- 7 Aralık 2010
- 5.475
- 51
- 113
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.081
Bu ay doğum yapacaklar oluyor canım
Maaşallah elif bebeğe ya buyumus ama gene de minicik bonibon gibi
Bu ay doğum yapacaklar oluyor canım
Maaşallah elif bebeğe ya buyumus ama gene de minicik bonibon gibi
saol yavruuu
bebeinde çok datklu maşallahhhhhhhh
ben yeniyimde bilmiorummmmmmmm saolasnnnnnn
nasılsınız kızlar dogumlar hızlandı:))ne guzel kzımın kardeslerı artıyor manolya senınde az kalmıs bebegınıyıymıs gozun aydın gülden canımm senınkıde gelıcek yakında bakalım ozaman buralara gelebılcekmısınız benım melegım cok sukur sakın bırbebekınsallahhh hep boyle kalır bırseyleryapmama fırsat verıyor bızım acıkınca aglamamızbıle cok tatlı hanı kömur sobasının üstüne caydanlıgı koyarsınız ıcın ıcın kaynarken öter ya incecik tiz acıkınca öle aglıyor :)))) küçük çaydanlığım benımmm
kızlar slmm nasılsınız hepinizi çok özledim giremiorum çok oldu perşembe günü doğumum hayırlısıyla dua edin bana
facebookta grubumuz mu var?? ben bulamadım
selam kızlar.. gecmişi okuyayım diyorum bir bakıyorum zaman su gibi akmış:)))
dogumu cook yaklaşanlar var hadi bakalım:))))) artık en heyecanlı zamanlardır herkez için.. biz telaşemizi atlattık... kızımla yeni hayata alışmaya çalısıyoruz.. boncugum aksama kadar uyuyo sonra sabaha kadar nöbet tutuyoruz annemle.. allahtan annem var yoksa kocamdan bi hayır yokmuş onu ögrendim..
hadi artık herkez dogursun yaaaa[/QUOTE
canım kocişlerden hayır az gelıyor...ılk zamanlar benım eşim gobegıne batıkon surdu..bez degıstırdı..sonra kucakta tuttu..ama yardım deyınce anneden gelen asıl yardım oluyor canım..haklısın...nasılsın..beeın maşallah..sende çok guzeldın facede..
evetttttttdoğuma girmişsindir büyük ihtimal hadi gözün aydın olsun inş..allahım sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin..
ah cnm yaaa senin sıpa çok sevdi yerini üzülme üzüldükçe gelmez bu sefer.. bugün kontrolündü sanırım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorummm inşşş hayırlı güzel doğum ve haberle dönersin..
bencede gulşenım dogurdu....
bugun yarın yazar dogurdum dıye...
ben halen burdayım...
belgun kontrol 4 de..kocıs goturecek..
benım sıpa asagıyı zorluyor..ama sancı falan yok..agrım var arada..cok duzensz...
maşallah..ne guzel dınlenmıssın canım..bebegın çok ıyı kılosu...Günaydın kizlar sabah kontrolumuz vardı Kizim iki haftada 700 gr almış ve 3300 olmuş doktorum izne çıktığın dinlendiğin hemen belli oldu bak dedi :) Hersey yolundaydi cok sukur artık bebek hareketleri cok önemli dikkat et dedi ağrı cok olmadıgı sürece önemli degil ama su ya da kan gelirse haberim olsun dedi ... Kizim da halinden memnun kafasını datamız bekliyordu köfte gibiydi dudakları yavrum benim :)) Artık kontroller haftada bir olucak zaten doğsa da artık korkmayız gelişimini tamamlamış 40. Haftaya kadar da beklemez dedi ...Bu arada çatı muayenesi de yaptı ama Oyle korkulacak bi durun degil bence hafif parmakliyo
sadece :) Daha açılmam da yokmuş zaten ama engel bi durumun da yok son anda geldiginde bakarız bebeğin basının nasıl geldigi de cok önemli dedi. Normal dogum konusuna da cok takılma o anne veremiyosa onu yaparız daha zamanın var iyice irilesirse zorlamayız zaten dedi ...
maşallah..çok guzel kızın var canımmEki Görüntüle 122679 Eki Görüntüle 122680az önce beceremedim galiba eklemeyı umarım bu olmustur kızlar
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım..merhaba arkadaşlar maşallah bebişler hızla gelmekte ,Rabbim bizlerede sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş.. nasip olursa benim sezeryan tarihimde 14 OCAK , şafak 10az kaldı inş.
10 gun kalmıs..
sende nerlerdeydın canım..hıç gelmedın...sende dguruyorsun demek..hayırlıs ınşallah..kızlar slmm nasılsınız hepinizi çok özledim giremiorum çok oldu perşembe günü doğumum hayırlısıyla dua edin bana
cemılenın nıckı neydı...ben nıclerden tanıyorum bazenn :26:selam kızlar,
karıın ağrısı bndede çok oluyo özellikle son 2-3 gündür adet olcakmışım gibi arada karnımın kasıldığınıda hissediyorum.perşembe günü dr.m ne dicek çok merak ediyorum biran önce hayırlısıyla kızımı koklamak istiyorum.
