2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

41 kere maşşşşşşşşşşşşşallllllahhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

ayyyy maşallah allah nazarlardan saklasın cnm yaa,ben şubat annesi olucam kısmetse,allah bizlere de böyle doğum böyle güzel bebk nasip edr inş.nasıl tatlı yaa maşallah

Kızlar bizimde bugün misafirlerimiz var babam geldi istanbuldan teyzemi, kuzenimi, ananemi, dedemi de getirdi çok sevindim kayınpederim de geldi görümcem de dünden geldi kalabalığız kızımın dedeleri, halası, teyzeleri herkesler burda banyo da yaptık bugün keyfimiz yerinde

Dilek canım kaynanan geliyomuş gözünaydın mı desem bilemedim inşallah çok sinirini bozmaz benimki eşim ewde olduğundan pek çene yapamıyo ama eşim haftaya işe başlayınca napar bilemem sadece abuk subuk davranışları, batıl inançları sinir ediyo o da tersliyorum artık zaten ağrım derdim var bide saçmalık çekemem bide mutfaktaki eşyalarımı hor kullanması deli ediyo beni gece zaten pek uyku yok çok gürültülü çalışıyo ve çok bağırarak konuşuyo bebek alışsınmış bizi düşünen yok bu kız uykusuz bozmayayım diyen yok

dilekcim bence bir bakacaz sen yazmışın buraya gece doğurdum
geldim diye.
inş.hayırlısıyla
kaynalar hep böyle
bizimkide öyle eline düş akılver ver bitirmez
ben çok samimi olmuyorum.
eline fırsat geçirse parmagında oynatacak beni
oğlunu oynattığı gibi.
Allahtan doğumuma annem gelecek onun yanında çok
konuşmuyor bakalım.
ben dinlememki
cevap bile vermiyorum bazen konuşup duruyorrr.

Allah sabır versin canım .İnsanın derdinden kimse anlamıyor herkes kendi kafasına göre.Bende tahammül edemem evimde öyle eşyalarımı hor kullanmasına .Ben babanemin evinde kalacağım için rahatım da evime geldiğimde gene problem çıkarırlar kesin.
Senin dikişlerin falan nasıl uykusuzluktan başka sıkıntıların varmı.Toparlanabildin mi

Bütün sayfa boyunca kızımı gördüm ne güzel
Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim..Hepinizin bebikleri böyle baldan tatlı olsun inşallah.

Tulumu bende civilden almıştım tatlım..
Doğum hikayemi yazmak isterim ama vakit bulamıyorum bir türlü malumunuz evde bi bebik daha var:)

İlk doğumu olan arkadaşlar ve normal doğum isteyen arkadaşlara tavsiye edebileceğim en önemli şey sabırlı olmak mekanik ağrılar,kasık ağrıları,adet sancıları bunların hepsi normal olması gereken şeyler bebek yerleşmeye çalışıyor sakin vee sabırlı olun.40 haftayı doldurmak normal olan acele edip neden doğmuyor diye düşünmeyin.Vakit geldiğinde sancılarda tik tak saat gibi düzenleniyor.Şiddeti herkesin ağrı eşiğine göre değişse de düzenli olması doğumun başladığını gösteren yegane şey.Sancılar esnasında bebek kanala girmeye çalışırken ona destek olmak için doğru nefes almak çok önemli.Nst de dinliyordum kanalda ilerlerken kalp atışları yavaşlıyor,ben derin nefes alıp verdikçe artıyordu..Sancı anında efor sarfetmezseniz doğum anınız daha kolay geçer.Kendinizi az yorarsanız güçlü itersiniz,böylelikle dikiş vs. az olur.Bebeğin çıktığına şahit olmak,sıcaklığını hissetmek dünyanın en harika duygusuBebeğinizin özenle hazırladığınız giysilerinin giydirildiğine filan hemen şahit olmk
Doğum kolay falan filan diyemem..Şunu diyeilirimki Dünyanın her acısı keşke böyle güzel şeyler getirse

Bu arada devlet hastanesinde doğum yaptım.Sezeryan filan yaptırmak çok zor devlet hastanesinde.Bir sürü hatun çatır çatır doğuruyor valla doğal doğal..Sizde yaparsınız kıs heç korkmayın

bazen diyorum benmi çok kötü düşünüyorum acaba
diye ama bu kaynana olayını herkes yaşıyor.

Canım devlethastanesinde yanında refakatçi kalabiliyormu ?Eşin ne zaman gelebiliyor yanına ?Kaç kadınla birlikte aynı odada kalıyorsun? Sancıyı bütün kadınlar bi odada çekiyormuş doğru mu ? Devlethastanesini çok merak ediyorum çünkü çok korkutuyorlar beni
HıH Bi de normal doğumda lavman yapılıyor mu? onu çok merak ediyordum.Ben sancım ağrım varken kendimi yemeğe içmeye verince çok sakinleşiyorum çünkü .En son ne zamana kadar birşeyler yiyebilirim diye sorucam bide

Son düzenleme:
zeyl teşekürler canımbilğilerin için güldeşekerin dediği gibi
cesartelendik.
hemşire bir arkadaşta sancı geldiğinde ıkınmak
bittiğinde nefes almak gerek
sancı geldiğinde bagırmanın aglamanın doğuma hiç bir faydası yok demişti.

güldeşeker bizim hastanede doğum için gittiğğimizde dokturumuza haber veriyorlarmış
doğum anına dokturumuz giriyormuş dikişlerimizi dokturumuz yapıyormuş
ben bunu duyuncada rahatladım.
birde inş. kısmet olursa hastanemizdeki ebelerde çok ilğileniyormuş
inş. öyle olur.

evet canım bende sormuştum anlattı dr um rahatladım birazcık
ebelerden hiç haberim yok valla bende düşünüyodum acaba nasıldırlar iyi ilgileniyolarmı diye
haftaya gittiğimdede epiduralı soracam bakalım tavsiye edecek mi dr um dayanamazsam sancılara yaptırırım diyorum
sen çatı muayenesi oldun mu canım

gözün aydın canım ilk normal doğumumuz geldi..allahım sağlıklı analı babalı büyümeyi büyütmeyi nasip etsin inş. .çokk tatlı zeynep bebek bahtı güzel olsun inş maşallah süpanallah...

