- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.981
bence doktorunu ara canım...erken dogum habercısıde olabılır..enfeksıyonda olabılır...Kızlar merabalar oncelıkle hepınızın yenıyılını kutlarım.kızlar bende 3 gundur şeffaf renk akıntı vardı su gıbı sadece camasırımı ısltıyodu ama rahatsız oluyodum ıslaklıktan..bugun o akıntı sümüksü bi kıvamda gelmeye basladı.aranızda böyle bıseyle karsılasan varmı.acaba bu erken dogumun habercısı olabılırmı.korkmaya basladım ben(( sızler bu donemden gectınız 35. haftamdayım sızce bu nedır ...bende hayırlısıyla subat annesı olucam tabı erken gelmezse yardımlarınız beklıyorum sımdıden tesekkurler
günaydın kızlar.başım çatlıyor uykusuzluktan ama hiç umrumda değil.uykuya o kadar düşkün olan ben hiç umursamıyorum uykusuzluğu.torun tatlı olur derlerdi öyleymiş babam kaçgündür işe gitmiyor çocuğun yanından ayrılıp.oğlumda sarılık başlıyor dün gittik daha yeni başlamış yarın getirin tahlil yapalım dediler.1 saate kadar gideceğiz bakalım umarım uzun sürmez biran önce iyileşir sarılığı.
benide canım çok fena ara ara afakanlar basıp gidiyorlar....bu zamandan sonra çok normal ama yeniden adet olacağımız için hormaonlrımız buna hazırlanıyor...limon muhteşem gelecek emin olabilirsin.....Sağol canım limonu hic duymamıştım deniycem
O Sinir bozukluğu bir haftadır ben de de var bir de adet öncesindeki gibi ateş basıyor bunaliyorum ara ara 26 günüm var daha ama bakalım ne zaman gelecek bebekim
şimdi doktordan geldik sarılığı ilerlememiş bolbol su ver dedi doktor.salı günü tekrar gideceğiz umarım iyileşmiş olur.ayrıca salı günü sağlık ocağında topuk kanı alınacak oyy yavrumu ağlatacaklar yine
Kızlar ben doğum yaptım ,
Cuma gunu 31 aralıkta kontol ıcın gıtmıstım ama bebegımın kalp atısları zayıfladıgı ıcın doktorum sunı sancı ıle dogumu başlatmaya çalıştı ,ama sancı mancı yokk,acılmada yokkalalım sezeryanla dedı ve epıdural sezeryan oldum , ayrıntıları dogum topıgımıze yazacamm hem o topık bıraz hareketlewnmıs olur hemen yazmaya calısacam ama yolda mısafırlerım var gelırlerse yetısmezz bu duyguyu Allah tuuumm ısteyenlere nasıp etsın dıyorum ve öpuyorumm son kezde sunu yapiiimmm
Kızlar ben doğum yaptım ,
Cuma gunu 31 aralıkta kontol ıcın gıtmıstım ama bebegımın kalp atısları zayıfladıgı ıcın doktorum sunı sancı ıle dogumu başlatmaya çalıştı ,ama sancı mancı yokk,acılmada yokkalalım sezeryanla dedı ve epıdural sezeryan oldum , ayrıntıları dogum topıgımıze yazacamm hem o topık bıraz hareketlewnmıs olur hemen yazmaya calısacam ama yolda mısafırlerım var gelırlerse yetısmezz bu duyguyu Allah tuuumm ısteyenlere nasıp etsın dıyorum ve öpuyorumm son kezde sunu yapiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?