2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ismim Hatice,arkadaşım sezeryan oldu, bebegı bı kaka yapmış,bıde çiş ,hastane kıyafette vermemiş. 2 gece kaldılar bıde

ben cok kıyafet almadım nasılsa hemen kuculuyor dıye ama acıl lazım olsa alıp,yıkaması kuruması derken zor olur dıye dusundum.

Ayy ne guzel bende 12kg aldım,umarım senın gıbı kolay verırım,daha dogrusu kendılıgınden gıder kılolar , maşallah sana

Sirvancim maşallah canım ya supersin 10 günde 10 kilo gitmiş inşallah biz de Oyle oluruz ben de 12 kilo aldım toplamda en cok 15 le tamamlarım heralde... Sıkıldım artık ben de kızımı kollarımda istiyorum cok :)

eliff...ben o kadar rahatsızlandıgını bılmıyordum..çok agır atlatıyorsun hastalıgını...
nasıl olduda bu kadar hasta oldun canım...işte sakınan goze çöp batar derler ya öyle olmus...
ayy canım benım...hep yat...portakal suyu mandalına suyu vs...bol meyve tukett..bol sıvı al...
vıtamın hapınıda ıç..ihmal etme...
inşallah ıyıleşene kadar sabreder rüya bebek canım....

oooohhh..maşallah gıtmıs kılolar..sirvencım demekkı senın kıloların çogu ödemmiş...ödemın gıtmıs...
gunaydın canım....

hatıcecıgım memnun oldum...haklısın..anı durumlar olabılır..bulundurmak lazım yedek....arkadasının bebegıde kakacı bebekmişş...

bende 9 kılo aldım...ama 15 kıloda alsak..çabuk verılıyor...dogumdan 7-8 ay sonra kılolar kalmaz...
çunku yaz mevsımıde gelıcek 6 ay sonra..o zaman bol sebze..domates.salatalık vs...
çabuk verılır...

Son düzenleme:

az kaldı canım....
senın dogum tarıhın ne zaman dıyor doktorun...

slm güzel anneler

ayy ne geçmiş varmış oku oku bitiremedim

çitosun allah yardımcısı olsun belkide çıkmıştır şimdi ameliyattan bide iyi haberini alsaydık güzel olurdu

eliff kuzu fena olmuşsun sen yaa inş. bekler bebişin biraz daha

gulsen gunaydınnn....
nasılınnn....bebişin napıyor....kar varmı orda..

kızlar ben hasta olmadığım halde kuşburnu kaynatıp ıhlamurla demliyorum ve içiyorum sürekli bağışıklığım güçlensin diye meyvemide eksik etmiyorum inş. grip olmadan doğururum
havalar birden ve çok soğudu

ıhlamuru dun aldım..bende kaynatıp içicem...
dogum sonrası emzırme donemındede ıçılır demı..bebege gaz yapmaz demıı...
gunde 10 tane falan mandalına yıyorm bende..
bırde muz yemeye basldım bugun...yorgunlugum geçtı şimdı...
kendıme geldım...

gulsen gunaydınnn....
nasılınnn....bebişin napıyor....kar varmı orda..

günaydın canımm
bebiş iyidir sanırım kıpraşıp duruyo içerde
gündüz iyide gece sancım oluyo hafiften
kar yok burda hiç yağmazmış zaten dağlara yağıyo sadece burda
ama acayip soğuk var fırtına yağmur karışımı
buranın bi deli rüzgarı var o tutunca çatıları bile uçuruyo
kışın sürekli esiyo anlayacağın

sende hala bişicik yok mu sancı vs.. olmuyomu hiç..

zapzupcugum gunaydın......

aşagıda onlıne gorunen arkadaşlar.neden yazmooorrsunuz...
Ben bilgisayarın karşısında uyuyakalmışım Anca uyandım

Ahh canım benim allah yardımcın olsun.Hamilelikte viks zararlı mı acaba ?Suya koyup buharını soluyunca açılıyor hemen.

canım sen nerdeydın...ben senın bulundugun yer çok soguk dıye aklımda kalmiş.
sanırım yanlıs hatırlıyorum:26:
canım agrım oluyor kasıklaromda..
ama üşütmekten galıba...ayaklarımı sıcak tutunca gecıyor..
bırde dısarıdaysam tutuyor agrı..eve gelınce gecıyor...
yıne soguktan oluyor dıye dusunuyorum..dısarlar sogudu ıyıce canımm...
benım dogum yok kuşum...
:92:

slm kızlar,
sabah ağdaya gittim canım çok yandı,mahvoldum ama iyi oldu her zaman gidiyorum ama bu sefer kötü oldum ,bugün çatı muayenem var,doktoruma mahçup olmak istemedim şimdide bu stres beni mahvediyor,korkuyorum bu muayeneden

sağol sibushcum,seninde araban hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde kulanırsın inşallah,bende doğumdan 1-2 ay sonra düşünüyorum araba almayı,eşimin arabasıyla olmuyor,istediğim yere istediğim zaman gidemiyorum...

