2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla normal de nasil olur bilmem ama benim wc de klozet ama oturmak ve kalkmak iskence benim icin helede kalkmak.Zaten bir yere oturunca kalkiyorum ama oldukca zor.

breath yok canim sen moralini bozma.Benimde bebegin kafa ölcümü 3 hafta önde cikti.Dr. bana gelisiminin iyi oldugunu söyledi ve sadece iri bir bebek dedi.Yani korkma Allahin izniyle birseycik olmaz,üzülme.

saol cnm bnm öykümde azcık iri bi bebek.iriliğine değilde kafasının büyük olmasına taktım ben kafayıneyse içimi rahatlattın teşekkür ederim cnm

kızlar ben çıkıyorum kimseler yazmıyor zaten bir daha ne zaman girerim bilmem
inşallah şirvan ve elif ten güzel haberler alırız kendinize iyi bakın

kızlar günaydın herkese nasılsınız sanırım uykusuz we sancılı rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsn ben dün kötüydüm bebeğim yediğim çikolatalara rağmen beklememe rağmen 5 saat hiç hareket etmedi bende çok korktum tabi çünkü meleğim 1 sn bile duran bi bebiş diil ama allaha şükür herşey yolunda kalp atışlarını duyduktan sonra çok rahatladım

özgecim çok geçmiş olsn rabbim sizi korumuş dikkat et kendine ve bebişe olur mu

slm
bu sayfayı sık kullanılanlardan buldum
ben şirvanın eşiyim
bizim için dua edin lütfen
bugün muhtemelen elifimiz gelecek

hadi bakalım hayırlısı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn inş dualarımız sizinleee
buarada sanırım bebiş biraz erken geliyo

o sancılar bendede oluyo sürekli diil ara ara ebe normal dedi olur dedi benim bi de sağ kasığımda ağrı oluyo bıçak saplanması gibi artık sıkıcaz dişlerimizi zaten ben dün kızım hiç hareket etmeyince anladım ki uykusuzluk sancılar ağrılar hiç biri için şikayet etmemk gerekiyomuş yeter k, kuzularımız ii olsun ben meleğim için herşeyi çekmeye razıyım gerçekten

ayyy ne güsel bi günde 2 bebiş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn elifin inş herşey güsel olurrr

Bir an yanlış sayfaya girdim sandım.Inanamıyorum okuduğumdan beridir dua ediyorum sirvana da elife de.Sirvanin neden bu kadar erken oldu acaba?İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla doğum yapar ikiside.Elife allah biliyor ya şaşırmadim o kaynanasi kızı sıka sıka al ışte erkenden kanaması oldu.Allahım yavrusunu da onuda ömür boyu şu kaynanasinin şerrinden korusun.Bende görümcemle takıstim.Aramızda bir diyolog geçmedi ama trip attı gitti.Zaten yılların birikimi var içimde hic birşey demedim ama yanaklarım falan nasil kızardı.Soğuk suyla yüzümü yıkadim hala ateşim var karnım falan kasıldı sinirden beynime kan çıktı.Bende yakınlarda doğurursam şaşırmayın.Saatlerce ayakta bulaşık yıka onu yap.Kasıklarıma ağrı vurdu.

canım yaaa umursama dicem ama nasıl olcak bilmiyorumkolay diil allah yardımcın olsun tatlım yaaaa ne diim benimkiler ben hamile kaldığımdan beri bana dha iiler önceye göre tabi kayınwalidem yönetmeye falan kalkıyo ama ben takmıyorm hiç düşünmüyorm canımı sıkmıyorm bebişime yoğunlaşıyorm allah war bana hiçbir iş yaptırmadılar bayramda gittiğimde yiyip içip gezdim walla 15 gün sonra gitcem yanlarına nazlancamda walla baksınlar işlerinin adı neee
sende sıkma canını bebişini we kendini düşün sadece odana çekil bebişinle konuşup sakinleş bence onu hayal et ben öle yapıyorm genelde

kızlar şoktayım şimdi girdim bloğa.dün akşam saat 6 ya kadar falan şirvanla sohbet ettik msn de.biraz kasılmaları vardı ama kötü değildi.ama bebek geliyomuş.acaip heycanlandım.ay meraktan ölücem noldu acaba.keşke telini alsaydım.bi arkadaş daaha doğuma gitmiş galiba ay valla heycandan bende doğurcam elim ayağım titredi resmen.sağlıkla bebeklerine kavuşurlar inşallah.

