- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.641
slm hepinize,
çoğunuz doğum yapmışsınız ne güzel bende doğum yaptım geçen hafta 6 ocak perşembe günü sabah 8.38 de epidural sezeryanla oğlum doğdu,epidural sezeryan gerçekten tavsiye edeceğim bir doğum şekli,oğlumun doğuşunu gördüm ağlamalarını duydum sabırsızlıkla yüzünü görmeyi bekledim ve nihayet o güzel an oğlumun yüzünü gördüm ne kadar da tatlıydı maşallah ,buraya kadar herşey çok güzeldi ancak sonra oğlumu emzirdikten sonra gazını almamıza rağmen hep kustu,4 gün hastanede kaldık,son 2 gün oğlum yenidoğan servisinde damardan serumla beslend ve kusmasının bittiğini artık taburcu olabileceğimizi söylediler,pazar günü taburcu olduk,emzirdim hatta doğru düzgün göğüs ucum olmadığı için göğüs ucu aldım yine de ememedi bende süt sağma makinasıyla sağdım hatta kuzenimin eşide takviye yaptı sağolsun sütünü sağıp gönderdi ama oğlum yine kusmaya devam etti hemde fışkırtarak kusuyordu,pazartesi tüm gün böyle devam etti akşam doktora götürdük orda da besledim ve doktorda bu kusmanın normal olmadığını söyledi sıvı kaybı yüzünden şekeri düşer ve bebeğiniz sabaha çıkamaz dedi o yüzden bizi hastaneye sevk etti apar topar hastaneye gittik,oğlumu küveze koydular ve yine serumla beslenmeye başladı,sanki canımı orda bıraktım,onsuz eve dönmek bir ölümdü ama iyi ki dedim götürmüşüz belki istemediğimiz şeyler olacaktı hem dedim emin ellerde doktorlar ilgileniyor bu arada mide ve bağırsak filmleri çekildi temiz çıktı kan tahlilleri yapıldı normal çıktı belki dediler anne karnında aminio sıvısını yutmuş olabilir çünkü doğduğunda ağzında köpükler vardı midesi yıkandı ama gitmdi bir türlü sürekli boğazında bir şeyler olduğunu hissediyorum yutkunma zorluğu yaşıyor yavrum,bugün gittik röntgen ve ultrasona girdi ben götürdüm kucağımda mis gibi kokladım bebeğimi sonra yine bıraktık orda oğlumu,yarın kesin sonuçları söyleyecekler,çok zor eve birlikte geldikten sonra tekrar bırakmak boş odasında ağlamak,giysileri koklamak,çorabını alıp uyumak...
hiçbirinizin moralini bozmak istemezdim heleki böyle bir durumda ama sizlerden oğlum için dua etmenizi istiyorum inanıyorum ki sizlerin duaları kabul olacak inşallah ...
yarın sonuçlar çıkınca yazarım ve inşallah oğlum iyileşirde bende burda gaz probleminden bahsederim,Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin,doğum yapanlar hem evlatlarınıza hem size sağlık versin...
Ya bi de şeyi soracaktım aldığım emzikleri ne zaman yıkayayim doğumdan geldikten sonrami bi de nasil yıkadiniz?O saç fırçasını falanda temizlemek istiyorum
Bence de garip canım ama doktorun normal dediğine göre normaldir herhalde çünkü takip eden o.
Benimde hic sancım yok cuma günü kontrolüm var.Ben hic dogum yapmiycam gibi geliyor bazen daha 17 günüm var gerce ama ınşallah normal şekilde gelir çabucak doğurmak istiyorum
Zap_zupcum haline şükret son 3 günüm ama tık yok hala yarın doktora gidicez nst de yine sancı çıkmazsa suni sancı(ki ben istemiyorum) ya da sezeryan için gün belirliycez
Zap_zupcum haline şükret son 3 günüm ama tık yok hala yarın doktora gidicez nst de yine sancı çıkmazsa suni sancı(ki ben istemiyorum) ya da sezeryan için gün belirliycez
kızlar dikkat ettiniz mi deniz dogumdan sonra bi daha ugramadı.. bi sorun yohktur inş...gerçi 4000 gr çocugu normal dogurmak kolay olmasa gerek..
canım günüm geldiyse adaçayı ve ahududu çayı içsene doğumu başlatıyormus.Bi de ananas yemek o rahim kaslarini devreye sokuyormus
Ananas, ılık duş, bol yürüyüş, merdiven inip çıkmak 2 haftadır hepsini yapıyorum ama durum hala aynı bakalım belki yarın nst de de sancı çıkar
kızlar üzülmeyin henüz doğuramayan birde ben varım yanlız değilsiniz :)
Ben de varım ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?