ŞİRİNEM maşallah elife ne kadar tatlı yerim ben onu
bu arada demin facede gördüm cemilede doğurmuşşşşş
ühühühühühühühühüDİLEKKK naptın doğurdun mu kızzzzz??
yaralıyaaaaaammmmmmmmmmmm
yyaralıyaammmmmmmmmmm
yarama bstın...
doguramadmm...
çok uzgunum...
olmuyor.....
bugun kontr.gıtcem 4 de...
dogurasım var ama sancı yokk
sen nasılsınnn
selam kızlar.. gecmişi okuyayım diyorum bir bakıyorum zaman su gibi akmış:)))
dogumu cook yaklaşanlar var hadi bakalım:))))) artık en heyecanlı zamanlardır herkez için.. biz telaşemizi atlattık... kızımla yeni hayata alışmaya çalısıyoruz.. boncugum aksama kadar uyuyo sonra sabaha kadar nöbet tutuyoruz annemle.. allahtan annem var yoksa kocamdan bi hayır yokmuş onu ögrendim..
hadi artık herkez dogursun yaaaa[/QUOTE
canım kocişlerden hayır az gelıyor...ılk zamanlar benım eşim gobegıne batıkon surdu..bez degıstırdı..sonra kucakta tuttu..ama yardım deyınce anneden gelen asıl yardım oluyor canım..haklısın...nasılsın..beeın maşallah..sende çok guzeldın facede..
evettttttt
bencede gulşenım dogurdu....
bugun yarın yazar dogurdum dıye...
ben halen burdayım...
belgun kontrol 4 de..kocıs goturecek..
benım sıpa asagıyı zorluyor..ama sancı falan yok..agrım var arada..cok duzensz...
maşallah..ne guzel dınlenmıssın canım..bebegın çok ıyı kılosu...
maşallah..çok guzel kızın var canımm
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım..
10 gun kalmıs..
sende nerlerdeydın canım..hıç gelmedın...sende dguruyorsun demek..hayırlıs ınşallah..
cemılenın nıckı neydı...ben nıclerden tanıyorum bazenn :26:
ühühühühühühühühü
yaralıyaaaaaammmmmmmmmmmm
yyaralıyaammmmmmmmmmm
yarama bstın...
doguramadmm...
çok uzgunum...
olmuyor.....
bugun kontr.gıtcem 4 de...
dogurasım var ama sancı yokk
sen nasılsınnn
bebish22 ydi cemilenin niki.
ayyy hadi bakalım nolcak bugün paşamız ne durumda.
selam kızlar nasılsınız benim karnım ağrıyor yaa karın ağrısı olurmu böle durumlarda acep tedirgin olmaya başladım
Günaydın kizlar sabah kontrolumuz vardı Kizim iki haftada 700 gr almış ve 3300 olmuş doktorum izne çıktığın dinlendiğin hemen belli oldu bak dedi :) Hersey yolundaydi cok sukur artık bebek hareketleri cok önemli dikkat et dedi ağrı cok olmadıgı sürece önemli degil ama su ya da kan gelirse haberim olsun dedi ... Kizim da halinden memnun kafasını datamız bekliyordu köfte gibiydi dudakları yavrum benim :)) Artık kontroller haftada bir olucak zaten doğsa da artık korkmayız gelişimini tamamlamış 40. Haftaya kadar da beklemez dedi ...Bu arada çatı muayenesi de yaptı ama Oyle korkulacak bi durun degil bence hafif parmakliyo
sadece :) Daha açılmam da yokmuş zaten ama engel bi durumun da yok son anda geldiginde bakarız bebeğin basının nasıl geldigi de cok önemli dedi. Normal dogum konusuna da cok takılma o anne veremiyosa onu yaparız daha zamanın var iyice irilesirse zorlamayız zaten dedi ...
maşşallah cnm bebişine kontrolünüs çok güsel geçmiş bakalım benim sıpam ne alemde bende saat 2 de gidicem kontrole... sabah ağrım vardı ama şimdi yok.. gelse die bakıyorum ama gelmio :97: benimde bugün çatı muaynesi olucak.. bende artık haftada 1 gidiyorumm...
nasılsınız kızlar dogumlar hızlandı:))ne guzel kzımın kardeslerı artıyor manolya senınde az kalmıs bebegınıyıymıs gozun aydın gülden canımm senınkıde gelıcek yakında bakalım ozaman buralara gelebılcekmısınız benım melegım cok sukur sakın bırbebekınsallahhh hep boyle kalır bırseyleryapmama fırsat verıyor bızım acıkınca aglamamızbıle cok tatlı hanı kömur sobasının üstüne caydanlıgı koyarsınız ıcın ıcın kaynarken öter ya incecik tiz acıkınca öle aglıyor :)))) küçük çaydanlığım benımmm
Eki Görüntüle 122679 Eki Görüntüle 122680az önce beceremedim galiba eklemeyı umarım bu olmustur kızlar
merhaba arkadaşlar maşallah bebişler hızla gelmekte ,Rabbim bizlerede sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş.. nasip olursa benim sezeryan tarihimde 14 OCAK , şafak 10az kaldı inş.
