2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım iskenderundayım ben
geçen yıl ankaradaydım orası burdan çok daha soğuk oluyodu ordan aklında kalmıştır

Kızlar benim bebişim ters döndü ama tam değil.Ayakları sağ köşemde.Kafası sol köşemde. Arada kasıklarıma baskı yapıyor geri çıkıyor

nevacım ohh negüzel bu seni doğuma kadar götürür
ben sırf şu acısından cesaret edemiyorum
kızların çatı muayenesi kolay geçmişti seninkide kolay geçer inş.

nevacım ohh negüzel bu seni doğuma kadar götürür
ben sırf şu acısından cesaret edemiyorum
kızların çatı muayenesi kolay geçmişti seninkide kolay geçer inş.

3 hafta sonrada gitmeyi düşünüyorum benim velet süpriz yapmazsa inş benimde çatı muayenem kolay geçer normal doğum yapacaksam bunlara alışmam lazım

Günlerce araştırmama rağmen ilk doktorumun hamileliğimin ikinci ayında neden alttan muayene ettiğini çözmüş değilim hala.Çatı muayenesi de onun gibi birşeymiş.Oyüzden korkmuyorum ben.

merhaba kızlar,uzun zamandır yazamıyordum,nihayet doğum iznim başladı,artık evdeyim çok şükür.havalar da inanılmaz soğudu birden bire.iznim tam zamanında başladı.artık işe gidecek takatim kalmamıştı.karnım kocaman oldu.yürümekte,oturmakta,yatmakta zorlanıyorum.her tarafım ağrıyor.aramızda doğum yapan arkadaşlarımız var,onları tebrik ediyorum,hayırlı olsun bebişleri,bizler de bebişlerimizi vaktinde, sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah.

kızlar merhaba, aylardır sizi takip ediyorum, bende ocak 2011 annesi olucam inş.. baktımki doğumla başlamış dayanamadım üye oldum, bugüne kadar uzaktan takip ettim yazdıklarınızı hep, kendimden bişiler bularak... inanılmaz heyecanlı bi maratonun sonuna doğru geliypruz, daha başka bi mraton bekliyo bizi.... doğumdan sonraki tecrübeleri çok merak ediyorum .. ilk kez yaşıyorum bu duyguyu... herkesee hayırlı ve güzel doğum diliyorum, umarım hepimşzşn gönlünden geçtiği gibi olur bundan sonrasıdaa...

KISACASI HERKESE GEÇTE OLSA MERHABA...

Hoşgeldinn aramıza doğum kısmetse ne zaman ?

slm kızlar naslsınz hawa inanılmaz soğuk we bizim kombi hala yok ewi ısıtamıyorm o yüzdende sürekli battaniye altındayım

elifcim çok geçmiş olsun hala düzelmemişsn dr unla görüş istersn kullanabileceğin bi antibiyotik falan wardr düzelme yoksa eğer

sibushcum araban hayırlı olsun rabbim kaza bela wermsn

greenpearl,newa ve elmaşekeri sizde doğuma kadr bol bol dinlenin bence bi dha bu günleri bulamayabilirsinz

kızlar bi dergide okudum yeşil mercimek sütü artırıyormuş haberiniz olsn

güldeşeker iskenderun çok soğuk olmaz ama yağmur çok yağar bildiğim kadarı ile bizim ceyhan gibi aynı çünkü deniz kenarı oldğu için

zapzup cum bebişe ii gelecek olan yiyecekler we içecekler

Zengin kalsiyum kaynağı olan süt, yoğurt ve peynir tüketin.

• Her gün 1 adet yumurta ya da 1 porsiyon etli sebze, kuru baklagil yemeye özen gösterin.

• Kuru baklagil ve bulgur karışımı yemekleri C vitamini açısından zengin sebze ve meyvelerle beraber tüketin.

• Zengin vitamin kaynağı olan taze, sebze ve meyveleri düzenli olarak her gün yiyin.

