur aşağıda cıyıl cıyıl bagrinip kaynanami dolduruyor.Televizyonun sesi açık olduğu halde duydum.Kapadım dinledim konuşmalarını.Bizim evimizde evlendiğimiz ilk 6 ay hatta gerdek gecemde bile bizimleydi.Şu an elim ayağım titriyor kızlar.Eşimi aradım anlattım.Bu kaçıncı nankörlüğü bir daha bizim eve gelipte kalmayacak dedim.Bu sefer herseyi göze aldım kızlar.Eşim hic birşey diyemedi.Çünkü cok haklıyım.Allah sabrını verdide görümceme tek kelime etmedim.Dilerimki allahtan bana bu hamile hamile yaptığının beterini görsün.Şimdiye kadar hep iyiliği icin uğraştım eşime karşı bile kolladım yeri geldi.Ne olur dua edin cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?