kızlar slmm nasılsınız hepinizi çok özledim giremiorum çok oldu perşembe günü doğumum hayırlısıyla dua edin bana
herkese merhaba arkadaşlar...
dün bizde doktora gittik cuma günü kızımın nabzında sorun gözükünce ve kordonda dolaşınca pazartesi yine gel demişti doktor.. neyse nst girdim kızım birkaç günlük durgunluktan sonra inanılmaz hareketliydi annem baktı nst çalıp duruyor kızımın nabızı sandık yine..ebe geldi hemenn ve şok şok şokkk bende sancı çıktııı gülüyo ebe ne oldu dedim sancıların düzenli başlamış 70lerde kız hissetmiyormusun bişi bakıyorsun saf saf diyor dedim yoooo hiçbişi hiissetmiyorum bölemi olcaktı yaaa hani ben sancı çekecektimmm ... gel dedi muayene edicem çatına bakalım açılmışsa doğum başlamıştır haydiiiii neyse çatımda hala açıklık 1 parmak çatın çok müsayit normal doğuma uygun açılır yakında dedi. kanamam olunca korktum normal şu anda korkma hem doğum hızlanır ben şimdi doktorunu bilgilendiriyorum siz çıkın dedi. neyse çıktık doktorumla kapıda karşılaştık beni gördü gülüyorr kızzz doğumamı geldin sen sancıların varmış dedi dedim valla hiç hissetmiyorum ben bişi neyse baktı nst sonucuna evet sancılar var düzenli ama bu sancılarla doğum olmaz çatında bir parmak hala gel birde bakalım ultrasonda kızımıza dedi.baktı kordon hala boynunda kızımın ama hala tehlike arz etmiyor nabzıda güzel bugün suyunda ii sadece sancıların var dedi. 3 kilo olmuş kızım en azından cumartesiye kadar sabret kız diyor bana:)))dedim ne oldu az daha az daha tut dedi:)doktor annemede belgünü normal doğum yapalım müsayit gerek yok şu anda sezeryanlık bir duruma dedi. sen bugün git sancıların çoğalınca biraz evde sancılarını yaşa ve sonra hemen gel ama beni bu arada ara tabi hadi hayırlısı dedi şaştım kaldım beklemiyordum her gittiğimde doktora biryerim ağrırdı ama öle bir iki kademe sancılar çıkardı yada hiç çıkmazdı bu sefer gittiğimde turp gibiydim ama sancılarım çıktı allahım ne tersim ben ya:)))))))))) en son çıkarken sancılarım artmazsa nezaman gelim dedim cumartesi günü göreceğim ama gelirsin ozamana kadar merak etme diyerek beni uğurladı..annemle çıktık hemen bakırköye gittik sakin sakin yürüyüş yaptık ordan şekercimize gittik son alacaklarımız vardı ayırtmıştık onları aldık hoşgeldin zeynep bebek diye pano yaptırcaktık malzemelerini verdik hastanede dağıtılcak magnetli çikolataları beğenebildim sonunda ve onlarıda hazırlaması için sipariş verdik..diğer kalan birkaç eksiğide alıp eve döndük yatmadan önce ağdamı yaptım ebe hazırlanabilirsin demişti :78:sonrada sıcacık suyla bir güzel banyo yaptım ve uyudum tabi uyumam gene biraz zaman aldı kanamam devam etti ama az az korkacak kadar değil sabaha kadar ufak ufak sancılar vurdu ama rahatsız etmedi..bu arada annemde son kalan şelere baktı valizimizi çantamızı gidecekleri bir yere topladı hazırladılar eşimle birlikte..sabah kalktığımda çok sertti karnım kızım kendini öle bir germşki zor geldim kendime şu anda çok gerginim herşeye kızıyorumm ve ağlıcam neredeyse okadar yani..kapı çalıyor tel çalıyor aksi gibi sabahtan beri ikiside 10kere çalmıştır her seferinde söleniyorum annem sakin ol kızım ben bakarım hallederim diyor bir yandan aşure yapıyor.. karnım rahmim ve özelliklede ilk defa kopacak kadar belim ağrıyor kızlar ateş başıma vurmuş durumda belkide bukadar bel ağrısından dolayı gerginim bilmiyorum... yani doğum sancısımı nasıl bişi anlayamıyorum şu anda dünde olan sancılarımı anlamamıştım zaten sadece beklemedeyim şu anda allahım nezaman nasip edecekse ozaaman gelsin yeterki sağlıklı olsun ben beklerim ama bugün ama bir hafta hiççç farketmez...dua edin kızlarrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?