- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.321
slm kızlar nasılsınız :13:
beni soracak olursanız heycan dorukta bekliyorum yarın oğluşuma kavuşacağım inşallah saatler geçmek bilmiyor bi türlü
seçilde doğum yapmış çok sevindim onun adına inşallah bebişi küvezden çıkar bir an öncede kucağına alırdenizcim benim gelin kızda büyümüş maşallah inşallah sağlıkla alırsın canım kucağına bu arada bana msj yazan arkadaşlarım çok sağolun iyi dilekleriniz için inşallah sizlerde sağ salim kucaklarsınız bebişlerinizi yarın saat 8,30 gidecez hastaneye büyük bi ihtimal 9,30 gibi ameliyata alınacam dualarınızı esirgemezseniz sevinirim kızlar bende ameliyata girerken sizleri düşünecem hepimizde sağ salim alalım meleklerimizi inşallah
bende bu gece acayıp ruya gordm
karadenızde bıryerdeyım..trabzon olabılır..daglık bır yer
heryer yemyesil..bır tane yayla evı var..ahsap ,tahta bır ev....
her yerınden sular akıyor...pencerelerden, kapılardan sular sızıyor
dayıma dıyoum ,nolmus burda...:26:
sonra dagın yamacından agaçlıklardan yuruyoruz...
dere var bır tane..
çok guzel...etraf otluk.çımenlık..harıka...
ama dere tersıne akıyor...dagdan aşagı degılde ,daga dogru çıkıyor sular...
ama kımsenın umurunda degıl..sankı olagan bırseymıs gıbı...
sonra emır ""anne"dedi.süt içtiii...
uyandım..
ama ruyamın sonunu çok merak edyodum...:84:
Selam hanımlar,,,
nıhayet bugun iznim başladı evimdeyim :)))
Ruyalarınız hayır olsun kızlar,, son gunlerde bende cok ruya goruyorum. sABAH doktora gıttım bebegım 2900g olmuş. Bu arada bugun sezeryan olacak bı arkadasım vardı dun sabah suyu gelmış 1 gun önce dogdu bebegı,,çok guzeldı maşallahhh
arkadaşımdan tavsiyeler ıletecegım sıze, 3 yenıdoğan takım yetmemıs. cok sık degıstırmek gerekıyormus.daha fazla al dedı.
göğüs pedi cok işini görüyormuş ,bırde tabı Lansınoh gogus kremı hep elımın altında dedı.
benım doğum yapacagım hastanede dogumunu yaptı onunla ılgılı ıcımı rahatlattı...
Artık cok az kaldı Allahım hepımıze hayırlısıyla sağlıklı bebekler versın.. cok guzeldı bebegı yaa3800 olmasına ragmen gozume kucuk geldı ama 3-6aylık kıyafetler gıyebılıyormus. uzerınde 0-3 yas tulum vardı şimdiden ayaklarını zorluyorduu
İyi akşamlar kızlar..
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim tek tek..Sağlıklı,huzurlu bir ömür dilerim aileleriyle..
Kızlar duydunuz mu şubat annelerinden doğum yapan varmış,duyunca çok şaşırdım:26:
Aslında ben normal doğum bekleyen arkadaşlara egzersiz yapıp yapmadıklarını soracaktım??
Benim doktorum egzersiz demedi de günde iki kere yarımşar saat yürüyüş dedi ne kadar bol yürüyebilirsem o kadar iyiymiş merdiven inip çıkmamı söyledi ama çok abartmadan
bide işte sıcak duş
Aaa sen 39 olmuşsun nerdeyse heyecan dorukta desene
Kesinlikle yürüyüş doğum için on numara engersiz ama benim minik bi bebeğim daha var evde,çıkıp yürüyemiyorum o nedenle doktoru egzersiz öneren var mı diye sordum
ewet hemde ne heycan ama bişiy yok daha
ewdeki zor olmayan işlerini kendin yapman da hareket sayılır demişti benim doktor hamileyim diye yatma işlerini kendin yap çok eğilmemek we ağır kaldırmamak şartıyla demişti
senin bi bebiş daha warsa zaten hareket ettiriyodur seni muhtemelen
Slm kizlar bende pasif olarak takipcinizim.izne ciktim rahatladim artik yazabilrim de.benim 3.gebeligim.oglum. 5,5,kizim 2 yasinda.bende 32 hafta4 gunluk hamisim.ama busefer tuplermi baglatacagim.3.bebegi asla dusunmuyorduk ama yaratilmis demk ki engel olamadik))))
Bnim kizim da 2120gr di pbe giitgimizde.sezaryan olacagim ocagin 20sinden sonra insallah.ama 28.haftamda kasilmalairm ve agrilarim oldu.o nedenle izne erken ayrildim.yoksa yilbasinda kadar calismayi planlamistim.
Zeyl demek sende ocak annesisin.memnun oldum.kucukle ugrasmak iyice zorlasti.benim bakicim hala gelyir ama gelmediginde cok zorlaniyorum.ve bana cok dustu.besiz ogl uyksu bile uyumuyor.korkmaya basladim bebek gelice ne yapacaz diyr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?