2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annişler.. İyice kafam karıştı benim :44: iki gündr bebişimin hareketlernde azalma hissediorum..dün gece hiç hareket etmedi.. sabah çikolatalı ekmek ve meyve suyunu gönderince mideye az biraz kıpırdandı.. Ben de saglık ocagına bi gidiyim rutin olarak dedim.. tanıdık ebe vardı.. bahktı kalp atışı var, iyi dedi ama bi anda bzimki at koşturmaya başladı.. sonra dediki normalde 120-160 arası olmalı sennki 170i vurdu. bi hastanede nst cektirelim istersen dedi.. Bu arada bebişinin başı iice yerleşmiş bence şubata kalmaz bu dedi.. Sonra nst için devlet hast geçtik.. nstdede az sancı cıktı ama bende bişi yohk.. hareket bi kere oldu sadce.. benim kendi doktorum 2den az olursa tehlikeli demişti.. onu aradık.. en son ne zaman gördüm dedi pzt dedik..o zaman normal gelmenize gerek yohk dedi bu nası bi çelişki sizce. sonra saglık ocagındaki ebeye geldik son durumdan haberdar olsun die.. dr u bi daha arar msınız ebe böyle diyor die.. dedik..bizim doktor yohk yohk bi sorun olmaz dedi sizce de kafa karıştırıcı bi durum degil mi??

Bence de garip canım ama doktorun normal dediğine göre normaldir herhalde çünkü takip eden o.
Benimde hic sancım yok cuma günü kontrolüm var.Ben hic dogum yapmiycam gibi geliyor bazen daha 17 günüm var gerce ama ınşallah normal şekilde gelir çabucak doğurmak istiyorum

Ya bi de şeyi soracaktım aldığım emzikleri ne zaman yıkayayim doğumdan geldikten sonrami bi de nasil yıkadiniz?O saç fırçasını falanda temizlemek istiyorum

Çok geçmiş olsun canım çok zor biliyorum ama sende bırakma kendini anneyiz artık bebeklerimiz için güçlü olmak zorundayız inşallah sonuçlar iyi çıkar, bebeğin çabucak iyileşir

Ya bi de şeyi soracaktım aldığım emzikleri ne zaman yıkayayim doğumdan geldikten sonrami bi de nasil yıkadiniz?O saç fırçasını falanda temizlemek istiyorum

Bende bisürü emzik almıştım yıkamadım, paketlerini bile açmadım doğumdan sonra yaparım diye. ama doğumdan sonra doktoru emzik kullandırmamı önermedi. 22 günlük olduk kaynanamın ısrarlarına rağmen emzik vermedim, çok mecbur kalmadıkçada vermemeye çalışıcam

Zap_zupcum haline şükret son 3 günüm ama tık yok hala yarın doktora gidicez nst de yine sancı çıkmazsa suni sancı(ki ben istemiyorum) ya da sezeryan için gün belirliycez

Son düzenleme:
kızlar dikkat ettiniz mi deniz dogumdan sonra bi daha ugramadı.. bi sorun yohktur inş...gerçi 4000 gr çocugu normal dogurmak kolay olmasa gerek..

Son düzenleme:
Zap_zupcum haline şükret son 3 günüm ama tık yok hala yarın doktora gidicez nst de yine sancı çıkmazsa suni sancı(ki ben istemiyorum) ya da sezeryan için gün belirliycez

cnm bende bugn nst de sancı çıkmış ama bende tık yohktu.. şimd biraz biraz belim agrıyor gibi.. ama dayanılamayacak gibi de dei.. bakalım hayırısı.. belli olmuo yane..

canım günüm geldiyse adaçayı ve ahududu çayı içsene doğumu başlatıyormus.Bi de ananas yemek o rahim kaslarini devreye sokuyormus

kızlar dikkat ettiniz mi deniz dogumdan sonra bi daha ugramadı.. bi sorun yohktur inş...gerçi 4000 gr çocugu normal dogurmak kolay olmasa gerek..

Sorma canım ya giden gelmiyor kendimi kötü hissettim dün herkes doğuma gitti bi biz kaldık yaa
şeytan diyor bazen iç adaçayıni sende doğur hemencecik diye ama kızımin hayırlı zamanda gelmesi icin dua ediyorum sonra

Ananas, ılık duş, bol yürüyüş, merdiven inip çıkmak 2 haftadır hepsini yapıyorum ama durum hala aynı bakalım belki yarın nst de de sancı çıkar

ayy inanmıyorum Hayırlısıyla gelir ınşallah canım allah bir avazda kurtarsın

Bu günde ben cok gerginim kızlar ya canım birşeyler istiyor ama ne istiyor bilmiyorum birşey yemek ama o ne ışte bilmiyorum sinirlerim bozuldu neredeyse ağlıycam

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar doğuma giden bir sürü arkadaşımız olsun inşallah iyilerdir bebişlerini almışlardır ne güzel kucaklarına Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
doğum yapmayan da az sayıda arkadaşım kalmış offf birde sıra bize gelse hayırlısıyla valla zaman geçmek bilmiyor koca aylar geçtide şu son günler geçmiyor hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz

ay kızlar kaynanam dut suyu almak için aktara gitmişti ama bulamamış.gazero diye bir damla vermişler.içindekiler:ayçiçek yağı,tatlı badem yağı,anason yağı,rezene yağı,susam yağı,kimyon yağı,dere otu yağı.kullansam mı bilemedim varmı fikri olan?:44:

Canım ne desem yalan olur bi fikrim yok.Kimyonla rezene gaz giderici , anasonda azıcık sakinleştirir ama o ayçiçeği yağıyla badem yağı içime sinmedi .Belki kabızlıgı falan giderir ama yağ yağ çocuğun midesini yakmasın

doğuranların çoğu gitti kaldık başbaşa ben biliodum zaten en son ben doğururum die ama şikayette etmiyorum biraz daha geçsin ama artık her yanım acıyor soluma asla yatamıyorummmmmm bebek doğuncada yatamıycaz :)

slm kızlar nasılsınız
rine kavuşanları tebrik ediyorum
doğuma gideceklere kolaylık diliyorum

kızım ve ben iyiyiz şükür
sarılık geçirdi
benim bacaklarım sıkıntı yaratıyor
taş gibi oldular sürekli kramp giriyor
bildiğiniz bişey var mı

kızlar bu yaş tickerı nasıl yapılıyor biliyor musunuz

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…