- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.341
şimdiden agırlaşıom diosun ben napim cnm ya.. ben senden 2hafta gerideyim üstelikkkk.
günaydın kızlar..
doktor 15 gün süre verdi.. hazırlıklı ol dedi.. bekliyoruz..bebeğim biraz aşağıya baskı yapıyor..hayırlısıyla gelsin artık diyorum ama şu aralığı atlatsak iyi...umarım herkes iyidir..
slm kızlar nasılsınız :13:
beni soracak olursanız heycan dorukta bekliyorum yarın oğluşuma kavuşacağım inşallah saatler geçmek bilmiyor bi türlü
seçilde doğum yapmış çok sevindim onun adına inşallah bebişi küvezden çıkar bir an öncede kucağına alırdenizcim benim gelin kızda büyümüş maşallah inşallah sağlıkla alırsın canım kucağına bu arada bana msj yazan arkadaşlarım çok sağolun iyi dilekleriniz için inşallah sizlerde sağ salim kucaklarsınız bebişlerinizi yarın saat 8,30 gidecez hastaneye büyük bi ihtimal 9,30 gibi ameliyata alınacam dualarınızı esirgemezseniz sevinirim kızlar bende ameliyata girerken sizleri düşünecem hepimizde sağ salim alalım meleklerimizi inşallah
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım.Doğuma giderken birileriyle haber gönder bizeHer gözükmediğinde doğum mu yaptı acaba diyorum
Geçmiş olsun canım. Bol bol meyve falan ye bari.Bünyen kuvvetlenir.
Öğleyin yeni yemek yapıyorum.Akşama da ısıtıyorum yemekleri.Öğle aynı akşam aynı olunca ikinci gün ikimizde yiyemiyoruz.Eşim yardımcı olmaya çalışıyor hafta sonları allahtan.İstanbula da gidecektim ama annem ık mık yaptı.İstemiyor orada doğum yapmamı belliki.Babanem sağ allahtan da o bende kalırsın dedi.Şimdi halamda kalıyor.20 sinde evine dönecekmiş ozaman gelirsin dedi.Bu soğuklarda buralarda bıraktı herkes beni
Doğumu yaklaşan herkese de dua ediyorum bol bol.Hayır vakitte gelsin bebekleriniz diye.
Dün de çok kötü kabus gördüm.Sancım tutmuş.Doğuma gidiyormuşum.Telefonla hemen buraya girip yazıyorum sancım tuttu gidiyorum diye.Hastaneye gidiyorum sonra.Beni yatırıyorlar çok sancım var sonra bayılıyorum.Beni benden habersiz sezeryana sokmuşlar.Ayıldığımda karnım inik salmış böyle derim ağrılarım vardı.Kızımı soruyorum yok diyorlar.Öldü mü diyorum cevap vermiyorlar.Bir kere göreyim diye nasıl yalvardım.Rapor gösterin öldüyse öldü diyin diyorum.Kaybolmuş.Benim çocuğumun hiçbirşeyi yoktu ölemezz bulun bana diye nasıl ağladım nasıl ağladım.Rüya da bile olsa evlat acısı ne zormuş.Etkisinden çıkamadım.Sabaha kadar ağladım rüyamdaAllah hiç birimize evlat acısı yaşatmasın çok zor
bende bu gece acayıp ruya gordm
karadenızde bıryerdeyım..trabzon olabılır..daglık bır yer
heryer yemyesil..bır tane yayla evı var..ahsap ,tahta bır ev....
her yerınden sular akıyor...pencerelerden, kapılardan sular sızıyor
dayıma dıyoum ,nolmus burda...:26:
sonra dagın yamacından agaçlıklardan yuruyoruz...
dere var bır tane..
çok guzel...etraf otluk.çımenlık..harıka...
ama dere tersıne akıyor...dagdan aşagı degılde ,daga dogru çıkıyor sular...
ama kımsenın umurunda degıl..sankı olagan bırseymıs gıbı...
sonra emır ""anne"dedi.süt içtiii...
uyandım..
ama ruyamın sonunu çok merak edyodum...:84:
kızlar herkeze slm.herkezde bi heycan bi bekleyiş hakim.doğum bekleyen arkadaşlar allah bi avazda kurtarsın sizleri ve bebişlerinizi.bi elfella vardı şimdi sırada bi kaç arkadaş daha var.bakalım önce kimin mis kokulusu gelcek.
hasta olanlarada acil şifalar diliyorum.bol bol c vitamininden başka yapcak bişiy olmamasıda çok kötü kızlar.şöle terletin kendinizi bile diyemiyorum.bebişlere bişiy olcak diye.havalarda acaip soğuk.ben dr harici sokağa hiç çıkmıyorum.evimin içinde tüm gün sıcak sıcak zaman geçiriyorum.ama mecbur çıkmak zorunda olanlarımız var.onlarada allah yardım etsin.
bizde şimdi drdan geldik.15 de bir gidiyoduk haftada bire düştü kontrollerimiz bu gün itibariyle.benim ne kasılmam ne de ağrım var.bu gün nst de bişiy çıkmadı.ultrasonlada baktı dr umuz.herşey normal dedi.bebişim 2 hafta önde gidiyodu oda normale dönmüş.hatta karnımı görenler ooo sen doğurmazsın daha diyolar.hala tepelerde çünkü hiç düşme falan yok.yüksek ihtimal sezeryan olcak doğumum.artık hayırlısı bakalım bbizim içinde tüm anneler içinde.
