- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.661
kızlar karnınız inmeye başladı mi ? Benim boyle bugün azıcik indi gibi oldu sanki ya da öyle inanmak istiyorum
Muz bacak kramplarina cok iyi geliyor canım bi de cevizde de magnezyum var o da kramplara iyi geliyor ama kramplarin neden oluyor acaba
ah ah özge dün ağrıdan ağladım.Yan yatınca hafifliyor ayağa kalktığımda ağrımaya başlıyor.Sağ tarafımda o kaburga ağrısı var.Sanki masanin kenarına dan diye kalkıp çarpmisim gibi
valla canım bende öleyim soluma yatınca sırtım ağrıyo sağıma yatınca nefesim daralıyoı yüz üstü zaten hiç yatamıyom az kaldı az sıkıcaz dişimizi bebişler için.doğuranların çoğu gitti kaldık başbaşa ben biliodum zaten en son ben doğururum die ama şikayette etmiyorum biraz daha geçsin ama artık her yanım acıyor soluma asla yatamıyorummmmmm bebek doğuncada yatamıycaz :)
benim baya indi merdiven çıkamıyom hele çorabımı bile giyemiyorum artık :))))kızlar karnınız inmeye başladı mi ? Benim boyle bugün azıcik indi gibi oldu sanki ya da öyle inanmak istiyorum
benim kaburgalarım 7. ayda çok batıyordu ama göbeğim inince rahatladım biraz.benimki miğdemdeydi sanki azcık düştü aşağıya ama herkes henüz düşmemiş diyorlar :) benim kaburgam ağrıyor gögüs kafesim sol taraf sizdede acı varmı acıııı :))))))))))))
canım yaaa biraz daha sabır sonunda bebeklerimizi alıcaz kucağımıza geceleri uykum bölünüyor hep zar zor uyuyorum bide ağrıdan uyanıyorum.Muz bacak kramplarina cok iyi geliyor canım bi de cevizde de magnezyum var o da kramplara iyi geliyor ama kramplarin neden oluyor acaba
ah ah özge dün ağrıdan ağladım.Yan yatınca hafifliyor ayağa kalktığımda ağrımaya başlıyor.Sağ tarafımda o kaburga ağrısı var.Sanki masanin kenarına dan diye kalkıp çarpmisim gibi
Bol bol dua ediyorum yavrularımiza canım benim ınşallah senin oğlunda çabucak atlatır cok üzüldüm ya allah güç kuvvet versin hep hastalıklarla uğraşıyoruz
Çok geçmiş olsun ne zor şeyler yaşamışsınız umarım yarın sonuçlar iyi çıkarda son bulur miniğinin sorunları
canım benimmm çok geçmiş olsun okurken çok duygulandımm seni düşünemiyorum bile kimbilir ne haldesincanım benim güçlü olmaya çalış bebişin için bi zde dualarımızla yanındayız emin ollllllll....Allahım bir an önce sağlığına kavuştursun tatlı oğlunu
canım gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun.ayrıca geçmiş olsunnnn çok...atlatmasına sevindim sarılığı...yenidoğanlarda hep oluyor bildiim kadarıyla.oğluşunun kilosu boyu da maşallh çok güzel Allahım analı babalı büyütmenizi nasip eylesin...
zapzupcum cnm geçmiş olsunnn...sırt ağrısı çok zor bilirimm canım.fazla ayakta durmamaya çalış..
cnm çok gemiş olsun.. dua edecegim nş sana .. Rabbim şifA VERSİN İNŞ..
NEVA canım çokk geçmiş olsun bebişin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur dualrımız sizinle canım...
neva canım cok gecmıs olsun ınsallah ıyılesır yavrun enkısa zamanda
Neva cok gecmis olsun inşallah en kısa sürede saglıgına kavuşur bebeğin ...
cnm çok geçmiş olsun.inşaallah en kısa zamanda iyileşir oğluşun.
gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün.aynı gün doğum yapmışız.bizim oğlanlar akran oldu
Çok geçmiş olsun canım çok zor biliyorum ama sende bırakma kendini anneyiz artık bebeklerimiz için güçlü olmak zorundayız inşallah sonuçlar iyi çıkar, bebeğin çabucak iyileşir
neva cnm geçmiş olsun bebeğin inşllh iyileşmiştir reflü falan çıkmaz bebeğinde çok geçmiş olsun
doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz analı babalı büyüsün
bende çizelgemi değiştiremedim bir türlü yeni çizelgeyi kabul etmiyor eskisi çıkıyor.
6 ocak 2011 de bebeğim Emir dünyaya geldi. ben mutlu sona ulaştım darısı bekleyen herkesin başına..
