2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar karnınız inmeye başladı mi ? Benim boyle bugün azıcik indi gibi oldu sanki ya da öyle inanmak istiyorum

benimki miğdemdeydi sanki azcık düştü aşağıya ama herkes henüz düşmemiş diyorlar :) benim kaburgam ağrıyor gögüs kafesim sol taraf sizdede acı varmı acıııı :))))))))))))

Muz bacak kramplarina cok iyi geliyor canım bi de cevizde de magnezyum var o da kramplara iyi geliyor ama kramplarin neden oluyor acaba

ah ah özge dün ağrıdan ağladım.Yan yatınca hafifliyor ayağa kalktığımda ağrımaya başlıyor.Sağ tarafımda o kaburga ağrısı var.Sanki masanin kenarına dan diye kalkıp çarpmisim gibi

ya al bendende o kadar gece dönemiyorum bu gün yatağın içinde kalkmak için top gibi yuvarlandım neyse sona geliyoruz artık katlancaz mecburen az kaldı inşallah bakalım senmi önce gideceksin benmi :) çok az kaldık doğurmayan bende gece kalkıp canımın acısına ağlıyorum hatta bazen yatağın içinde oturuyorum

neva cnm geçmiş olsun bebeğin inşllh iyileşmiştir reflü falan çıkmaz bebeğinde çok geçmiş olsun

doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz analı babalı büyüsün

bende çizelgemi değiştiremedim bir türlü yeni çizelgeyi kabul etmiyor eskisi çıkıyor.

valla canım bende öleyim soluma yatınca sırtım ağrıyo sağıma yatınca nefesim daralıyoı yüz üstü zaten hiç yatamıyom az kaldı az sıkıcaz dişimizi bebişler için.
kızlar karnınız inmeye başladı mi ? Benim boyle bugün azıcik indi gibi oldu sanki ya da öyle inanmak istiyorum
benim baya indi merdiven çıkamıyom hele çorabımı bile giyemiyorum artık :))))
benimki miğdemdeydi sanki azcık düştü aşağıya ama herkes henüz düşmemiş diyorlar :) benim kaburgam ağrıyor gögüs kafesim sol taraf sizdede acı varmı acıııı :))))))))))))
benim kaburgalarım 7. ayda çok batıyordu ama göbeğim inince rahatladım biraz.
canım yaaa biraz daha sabır sonunda bebeklerimizi alıcaz kucağımıza geceleri uykum bölünüyor hep zar zor uyuyorum bide ağrıdan uyanıyorum.

kızlarr merhabalarrr ben bugün dr.a gittim bebeğimin kafası aşağıda ama hafif yan duruyordu o yüzden bi daha bakmak istemiştiii aslında bu illaki sezeryanlık bi durum deilmiş ama illa dr um sezeryan yapmak istiyor deliricem yanapıcam ben bilmiyorummm....kesinlikle normal istediğimi söyledim nst de de sancılar çıktıı ama dr um sezeryan diyor övüp duruyorrr....haftaya çarşamba doğum için gel dedi bana yani sezeryana moralim çoooooooooooook bozuldu.sonra benim illaki normal istediğimi anladı normal istiyorsan sabahtan sezeryan istiyorsan öğleden sonra gel dedi.var mı böle bişi ya normal istiyosan sabahtan gel ne demek?benim istememlemi oluyo normal doğum???ben nasıl belirlerim ki çocuğumun tarihiniii?????valla çok moralsizim kızlarrr napcam ben:18::18:
manolyacımmmmmsenin bebeiş de benimki gibi duruyor anladığım kadarıyla.sanada sezeryan mı dediii????cnm okursan ltf beni bilgilendirrrr?senin dr un tepkisi ve izleyeceği yol ne???
ben normalistiyorum drum şaşırıyor ve beni sezeryana iknaya çalışıyorrrrr.....Allahım bana yardım et bebeğim kendiliğinden gelsinnn

Bol bol dua ediyorum yavrularımiza canım benim ınşallah senin oğlunda çabucak atlatır cok üzüldüm ya allah güç kuvvet versin hep hastalıklarla uğraşıyoruz

Çok geçmiş olsun ne zor şeyler yaşamışsınız umarım yarın sonuçlar iyi çıkarda son bulur miniğinin sorunları

cnm çok gemiş olsun.. dua edecegim nş sana .. Rabbim şifA VERSİN İNŞ..