Selam hanımlar,,,
nıhayet bugun iznim başladı evimdeyim :)))
Ruyalarınız hayır olsun kızlar,, son gunlerde bende cok ruya goruyorum. sABAH doktora gıttım bebegım 2900g olmuş. Bu arada bugun sezeryan olacak bı arkadasım vardı dun sabah suyu gelmış 1 gun önce dogdu bebegı,,çok guzeldı maşallahhh
arkadaşımdan tavsiyeler ıletecegım sıze, 3 yenıdoğan takım yetmemıs. cok sık degıstırmek gerekıyormus.daha fazla al dedı.
göğüs pedi cok işini görüyormuş ,bırde tabı Lansınoh gogus kremı hep elımın altında dedı.
benım doğum yapacagım hastanede dogumunu yaptı onunla ılgılı ıcımı rahatlattı...
Artık cok az kaldı Allahım hepımıze hayırlısıyla sağlıklı bebekler versın.. cok guzeldı bebegı yaa3800 olmasına ragmen gozume kucuk geldı ama 3-6aylık kıyafetler gıyebılıyormus. uzerınde 0-3 yas tulum vardı şimdiden ayaklarını zorluyorduu
selam kızlar.. uyu uyu şiştim resmen.. burdan cıktıgımdan beri bi uzanayım dedim biraz önce kalktım daha:) gece nasıl uyuyacagım bakalım... sabaha kadar otururum artık... eşimde kıyamamış uyandırmaya bide işleri cok yogun evden yürütmeye calısıyor bilgisayar ve telefonla ayagının altında dolanmamıda istememiş olabilir:)) uyandım, yemegimide yedim yine agırlık çöktü uyku böcegi yuttum galiba:))
bide bebiş heyecanıyla birlikte araba heyecanım basladı:) kısmetse yarın akşam teslim ediyorlar arabamı bugün plaka işlerini hallettik, plakayı seçtik:))) daha birkaç ay kullanamıyacagım ama oolsun gider içinde otururum
nevacım inşallah yarın muayenen rahat geçer.. bir sorun olmazda gönlüne göre olur inşallah..
zeyl canım banada egzersiz filan bişey söylemedi.. bir kitap almıştım dogumla ilgili onda var resimli anlatılan egzersizler ama deneyince cok zor geldi yapamadım.. hava cok soguk oldugundan dısarıdada yürüyemiyoruz o yüzden iki günde bir alışveriş merkezine filan gidip oralarda yürüyorum:))
çitossss şimdik ne yapıcagını sasırmıssındır heyecandan:))))))))) saglıkla al bebişini kucagınaaaa
hunny maşallah bebişine iyi haberlerle dönmüşsün:)) bebege en cok kiloyu süt yumurta muz aldırıyor demişti doktorum.. bende zaten yumurte ve süt cok sevdiğim için bol bol yedim:)) hatta fazla abarttım bebiş 2 haftada 650 gr alarak rekor kırdı:)))))
sibel canımmm araban hayırlı olsun artık çıkar çıkar gelirsin bu taraflarada inşallahhh..
öyle görünüyorkü ben bebeğim doğmadan buluşmalara gelemicem doğduktan sonra artık kzımla beraber heryere rahat rahat geliriz.
Bende geceleri uyuyamıyorum gündüz yattım hep 9-10 gibide annemlere gidicem gece orda kalıcam yalnız bırakmıyolar beni bi türlü sanki hemen doğurcam.
hunny maşallah bebişine iyi haberlerle dönmüşsün:)) bebege en cok kiloyu süt yumurta muz aldırıyor demişti doktorum.. bende zaten yumurte ve süt cok sevdiğim için bol bol yedim:)) hatta fazla abarttım bebiş 2 haftada 650 gr alarak rekor kırdı:)))))
hunny canım hoşgeldın..maşallah bebegıne..koca adam olmus....
doguma var senın dAhA yanı...hadı hayırlısı...saglıkla gelsın...
hunny canım hoşgeldın..maşallah bebegıne..koca adam olmus....
doguma var senın dAhA yanı...hadı hayırlısı...saglıkla gelsın...
Günaydın kızlar hepinizee
elma sekerı .ismın neydı..Günaydın hamişler,,,
ayy evde olmak güzelmiş,özlemişim. Uyandım kahvaltımı yaptım,(Yumurta,portakal suyu,tost)
şöyle bir evi toparlayıp,çamaşır yıkayıp astım. ve pc başındayımOğlumda uyandı kıpır kıpır içimde Özleyecem bu günleride.
Perşembe günüde buyuk temizlik var.Çantalarımızda hazır eşim arabaya koyacak onları. Ben dun arkadaşımı zıyaret ettıkten sonra bebege 2 takım daha koydum
Çıtos sımdı dogumdadır,Allah yardımcısı olsun sağlıkla kavuştursun yavrusuna..
zapzupcugum gunaydın......MAŞALLAH....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?