• Sebzelerin, makarna ve kuru baklagillerin haşlama sularını dökmeyin, bunları değerlendirin.

• Şeker yerine demir açısından zengin olan pekmezi seçin.

• Yiyecekleri hazırlarken ellerinizin temizliğine büyük özen gösterin. Sebze ve meyveleri iyice yıkayın, gerekirse sirkeli suda bekletin.

Bunları yapmayın:

• Kansızlığı önlemek amacıyla yemeklerle birlikte çay içmeyin, eğer çok içmek istiyorsanız yemekten 1-2 saat sonra ve açık olarak tercih edin.

• Hazır meyve suları, kolalı ve gazlı içecekleri mümkünse hiç tüketmeyin. Taze meyve suyu yerine meyvenin kendisini yemeyi seçin.

• Çiğ ve füme et ve balıkları, katkı maddeleriyle hazırlanmış salam, sucuk ve sosisleri hatta hazır gıdaları yemeyin.

• Kafeinli içecekleri (kahve ve çay) günde en fazla 2 bardakla sınırlayın, mümkünse hiç içmeyin.

• Sigara ve alkolü tamamen unutun. Sigara dumanı olan yerlerde bulunmayın.

şirvancım maşallah ne güsel kilo wermişsn darısı benim başıma ben zaten 6 kilo aldım toplamda we inş mayısa kadr zayıflarım çünkü görümcemin düğünü war mayısın 20sinde

slm h.geldin aramıza rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş

• Kansızlığı önlemek amacıyla yemeklerle birlikte çay içmeyin, eğer çok içmek istiyorsanız yemekten 1-2 saat sonra ve açık olarak tercih edin.

• Hazır meyve suları, kolalı ve gazlı içecekleri mümkünse hiç tüketmeyin. Taze meyve suyu yerine meyvenin kendisini yemeyi seçin.
• Kafeinli içecekleri (kahve ve çay) günde en fazla 2 bardakla sınırlayın, mümkünse hiç içmeyin.

Bunları yapıyorum hep yaa.Çay bi 3 4 bardak içiyorum havalar soğuduğundan beri.Yemeklerim hep vitaminli yiyorum ama üstüne çay içiyorum Bir de yumurta yiyemiyorum kötü bi anne miyim ben yaa

tatlım nie kötü bi anne olasın bilmiyodun sadce bundan sonra dikkat edersn artık ben kolaya aşerdimm resmen we içmedm bi yudum aldım sadece eşimn bardağından genelde kahwe nescafe we çay tüketmiyorm çay içersemde çok açık we 2 bardak sadece
yumurtayı hergün yiyorum genelde
bende balık yiyemiyorm we bu benim kötü bi anne oldğumu göstermz onun yerine cewiz ye dedi dr um bana bende öle yapıyorm

cevizi bana da cok soyluyorlar ama bende yıyemıyorumm. sutte ıcemedım adam akıllı, cokta bebegıme faydalı beslenedım bende. ama kahve kola gıbı seylerı tuketmedım. canım yavrum sağlıkla gell

Slm annişler.. Grip diye diye bana da bulaştırdınız sanırım.. İki gündür halsizdi vücudum ha yakalandım ha yakalancam diyodum, meyve sebze bolca tüketiyodum ama yırtamadım.. BUGÜN DEHŞET GRİP VE HLASİZ Bİ ŞEKİLDE UYANDIM... burnum akıyo, gözüm akıyo.. İnanın parmak kemiklerim sızlıyo.. Hufff.. Hapşüüüüüüü :))

hoşbulduk...Canım ben hemen hemen tanıyorum sizi... yeni katılmış gibi hissetmyom hiç..

zap-zup bende ceviz ve balık tüketemiyorum, almıyo midem.. benimde tek üzüntğm bu ...

hmm ama keşke dha önce katılsaydın aramıza bizde seni daha önce tanırdk neyse geç olsun da güç olmasn hiç bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…