NEVA canım çokk geçmiş olsun bebişin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur dualrımız sizinle canım...

neva canım cok gecmıs olsun ınsallah ıyılesır yavrun enkısa zamanda

Neva cok gecmis olsun inşallah en kısa sürede saglıgına kavuşur bebeğin ...

cnm çok geçmiş olsun.inşaallah en kısa zamanda iyileşir oğluşun.

gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün.aynı gün doğum yapmışız.bizim oğlanlar akran oldu

Çok geçmiş olsun canım çok zor biliyorum ama sende bırakma kendini anneyiz artık bebeklerimiz için güçlü olmak zorundayız inşallah sonuçlar iyi çıkar, bebeğin çabucak iyileşir

hepinize teşekkür ederim,Allah razı olsun hepinizden.
Bugün gittik oğlumun tüm ultrason tahlil röntgen sonuçları temiz çıkmış dün 5 cclik mama vermişler yine kusmuş,bugün sabah 10 cclik vermişler kusmamış inşallah kusmaz ve iyileşir,bende sütümü sağıp verdim gerçi çok sütüm yok ama mama vermelerinden iyidir,bugün oğlumu göremedim yarın göreceğim inşallah,çok zor dayanıyorum,sütüm kesilmesin diye üzülmemeye çalışıyorum,evdeki odasına giremiyorum,inanın çok zor o orda ben burda,lohusalık falan yaşamadım,yarın doğalı 1 hafta olacak geçen hafta bugünler ne kadar heyecanlıydım ertesi gün oğluma kavuşacağım diye sevinirken şu an ki durumu yaşayınca kahroluyorum,inşallah oğlum bir an önce yanımda olur,dualarınızı bekliyorum...

6 ocak 2011 de bebeğim Emir dünyaya geldi. ben mutlu sona ulaştım darısı bekleyen herkesin başına..
Çektiğim en büyük sıkıntılar 2. gün başlayan ve 4. güne kadar devam eden ve de ne yaparsam geçmeyen gaz sancısı ayrıca halen devam eden göğsümde oluşan emzirirken beni ağlatan yaralar... Üzgünüm ama ne kadar mutluluk verici olsada doğum olayı, bunlar gibi sıkıntıları da yaşıyoruz bir süre. Umarım en büyük acımız sadece bunlar olur... Ama yinede önerisi olan varsa beni yönlendirirse sevinirim. (bu konuya ait değil biliyorum özelden de yazabilirsiniz.) Herkeste aynı olmadığından eminim ama forumlardan okuyup ve çok güvenerek aldığım lansinoh kremi 15 gün öncesinden sürmeye başladım doğumda devam ettim fakat hiç ama hiçbir faydasını görmedim. Garmastan pomad da aynı şekilde. Marka belirtiyorum özellikle ama ne yapayım çok güvenmiştim, hepsi boş çıktı. Sizde aynı şeyle karşılaşabilirsiniz.
Bekleyen herkese hayırlı, sağlıklı, acısız doğumlar diliyorum...

neva şimdi okudum cok üzüldüm cok gecmiş olsun... allah kimseye yasatmasın yasadıklarını eminimki cok zordur.. ama bebişin herkezden cok sana ihtiyacı var turp gibi cıkınca hastaneden süt diye aglıcak o zaman için bol bol sütün olsun diye güçlü olmalısın.. dua edicem canım.. tekrar geçmiş olsun..

benim bebişimide dün doktora götürdüm kontrol için.. 16 günde hiç kilo almamış.. sütümde bol kakası filanda normal yani doyuyor ama niye kilo almadıgını anlayamadık.. bir hafta daha izliyecegiz bakalım.. her 2 saatte bir emzirmemi istedi doktor.. inşallah kilo alır kızım bu hafta.. ben dogum yaptıktan 1 hafta sonra bütün kiloyu verdim ama hep sebze yedim et tatlı filan hiç yemedim.. canım istemedi.. herhalde bu yüzden sütüm beslemedi kuzumu.. şimdiyse her gelen agzıma bişey tıkıyo :) bunuda ye sunuda ye:)) bakalım verdiğim kiloları muhtemelen ışık hızıyla alırım bu gidişle:)

ayyyy dün doguranlar ne oldu???? hiç haber yokmu?? bende kimsenin numarası yoktu arıyamadım meraktan catlıyorum.. birtek mügeyi aradım onunda teli kapalıydı...

