2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba
okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya takatim yok hiç.
mommy hoşgeldin aramıza..
bugün çitos doğum yapacaktı,sabah kalktım dua ettim onun için allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini,haber yok henüz ama bitmiş olmalı doğumu.
şirvan maşallah canım çok güzel vermişsin kiloları,darısı başımıza.
ben de dün okula gitmedim kuru kuru öksürüyorum.doktora gittim,oğlum iyiymiş şükür,ama benim öksürük geçmedi.
bugün de evdeyim.kaynana yorgunluğunu ancak atıyorum,20 günün yorgunluğu yeni yeni çıkıyor...

ya kızlar b işi sorcam.. Biz yürüyüş bandını bi hevesle aldık ta.. Şİmdi malum kış.. üstüne bi de okuldan izne ayrıldım.. sizce bu haftalarda yürüyüş bandında yürümemin bi sakıncası var mı?? doktorundan bu konuda bilgi alanınız var mı?? en az ne kadar yürümeliyiz ??

şimdilerde değil ama 5.ayımda sormustum doktorumda elektrıklı olmasının bı sakıncası yok(bebeğe elektrık yukledıgını duymustum-yokmus oyle bıseey ) kendını fazla yorma yeter demıstı.ben kullanmadımm,işten cok yorgun geldıgım ıcın yurumeye halım olmuyordu.

Ya inanırmısın hergece kabuslarıma giriyor görümcem rahat uyku uyuyamıyorum.İnsan etkisinden çıkamıyor

okul zamnı bende öyleydim de şimdi evdeyiz artık..kış şartlarından dışarı da cıkamıyorum.. o yüzden ne kdar yapmalıyım evde diye sormuştum..

Bende pilatese başlamak istiyorum ilk 3 ay yapıyordum arada.Sadece bacak hareketlerini bile yapsam yeter diye düşünüyorum.Basenlerim aldı başını gitti.Sinirlerim alt üst oluyo.Eşim boşver yapma doğumdan sonra verirsin diyor ama şimdi istanbula gidince de oturduğum yerden yiyip durucam.Boyumda kısa tombak bişiy oldum Mecalimde yok hareket etmeye .Zaten evde ayakta kalınca perişan oluyorum.Yapmaya hala başlamadım belki istanbulda yaparım doğumuda kolaylaştırıyormuş.

bizim için artık dinlenmekte cok önemli, doğum sonrası bı topık acarızz hepberaber zayıflarız bende platese gidecem inşallaahh

Ya zaten içimden bir ses diyorki şimdi kilo almayacaksında ne zaman alacaksın ye gitsin Eşimde bir ara dünya kadar kilo almıştı verdi. ben onun kilosuna göbeğine hiçbirşey demedim ama o benim bir yerim büyüse hemen dalga geçer Allahtan o da şimdi birşey yapma doğumdan sonra verirsin diyor Bilmiyorum içimdeki sesler bibirine sataşıyor sanki

Ya inanırmısın hergece kabuslarıma giriyor görümcem rahat uyku uyuyamıyorum.İnsan etkisinden çıkamıyor

senin görümcenin tarzında insan çokkk, ama sana bişi dicem, sanırım sen iyi davrandıkça o yüz buldu, hiçç yüz vermeyip çok mesafeli davransaydın cesaret edemezdi belki, malesef bu hayatta bazı insanlara insan gibi mütevazi davranmamak gerek galiba.. kendi tecrübelerim böyle :)

Evet canım çok haklısın.Onların bi akrabası var kadın cadalozun teki yapmadığını bırakmıyor bunlara.Ona bile bir günden birgüne bana yaptığı saygısızlıkları yapmamıştır.Beniim kıyafetlerimden tokalarıma kadar kullanıyordu.Makyaj şeylerimi ister .Herşeyi herşeyi kullanır.Bizde aylarca yer içer yatar.Hava soğuk ve son aylarımdayım bana yardım edeceğine cadoloz cadoloz ohh hanfendi hamile diye istediğini yapsın bizim canımız yok mu ?Langır lungur kullanıyor herşeyi bizim malımız bedavaya diye bağrınıp durdu kayınvaldemlerde.Hiç birşey demedim ama içimde kaldı.Şimdi kendi evimde her eşyada olayda onun benim evimde sefa sürdüğü halleri aklıma geliyor.Eşim bana kıyafet alır ona da alır.Demekki bizim malımız bedava geliryormuş ona.Ben asıl eşime kızıyorum.Hiçbirşey yapmadı.Bi de geçen gün demez mi annemlere gidelim mi diye açtım ağzımı yumdum gözümü.Sen dalga mı geçiyorsun benle sustum diye mi yapıyorsun ya dedim :95: Tam sopalık yaa İstanbula annemin yanına gidicem diye üzülüyorum bide oh olsun ona aslında bunları düşünüp düşünüp sakinleştirmem lazım kendimi.Oraya gidince ağlayıp duruyorum özledim özledim die Ayy ne dolmuşum yaa nasıl döküldüm bi anda

