2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaaa ne güsel anlatmışsınn
inş bizimkilerde senin şekere benzer :97:

merhaba arkadaşlar maşallah bebişler hızla gelmekte ,Rabbim bizlerede sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş.. nasip olursa benim sezeryan tarihimde 14 OCAK , şafak 10 az kaldı inş.

Ozgey karısı ağrısı olmuyorda boyle bir sıkışıklık ağrısı oluyor bazen benim karnımda .Sırtım ve kaburgalarım cok ağrıyor benim.Bütün organlarım yukarı çıkmış birbirlerini itekliyorlar gibi.Boyle sırtımda odun kırılmış gibi nasil bir ağrı anlamadım gitti yani

Teşekkür ederim Sirvan ve hunny .... Sirvancim ne güzel sakınmış Elif bebek maşallah diyelim inşallah Ela da Oyle olur :)
Hunny seninde kontrolün varmış inşallah iyi gecer canım çatı muayenesinden de hiç korkma bence ...

kızlar slmm nasılsınız hepinizi çok özledim giremiorum çok oldu perşembe günü doğumum hayırlısıyla dua edin bana

selam kızlar,

karıın ağrısı bndede çok oluyo özellikle son 2-3 gündür adet olcakmışım gibi arada karnımın kasıldığınıda hissediyorum.perşembe günü dr.m ne dicek çok merak ediyorum biran önce hayırlısıyla kızımı koklamak istiyorum.

ŞİRİNEM maşallah elife ne kadar tatlı yerim ben onu

bu arada demin facede gördüm cemilede doğurmuşşşşş

herkese merhaba arkadaşlar...

dün bizde doktora gittik cuma günü kızımın nabzında sorun gözükünce ve kordonda dolaşınca pazartesi yine gel demişti doktor.. neyse nst girdim kızım birkaç günlük durgunluktan sonra inanılmaz hareketliydi annem baktı nst çalıp duruyor kızımın nabızı sandık yine..ebe geldi hemenn ve şok şok şokkk bende sancı çıktııı gülüyo ebe ne oldu dedim sancıların düzenli başlamış 70lerde kız hissetmiyormusun bişi bakıyorsun saf saf diyor dedim yoooo hiçbişi hiissetmiyorum bölemi olcaktı yaaa hani ben sancı çekecektimmm ... gel dedi muayene edicem çatına bakalım açılmışsa doğum başlamıştır haydiiiii neyse çatımda hala açıklık 1 parmak çatın çok müsayit normal doğuma uygun açılır yakında dedi. kanamam olunca korktum normal şu anda korkma hem doğum hızlanır ben şimdi doktorunu bilgilendiriyorum siz çıkın dedi. neyse çıktık doktorumla kapıda karşılaştık beni gördü gülüyorr kızzz doğumamı geldin sen sancıların varmış dedi dedim valla hiç hissetmiyorum ben bişi neyse baktı nst sonucuna evet sancılar var düzenli ama bu sancılarla doğum olmaz çatında bir parmak hala gel birde bakalım ultrasonda kızımıza dedi.baktı kordon hala boynunda kızımın ama hala tehlike arz etmiyor nabzıda güzel bugün suyunda ii sadece sancıların var dedi. 3 kilo olmuş kızım en azından cumartesiye kadar sabret kız diyor bana:)))dedim ne oldu az daha az daha tut dedi:)doktor annemede belgünü normal doğum yapalım müsayit gerek yok şu anda sezeryanlık bir duruma dedi. sen bugün git sancıların çoğalınca biraz evde sancılarını yaşa ve sonra hemen gel ama beni bu arada ara tabi hadi hayırlısı dedi şaştım kaldım beklemiyordum her gittiğimde doktora biryerim ağrırdı ama öle bir iki kademe sancılar çıkardı yada hiç çıkmazdı bu sefer gittiğimde turp gibiydim ama sancılarım çıktı allahım ne tersim ben ya:)))))))))) en son çıkarken sancılarım artmazsa nezaman gelim dedim cumartesi günü göreceğim ama gelirsin ozamana kadar merak etme diyerek beni uğurladı..annemle çıktık hemen bakırköye gittik sakin sakin yürüyüş yaptık ordan şekercimize gittik son alacaklarımız vardı ayırtmıştık onları aldık hoşgeldin zeynep bebek diye pano yaptırcaktık malzemelerini verdik hastanede dağıtılcak magnetli çikolataları beğenebildim sonunda ve onlarıda hazırlaması için sipariş verdik..diğer kalan birkaç eksiğide alıp eve döndük yatmadan önce ağdamı yaptım ebe hazırlanabilirsin demişti :78: sonrada sıcacık suyla bir güzel banyo yaptım ve uyudum tabi uyumam gene biraz zaman aldı kanamam devam etti ama az az korkacak kadar değil sabaha kadar ufak ufak sancılar vurdu ama rahatsız etmedi..bu arada annemde son kalan şelere baktı valizimizi çantamızı gidecekleri bir yere topladı hazırladılar eşimle birlikte..sabah kalktığımda çok sertti karnım kızım kendini öle bir germşki zor geldim kendime şu anda çok gerginim herşeye kızıyorumm ve ağlıcam neredeyse okadar yani..kapı çalıyor tel çalıyor aksi gibi sabahtan beri ikiside 10kere çalmıştır her seferinde söleniyorum annem sakin ol kızım ben bakarım hallederim diyor bir yandan aşure yapıyor.. karnım rahmim ve özelliklede ilk defa kopacak kadar belim ağrıyor kızlar ateş başıma vurmuş durumda belkide bukadar bel ağrısından dolayı gerginim bilmiyorum... yani doğum sancısımı nasıl bişi anlayamıyorum şu anda dünde olan sancılarımı anlamamıştım zaten sadece beklemedeyim şu anda allahım nezaman nasip edecekse ozaaman gelsin yeterki sağlıklı olsun ben beklerim ama bugün ama bir hafta hiççç farketmez...dua edin kızlarrrr....

selam kızlar nasılsınız benim karnım ağrıyor yaa karın ağrısı olurmu böle durumlarda acep tedirgin olmaya başladım

canım olurmuş annem öle diyor benimde karnım ağrıyor..herkese göre değişirmiş..

maşallah kızına canım...

bugün çatı muayenen hadi bakalımmm güzel haberlerle gelirsin inş güldencim.. oğluşunu görceksin hem..

:)))alemsin sen yaa yirim kızını emi...

Eki Görüntüle 122679 Eki Görüntüle 122680 az önce beceremedim galiba eklemeyı umarım bu olmustur kızlar

mucuksssss yerim seni yerrrrrrrrrrrrrrrrr

tarihin belli olmuş hadi bakalım hayırlı doğumlar olsun inş...bekliyoruz haberlerini

kızlar slmm nasılsınız hepinizi çok özledim giremiorum çok oldu perşembe günü doğumum hayırlısıyla dua edin bana

dualarımız seninle allahım yardım etsin hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşşş

dilekkkkkkk 2 saatin var güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz doğum olcak galiba bugün hayırlısı olsunda bakalım nediyecek doktor.. sakin ol kendini kasma sıkma pozitif ol..dua et dualarım seninle...

belgüncüm bugün yarın seninde haberlerini alıcaz yani,hayırlısı olsun.

o stres bndede çok oluo doğum yaklaştıkça bnmde iice sinirlerim gerilio olan da zavallı kocişime oluo bişeyde diyemiyo:84:

mrb kızlar
belgüncum sancıların başlamış
hadi hayırlısı bakalım.

şirine elif maşallahhh çok tatlııııı

ve diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…