2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar yeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerinizin yaşı uzun olsun
listede az kişi kaldı artık allahım sizide tez zamanda kurtarsın kızlar hadi sizde dğurun artık burda bebişlerin hallerinden konuşalım birazda
bugün ana sağlığa gittik ilk aşımız yapıldı ayy çok zor oldu benim için oğluşum ağladı içim gitti
şimdi güç bela uyuttum eve geldiğimizden beri kucağımdan hiç inmedi kuzum uykusunda bile içini çekiyor kıyamam ben ona şimdi annecimi daha iyi anladım beni üzgün görse o da çok üzülürdü rahmetli
şirvan yazını okuyunca ağladım annecimi çok özlüyorum hele böyle zamanlarda daha çok arıyorum yokluğunu bugün yine duygusallığım tuttu bu kadar hüzün yeter birde mutlu haber veriyim oğluşumun kilosunu tarttı hemşire teyzemiz tam tamına 4.500 kg olmuş oğluşum 1 ayda iyi kg almışız sütün yaramış dedi çok mutlu oldum buna boyumuzda 2 cm uzamışvee bugün tam 1 aylık olduk kırkımız haftaya cumartesi çıkıyor allahın izniyle benim dktr kontrolümde haftaya olucak kırkınız çıkınca gel demişti dktrum gaz içinde rezene çayını öneririm kızlar çok faydası oldu şimdi oğluşum gazını rahatça çıkarıyor hem kendim içiyorum hemde oğluşuma içiriyorum az bişey aklıma gelenler bunlar fırsat bulunca yine gelirim ben kaçtım

canım maşallah oğluşuna çarşamba günü de biz bir aylık olucaz bakalım kızım nekadar kilo almış olucak merak ediyorum
gaz problemimiz henüz pek yok ama bi kere oldu o da yetti rezene çayını bende duydum denemeyi düşünüyorum bebeğe nezaman ve nekadar veriyosun? kendin ne kadar içiyosun? poşet çay olarak mı satılıyo?

canım ben milupanın bebek için olanından aldım kendim günde 3 bardak içiyorum oğlana sadece gece yatmadan önce 25ml suya 1 çay kaşığı karıştırıp küçük biberonuyla veriyorum bayıla bayıla içiyor tadı çok güzel daha bitirmeden başlıyor dırt dırt yapmayaha birde milupanın gece çayı varmış uyumayan bebeleri sakinleştiriyormuş uyku sorunu olan varsa onuda deneyebilirsiniz

bizde doğum tarihimizi netleştirdik artık allah izin ederse salı günü sezeryanla doğum yapıcam..

offf çok heyecanlıyım geçermi bu 3 gün yaa..

bu arada zapzupun kontrolu vardı nerde kaldı.. dogurmuş olmasın

Tahmin ettim boyle diyeceğini .Telefon bozuldu iyice ondan giremedim sabahtan beri yırtıniyorum.Anca aklı başına geldi.Ayarları falan silinmiş
Neysecigime nstye girdim hiçbirşeycik yok.Ben bir haftada 2 kilo alarak 63 kilo olmuşum (51 le hamile kaldım) hic umursamıyordum kilomu ama kızım bi hafta boyunca hic kilo almamış.Direk ben lok lök yemisim.Minik bebekim 2 750 gr bugün 38. Haftamız bitti.Doktor biraz minyon bir bebek olacak ama herseyi normal dedi .Çatı muayenesi de hala olmadım yapmayacak herhalde

herkese günaydınnnnn erkenciiii olmaya başladıkkk bizdee artıkkk..:) öncelikle tek tek alıntı yapamadım ama güzel dileklerinizden dolayı hepinize çokk ama çokk teşekkürlerr darısı bekleyen diğer arkadaşlarımın başına tez zamanda sağlıkla sıhatle inş...

bu gece uyku çok uyuyamadık düzene girene kadar bir şekilde alışcaz artık napalım ama olsun bunada şükür yarabbim en azından kızım evimizde kollarımda o yeter:) bugün 4.günlük kızım teyzeleri ama bu 4 günde kendim gelemdim hala tam olarak ve bazı sıkıntılarımız var tabikide kızımda pek bişi yok allaha şükür ama ben bir türlü toparlanamıyorum fırsat bulupta geldiğimde anlatıcam inş. bugün dikişlerimin kontrolü için doktor bekliyor pansumana bir an önce kendime gelip şölee tam olarak ayaklanmak istiyorum..hepinizi çokk öptükkk

