- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.361
elma sekerı .ismın neydı..
hep elma sekerı dıyorum sana...
sen ızne mı ayrıldın..ohh.dınlen sımd....
arkadasına 3 hastane çıkısı ancak yetmıs..anlamadım canım yaw...
ben emır dogdugunda 2 takım koymustum...gercı dogunca hastane kendı gıydırmıstı o zaman emırı...
normal dogum oldugu ıçın 1 gun sonra cıkmıstık..ve çıkarken hastanme cıkısımızı gıydırdk çantamızdan..hastanenın cıcılerını hastanede bırakmıstık...ama hastanelerın cıcılerıde degısıme grek kalmamıstı...kusma olmamıtı...çişte taşmamıstı sagından solundan..o yuzden tertemız kalmıtı cıcılerı...
ben bu bebege 2 takım hstane cıkısı koymustum zaten...
gerek olur olmaz bulunsun dıye...
günaydın kızlarr herkes ıyıdır umarım pamuk şekerimle ben ıyıyız çok şükür.hamıleyken uykusuz gecen geceler yerini bebiş için uykusuz gecen gecelere bıraktı:))ama şikayetçi degılım inanmıycaksınız ama 64 kılodan 54 e düşmüşüm.sizin anlıyacagınız bütün kılolar gıtmıs ben 55 kalmak istiyordum ama dahada altına inmişim:))
eliff...ben o kadar rahatsızlandıgını bılmıyordum..çok agır atlatıyorsun hastalıgını...Günaydın kızlar dilek yok canım gittiğim yok biyere hala hastayım hergün daha fena oluyorum sanki
artık dudaklarım burnum hep kabuk tuttu çok canım yanıyo damaklarım şişti ellerim çatladı
burnum sürekli tıkalı hapşırıyorum akıyo ama açılmıyo ve genzim yanıyo öksürük arttı...
napmışım ben kendime anlamadım ki ben pek hastalanmam yılda 1-2 kez belki
olacağım tuttu doğumüzeri sabahın 5inden beri de hafif ağrım war adet sancısı gibi dua ediyorum sıklaşmasın
bu halde bişey olmasın diye kızım gelsin isterken şimdi de biraz daha beklesin diye uğraşıyorum
oooohhh..maşallah gıtmıs kılolar..sirvencım demekkı senın kıloların çogu ödemmiş...ödemın gıtmıs...günaydın kızlarr herkes ıyıdır umarım pamuk şekerimle ben ıyıyız çok şükür.hamıleyken uykusuz gecen geceler yerini bebiş için uykusuz gecen gecelere bıraktı:))ama şikayetçi degılım inanmıycaksınız ama 64 kılodan 54 e düşmüşüm.sizin anlıyacagınız bütün kılolar gıtmıs ben 55 kalmak istiyordum ama dahada altına inmişim:))
gunaydın canım....Günaydın kizlar artık zaman daha yavaş ilerliyo sanırım sona yaklaştıkça....Sayılı günleri kalan arkadaslar var aramızda Sibush ve Elfella hayırlı haberlerinizi alırız inşallah sonra da sıra bize gelir :) Citos da su anda doğumda sanırım Allah yardımcısı olsun saglikla bebegini kucağına alsın inşallah ...
hatıcecıgım memnun oldum...haklısın..anı durumlar olabılır..bulundurmak lazım yedek....arkadasının bebegıde kakacı bebekmişş...canım ismim Hatice,arkadaşım sezeryan oldu, bebegı bı kaka yapmış,bıde çiş ,hastane kıyafette vermemiş. 2 gece kaldılar bıde
ben cok kıyafet almadım nasılsa hemen kuculuyor dıye ama acıl lazım olsa alıp,yıkaması kuruması derken zor olur dıye dusundum.
Sirvancim maşallah canım ya supersin 10 günde 10 kilo gitmiş inşallah biz de Oyle oluruz ben de 12 kilo aldım toplamda en cok 15 le tamamlarım heralde... Sıkıldım artık ben de kızımı kollarımda istiyorum cok :)
slm güzel anneler
ayy ne geçmiş varmış oku oku bitiremedim
çitosun allah yardımcısı olsun belkide çıkmıştır şimdi ameliyattan bide iyi haberini alsaydık güzel olurdu
eliff kuzu fena olmuşsun sen yaa inş. bekler bebişin biraz daha
kızlar ben hasta olmadığım halde kuşburnu kaynatıp ıhlamurla demliyorum ve içiyorum sürekli bağışıklığım güçlensin diye meyvemide eksik etmiyorum inş. grip olmadan doğururum
havalar birden ve çok soğudu
gulsen gunaydınnn....
nasılınnn....bebişin napıyor....kar varmı orda..
Ben bilgisayarın karşısında uyuyakalmışımzapzupcugum gunaydın......
aşagıda onlıne gorunen arkadaşlar.neden yazmooorrsunuz...
