2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya, Allah yardımcınız olsun ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dun benım arkadasım sezeryanla doğum yaptı epidural sezeryan. bugun gordum cok ıyıdı cok hafıf agrım var dedı,bebegını emzırebılıyor hareket edebıılıyordu tavsıye edermısın dedım evet dedı.. ıcını rahat tut. bebegını kucaklayacagın aanları dusun.Şimdiden Allah bağışlasın

Rüyan hayrolsun canım.Bu ara bende o kadar rüya görüyorumki bazen çok yoruluyorum

Maaşallah bebeğine. Son zamanlarında evde dinlenip güç toplarsın bari.Hava da soğuk çalışanlara allah yardım etsin.
Benim bir tane hastane çıkış takımım var.İki tane de zıbın takımım var.3-6 ay arası şeyler almışlar hep.Kızımın doğunca giyeceği kıyafeti çok az.
Bende inşallah çarşamba günü muayeneye gidicem.İnşallah eziyet çekmeden muayene olurup ultrasona girebiliriz

Ya bir de saatlerdir giriyorum cevap yazıyorum.Tamam göndericem sayfaya ulaşılamıyor falan diyor.Sonra site bakımda diyor.Geçmişi okuyup okuyup yorum yazıyorum tam.Unuttum da neler yazacağımı artık :84:

ZapZup'cum ben daha muayene olmadım zaten hıc ıstemıyorumm şu muayene ısını. doktorum hıc bahsetmedı de. Sanırım onu dogum ıcın gıttıgımde yapacaklar. İnşallah muayenen ıyı geçer ve ezıyetsızz :18:

uuuu çitos nasıl heycanlısındır şimdi benim doğumum öyle randevulu olsa ne halde olurdum tahmin bile edemiyorum
Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla atlatırsınız ikinizde bizi de habersiz bırakma mutlu haberlerini duyalım en kısa zamanda
Selselden de hala haber çıkmadı sanırım inşallah bi problem yoktur iyilerdir

iyi akşamlar,
bir türlü yazamadım sitede sorun var,bugün evdeyim ,güzel bir şey evde olmak ama ne yapacağımı şaşırdım alışmışım çalışmya mutfaktan çıkamadım bir sürü yemek yaptım can sıkıntısından,yarın saat 16da doktor randevum var benimde yarım belli olacak doğum şeklim muhtemelen çatı darsa eğer randevulu sezeryan ki hiç istemiyorum normal yapmak istiyorum ama hayırlısı yarın belli olur her şey,ayrıca bugün doğum yapacağım hastaneyi dolaştım kararımızı verdik,ethica incirli de yapacağım inş.
çitoscum yarın sabah doğuma gidiyormuşsun Allah yardımcın olsun dualarımız seninle bizim içinde dua et olur mu bizde hayırlısıyla sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi.
İstanbulda hava çok soğuk,balkonu yıkayıp çamaşır asayım dedim,dondum resmen,çamaşırı da içeri astım o yüzden,bol bol meyve yiyin arkadaşlar ben öyle yapıyorum çok şükür şimdiye kadar hastalanmadım inşallah bundan sonra da hastalanmam,evde olmak ne güzel istediğin zaman yatıyorsun istediğin zaman televizyonu zapingliyorsun bunlar iyi günlerim:)

Nevacım uzun süre sonra işten ayrılınca öyle oluyo bi yandan ne iş yapıcaanı şaşırıyosun bi yandan da boş olmanın keyfini çıkarmaya çalışıyosun bencede tadını çıkar bebişler ii yorcak bizi
hepimiz için hayırlısı nasılsa öylelikle doğururuz inşallah
ewet yaa bugün sitede bişeyler var bende sinir oldum

İyi akşamlar kızlar..
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim tek tek..Sağlıklı,huzurlu bir ömür dilerim aileleriyle..
Kızlar duydunuz mu şubat annelerinden doğum yapan varmış,duyunca çok şaşırdım:26:

Aslında ben normal doğum bekleyen arkadaşlara egzersiz yapıp yapmadıklarını soracaktım??

İyi akşamlar kızlar..
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim tek tek..Sağlıklı,huzurlu bir ömür dilerim aileleriyle..
Kızlar duydunuz mu şubat annelerinden doğum yapan varmış,duyunca çok şaşırdım:26:

Aslında ben normal doğum bekleyen arkadaşlara egzersiz yapıp yapmadıklarını soracaktım??

Benim doktorum egzersiz demedi de günde iki kere yarımşar saat yürüyüş dedi ne kadar bol yürüyebilirsem o kadar iyiymiş merdiven inip çıkmamı söyledi ama çok abartmadan
bide işte sıcak duş

yaa off 3 saattir siteye giremiyodm sinir oldum

rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun bende geçtim o durumdan çok zor oluyo bol bol c vitamini alın ben öle yaptım ilaç alamadğım için biraz dha uzun sürdü ama şimdi dha iiyim dikkat edin kendinize hawalar çok soğuk çünkü

çitoscum dualarımz seninle inş bebişini sağlıkla kucağına alırsn

dr a giden arkadaşlar herşeyn yolunda olmasına sewindm inş hepimiz sağlıkla we zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza
elif we sibush sizin cimcimeler ağırdan alıyolar bayağı hadi hayırlısı bakalım
dilekciğim rüyanı hayra çıkarsn allahım
arkadaşlar unuttklarım warsa ksra bakmayın site başımı dönderdi de

Benim doktorum egzersiz demedi de günde iki kere yarımşar saat yürüyüş dedi ne kadar bol yürüyebilirsem o kadar iyiymiş merdiven inip çıkmamı söyledi ama çok abartmadan
bide işte sıcak duş

