- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.061
yaa kızlar düzensiz zannettiğim kasılmalar düzenli sanırım.. saydımda 20 dakikada bir 3 tane kasılma oldu. bakalım devamı gelecekmi..
yaa kızlar düzensiz zannettiğim kasılmalar düzenli sanırım.. saydımda 20 dakikada bir 3 tane kasılma oldu. bakalım devamı gelecekmi..
slm kızlarr ben gece kuşu oldum
sancım yok demiştim akşam ama gece sancım tuttu 2 den beridir ayaktayım
şuanda 6 dk da 1 e düştü sancılarım dua edin bana sabah kontrolum vardı zaten 9 30 da ozamanda kadar gitmeyi düşünmüyorum çok zorlanmazsam tabi inş. kolay ve normal bi doğum olur..
galiba oğlum bugün gelecek kendimi tuhaf hissediyorum gerçekten
dualarınızı eksik etmeyin..
hiç keyfım yok canım ya..oyle moralım bozukku...sancılarım çok olsun oyle doguma gıdeyyım ıstıyordıum..olmuyor sancı falan...belkı ıkna edersem doktorumu daha bekletmeyı dusunuyorum... suratım 40 karış..yarın doktor kurcalayıp dogumu tetıklemek isteyecek
Günaydın kizlar sabah kontrolumuz vardı Kizim iki haftada 700 gr almış ve 3300 olmuş doktorum izne çıktığın dinlendiğin hemen belli oldu bak dedi :) Hersey yolundaydi cok sukur artık bebek hareketleri cok önemli dikkat et dedi ağrı cok olmadıgı sürece önemli degil ama su ya da kan gelirse haberim olsun dedi ... Kizim da halinden memnun kafasını datamız bekliyordu köfte gibiydi dudakları yavrum benim :)) Artık kontroller haftada bir olucak zaten doğsa da artık korkmayız gelişimini tamamlamış 40. Haftaya kadar da beklemez dedi ...Bu arada çatı muayenesi de yaptı ama Oyle korkulacak bi durun degil bence hafif parmakliyo
sadece :) Daha açılmam da yokmuş zaten ama engel bi durumun da yok son anda geldiginde bakarız bebeğin basının nasıl geldigi de cok önemli dedi. Normal dogum konusuna da cok takılma o anne veremiyosa onu yaparız daha zamanın var iyice irilesirse zorlamayız zaten dedi ...
kıslarrr ösürr dileyerek bişi sorcaaıımm ocak annesi demek yane ocakta hamile kalanlarmı ocakta doğuım yapacaklarmı yaneeee hangisi kafam karıştı az...
kıslarrr ösürr dileyerek bişi sorcaaıımm ocak annesi demek yane ocakta hamile kalanlarmı ocakta doğuım yapacaklarmı yaneeee hangisi kafam karıştı az...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?