Çektiğim en büyük sıkıntılar 2. gün başlayan ve 4. güne kadar devam eden ve de ne yaparsam geçmeyen gaz sancısı ayrıca halen devam eden göğsümde oluşan emzirirken beni ağlatan yaralar... Üzgünüm ama ne kadar mutluluk verici olsada doğum olayı, bunlar gibi sıkıntıları da yaşıyoruz bir süre. Umarım en büyük acımız sadece bunlar olur... Ama yinede önerisi olan varsa beni yönlendirirse sevinirim. (bu konuya ait değil biliyorum özelden de yazabilirsiniz.) Herkeste aynı olmadığından eminim ama forumlardan okuyup ve çok güvenerek aldığım lansinoh kremi 15 gün öncesinden sürmeye başladım doğumda devam ettim fakat hiç ama hiçbir faydasını görmedim. Garmastan pomad da aynı şekilde. Marka belirtiyorum özellikle ama ne yapayım çok güvenmiştim, hepsi boş çıktı. Sizde aynı şeyle karşılaşabilirsiniz.
Bekleyen herkese hayırlı, sağlıklı, acısız doğumlar diliyorum...
6 ocak 2011 de bebeğim Emir dünyaya geldi. ben mutlu sona ulaştım darısı bekleyen herkesin başına..
Çektiğim en büyük sıkıntılar 2. gün başlayan ve 4. güne kadar devam eden ve de ne yaparsam geçmeyen gaz sancısı ayrıca halen devam eden göğsümde oluşan emzirirken beni ağlatan yaralar... Üzgünüm ama ne kadar mutluluk verici olsada doğum olayı, bunlar gibi sıkıntıları da yaşıyoruz bir süre. Umarım en büyük acımız sadece bunlar olur... Ama yinede önerisi olan varsa beni yönlendirirse sevinirim. (bu konuya ait değil biliyorum özelden de yazabilirsiniz.) Herkeste aynı olmadığından eminim ama forumlardan okuyup ve çok güvenerek aldığım lansinoh kremi 15 gün öncesinden sürmeye başladım doğumda devam ettim fakat hiç ama hiçbir faydasını görmedim. Garmastan pomad da aynı şekilde. Marka belirtiyorum özellikle ama ne yapayım çok güvenmiştim, hepsi boş çıktı. Sizde aynı şeyle karşılaşabilirsiniz.
Bekleyen herkese hayırlı, sağlıklı, acısız doğumlar diliyorum...
ay kızlar kaynanam dut suyu almak için aktara gitmişti ama bulamamış.gazero diye bir damla vermişler.içindekiler:ayçiçek yağı,tatlı badem yağı,anason yağı,rezene yağı,susam yağı,kimyon yağı,dere otu yağı.kullansam mı bilemedim varmı fikri olan?:44:
neva şimdi okudum cok üzüldüm cok gecmiş olsun... allah kimseye yasatmasın yasadıklarını eminimki cok zordur.. ama bebişin herkezden cok sana ihtiyacı var turp gibi cıkınca hastaneden süt diye aglıcak o zaman için bol bol sütün olsun diye güçlü olmalısın.. dua edicem canım.. tekrar geçmiş olsun..
benim bebişimide dün doktora götürdüm kontrol için.. 16 günde hiç kilo almamış.. sütümde bol kakası filanda normal yani doyuyor ama niye kilo almadıgını anlayamadık.. bir hafta daha izliyecegiz bakalım.. her 2 saatte bir emzirmemi istedi doktor.. inşallah kilo alır kızım bu hafta.. ben dogum yaptıktan 1 hafta sonra bütün kiloyu verdim ama hep sebze yedim et tatlı filan hiç yemedim.. canım istemedi.. herhalde bu yüzden sütüm beslemedi kuzumu.. şimdiyse her gelen agzıma bişey tıkıyo :) bunuda ye sunuda ye:)) bakalım verdiğim kiloları muhtemelen ışık hızıyla alırım bu gidişle:)
ayyyy dün doguranlar ne oldu???? hiç haber yokmu?? bende kimsenin numarası yoktu arıyamadım meraktan catlıyorum.. birtek mügeyi aradım onunda teli kapalıydı...
cnm gözün aydın.gaz sancısı ilk zamanlar bizde hiç olmadı ama 3 gündür baya zorluyor.uzman tvde doktor 15 dk bir göğsünü 15 dk diğer göğsünüzü verin.ve bebek uyudu diye hemen yatırmak yerine dik pozisyonda kucağınızda tutarak sırtına masaj yapın diyor.tamamen kesmesede baya işe yaradı bu yöntem çok şükür.göğüslerin için silikon uç kullan ben ilk günden beri kullanıyorum,birara baya acı çektim bu kaçınılmaz ama sonradan düzene giriyor inan.lansinohuda arada kullanıyorumm pek gerek olmuyor Rabbime şükürler olsunki
Canım malum mu oldu ne senin yazdığını görünce bi de sancım tuttu diye yazıyormuş diye geçti icimden ama yok canım dedim sonrao bıçak saplanması gibi bel ağrıları kasik ağrıları oluyormuş onlar 5 dk da 1 e düşüyormus galiba canım emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?