- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.381
Merhaba kızlar perşembe günü doğum yaptım akşam.
Normal yolla 3300 50cm pamuk gibi bi kız dünyaya getirmeyi nasip etti Rabbim
Güzel dileklerde ve dualarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..Dua ettim sancı çekerken sizlere de
İşte bu da Zeynep kız
Kızlar facebookta grubumuz var mı ocak anneleri olarak?
Güzel dileklerde ve dualarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..Dua ettim sancı çekerken sizlere de
İşte bu da Zeynep kız
Kızlar bizimde bugün misafirlerimiz var babam geldi istanbuldan teyzemi, kuzenimi, ananemi, dedemi de getirdi çok sevindim kayınpederim de geldi görümcem de dünden geldi kalabalığız kızımın dedeleri, halası, teyzeleri herkesler burda banyo da yaptık bugün keyfimiz yerinde
Dilek canım kaynanan geliyomuş gözünaydın mı desem bilemedim inşallah çok sinirini bozmaz benimki eşim ewde olduğundan pek çene yapamıyo ama eşim haftaya işe başlayınca napar bilemem sadece abuk subuk davranışları, batıl inançları sinir ediyo o da tersliyorum artık zaten ağrım derdim var bide saçmalık çekemem bide mutfaktaki eşyalarımı hor kullanması deli ediyo beni gece zaten pek uyku yok çok gürültülü çalışıyo ve çok bağırarak konuşuyo bebek alışsınmış bizi düşünen yok bu kız uykusuz bozmayayım diyen yok
bazen diyorum benmi çok kötü düşünüyorum acabaKızlar bizimde bugün misafirlerimiz var babam geldi istanbuldan teyzemi, kuzenimi, ananemi, dedemi de getirdi çok sevindim kayınpederim de geldi görümcem de dünden geldi kalabalığız kızımın dedeleri, halası, teyzeleri herkesler burda banyo da yaptık bugün keyfimiz yerinde
Dilek canım kaynanan geliyomuş gözünaydın mı desem bilemedim inşallah çok sinirini bozmaz benimki eşim ewde olduğundan pek çene yapamıyo ama eşim haftaya işe başlayınca napar bilemem sadece abuk subuk davranışları, batıl inançları sinir ediyo o da tersliyorum artık zaten ağrım derdim var bide saçmalık çekemem bide mutfaktaki eşyalarımı hor kullanması deli ediyo beni gece zaten pek uyku yok çok gürültülü çalışıyo ve çok bağırarak konuşuyo bebek alışsınmış bizi düşünen yok bu kız uykusuz bozmayayım diyen yok
Bütün sayfa boyunca kızımı gördüm ne güzel
Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim..Hepinizin bebikleri böyle baldan tatlı olsun inşallah.
Tulumu bende civilden almıştım tatlım..
Doğum hikayemi yazmak isterim ama vakit bulamıyorum bir türlü malumunuz evde bi bebik daha var:)
İlk doğumu olan arkadaşlar ve normal doğum isteyen arkadaşlara tavsiye edebileceğim en önemli şey sabırlı olmak mekanik ağrılar,kasık ağrıları,adet sancıları bunların hepsi normal olması gereken şeyler bebek yerleşmeye çalışıyor sakin vee sabırlı olun.40 haftayı doldurmak normal olan acele edip neden doğmuyor diye düşünmeyin.Vakit geldiğinde sancılarda tik tak saat gibi düzenleniyor.Şiddeti herkesin ağrı eşiğine göre değişse de düzenli olması doğumun başladığını gösteren yegane şey.Sancılar esnasında bebek kanala girmeye çalışırken ona destek olmak için doğru nefes almak çok önemli.Nst de dinliyordum kanalda ilerlerken kalp atışları yavaşlıyor,ben derin nefes alıp verdikçe artıyordu..Sancı anında efor sarfetmezseniz doğum anınız daha kolay geçer.Kendinizi az yorarsanız güçlü itersiniz,böylelikle dikiş vs. az olur.Bebeğin çıktığına şahit olmak,sıcaklığını hissetmek dünyanın en harika duygusuBebeğinizin özenle hazırladığınız giysilerinin giydirildiğine filan hemen şahit olmk
Doğum kolay falan filan diyemem..Şunu diyeilirimki Dünyanın her acısı keşke böyle güzel şeyler getirse
Bu arada devlet hastanesinde doğum yaptım.Sezeryan filan yaptırmak çok zor devlet hastanesinde.Bir sürü hatun çatır çatır doğuruyor valla doğal doğal..Sizde yaparsınız kıs heç korkmayın
zeyl teşekürler canımbilğilerin için güldeşekerin dediği gibi
cesartelendik.
hemşire bir arkadaşta sancı geldiğinde ıkınmak
bittiğinde nefes almak gerek
sancı geldiğinde bagırmanın aglamanın doğuma hiç bir faydası yok demişti.
güldeşeker bizim hastanede doğum için gittiğğimizde dokturumuza haber veriyorlarmış
doğum anına dokturumuz giriyormuş dikişlerimizi dokturumuz yapıyormuş
ben bunu duyuncada rahatladım.
birde inş. kısmet olursa hastanemizdeki ebelerde çok ilğileniyormuş
inş. öyle olur.
