2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar 35. haftaya başladım bende çatı muayenesi hangi haftada yapılıyor çok merak ettim. Kısmetse 24 ocak doğum yapacağım tarih umarım erken gelmez daha çok minik benim bebişim...

şimdiden agırlaşıom diosun ben napim cnm ya.. ben senden 2hafta gerideyim üstelikkkk.

canım benim yaaa Allah kolaylık versin, hakaten çok zor oluo bende o günlerde öle diodum, gözünü korkutmak istemem ama gittikçe daha da ağırlaşıo insan

ah canımmm benim gelin erken gelicek benim oğlan ın acelesi yok dedi doktor hatta gününü bile geçirebilir dedi
canım rabbim hayırlı doüumlar nasip etsin, bi avazda doğar inşş
kıss ocak da doğur bari de arada yıl farkı olmasınn

canımmmm Allah yardımcın olsun inş kolay bi doğum olur hemen iyileşirsinn...
rabbim sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin bebişine de
hemen güsel haberlerini bekliyoruss.. hemen yaz bize...

canım rüyan hayır olsun.. son zamanlarda bu tür rüya görmemis normalmiş.. rabim orusun bebişlerimizi ...

canım seninde hayır olsun rüyan... ama su ve yeşillik iyidir derler... ne güsel bi rüya görmüşsün..

maşşallah canım bebişin in güsel haberlerini almışsınn :81:
bende bu aralar biras üşüttüm sanırım boğazlarım acıo bol bol meyve yiyiyorum , ballı süt filan içiyorum şükür ki atlattım sayılır...
bakalım senin bebiş ne zaman gelicek ayy günler geçtikçe daha da sabırsız oluo insan

canım Allah uzun ömürler versin
ne güsel normal olmuş Alllah hepimise nasip eder inş..
bende 2 alt üst takım bide tulum koymuştum daha da gerekli olur mu ki :26:
neyse cnm darısı hepimisin başına :97:

canım araban şimdiden hayırlı olsun
Allah kazasız belasız kullanmay nasip etsin tekerleğini düz bastırsın
araban gelince içine şöyle bi otur ve resmini çektir bizde görelim

kızlar yazmayı unutmuşumm
biz bugün kontrole gittik...
bebişimi gördüm....
2363 gr olmuş.. doktor teysemiz küçük ama yakışıklı dedi :97: zaten bana göre iyimiş kendin ufacık tefeciksin daha ne olucak dedi sana göre iyi dedi
eğer böle devam ederse doğduğunda 3 kg yada 3100 gr olur dedi
çok şükür erken doğumu gerektirecek bişii yok dedi gününü tamamlar hatta geçebilirde dedi
normal doğuma engel henüz bişi yok dedi
suyum iyimiş
bebişin pozisyonu biras yan dedi bunun için sağ tarafına yat güsel yerleşsin ki normal doğumm olması kolaylaşsın dedi
bizden haberler bu kadar :97:
kilosu iyi ya rahatladım
ama yediklerime dikkat ediyorum
hergün 1 yada 2 bardak süt içiyorum hemde ballı, yumurtamı yiyiyorum, meyve mi yiyiyorum...
bende 800 gr almışım tabi bunun 550 gr ı bebeğe ait
şimdi 56,2 olmuşum
bebeğim le birlikte bende büyüyorum hayatımda ilk defa bu kiloları görüyorumm
ama göbişim iice sivrildi
bizim bebişin acelesi yok ocakda olacağı kesinleşti
he buarada kontrol için 15 gün sonraya çağırdı
kontrolden 1 hafta sonra da çatı muaynesi yaparıs dedi
yani daha 3 hafta var...
Rabbim hepimise hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
hep dua ediyorum hepimiz için bebişlerimiz ve bizim içinn...

hunny maşallah bebişine iyi haberlerle dönmüşsün:)) bebege en cok kiloyu süt yumurta muz aldırıyor demişti doktorum.. bende zaten yumurte ve süt cok sevdiğim için bol bol yedim:)) hatta fazla abarttım bebiş 2 haftada 650 gr alarak rekor kırdı:)))))

ece 78 ve zeyl hoşgeldınız
...
benımde plates flan yaptıgım yok..hamılelık oncsı kılo vermek ıçın 1 yıl kadar yaptım..çok ıyı geldı..ama ıstedıgım kıloya düşünce bırktım...1 yıl kadarda yapmadım...şimdı bende bol yuruyus ypıyorum...oglumu sabah krese goturup ,oglende alıyorum .ve evde onun peşınde koşturuyorum..
dedıgınız gıbı"halen bensızuyumuyor.."
dun çok yorgundm"baanla yat,oda sana masal okuyacak "dedım...çok aglad..yıne beımle yttı uyudu..bende yenı bebek gelıncebı caresıne bakrım dıyorum artık..

elif cgım senı burda goruyorum...sıkıntın yok maşalla..hiç acele ettırme sıpan...gelecek bırgun annesı....

gulşennnn caım seın kontrollerdemı haftaya dustu....
amanbenım doktorumda çok gamsızmıs yaaa....halen 2 hafta sonra gel dıyor...

sıhırım..canım senın kesın sezeryanmı...
bellı olmz.bebek aşagı son gunlerde ıner zaten...

elma sekerı hoş gldın..begınemaşallah..buyumusss...
sen nasılsın neleryapıyosun...

hunny canım hoşgeldın..maşallah bebegıne..koca adam olmus....
doguma var senın dAhA yanı...hadı hayırlısı...saglıkla gelsın...

