2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim ayaklarımda hiç şişlik yok ama ellerim davul gibi oldu

canım benim de ellerimde bir şey yok
ayakkabılarım bile olmuyor ne yapıcam ben ya bu hafta çok şişti
ayaklarımı sürekli havaya kaldırırsam biraz daha iyi oluyor ama yine de geçmiyor

Son düzenleme:
canım benim de ellerimde bir şey yok
ayakkabılarım bile olmuyor ne yapıcam ben ya bu hafta çok şişti
ayaklarımı sürekli havaya kaldırırsam biraz daha iyi oluyor ama yine de geçmiyor

doğuma çok az kaldı tabi yapacak bişey yok heralde tuzu da kesmişsin sabredeceğiz ben de ağrıda var bileklik felan takıyorum uyuşuk kullanamıyorum düşün ellerimi sen de rahat basamazsın doğum olur olmaz geçiyormuş yarın ki kontrollerden sonra belli olcak artık herşey gibi geliyo bana bakalım doktorlar neler söyleyecek

kızlar meraba bende 36+2 deyim ve bir haftadır belim adet sancısı gibi acayip ağrıyor. ayakta kalıp ev işi yapınca daha çok ağrıyor. sizce bu ağrılar doğuma mı işaret.

evet canım sende epey ağırlaşmışsındır benden epey öndesin
bu arda bende adet sancısı var sanki uff bende yarın doktora gideceğim benim de bu hafta içinde doğum olacak doktorum yeni hamileyken bugün için doğum yapacağımı söylemişti

kızlar meraba bende 36+2 deyim ve bir haftadır belim adet sancısı gibi acayip ağrıyor. ayakta kalıp ev işi yapınca daha çok ağrıyor. sizce bu ağrılar doğuma mı işaret.

canım aynı şey ben de de var benim kasıklarım ağrıyor yalnız ayy sanki resmen adet olucam

hayran sen kaç haftalıksın canım

merhaba arkadaşlar benimde sizlere danışacağım bir şey var. şimdiye kadar hep normal doğum yapıcam diyen biriydim canımda çok tatlı değildir. 39. haftadayım 2 gün önce nst de çok sancı çıktı ama ağrı falanda hissetmedim çatı muayenesi yaptı nöbetçi doktor çok canım acıdı yırttı resmen , bu kadar acıması normal mi deyince bu kadar tepki veren az kişi dedi. canım sıkıldı benimde. bakalım yarın kendi doktoruma gidicem. o ne diycek.çatı muayenesi yaptıran arkadaşlar nasıl geçti sizin?

selam bende 36 dayım doktoruma sordum çatı muayenesi acıyormuş dedim. yok acımaz dedi. bende ona güveniyorum çok iyi bir doktor. 38 de bakıcaz dedi. belkide doktora göre değişiyordur. ne acımasız doktorlar var.

Hepimiz burda farklı bakış açıları kazandık cnm.. Gerçekten ortak bi sür noktalarımızı keşfetik burada..Kimbilr belki de hep aynıydı dertlerimiz, ondan..

doktora göre değişirebilir galiba bana çok gaddar geldi zorladı resmen , allah yardımcımız olsun arkadaşlar gözüm korkttu doğum yaklaştıkça sürekli doğum hane gözümün önüne geliyor.

Kizlar çatı muayenesi demeyin ya benim de yarın kontrolum var çatı muayenesi de olucak ama korkuyorum cok .... Aslında kızımı da cok özledim iki haftadır ama artık haftada bir gidicem zaten bu kontrolden sonra ... Normal dogum yapmayı cok istiyorum ama inşallah engel bi durumum yoktur ...

benim dokturum çatı muayenesini sorduğumda şuan yapmam gerekmiyo o doğum zamanı yapılacak dedi bende çatı ağrısı çoktu ondan sordum genişleme oluyormu acaba siz muayene edecek misiniz diye sorduğumda doğum zamanı şimdi belli olmaz demişti ama ben 36 haftayı geçmiştim. hala da çatı kısmında çok ağrı var inşallah baya bir genişleme olmuştur bu ağrıya göre bacaklarımı ayıramıyorum yürümem zorlaşıyor böyle ağrı çeken varsa bu ağrılar çatıyı genişletiyormu acaba doktor olabilir dedi ama dah erken dedi bende merak ediyorum

slm kızlar bakıyorum çatı muaynesi konuşuluyo :18:
bende yarın kontrole gidicem çatı muaynesi de olucam gelince sölerim size
1 hafta önce gittiğimde doktorum heran gelebilir dedi ama daha niyetimis yok gibi
adet ağrısı bende de oluyo hatta arada karnıma krampda giriyo ama keyfimiz yerindeki gelmio

buarada belgün sen şifayı kapmışsın cnm Allah dan anneciğin iyi bakıyo tek başına değilsin.. inş en kısa zamanda iyileşirsinn... Allah şifa versin cnmm....