hayırlı olsun canım bebişini almışsın kucagına:))) gögüs ucum benimde yara olmuştu bir yandan aglayıp bir yandan emzirdim.. ama birkaç gündür düzeldi.. bende senin dediğin gibi lansinoh kullandım ve bunun dışında aklına gelicek herseyi denedim ama hiçbiri bende işe yaramadı.. ilk başlar kızım tam olarak memeyi agzına alamıyordu muhtemelen yaralarda ondan oldu ama 3 gündür daha kuvvetli ve dogru emmeye başlayınca acıda bitti..3 gün öncesinde ben silikon meme ucu aldım 1 gün onunla emzirdim göğüs uclarım dinlendi o aradada kızım daha kuvvetli emmeye başladı silikon meme ucundan süt getirebilmek için.. her kafadan bir ses cıkıyor ama bebiş dogru emmeye başlayana kadar malesef cekiyoruz.. umarım bir an önce gecer canım..
gaz sıkıntısınada benim doktorum rezene cayını verdi milupanın akşamları birkaç kaşık veriyorum.. işe yaradı gibi.. ama bu arada ben kendi yediklerimede dikkat ediyorum gaz yapmayan seyler yiyorum..

yasanılan en büyük sıkıntılar bunlar olsa keske:))

cnm gözün aydın.gaz sancısı ilk zamanlar bizde hiç olmadı ama 3 gündür baya zorluyor.uzman tvde doktor 15 dk bir göğsünü 15 dk diğer göğsünüzü verin.ve bebek uyudu diye hemen yatırmak yerine dik pozisyonda kucağınızda tutarak sırtına masaj yapın diyor.tamamen kesmesede baya işe yaradı bu yöntem çok şükür.göğüslerin için silikon uç kullan ben ilk günden beri kullanıyorum,birara baya acı çektim bu kaçınılmaz ama sonradan düzene giriyor inan.lansinohuda arada kullanıyorumm pek gerek olmuyor Rabbime şükürler olsunki

canım dut suyunu sen yapacann kuru dutu al beyazz dut ama 1 avuç dutu yarım çay bardağı suda kaynat ılık olarak yarım şırınga verr

Canım ilk hafta benim de kızım 150 gr vermişti, doktor şişlikleri indiği için normal buldu 18 günlükken de doğum kilosundan 50 gr fazlaydı, 200 gr almış dedi 11 günde. İlk iki hafta kilo almaması normalmiş ama sonra alması gerekiyomuş ben tatlıya çok düştüm zaten süt olsun diye sürekli malt içeceğiyle boza içiyorum tahin pekmez yiiyorum bakalım benim halim ne olucak
Benim kız bide hastaneden, iğnelerden sonra çok tedirgin oldu uykusundan sıçrayarak uyanıyo, sürekli meme ağzında yada yanağında uyumak istiyo memenin gittiğini anladığında uyanıp ağlıyo meme vermeden de susturamıyorum açlıktan değil sanki güvende olmak için istiyo gibi. Koynumda uyuyo başını ve elini göğsüme dayayıp. Uyurken arada uyanıyo gözünü açıyo bana bakıp göğsüme yanaşıp tekrar uyuyo, yerime eşimi, annemi koydum yemedi zilli kızım. Napıcam bilmiyorum hep yat hep yat fenalık geldi kaç gündür yemek zor yiiyorum

bende sürekli emzirdikten sonra omuzuma koyup gazını çıkarıyorum çıkarınca çok rahatlıyo daha iyi uyuyo

Elifcim ne kadar güzel anlatmışsin benim bebeğim ne zaman gelecek acaba ben zaten devamlı yatıyorum bi iş yapmıyorum kızım gelse de birlikte mokurdayip uyusak yatsak

slm annişler. bugün ebe çokmu baskı yaptı bilmiorum da biraz aşağıdn aşağıdan agrılar gelior.. karın agrım hep var zaten.. arada da belim ve kasıgımdan. hani doguma gidenler diyor ya agrılarım 5 dk ya düştü falan diye.. tam olarak hangi agrı düşüyor acaba.. Yani ben o alttan olan keskin agrıları mı takip etmeliyim artık, düzenlimi degl mi diye??

Canım malum mu oldu ne senin yazdığını görünce bi de sancım tuttu diye yazıyormuş diye geçti icimden ama yok canım dedim sonra o bıçak saplanması gibi bel ağrıları kasik ağrıları oluyormuş onlar 5 dk da 1 e düşüyormus galiba canım emin değilim

yohk cnm öle dayanılmaz sancılar degil ama alttan olan epey keski oluo ama anlık b kaç kere luyor sonra gidiyor. ve her dk tuvaletim var gibi oturuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…