Son düzenleme:

MAŞALLAH....

olsun yanlız kALma canım sEn yıne...

SIBUSH CUM ARABAN HAYIRLI OLSN...
ARABANIN İÇİNDE OTURURSUN...SONRADA BBİŞİNLE GEZERSIN BOL BOL CANIM...

Son düzenleme:

saol canımm ewet bu sefer iyi haberler getirdimm :81:
canm süt-yumurta iyide muz fazla yiyemiyorum hemen kabız oluyorum :S
gerçi yumurta da gün aşırı oluyo önceleri hiç yemesdim ama sıpaların yüzünden napalım onlar gelişsinde bide ceviz ve fındık yiyiyorum onunda faydası vardır...
maşşallah seninkide bayağ almış biz 560 aldık 2 haftada

hoşbulduk cnm benimm
ewet benim sıpa yerini sevdi anlaşılan zaten kış sğuk hemen acele edip erken gelmesin
doktorumun dediğine göre gününü geçirebilimiş bile bizde 15-20 ocak da bekliyorus inşş :97:
zaten içime dert oldu daha beşiğini alıcas, nevresimi uyku seti yıkanıp ütülenicek daha işim var
neyse ki acil durum için çantamı hazırladım.. doğsa bile koynumda yatırırım paşamı
sağlıkla bi gelsinlerde gerisi önemli değill :97:
ay bu arada atlamışım emir hastalanmış galiba çok geçmiş olsun (gerçi iyileşmiştir :78: ben yazana kadar), bu aralar pek giremiyorum bilgisayarı dışarı çıkardık, benimde boğazlarım şiş arada okuyorum ama hemen üşüyünce giriyorum içeri :2: aman Allah ım geçici hastalık versin....
bu arada sen nezaman doğurcan ay sen aralıkta doğurucam derken bizim ocak bebekleri senden önce davranıp geldiler
rabbim cümlemize hayırlı kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin gerisi alınmış alınmamış önemli değil :97:
insan doğuma yaklaştıkça bunu daha iyi anlıyo :97:

saol canımm ewet bu sefer iyi haberler getirdimm :81:
canm süt-yumurta iyide muz fazla yiyemiyorum hemen kabız oluyorum :S
gerçi yumurta da gün aşırı oluyo önceleri hiç yemesdim ama sıpaların yüzünden napalım onlar gelişsinde bide ceviz ve fındık yiyiyorum onunda faydası vardır...
maşşallah seninkide bayağ almış biz 560 aldık 2 haftada

hoşbulduk cnm benimm
ewet benim sıpa yerini sevdi anlaşılan zaten kış sğuk hemen acele edip erken gelmesin
doktorumun dediğine göre gününü geçirebilimiş bile bizde 15-20 ocak da bekliyorus inşş :97:
zaten içime dert oldu daha beşiğini alıcas, nevresimi uyku seti yıkanıp ütülenicek daha işim var
neyse ki acil durum için çantamı hazırladım.. doğsa bile koynumda yatırırım paşamı
sağlıkla bi gelsinlerde gerisi önemli değill :97:
ay bu arada atlamışım emir hastalanmış galiba çok geçmiş olsun (gerçi iyileşmiştir :78: ben yazana kadar), bu aralar pek giremiyorum bilgisayarı dışarı çıkardık, benimde boğazlarım şiş arada okuyorum ama hemen üşüyünce giriyorum içeri :2: aman Allah ım geçici hastalık versin....
bu arada sen nezaman doğurcan ay sen aralıkta doğurucam derken bizim ocak bebekleri senden önce davranıp geldiler
rabbim cümlemize hayırlı kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin gerisi alınmış alınmamış önemli değil :97:
insan doğuma yaklaştıkça bunu daha iyi anlıyo :97:

Günaydın hamişler,,,

ayy evde olmak güzelmiş,özlemişim. Uyandım kahvaltımı yaptım,(Yumurta,portakal suyu,tost)

şöyle bir evi toparlayıp,çamaşır yıkayıp astım. ve pc başındayım Oğlumda uyandı kıpır kıpır içimdeÖzleyecem bu günleride.

Perşembe günüde buyuk temizlik var.Çantalarımızda hazır eşim arabaya koyacak onları. Ben dun arkadaşımı zıyaret ettıkten sonra bebege 2 takım daha koydum

Çıtos sımdı dogumdadır,Allah yardımcısı olsun sağlıkla kavuştursun yavrusuna..

Günaydın hamişler,,,

ayy evde olmak güzelmiş,özlemişim. Uyandım kahvaltımı yaptım,(Yumurta,portakal suyu,tost)

şöyle bir evi toparlayıp,çamaşır yıkayıp astım. ve pc başındayım Oğlumda uyandı kıpır kıpır içimdeÖzleyecem bu günleride.