Ahh canım benim allah yardımcın olsun.Hamilelikte viks zararlı mı acaba ?Suya koyup buharını soluyunca açılıyor hemen.Günaydın kızlar dilek yok canım gittiğim yok biyere hala hastayım hergün daha fena oluyorum sanki
artık dudaklarım burnum hep kabuk tuttu çok canım yanıyo damaklarım şişti ellerim çatladı
burnum sürekli tıkalı hapşırıyorum akıyo ama açılmıyo ve genzim yanıyo öksürük arttı...
olacağım tuttu doğumüzeri sabahın 5inden beri de hafif ağrım war adet sancısı gibi dua ediyorum sıklaşmasın
bu halde bişey olmasın diye kızım gelsin isterken şimdi de biraz daha beklesin diye uğraşıyorum
canım sen nerdeydın...ben senın bulundugun yer çok soguk dıye aklımda kalmiş.günaydın canımm
bebiş iyidir sanırım kıpraşıp duruyo içerde
gündüz iyide gece sancım oluyo hafiften
kar yok burda hiç yağmazmış zaten dağlara yağıyo sadece burda
ama acayip soğuk var fırtına yağmur karışımı
buranın bi deli rüzgarı var o tutunca çatıları bile uçuruyo
kışın sürekli esiyo anlayacağın
sende hala bişicik yok mu sancı vs.. olmuyomu hiç..
selam kızlar.. uyu uyu şiştim resmen.. burdan cıktıgımdan beri bi uzanayım dedim biraz önce kalktım daha:) gece nasıl uyuyacagım bakalım... sabaha kadar otururum artık... eşimde kıyamamış uyandırmaya bide işleri cok yogun evden yürütmeye calısıyor bilgisayar ve telefonla ayagının altında dolanmamıda istememiş olabilir:)) uyandım, yemegimide yedim yine agırlık çöktü uyku böcegi yuttum galiba:))
bide bebiş heyecanıyla birlikte araba heyecanım basladı:) kısmetse yarın akşam teslim ediyorlar arabamı bugün plaka işlerini hallettik, plakayı seçtik:))) daha birkaç ay kullanamıyacagım ama oolsun gider içinde otururum
nevacım inşallah yarın muayenen rahat geçer.. bir sorun olmazda gönlüne göre olur inşallah..
zeyl canım banada egzersiz filan bişey söylemedi.. bir kitap almıştım dogumla ilgili onda var resimli anlatılan egzersizler ama deneyince cok zor geldi yapamadım.. hava cok soguk oldugundan dısarıdada yürüyemiyoruz o yüzden iki günde bir alışveriş merkezine filan gidip oralarda yürüyorum:))
çitossss şimdik ne yapıcagını sasırmıssındır heyecandan:))))))))) saglıkla al bebişini kucagınaaaa
Merhaba arkadaşlar 35. haftaya başladım bende çatı muayenesi hangi haftada yapılıyor çok merak ettim. Kısmetse 24 ocak doğum yapacağım tarih umarım erken gelmez daha çok minik benim bebişim...
Günaydın hamişler,,,
ayy evde olmak güzelmiş,özlemişim. Uyandım kahvaltımı yaptım,(Yumurta,portakal suyu,tost)
şöyle bir evi toparlayıp,çamaşır yıkayıp astım. ve pc başındayımOğlumda uyandı kıpır kıpır içimde Özleyecem bu günleride.
Perşembe günüde buyuk temizlik var.Çantalarımızda hazır eşim arabaya koyacak onları. Ben dun arkadaşımı zıyaret ettıkten sonra bebege 2 takım daha koydum
Çıtos sımdı dogumdadır,Allah yardımcısı olsun sağlıkla kavuştursun yavrusuna..
Günaydın kızlar dilek yok canım gittiğim yok biyere hala hastayım hergün daha fena oluyorum sanki
günaydın kızlarr herkes ıyıdır umarım pamuk şekerimle ben ıyıyız çok şükür.hamıleyken uykusuz gecen geceler yerini bebiş için uykusuz gecen gecelere bıraktı:))ama şikayetçi degılım inanmıycaksınız ama 64 kılodan 54 e düşmüşüm.sizin anlıyacagınız bütün kılolar gıtmıs ben 55 kalmak istiyordum ama dahada altına inmişim:))
zapzup
uyudun mu
mıssss dınlenıyorsun ıste..
benım yatmaya karsı allerjım var...
yorgunluktan geberırsen yatıyorum ancak..
ıhlamuru dun aldım..bende kaynatıp içicem...
dogum sonrası emzırme donemındede ıçılır demı..bebege gaz yapmaz demıı...
gunde 10 tane falan mandalına yıyorm bende..
bırde muz yemeye basldım bugun...yorgunlugum geçtı şimdı...
kendıme geldım...
canım kaynatma demleme yap suyu kaynat içine at 5 dk demlensin sonra iç..
doğum sonrasındada gaz yapar mı hiç bilmiyorum araştırırım
bende muz yiyorum gece süt içiyorum bide hergün 1 yumurta...
Bende çok merak ediyorum citosu.Sen bir an önce git bence doktora da doğuma kadar anca güç kuvvet toplarsınsağolun kızlar ewet geçmedi bi türlü
netten araştırdım viks doğal olduğundan kullanılabilirmiş buharlı su yapıp biraz soludum bi süre açıldı burnum ama yine tıkandı ara ara yapmak lazım sanırım
içilebilen şuruplar fln da varmış ama doktoruma sormadan içmek istemiyorum
sürekli ballı limonlu ıhlamur we c vitaminli meyveler, sıcak çorba fln içiyorum ama yetmiyo sanırım
doktorumu aradım bağlanamadım tekrar deniycem olmadı bi kulak-burun-boğaz doktoruna giderim
böyle geçeceği yok gibi
çitos naptı acaba gelmişmidir kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?