- Konu Sahibi teknekazintisii
- #24.981
günaydın güzel anneler bu erken saatte ve pazar günü niye burdasın dıyceksınız pamuk şekerim sagolsun uyutmadı:))ama sıkayetcı degılım 5 bucuktan berı ayaktayıss bırazcık agladık bı sıkıntısımıvar dedım ama karnı topk altı temız gazımı var dedım gazıda yok kucagıma alınca sustu sanırım canı sıkıldı tek basına besıgınde yatmak ıstemedı acmıs gözlerını kocaman kocaman heycanlı heycanlı etrafı kesıyo eller kollar durmuyo :)) oynastık bıraz baktım olmuycak aldım geldım oturma odasına e vakıt gectı tabı bır daha altı temızlendı yıne karın doyuruldu :)) gaz cıkarıldı öpüp koklandı masajıyapıldı sonunda uykuya yenık düştü minnoşum.kollar havada uyuyo battanıyenın içine sokuncca sıkıntı basıyo yıne cıkarıyo dısarı :))evde herkes uyuo ben haric
annem kardesım eşim
bende bı bakayım dedım neler olmus dıye dogum yapan arkadaslarımm hosgeldınız aramıza uykusuz gunlerı bırlıkte gecırecegız artık
zamanları bellı olan arkadaslarım hakkınızda hayırlısını versın Allahımm az kaldı herkes saglıkla bebişli olucak inşallahhhhh öpuyoruz pamuk şekerimle sizleri diycem ama minnoşum uykuya yenik suanda ben öpuyorum onun yerıne