ayy Şirvan doğumamı gitmiş Rabbim yardımcısı olsun.inşallah sağlıkla alır Elifini kucağına.
bende şimdi eşime dedim koş eksiklerimizi tamamlayalım doğumlar başladı bizimkide acele ederse yandık

başka kim gitti ki doğuma ben ayakta uyuyorum

slm
ben şirvanın eşiyim
sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşllh daha erken değilmiydi senin

ayyy ocak bebekleri gelen gelene inşllh sağ salim kurtulurlar bebeklerini kucaklarına alıp doğum hikayelerini yazarlar

cnm dr un sorun yok dediyse bir şey yoktur ama sen yinede takibini sıkı et büyüme devam ederse tehlikeli olabilir cnm

cnm sen orada kalma işleri sen yapıyorsan eğer zaten annene yakında gideceksin değilmi

benimde yarın kontrolüm var çok özledim oğluşumu 2 gündür hareketi azaldı sanırım alanı artık çok darlaştı

doğuma giden arkadaşların Allah yardımcıları olsun,kolay kurtarsın.bizim bebişler vaktinde, sağlıkla gelir inşallah.

Bana da dua edin ne olur aşağıda cıyıl cıyıl bagrinip kaynanami dolduruyor.Televizyonun sesi açık olduğu halde duydum.Kapadım dinledim konuşmalarını.Bizim evimizde evlendiğimiz ilk 6 ay hatta gerdek gecemde bile bizimleydi.Şu an elim ayağım titriyor kızlar.Eşimi aradım anlattım.Bu kaçıncı nankörlüğü bir daha bizim eve gelipte kalmayacak dedim.Bu sefer herseyi göze aldım kızlar.Eşim hic birşey diyemedi.Çünkü cok haklıyım.Allah sabrını verdide görümceme tek kelime etmedim.Dilerimki allahtan bana bu hamile hamile yaptığının beterini görsün.Şimdiye kadar hep iyiliği icin uğraştım eşime karşı bile kolladım yeri geldi.Ne olur dua edin cok kötüyüm

tatlım dualarımız seninlede ayy birden görümceni yolmak geldi içimden yaaa herşeyi geçtim seni umursamıyo abisini takmıyo senin bebişini düşünsn yaaaa bu kadarda olmaz ama yaaaa

cnm kayınvaliden bişey demiyomu şuna ya.ben bile sinir oldum burda.sus kız hamile falan der insan en azından
sen evine gidemezmisin.orda kalmak zorundamısın.akşama eşin götürsün evinize

slm
ben şirvanın eşiyim

hem çok şaşırdım hem de çok duygulandım... farkında olmadan burda ne kadar kuvvetli bir bağ oluşmuş aramızda, ağlayacağım nerdeyse... Allah hem Şirvan'In hem de tatlı bebeğinin yardımcısı olsun...

şirvan için yazdıklarım Elif için de geçerli... Allah onun ve güzel bebeğinin yardımcısı olsun... Sanırım onca sıkıntıdan sonra erken doğum olacak...

canım nedir senin bu insanlardan çektiğin....
ama lütfen kafana takma
mümkünse dışarı çık temiz hava al...
sen artık annesin ve bebeğinin sağlığı hepsinden önemli...
onları bir bitkiymiş gibi düşün, mesela meselaaaa kaktüs ! :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…