- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.401
ya kızlar b işi sorcam.. Biz yürüyüş bandını bi hevesle aldık ta.. Şİmdi malum kış.. üstüne bi de okuldan izne ayrıldım.. sizce bu haftalarda yürüyüş bandında yürümemin bi sakıncası var mı?? doktorundan bu konuda bilgi alanınız var mı?? en az ne kadar yürümeliyiz ??
kızlar merhaba
okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya takatim yok hiç.
mommy hoşgeldin aramıza..
bugün çitos doğum yapacaktı,sabah kalktım dua ettim onun için allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini,haber yok henüz ama bitmiş olmalı doğumu.
şirvan maşallah canım çok güzel vermişsin kiloları,darısı başımıza.
ben de dün okula gitmedim kuru kuru öksürüyorum.doktora gittim,oğlum iyiymiş şükür,ama benim öksürük geçmedi.
bugün de evdeyim.kaynana yorgunluğunu ancak atıyorum,20 günün yorgunluğu yeni yeni çıkıyor...
şimdilerde değil ama 5.ayımda sormustum doktorumda elektrıklı olmasının bı sakıncası yok(bebeğe elektrık yukledıgını duymustum-yokmus oyle bıseey ) kendını fazla yorma yeter demıstı.ben kullanmadımm,işten cok yorgun geldıgım ıcın yurumeye halım olmuyordu.
ya kızlar b işi sorcam.. Biz yürüyüş bandını bi hevesle aldık ta.. Şİmdi malum kış.. üstüne bi de okuldan izne ayrıldım.. sizce bu haftalarda yürüyüş bandında yürümemin bi sakıncası var mı?? doktorundan bu konuda bilgi alanınız var mı?? en az ne kadar yürümeliyiz ??
bizim için artık dinlenmekte cok önemli, doğum sonrası bı topık acarızz hepberaber zayıflarız bende platese gidecem inşallaahh
ovv topıgımız cok kalabalık 10 kişi var
Ya inanırmısın hergece kabuslarıma giriyor görümcem rahat uyku uyuyamıyorum.İnsan etkisinden çıkamıyor
MaaşalahBir kaç gün önce kimse yoktu.Böyle tek başıma bekçi gibi kalmıştım Günümde daha çok var .Buranın bekçisi ben olucam galiba
senin görümcenin tarzında insan çokkk, ama sana bişi dicem, sanırım sen iyi davrandıkça o yüz buldu, hiçç yüz vermeyip çok mesafeli davransaydın cesaret edemezdi belki, malesef bu hayatta bazı insanlara insan gibi mütevazi davranmamak gerek galiba.. kendi tecrübelerim böyle :)
izne ayrılanlar geldı ya ondan olabılır yanı ben kendımden bılıyorum , hıc gıremezdım KKya calısırken ama bugun sabahtan berı sıtedeyım
Evet canım çok haklısın.Onların bi akrabası var kadın cadalozun teki yapmadığını bırakmıyor bunlara.Ona bile bir günden birgüne bana yaptığı saygısızlıkları yapmamıştır.Beniim kıyafetlerimden tokalarıma kadar kullanıyordu.Makyaj şeylerimi ister .Herşeyi herşeyi kullanır.Bizde aylarca yer içer yatar.Hava soğuk ve son aylarımdayım bana yardım edeceğine cadoloz cadoloz ohh hanfendi hamile diye istediğini yapsın bizim canımız yok mu ?Langır lungur kullanıyor herşeyi bizim malımız bedavaya diye bağrınıp durdu kayınvaldemlerde.Hiç birşey demedim ama içimde kaldı.Şimdi kendi evimde her eşyada olayda onun benim evimde sefa sürdüğü halleri aklıma geliyor.Eşim bana kıyafet alır ona da alır.Demekki bizim malımız bedava geliryormuş ona.Ben asıl eşime kızıyorum.Hiçbirşey yapmadı.Bi de geçen gün demez mi annemlere gidelim mi diye açtım ağzımı yumdum gözümü.Sen dalga mı geçiyorsun benle sustum diye mi yapıyorsun ya dedim :95: Tam sopalık yaaİstanbula annemin yanına gidicem diye üzülüyorum bide oh olsun ona aslında bunları düşünüp düşünüp sakinleştirmem lazım kendimi.Oraya gidince ağlayıp duruyorum özledim özledim die Ayy ne dolmuşum yaa nasıl döküldüm bi anda
selam herkese. bugün nezle olarak geçirdiğim 2. gün meyve ıhlamur nane limon tüketmekten şiştim vallaha. ama toparlıyorum gibi. bir de felaket bir baş ağrısı olmasa. hep beraber hastalandık hep beraber iyileşiriz inşallah.bugün bebiş gelioyordu ne oldu acaba haberi olan var mı ????
ııyyyy ne sinir şey yaa.... bundan sonra mesafeyi koyarsın bi daha başın ağrımaz , ne kadar net olursan o kadar iyi bence ... benimde bi takım sorunlarım oldu, şimdi kesinlikle net... o ne kadar konusursa bende o kadar cevap veriyorum, aramıyorum... Herkes haddini bilsin ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?