Merhaba arkadaşlar 35. haftaya başladım bende çatı muayenesi hangi haftada yapılıyor çok merak ettim. Kısmetse 24 ocak doğum yapacağım tarih umarım erken gelmez daha çok minik benim bebişim...

36.37 . haftalarda yapıldığını biliorum.İnşallah bebeişin zamanında doğar

evet canım ya evde olmak ne güzelmiş bende senin gibi izne ayrıldım biraz sersemledim dün bir sürü yemek yaptım :86: benimde bu perşembe evimde temizlik var,cam kapı halı koltuk vs. büyük temizlik yapılacak,gerçi 2 haftada bir geliyor temizlikçim ama doğuma az kaldı şimdiden yapılsın istiyorum.

canım ya iyileşemedin bir türlü hamileyken çok zor doğru düzgün ilaç alamıyoruz hamile olmasan antibiyotik ve iğneyle kendine gelirdin hemen bu yüzden ıhlamur kaynat,kivi ye kivide c vitamini portakaldan daha fazla birde bol limonlu tavuk suyu çorbası iç,şifa olsun bir an önce iyileşirsin inşallah.

oh ne güzel sirinem doğum esnasında 6-7 kilo gidiyormuş zaten sonrada emzirirken veriyormuşuz ben şimdiye kadar 12 kilo aldım kimse inanmıyor sanki daha az aldın diyorlar,2 kilo alma hakkım daha var inşallah evd geçirdiğim bu günlerde daha fazla almam

çitos Allah yardımcın olsun,sağ salim bebeğini kucağına alırsın ve ikinizinde inşallah sağlığı sıhhati yerindedir.

zapzup
uyudun mu

mıssss dınlenıyorsun ıste..
benım yatmaya karsı allerjım var...
yorgunluktan geberırsen yatıyorum ancak..

zapzup
uyudun mu

mıssss dınlenıyorsun ıste..
benım yatmaya karsı allerjım var...
yorgunluktan geberırsen yatıyorum ancak..

Devamlı uyuyabilirim.Eşim yemeğe gelmeyecek olsa koca gün uyurum.Mutfağa inip ortalığı toparlayıp yemekleri ısıtıcam.Oyalanıp duruyorum öyle :78: Bi de herkese cevap yazamıyorum.Bilgisayara birşey oldu internet kopup duruyor.Cihazı açıp kapıyorum tekrar sinir oldum

canım kaynatma demleme yap suyu kaynat içine at 5 dk demlensin sonra iç..
doğum sonrasındada gaz yapar mı hiç bilmiyorum araştırırım
bende muz yiyorum gece süt içiyorum bide hergün 1 yumurta...

sağolun kızlar ewet geçmedi bi türlü
netten araştırdım viks doğal olduğundan kullanılabilirmiş buharlı su yapıp biraz soludum bi süre açıldı burnum ama yine tıkandı ara ara yapmak lazım sanırım
içilebilen şuruplar fln da varmış ama doktoruma sormadan içmek istemiyorum
sürekli ballı limonlu ıhlamur we c vitaminli meyveler, sıcak çorba fln içiyorum ama yetmiyo sanırım
doktorumu aradım bağlanamadım tekrar deniycem olmadı bi kulak-burun-boğaz doktoruna giderim
böyle geçeceği yok gibi
çitos naptı acaba gelmişmidir kendine

canım kaynatma demleme yap suyu kaynat içine at 5 dk demlensin sonra iç..
doğum sonrasındada gaz yapar mı hiç bilmiyorum araştırırım
bende muz yiyorum gece süt içiyorum bide hergün 1 yumurta...

Yumurta yiyemiyorum ya içim almıyor ama muz yiyorum hergün bir tane.Bebeğe en çok neler kilo aldırırki ben süt içiyorum hergün meyve yiyorum

Bende çok merak ediyorum citosu.Sen bir an önce git bence doktora da doğuma kadar anca güç kuvvet toplarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…