Aaa sen 39 olmuşsun nerdeyse heyecan dorukta desene
Kesinlikle yürüyüş doğum için on numara engersiz ama benim minik bi bebeğim daha var evde,çıkıp yürüyemiyorum o nedenle doktoru egzersiz öneren var mı diye sordum

ewet hemde ne heycan ama bişiy yok daha
ewdeki zor olmayan işlerini kendin yapman da hareket sayılır demişti benim doktor hamileyim diye yatma işlerini kendin yap çok eğilmemek we ağır kaldırmamak şartıyla demişti
senin bi bebiş daha warsa zaten hareket ettiriyodur seni muhtemelen

Slm kizlar bende pasif olarak takipcinizim.izne ciktim rahatladim artik yazabilrim de.benim 3.gebeligim.oglum. 5,5,kizim 2 yasinda.bende 32 hafta4 gunluk hamisim.ama busefer tuplermi baglatacagim.3.bebegi asla dusunmuyorduk ama yaratilmis demk ki engel olamadik))))
Bnim kizim da 2120gr di pbe giitgimizde.sezaryan olacagim ocagin 20sinden sonra insallah.ama 28.haftamda kasilmalairm ve agrilarim oldu.o nedenle izne erken ayrildim.yoksa yilbasinda kadar calismayi planlamistim.
Zeyl demek sende ocak annesisin.memnun oldum.kucukle ugrasmak iyice zorlasti.benim bakicim hala gelyir ama gelmediginde cok zorlaniyorum.ve bana cok dustu.besiz ogl uyksu bile uyumuyor.korkmaya basladim bebek gelice ne yapacaz diyr...

Evet hamilelik benim rutinim oldu artık sürekli hamileyim
Hala her işimi kendim yapıyorum evet bebikte var onu yedir,uyut başlı başına bi iş zaten..
Ama kolay bi doğum olsun istiyorum ..Kontrol bende olsun,kaslarıma hükmedebileyim,nefesimi iyi kullanayım istiyorum..İlk doğumumda çok yürümüştüm,plates yapmıştım..Bebeğin kanala girişi,açılmam herşeyim çok güzel olmuştu..
Bunda sadece oğlan uyurken,dinlendiğim zamanlarda kegel yapıyorum biraz da pelvik kaslarını kasıyorum o kadar..
Biraz moda girsem iyi olcak diye düşünüyorum..
Sancım yok diye üzülme sende..
Ben bi damla sancılanmadım doğum yapacağım zamana kadar..
39 da nişanım geldi,sonra yavaş yavaş karın ağrısı gibi sancılar önce düzensiz..Pazar akşamı düzenlendi bütün gece düzenliydi ama hiçte dayanılmayacak gibi değildi..Pazartesi 6 cm açılmam vardı hastaneye gittiğimde..

selam kızlar.. uyu uyu şiştim resmen.. burdan cıktıgımdan beri bi uzanayım dedim biraz önce kalktım daha:) gece nasıl uyuyacagım bakalım... sabaha kadar otururum artık... eşimde kıyamamış uyandırmaya bide işleri cok yogun evden yürütmeye calısıyor bilgisayar ve telefonla ayagının altında dolanmamıda istememiş olabilir:)) uyandım, yemegimide yedim yine agırlık çöktü uyku böcegi yuttum galiba:))
bide bebiş heyecanıyla birlikte araba heyecanım basladı:) kısmetse yarın akşam teslim ediyorlar arabamı bugün plaka işlerini hallettik, plakayı seçtik:))) daha birkaç ay kullanamıyacagım ama oolsun gider içinde otururum

nevacım inşallah yarın muayenen rahat geçer.. bir sorun olmazda gönlüne göre olur inşallah..

zeyl canım banada egzersiz filan bişey söylemedi.. bir kitap almıştım dogumla ilgili onda var resimli anlatılan egzersizler ama deneyince cok zor geldi yapamadım.. hava cok soguk oldugundan dısarıdada yürüyemiyoruz o yüzden iki günde bir alışveriş merkezine filan gidip oralarda yürüyorum:))

çitossss şimdik ne yapıcagını sasırmıssındır heyecandan:))))))))) saglıkla al bebişini kucagınaaaa

Merhaba bakalım ne zaman gelicek minik kuş..Haftam 30 Aralıkta doluyor ama 2 ocak vermişti doktorum tarih olarak..Beklemedeyiz..
Benim oğlanda yürümeye başladı ondan ötürü bi kaç haftadır daha zor..Ama ben alıştım galiba ya da görmemezlikten geliyorum ne bilim öyle bişeler işte..
Ama tabi oğlumun hakkına girmiyimmm..Yemek olsun uyku ollsun herşeyim düzenli çok şükür..Gece boyu uyuyup dinlenebiliyorum

sibel canımmm araban hayırlı olsun artık çıkar çıkar gelirsin bu taraflarada inşallahhh..

öyle görünüyorkü ben bebeğim doğmadan buluşmalara gelemicem doğduktan sonra artık kzımla beraber heryere rahat rahat geliriz.
bende geceleri uyuyamıyorum gündüz yattım hep 9-10 gibide annemlere gidicem gece orda kalıcam yalnız bırakmıyolar beni bi türlü sanki hemen doğurcam.

burcu şu sogukları bi atlatalım bebişler bii dogsun bol bol gezer görüşürüz o zaman:)))

hemen dogurcam sanki diyosun ama ne zaman dogurcagımız belli degilki sen kendini saglama al:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…