izne ayrılanlar geldı ya ondan olabılır yanı ben kendımden bılıyorum , hıc gıremezdım KKya calısırken ama bugun sabahtan berı sıtedeyım

Ben annemlerin yanına gidince de telefondan girip yazarım devamlı inşallah.Doğumu yapıp hemen dönecektim ama burası buzgibi gelip de hemen kaynana görümce derdi çekeceğime orada biraz sefa sürerim.Bi de eşimi özlemesem

selam herkese. bugün nezle olarak geçirdiğim 2. gün meyve ıhlamur nane limon tüketmekten şiştim vallaha. ama toparlıyorum gibi. bir de felaket bir baş ağrısı olmasa. hep beraber hastalandık hep beraber iyileşiriz inşallah.bugün bebiş gelioyordu ne oldu acaba haberi olan var mı ????

kızlar slm.sitede sorun var nette sorun var.ne okuyabiliyorum nede yazabiliyorum.resmen çatlatıyo insanı.

gülay ve elfella çook çook geçmiş olsun.bide sıcak ballı süt deneseniz yumuşatır belki boğazlarınızı.ikinizde çok kötü olmuşsunuz.hele elif kaç gündür toparlayamadın daha kendini.

hunyy maşallah paşana cnm.dr a gitmişsin.dahada kilo alacak annesi o.kocaman adam olacak görürsün.sağlıklı olsunlarda kiloları hiç önemli değil.doğuncada besleriz biz kuzularımızı bol bool sütümüz olsun yeterkiii....

sibel araban hayırlı olsun cnm.allah kazalardan belalardan korusun.hiç iyi örnek olmadı senin kociş bak bende eşimin başına ekşiyorum doğum hediyesi araba diye

adilemir cnm yüksek ihtimal sezeryan olacak doğumum.ben 9 aydır yatıyorum nerdeyse.düşük tehlikesi kanamalar falan derken.hep yüreğimiz ağzımızda geçti günler.rabbime şükür bu günleri gördüm.normaldede çok hareketi bi insanımdır.durduğum yerde duramam.ama evlat için herşeye katlanıyo insan.ama şimdi hiç hareket edemez haldeyim.azcık yürümeye bile mecalim yok.normal doğumdan çok korkuyorum çok hamım çünkü.ama vijdan azabıda çekiyorum.durumum çok karışık yani.çünkü normal doğumu çok istiyodum.hayırlısı inşallah.

çitosdan haber yok hala.bebeği kucağındadır onu şimdi.rabbim uzun sağlıklı bi ömür versin.hayırlı evlat etsin anne ve babasına.

ııyyyy ne sinir şey yaa.... bundan sonra mesafeyi koyarsın bi daha başın ağrımaz , ne kadar net olursan o kadar iyi bence ... benimde bi takım sorunlarım oldu, şimdi kesinlikle net... o ne kadar konusursa bende o kadar cevap veriyorum, aramıyorum... Herkes haddini bilsin ama yaa

Allah şifa versin canım benim.Hala bir haber yok citostan.Ya bende bir kiloya yakın mandalina yedim doymuyorum doymuyorum artık.Açım devamlı yaaa

Çok haklısın ben onu kardeş gibi gördüm kendime o beni küçük görüp ezmeye kalktı .Artık yüz vermiyorum kendi problemlerimi kendim çözüyorum eşim iki gün sonra herşeyi unutuyor nasılsa

zapzup buarada srenin görümce tam dayaklık cnm.ama ona dayak atması gerekenler hiç sesini çıksrtmıyor.yani kayınvaliden ve kayınpederinde çok suç var.ona bu izni vermemeliler.dur demeliler.sende onların gelinlerisin oğullrının hatrına senide düşünmeliler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…