Perşembe günüde buyuk temizlik var.Çantalarımızda hazır eşim arabaya koyacak onları. Ben dun arkadaşımı zıyaret ettıkten sonra bebege 2 takım daha koydum

Çıtos sımdı dogumdadır,Allah yardımcısı olsun sağlıkla kavuştursun yavrusuna..

hunnycıgım..bız ıyıyız..emır ıyı artık.sagol teyzesııı
sen bılgısayarı dışrı cıkardıysan .dikkat et canım..üşüme...
senın dogum ılerı trıhemı tasındı..hayırlısı olsun....
benım dogumada var gıbı hıssedıyorum...bu günlerde çok yorgun hıssedıyorum kendımı...sımdı cevız yedım...bıraz enerjı versın dıye..ama çok halsızım yınede...bırkac gundur boyleyım....ama bunada sükür..allah dermansız dert vermesın canım..
burası buz gıbı oldu...
sımdı babamız 3 gun evdeydı..sabahları arabayla krese o gıooturuyor bızı...oglndede o aloıyor...
ama yarında oglende gıdecek işe...sonra bız kendımız gıdecegız emırle...
çok soguk ya...
persembe gunude yerlı malı haftası dolayısıyla krste toplanacak anneler..
bırseyler ıstedıller .göturduk..orda yıyecekler..
emır'de şiir okuyacak bıze...
kız kardesımınde dogumuna az kaldı.saah aradı ..belı agrıyormus dunden berı...
ankarada oda..her an dogurabılırmiş artık.doktoru oyle soylemıs...
topıkte kım once doguracak derken benden once doguranlar oldu hunnycım ya...
ama benım karda kişta dogurmak gelmıyor ıçınden ne yalan soyleyeyım...
gecelerı uyumak tatlı gelıyor..yatak sıcak...ertık bebek gelınce hep ayaktayız gecelerıde..
kalorıferlerımız çok az yanıyor..dha duzgun yakmadılar..kiş gelınnceye kadr kalorıferler bızı bunaltıyordu.kapı pencere açıyordum..ama sımdı kalorıferler yetmıyor..guzel yakmıyorlar..serın ev..bebek gelınce üşümez ınşallah..kat kat gıydırırım artık.lahana gıbı...
çitoscugumunda bebegı dogmustur artık..sabah sezeryana gırecektı..
canım hiçbirşey yapmak ıstemıyor.....

eliff nerde..erken dogum rıskı vardı elifcıgımın..onu atlattı...şimdıde bebegı gelmekte ınat edıyo...
yok ortalarda..yoksa dogumamı gıttı....:26:

Son düzenleme:
elma sekerı .ismın neydı..
hep elma sekerı dıyorum sana...
sen ızne mı ayrıldın..ohh.dınlen sımd....
arkadasına 3 hastane çıkısı ancak yetmıs..anlamadım canım yaw...
ben emır dogdugunda 2 takım koymustum...gercı dogunca hastane kendı gıydırmıstı o zaman emırı...
normal dogum oldugu ıçın 1 gun sonra cıkmıstık..ve çıkarken hastanme cıkısımızı gıydırdk çantamızdan..hastanenın cıcılerını hastanede bırakmıstık...ama hastanelerın cıcılerıde degısıme grek kalmamıstı...kusma olmamıtı...çişte taşmamıstı sagından solundan..o yuzden tertemız kalmıtı cıcılerı...
ben bu bebege 2 takım hstane cıkısı koymustum zaten...
gerek olur olmaz bulunsun dıye...

Günaydın kızlar dilek yok canım gittiğim yok biyere hala hastayım hergün daha fena oluyorum sanki
artık dudaklarım burnum hep kabuk tuttu çok canım yanıyo damaklarım şişti ellerim çatladı
burnum sürekli tıkalı hapşırıyorum akıyo ama açılmıyo ve genzim yanıyo öksürük arttı...
napmışım ben kendime anlamadım ki ben pek hastalanmam yılda 1-2 kez belki
olacağım tuttu doğumüzeri sabahın 5inden beri de hafif ağrım war adet sancısı gibi dua ediyorum sıklaşmasın
bu halde bişey olmasın diye kızım gelsin isterken şimdi de biraz daha beklesin diye uğraşıyorum

günaydın kızlarr herkes ıyıdır umarım pamuk şekerimle ben ıyıyız çok şükür.hamıleyken uykusuz gecen geceler yerini bebiş için uykusuz gecen gecelere bıraktı:))ama şikayetçi degılım inanmıycaksınız ama 64 kılodan 54 e düşmüşüm.sizin anlıyacagınız bütün kılolar gıtmıs ben 55 kalmak istiyordum ama dahada altına inmişim:))

Günaydın kizlar artık zaman daha yavaş ilerliyo sanırım sona yaklaştıkça....Sayılı günleri kalan arkadaslar var aramızda Sibush ve Elfella hayırlı haberlerinizi alırız inşallah sonra da sıra bize gelir :) Citos da su anda doğumda sanırım Allah yardımcısı olsun saglikla bebegini kucağına alsın inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…