- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.801
canım ben milupanın bebek için olanından aldım kendim günde 3 bardak içiyorum oğlana sadece gece yatmadan önce 25ml suya 1 çay kaşığı karıştırıp küçük biberonuyla veriyorum bayıla bayıla içiyor tadı çok güzel daha bitirmeden başlıyor dırt dırt yapmayacanım maşallah oğluşuna çarşamba günü de biz bir aylık olucaz bakalım kızım nekadar kilo almış olucak merak ediyorum
gaz problemimiz henüz pek yok ama bi kere oldu o da yetti rezene çayını bende duydum denemeyi düşünüyorum bebeğe nezaman ve nekadar veriyosun? kendin ne kadar içiyosun? poşet çay olarak mı satılıyo?
bu arada zapzupun kontrolu vardı nerde kaldı.. dogurmuş olmasın
herkese günaydınnnnn erkenciiii olmaya başladıkkk bizdee artıkkk..:) öncelikle tek tek alıntı yapamadım ama güzel dileklerinizden dolayı hepinize çokk ama çokk teşekkürlerr darısı bekleyen diğer arkadaşlarımın başına tez zamanda sağlıkla sıhatle inş...
bu gece uyku çok uyuyamadık düzene girene kadar bir şekilde alışcaz artık napalım ama olsun bunada şükür yarabbim en azından kızım evimizde kollarımda o yeter:) bugün 4.günlük kızım teyzeleri ama bu 4 günde kendim gelemdim hala tam olarak ve bazı sıkıntılarımız var tabikide kızımda pek bişi yok allaha şükür ama ben bir türlü toparlanamıyorum fırsat bulupta geldiğimde anlatıcam inş. bugün dikişlerimin kontrolü için doktor bekliyor pansumana bir an önce kendime gelip şölee tam olarak ayaklanmak istiyorum..hepinizi çokk öptükkk
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
kızlar azcık uyumuşum bir uyandımmmmmm birde baktım kanlı akıntımmmm varrr nişane dedikleri bu sanırsammmm doğum yakınnn.oleyyyyyyyyyy.....kızlar tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim nişan geldikten ne kadar sonra doğum oluyor???
canım hadi hayırlısı inş hemenn gelir senin bebiş
benim nişan salı günü geldi bebek de cuma gece geldi belli olmuo..
şimdi kerem uyuyo, bi bakayım dedim, doğuran varmı başka sizler neler yapıonus, hepinizi çok özledim yaa, ama oğluşumun yanından da ayrılamıyorum :)
Allah ım herkese nasip etsin bu duyguları
kızlar azcık uyumuşum bir uyandımmmmmm birde baktım kanlı akıntımmmm varrr nişane dedikleri bu sanırsammmm doğum yakınnn.oleyyyyyyyyyy.....kızlar tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim nişan geldikten ne kadar sonra doğum oluyor???
aa cok sevindimm cnm hayırlısıyla gelir inş seninki de.. kaç haftalıktın sen?? bide hiç agrın akıntın falan var mıydı son günlerde??
canım 39+0 oldum....kaç gündür akıntım yoğundu kasıklarım ağrıyordu bugün de nişanem geldi....gelcek herhalde bebişim inşallh....nstde sancılar başlamış dediydi dr um çok heyecanlandımmm
kızlar merhaba..bebegı olalara hayırlı olsun dıyorum..allah analı babalı buyutsun..
ben ıdare edıyorum...dogumdan sonra dıkıslerımden çok rahattım..ama 4 . gun trs bı hareket yaptım ..ve dıkıslerımden açılnlar oldu...
ıçte 3 dıkısım..dıstan 7 dıkısım vardı...enfeksıyon oldu...2 gun yattım..aykta klmadım..ilaç ve antıbıyotıkl ıyıyım...
amakaynanam saka gıbı benımmm...
bugun evıne donduuu..
neymiş onada hayırlı olsuna gelen gıden olurmuss...kayınpeder yanlısz kalmıs...
gelsın buraya babam dıyoruzzz ama ılllaa gıdecek ...
neyse asıl derdı annemı buraya getırmek ..zorla olsa bıle...
ama annem gelemıyor... 1 hafta daha ankrda...
kardesımın dıkışlerı ıyı deggılll...ayrıca kocas 1 hafta sehır dısına cıkıyor...
kaynanam ıse bıze sormadn "ben gıdıyorum "" dıyor...
benım babam yolda o gelecek yanıma...emırle ılgılense yetecek bana...
işte boyle moralım cok kotu..
kedımı çok yalız hıssedıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?