2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler bu erken saatte ve pazar günü niye burdasın dıyceksınız pamuk şekerim sagolsun uyutmadı:))ama sıkayetcı degılım 5 bucuktan berı ayaktayıss bırazcık agladık bı sıkıntısımıvar dedım ama karnı topk altı temız gazımı var dedım gazıda yok kucagıma alınca sustu sanırım canı sıkıldı tek basına besıgınde yatmak ıstemedı acmıs gözlerını kocaman kocaman heycanlı heycanlı etrafı kesıyo eller kollar durmuyo :)) oynastık bıraz baktım olmuycak aldım geldım oturma odasına e vakıt gectı tabı bır daha altı temızlendı yıne karın doyuruldu :)) gaz cıkarıldı öpüp koklandı masajıyapıldı sonunda uykuya yenık düştü minnoşum.kollar havada uyuyo battanıyenın içine sokuncca sıkıntı basıyo yıne cıkarıyo dısarı :))evde herkes uyuo ben haric:30:annem kardesım eşim:32:bende bı bakayım dedım neler olmus dıye dogum yapan arkadaslarımm hosgeldınız aramıza uykusuz gunlerı bırlıkte gecırecegız artık :15: zamanları bellı olan arkadaslarım hakkınızda hayırlısını versın Allahımm az kaldı herkes saglıkla bebişli olucak inşallahhhhh öpuyoruz pamuk şekerimle sizleri diycem ama minnoşum uykuya yenik suanda ben öpuyorum onun yerıne:16::16::16:

Kızlar merabalar oncelıkle hepınızın yenıyılını kutlarım.kızlar bende 3 gundur şeffaf renk akıntı vardı su gıbı sadece camasırımı ısltıyodu ama rahatsız oluyodum ıslaklıktan..bugun o akıntı sümüksü bi kıvamda gelmeye basladı.aranızda böyle bıseyle karsılasan varmı.acaba bu erken dogumun habercısı olabılırmı.korkmaya basladım ben:((( sızler bu donemden gectınız 35. haftamdayım sızce bu nedır ...bende hayırlısıyla subat annesı olucam tabı erken gelmezse yardımlarınız beklıyorum sımdıden tesekkurler
bence doktorunu ara canım...erken dogum habercısıde olabılır..enfeksıyonda olabılır...

gunaydın kızlar.. ben de 8 den beri ayaktayım..öle içim sıkılıyoki lavobaya diye kalktım bi daha da uyuyamadım, daraldım ice kalktım ben de artık :((:5:

Günaydın kizlar beni de minigim uyutmadı kıpır kıpır icimde :) Karnımız cok acikti ondan heralde 1 sattirvyatakta esimin keyfini bekliyorum uyansın diye ama baktım kalkmaya niyeti yok ben de Simdi koca bi bardak süt ictim bu Ela'mi babasi uyanana kadar bi süre oyalar heralde....

günaydınnn
ayy negüzell bebişler çoğaldııı
heyecanlandım yaa
bizde daha tık yokkk
bakalım 2011 ilk bebegi kim olacakkk
bu hafta doğumlar artacakkk bence..

günaydın kızlar.başım çatlıyor uykusuzluktan ama hiç umrumda değil.uykuya o kadar düşkün olan ben hiç umursamıyorum uykusuzluğu.torun tatlı olur derlerdi öyleymiş babam kaçgündür işe gitmiyor çocuğun yanından ayrılıp.oğlumda sarılık başlıyor dün gittik daha yeni başlamış yarın getirin tahlil yapalım dediler.1 saate kadar gideceğiz bakalım umarım uzun sürmez biran önce iyileşir sarılığı.:69:

Kızlar günaydın geçmişi okuyamadim .Kalktığımdan beri başım dönüyor.Midem bulanıyor .Uykumda da dönüyordu başım .Dün eşimi yol ettim ağladım falan cok üzüldüm ondan mi oldu bilmiyorum tansiyonum az düşük çıktı.Tuzlu ayran içtim ama midem cok bulanıyor.On saat uyumusum cok acıktım da ondan mi oldu anlamadım.Dönme dolap gibi dönüyor.Korkuyorum cok sizce ne yapmak lazım kızLAR.Kızım normat hareket ediyor.Cuma günü esimle kontrole de gittik herşey normal çıktı .

Kızlar daha iyiyim simdi .Eşim gidince cok üzüldüm ondan oldu herhalde.Iki gundur yanimda kaldı alışayim diye.Yadırgamam geçti alıştım babanemin evine ama eşim giderken yüreğim koptu gitti. Cuma günü eşimle birlikte doktora gittik kızımızın yüzünü gördük.Elleri ağzındaydi.Babası da gördü kızımı 36.hafta da 2 400 gr mis kızım. Doğum kanalına girmiş.Ileriki günler de de çatı muayenem olacakmış. Bebek küçük olduğu icin normal doğumu rahat yaparsın dedi doktorum şimdilik durumlar boyle ışte canlarim

günaydın kızlar.başım çatlıyor uykusuzluktan ama hiç umrumda değil.uykuya o kadar düşkün olan ben hiç umursamıyorum uykusuzluğu.torun tatlı olur derlerdi öyleymiş babam kaçgündür işe gitmiyor çocuğun yanından ayrılıp.oğlumda sarılık başlıyor dün gittik daha yeni başlamış yarın getirin tahlil yapalım dediler.1 saate kadar gideceğiz bakalım umarım uzun sürmez biran önce iyileşir sarılığı.:69:

GözüN Aydın canım allah şifa versin ınşallah.Hastalıklardan korusun .
Doğum yapan bir iki arkadaş daha vardi da aklımda tutamadım simdi telefondan da alıntı yapmak zor oluyor.Sizlerinde gözü aydın
Belguncum nedir senin bu başına gelenler.Devamlı hastalıklarla boğuşuyorsun.Allah şifa versin hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Bskozberk canım sana da geçmiş olsun bu grip salgını herkeste var kolaylıkla da atılmıyor.Bi de ilaç da kullanamayınca daha zor tabi.Allah bir an evvel atlatmayı nasip etsin

herkese merhabalar...2 gündür acayip gerginim sanırım hormonlarım harekete geçti...doğuma az kaldığı için yumurtalıklar çalışıyor tam adet plmadan önce bir sinir olur ya onu yaşıyorum....bu demek oluyorki yakında doğurucam :))))

zap-zupcum caanım çok geçmiş olsun...üzüntüden olmuştur....birdaha öyle birşey olursayarım çay bardağı limon iç zımba gibi olusun...

umarım herkes iyidir...

denizden haberi olan varmı nasıl doğum yapmış ,bebeği nasılmış,bir sorun yokmuş dimi?

Sağol canım limonu hic duymamıştım deniycem
O Sinir bozukluğu bir haftadır ben de de var bir de adet öncesindeki gibi ateş basıyor bunaliyorum ara ara 26 günüm var daha ama bakalım ne zaman gelecek bebekim

şimdi doktordan geldik sarılığı ilerlememiş bolbol su ver dedi doktor.salı günü tekrar gideceğiz umarım iyileşmiş olur.ayrıca salı günü sağlık ocağında topuk kanı alınacak oyy yavrumu ağlatacaklar yine:14:

kızlar aranızda kullanan varmı bilmiyorum ama ben eşime doğumdan sonra humana still tee çay aldırdım.anne sütünü artırıcı özelliği varmış gerçekten işe yarıyor tadıda hiç fena değil aklınızda bulunsun.:68:

Allah kolaylık versin canım ınşallah topuk kanıda temiz çıkar.O çaydan bir tane numune var bende doğumdan sonra bende bir deniycem

Sağol canım limonu hic duymamıştım deniycem
O Sinir bozukluğu bir haftadır ben de de var bir de adet öncesindeki gibi ateş basıyor bunaliyorum ara ara 26 günüm var daha ama bakalım ne zaman gelecek bebekim
benide canım çok fena ara ara afakanlar basıp gidiyorlar....bu zamandan sonra çok normal ama yeniden adet olacağımız için hormaonlrımız buna hazırlanıyor...limon muhteşem gelecek emin olabilirsin.....
şimdi doktordan geldik sarılığı ilerlememiş bolbol su ver dedi doktor.salı günü tekrar gideceğiz umarım iyileşmiş olur.ayrıca salı günü sağlık ocağında topuk kanı alınacak oyy yavrumu ağlatacaklar yine:14:

canım çok geçmişolsun.. yeni doğanlarda çok sık görülen bir hastalık olduğu için panşk yapma en kısa zamanda atlatır inşallah meleğin....

Kızlar ben doğum yaptım ,
Cuma gunu 31 aralıkta kontol ıcın gıtmıstım ama bebegımın kalp atısları zayıfladıgı ıcın doktorum sunı sancı ıle dogumu başlatmaya çalıştı ,ama sancı mancı yokk,acılmada yokk:60: alalım sezeryanla dedı ve epıdural sezeryan oldum , ayrıntıları dogum topıgımıze yazacamm hem o topık bıraz hareketlewnmıs olur hemen yazmaya calısacam ama yolda mısafırlerım var gelırlerse yetısmezz:66: bu duyguyu Allah tuuumm ısteyenlere nasıp etsın dıyorum ve öpuyorumm :49: :49:son kezde sunu yapiiimmm:60:

Cuma gunu 31 aralıkta kontol ıcın gıtmıstım ama bebegımın kalp atısları zayıfladıgı ıcın doktorum sunı sancı ıle dogumu başlatmaya çalıştı ,ama sancı mancı yokk,acılmada yokk:60: alalım sezeryanla dedı ve epıdural sezeryan oldum , ayrıntıları dogum topıgımıze yazacamm hem o topık bıraz hareketlewnmıs olur hemen yazmaya calısacam ama yolda mısafırlerım var gelırlerse yetısmezz:66: bu duyguyu Allah tuuumm ısteyenlere nasıp etsın dıyorum ve öpuyorumm :49: :49:son kezde sunu yapiiimmm:60:

hayırlı olsun,allah analı babalı büyütsün:nazar:

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün....

Back
X