zapzup cnm bence de bugünlerin keyfini çıkarmaya bak nasılsa sonuçta gideceksin o buzgibi ewine ve görümce kahrı çekmeye :95:
inş olmas ama yine de hazırlıklı ol.. o yüzden bugünlerin tadını çıkar
kızz herşeyden şikayet etme ööle elindekinin kıymetini bill

doğumu yaklaşanlar var Allah yardımcınıs olsunn cnmlarımm bi avazda kurtulunn inşş...
bakalım bizim paşa nezaman gelicek :26:
az önce öğle uykusuna yatmıştım paşamı gördüm kucağımdaydı çok tatlıydı

kızlaarrrr mrb... Doğumumaaa 4 gün kaldı yaaa çok heycanlıyımmm: kızıma kavuşucammmm ama o yeter:):) allaah hepinizee nasip etsiiin..

hiç tedirgin olma böyle sezeryana girenler sonradan öyle çabuk çıkıyolar ki herşey bitmiş oluyo sonrası da konforlu oluyo bebeğini kucağına aldığında ohh diyeceksin

evet öyleymiş yaşayanlar anlatıyolar hep ama bayılana kadar geçen süreç tedirginlik veriyo sonrası zaten önemli değil bebeşimi kucağıma aldığımda herşey unutulup gider..

canım sanırım doguma gıttın..ne guzel allah kolay dogum nasıp etsın..
ben doguramadım..arada agrım oluyor...tamam agrım var..yaşasın..ınşallah geçmez artar dıyorum..gecıyor :26:
bugun çok moralım bozuk...
yarın doktordn randevu aldık...4 ocaga kadar bekleyelım dedı...
yoksa dogumu tetıklıyecek lavman yapacakmışş...
kendı gelmezde boyle sunı sancıya vs..yada çok kurcalanmayada cesaretım yokk...
keske bu gece gelse kendı..ammada keyıflı sıpaymıs..çıkmıyor...
bu agrılar bendede oluyro sıksık..gerısı gelmıyor

beklıyorlar canım...bazı doktor muayene sonrası rıske atmak ıstemıyor tabıı..ozamn sezeryan yada sunı sancı onerıyorlar..
evet canım bazı doktorlar dogumu baslatmak amacıyla acılı catı muayenesı yapıyor..
benım doktorum catı muayenesı yapmadı hiç..

canım ruyan cok guzemıs....
benden once sen dogurursun gıbıme gelıyor...
hiç keyfım yok canım ya..oyle moralım bozukku...sancılarım çok olsun oyle doguma gıdeyyım ıstıyordıum..olmuyor sancı falan...belkı ıkna edersem doktorumu daha bekletmeyı dusunuyorum... suratım 40 karış..yarın doktor kurcalayıp dogumu tetıklemek isteyecek

Son düzenleme:
merhaba kızlarr.. dr randevuma gittim..şuan için herşey yolunda görünüyor ama pembe akıntım devam ediyor. arada sancı da giriyor şimdilik düzensiz hayırlısı bakalım.. doktoruma normal doğumdan korktuğumu söyledim.. oda korkmana gerek yok, fazla zorlamayız dedi. belki de pırt diye doğuruverirsin onun için bence normali dene dedi.. içimi rahatlattı..bebeğin hareketlerinden şüphelenirsen nst ye gel, şu bekleme süresinde hergün nst yapabiliriz dedi. cuma günü de tekrar gel suyuna bakalım dedi..inşALLAH cuma dan önce görüşürz dedi beni yolladı
Rabbim az acı kolay doğum nasip etsin hepimizee.. dua edinnn kızlar

ınşallah senınde bebegın sancıyla gelır...bendfe cok ıstıyorum kendısı sancıyla gelsın...sunı sancıya gerek kalmasın...
bende yarın doktora gideceegım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…