- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.381
canım sen nerdeydın...ben senın bulundugun yer çok soguk dıye aklımda kalmiş.
sanırım yanlıs hatırlıyorum:26:
canım agrım oluyor kasıklaromda..
ama üşütmekten galıba...ayaklarımı sıcak tutunca gecıyor..
bırde dısarıdaysam tutuyor agrı..eve gelınce gecıyor...
yıne soguktan oluyor dıye dusunuyorum..dısarlar sogudu ıyıce canımm...
benım dogum yok kuşum...
:92:
nevacım ohh negüzel bu seni doğuma kadar götürür
ben sırf şu acısından cesaret edemiyorum
kızların çatı muayenesi kolay geçmişti seninkide kolay geçer inş.
kızlar merhaba, aylardır sizi takip ediyorum, bende ocak 2011 annesi olucam inş.. baktımki doğumla başlamış dayanamadım üye oldum, bugüne kadar uzaktan takip ettim yazdıklarınızı hep, kendimden bişiler bularak... inanılmaz heyecanlı bi maratonun sonuna doğru geliypruz, daha başka bi mraton bekliyo bizi.... doğumdan sonraki tecrübeleri çok merak ediyorum .. ilk kez yaşıyorum bu duyguyu... herkesee hayırlı ve güzel doğum diliyorum, umarım hepimşzşn gönlünden geçtiği gibi olur bundan sonrasıdaa...
KISACASI HERKESE GEÇTE OLSA MERHABA...
kızlar merhaba, aylardır sizi takip ediyorum, bende ocak 2011 annesi olucam inş.. baktımki doğumla başlamış dayanamadım üye oldum, bugüne kadar uzaktan takip ettim yazdıklarınızı hep, kendimden bişiler bularak... inanılmaz heyecanlı bi maratonun sonuna doğru geliypruz, daha başka bi mraton bekliyo bizi.... doğumdan sonraki tecrübeleri çok merak ediyorum .. ilk kez yaşıyorum bu duyguyu... herkesee hayırlı ve güzel doğum diliyorum, umarım hepimşzşn gönlünden geçtiği gibi olur bundan sonrasıdaa...
KISACASI HERKESE GEÇTE OLSA MERHABA...
Kansızlığı önlemek amacıyla yemeklerle birlikte çay içmeyin, eğer çok içmek istiyorsanız yemekten 1-2 saat sonra ve açık olarak tercih edin.
Hazır meyve suları, kolalı ve gazlı içecekleri mümkünse hiç tüketmeyin. Taze meyve suyu yerine meyvenin kendisini yemeyi seçin.
Kafeinli içecekleri (kahve ve çay) günde en fazla 2 bardakla sınırlayın, mümkünse hiç içmeyin.
Bunları yapıyorum hep yaa.Çay bi 3 4 bardak içiyorum havalar soğuduğundan beri.Yemeklerim hep vitaminli yiyorum ama üstüne çay içiyorumBir de yumurta yiyemiyorum kötü bi anne miyim ben yaa
Hoşgeldinn aramıza doğum kısmetse ne zaman ?
slm h.geldin aramıza rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş
hoşbulduk...Canım ben hemen hemen tanıyorum sizi... yeni katılmış gibi hissetmyom hiç..
zap-zup bende ceviz ve balık tüketemiyorum, almıyo midem.. benimde tek üzüntğm bu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?