Zeyl canım cok güzel kızın maşallah gözün Aydın ...Minik tavsancik tuluma da bayıldım zapzup sen de almissin heralde ben neden görmedim ya nerden aldınız ki ben de istiyorum :)

canım ben civilimden aldım aynı tulumdan..orda bulabilirsin.

biraz yürüdük geldik başta iyiydi ama sonradan altan ağrım olmaya başladı penguen gibi yürüyorum :))

:))sen çok yaşa emi ne güzel bir benzetme penguşlarrr olduk valla:)az kaldı seninde canım inş güzel haberlerini alırız vakitlice hayırlısıyla++

misafirlerin gelmiş cnm gözün aydınn.. ohhh kızınn bıcı bıcısınıda yapmış...sen kaynananı boşver takma canım o kendi konuşsun dursun. allah kolaylık versin sanada..

çok güzel anlatmışsın çok sağol kızlarında dediği gibi cesaretlendim rahatladım ha oldu ha olcak stresim bir anda hafifledi sanki:) nezaman gelmek isterleerse rabbim nezaman nasip ederse ozaman gelecektir sağlıkla bebişlermiz inş. valla millet doğuruyor çatır çatır normal inş darısı başımıza

herkese selam kızlar 11 de kalktım bir güzel sıcak duş aldım çıkasım gelmedi 12ye kadar yıkanmışım sanki kemiklerimin kasıklarımın tüm ağrısı gitti turrp gibiyim... sonra anneannemle kahvaltımızı yaptık tabi ben turp gibi olunca daldım mutfağa temizliğe.. ohh mis koktu mutfağım sonra kendimi banyoya attım orayıda bir temizledim..sonra oturdum dedim bir bakim kızlara dinlenmişte oldum yazdıklarınızı okurken. şimdi kalkıcam evimi süpürcem sonra yatarıım annem gelcek zaten dün akşam gitti evini toparladı kardeşimin ütüsünü yapmış yemeklerini hazırlamış biraz dinlenim çıkarım dedi akşamda kociş bizi gezmeye götürcek arabayı aldığından beri gezdiremedi bizi diye üzülüyordu artık bu akşam bir mani çıkmazsa gezelim biraz:) kızımda hıçkırıp duruyor yine son günlerde hemen hergün hıçkırıyor yerim onu ben ya:))))

Son düzenleme:

selam cnmcım başladı ağrılar sancılar ayyy şöle düzenli düzenli olsada normal normal doğursak.:)misafirinde gelecekmiş çok yormamaya çalış kendini canım. dinlene dinlene yap yemeğinide:)

gözün aydınmı desem dilek allah sabır versinmi desem bilemedim. geçen hamileliğinde nasıldı kayınvaliden.? ayy nedir bu kayınvalide sendromları bizde..sende başlamışsın temizlik sil süpür banyo mutfak..bende diyorum valla yemeğimi yapsın bişi istemiyorum seninkide dediğin gibi emire baksa sen daha rahat edersin en azından...kıyamam emirde küçük napsın sıkılır ilgi ister rahat bırakmaz seni işin daha zor bizlerden allah sana kolaylıklar versin...sağlıkla sıhatle zamanı gelsede gelse bebeğin artık.. heyecanla bekliyorum kızlarrr ben doğurdum geldim yazınııı benim kaynanamda çok iyidir tatlı tatlıdır ama uuu işine gelmeyen bir mevzu olsun bir an tersi döner halaaa bekliyrouz bizde gelemediler pazartesiden beri bugün çıkıyoruz yarın çıkıyoruz derken h.sonu geldi baksana. bizde aramıyoruz daha hadi nerde kaldınız diye.. çıkamadılar memleketlerinden ay diyorum bişimi oldu acaba bilmediğimiz. kayınvalidm gelcek diye annem hafta başından beri evi kırkladı resmen kadın aman gldiğinde temiz olsun laf der falan biz yapalım sonrası artık ona ayit. ee birde anneannem dayım annem burdalar okadar temizlik yaptı annem ama ister istemez kalabalık olunca dağılıyor tozlanıyor hergün ha bugün gelirler diye yine sil süpür ama gelemediler şimdi dedim kalkim süpüreyim bari annem yoruldu akşam kadın gelcek süpürmesin yarın gelirler falan..

Çok geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum maalesef
böbrek ağrısını bende 1 haftadır çekiyorum. Doğum sancısı ile yarışabilecek telk ağrıymış diyorlar hazırım artık doğuma :) Geceleri uyutmuyor kıvranıyorum sürekli Böbreğim büyümüş öyle dedi doktorlar. Haftaya tekrar gidicez üroloğa duruma göre ve tabi o saate kadar doğmazsa sezeryan kararı verilebilirmiş. Sendeki sorun neymiş ne dediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…