İşte bu da Zeynep kız
Zeyl canım cok güzel kızın maşallah gözün Aydın ...Minik tavsancik tuluma da bayıldım zapzup sen de almissin heralde ben neden görmedim ya nerden aldınız ki ben de istiyorum :)
biraz yürüdük geldik başta iyiydi ama sonradan altan ağrım olmaya başladı penguen gibi yürüyorum :))
Kızlar bizimde bugün misafirlerimiz var babam geldi istanbuldan teyzemi, kuzenimi, ananemi, dedemi de getirdi çok sevindim kayınpederim de geldi görümcem de dünden geldi kalabalığız kızımın dedeleri, halası, teyzeleri herkesler burda banyo da yaptık bugün keyfimiz yerinde
Bütün sayfa boyunca kızımı gördüm ne güzel
Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim..Hepinizin bebikleri böyle baldan tatlı olsun inşallah.
Tulumu bende civilden almıştım tatlım..
Doğum hikayemi yazmak isterim ama vakit bulamıyorum bir türlü malumunuz evde bi bebik daha var:)
İlk doğumu olan arkadaşlar ve normal doğum isteyen arkadaşlara tavsiye edebileceğim en önemli şey sabırlı olmak mekanik ağrılar,kasık ağrıları,adet sancıları bunların hepsi normal olması gereken şeyler bebek yerleşmeye çalışıyor sakin vee sabırlı olun.40 haftayı doldurmak normal olan acele edip neden doğmuyor diye düşünmeyin.Vakit geldiğinde sancılarda tik tak saat gibi düzenleniyor.Şiddeti herkesin ağrı eşiğine göre değişse de düzenli olması doğumun başladığını gösteren yegane şey.Sancılar esnasında bebek kanala girmeye çalışırken ona destek olmak için doğru nefes almak çok önemli.Nst de dinliyordum kanalda ilerlerken kalp atışları yavaşlıyor,ben derin nefes alıp verdikçe artıyordu..Sancı anında efor sarfetmezseniz doğum anınız daha kolay geçer.Kendinizi az yorarsanız güçlü itersiniz,böylelikle dikiş vs. az olur.Bebeğin çıktığına şahit olmak,sıcaklığını hissetmek dünyanın en harika duygusuBebeğinizin özenle hazırladığınız giysilerinin giydirildiğine filan hemen şahit olmk
Doğum kolay falan filan diyemem..Şunu diyeilirimki Dünyanın her acısı keşke böyle güzel şeyler getirse
Bu arada devlet hastanesinde doğum yaptım.Sezeryan filan yaptırmak çok zor devlet hastanesinde.Bir sürü hatun çatır çatır doğuruyor valla doğal doğal..Sizde yaparsınız kıs heç korkmayın
slm kızlarrr herkese günaydınnn...
bu gece resmen sabhaladımmkarnım kasıklarım belim çok ağrıdı ne ytabildim ne kalkabildim, benim yüzümden eşimde uyuyamadı, Allah dan yemekten sonra ütümü filan yapmıştım...
bugünde kardeşim ( eşi-kızı ) gelicek yemeğimi de yapayımda gelince bol bol otururus inş. bide beşiğimisde gelirse çok iyi olucak :97:
breath canımm çok çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasınnninş bundan sonra doğum için gidersin ve de doğumun kolay olur inşşş
bende gece ağrım oldukça korktum ama Allah dan hareketleri iyiydi...
azalma filan yoktu yani... hem biran önce gelsin istiyorum hemde 2011 i beklesin istiyorumm :97:
rabbim cümlemizi hayırlı zamanda hayırlı şekilde kurtarır inşşş :97:
bu arada merak ediyorum ilk normal doğumu kim yapacak acaba
canımmm ayy böbrek sancısını çok fena diolarrr :18: bukadarla geçmiş olsun cnmm...
sana da doğum için antreman olmuş oldu
inş doğumun kolay ve rahat geçerr...
rabbim beterinden korusun
kızlar..yarın kayınvalıdem gelıyor..bızı beklıycek...
dogum olursa dıye...
bu akşam utu yapıcam..ama yıne cokk yorgunum....uykumda var...
evde ış kalmasın kı kayınvaldemın agzına laf olmasın ıstıyorum..evı supururum yarın..sılerim ...
2 gun once supurdum.ama gelın gorun evın halını...
emır sagolsun...herseyın tek suçlusu emır oldu.
..zavallı oglum gunah keçisi oldu :26: :26:
işte kaynanamda gelınce rahatlarım bıraz..emırle ılgılense yeter...
bugun azcık uzanayım dedım...emırde cd.ızledı bıraz...
tam daldım geldı burnuma tutuyor..sonra yıne daldım suratımda bır nefes hıssettım..bır baktım emır..yarım saat ıçınde 5-6 kez daldım her seferınde bır sey hıssettım.gözumü açarım kı emırle burun burunayım..gülüyor...
allahım hiç azcık uyku uyusam..rahat vermıyor...
işte sonra babasıı geldıde ..bıraz oyun oynadılar...
devrıldı yattı.uyudu..
bende mı yatsam acepp...:26:
daha hastaneden taburcu olalı 3 gün olmuştu ki yeniden sancılandım 3 gün önce yeniden yattım bugün taburcu oldum.ama bu sancı doğum sancıs değil böbrek sancısıymış.hamileyim diye ilaçta veremediler öldüm öldüm 3 gün. artık doğumdan korkmuyorum çünkü bu kadar ağrımaz .3 gün boyunca aralıksız sancı çektim bağırtılarıma bütün hastane ağladı.resmen öldüm. erken doğum riskide devam ediyo 1 hafta daha ilaç kullanıcam sonra bırakıcam. artık doğabilir dedi doktor. bekliyorum şimdi.
son bir aydır çekmediğim kalmadı kaç kere hastanelik oldum 7 gün yattım hastanede. inşallah bir sonraki doğum için olur :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?