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Son düzenleme:

belgünümmmm döndünüz mü eve....maşallh 4 gün olmuş bile....Allahım analı babalı büyütmeyi nasipeylesin cnm benimmm.inş.sende en yakın zamanda daha iyi olursunn.öpüyorum seni ve güzel kızını...

slm kızlar.belgün gözün aydın cnm.doğum kolay birşey değil yavaş yavaş toplarsın kendini.bizim bugün 16.günümüz ben bile ara ara zorlanıyorum.gece rahat bir uyku çektik akşam 8de emzirdim oğlumu gece 1.30a kadar uyudu,sonra tekrar kalktık emzirdim altını değiştirdim bir yattık 4.30a kadar.eşim dün nurse harveys diye bir şurup almış tamamen bitkisel dünden beri onu veriyorum oğluma sanırım onun rahatlığıyla böyle rahat uyuyor yavrumm.şurup dereotu yağı ve kimyon yağından oluşuyor.nettede araştırdım kullanıp memnun kalan çok en azından ilaç değil tamamen doğal.

Ayy kızlar yaa siz böyle uykusuzluktan,göğüs yarasindan,gaz sancısından,suruplardan,çaylardan vs.bahsettikçe ben daha da hevesleniyorum.bir gün böyle problemler yaşamayı bu kadar çok istiycem hiç aklıma gelmezdi

kızlar azcık uyumuşum bir uyandımmmmmm birde baktım kanlı akıntımmmm varrr nişane dedikleri bu sanırsammmm doğum yakınnn.oleyyyyyyyyyy.....kızlar tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim nişan geldikten ne kadar sonra doğum oluyor???

güldenimmmm napıon????büyüyor mu melek oğluşunn?darısı başımıza artıkkk...nasıl geçti doğum bi ara anlat meraktayım valla...öpüyorum cnm seni de oğluşunu da

canım hadi hayırlısı inş hemenn gelir senin bebiş
benim nişan salı günü geldi bebek de cuma gece geldi belli olmuo..

şimdi kerem uyuyo, bi bakayım dedim, doğuran varmı başka sizler neler yapıonus, hepinizi çok özledim yaa, ama oğluşumun yanından da ayrılamıyorum :)
Allah ım herkese nasip etsin bu duyguları

nasıl ayrılır ki insan cnm bende hasretle bekliyrm kızımı...napalım cnm valla sıkılıyorum annemlerin yanındayım eşim de yokkkk bebişi bekliyoruz sabırsızlıkla...bende çok özledim kız seniii keremcikkkkk iyi sağlıklı olsunda her zaman görüşürüzz....
bakalım benim kız ne zaman gelicekkk?nişane geldii yakındır herhalde gelmesi hayırlısı cnm benim

aa cok sevindimm cnm hayırlısıyla gelir inş seninki de.. kaç haftalıktın sen?? bide hiç agrın akıntın falan var mıydı son günlerde??

aa cok sevindimm cnm hayırlısıyla gelir inş seninki de.. kaç haftalıktın sen?? bide hiç agrın akıntın falan var mıydı son günlerde??

canım 39+0 oldum....kaç gündür akıntım yoğundu kasıklarım ağrıyordu bugün de nişanem geldi....gelcek herhalde bebişim inşallh....nstde sancılar başlamış dediydi dr um çok heyecanlandımmm

canım 39+0 oldum....kaç gündür akıntım yoğundu kasıklarım ağrıyordu bugün de nişanem geldi....gelcek herhalde bebişim inşallh....nstde sancılar başlamış dediydi dr um çok heyecanlandımmm

inşallah hayırlısıyla gelir cnm.. heyecanlanman çok dogal okuyunca ben bile heyecanlandım

kızlar merhaba..bebegı olalara hayırlı olsun dıyorum..allah analı babalı buyutsun..

ben ıdare edıyorum...dogumdan sonra dıkıslerımden çok rahattım..ama 4 . gun trs bı hareket yaptım ..ve dıkıslerımden açılnlar oldu...
ıçte 3 dıkısım..dıstan 7 dıkısım vardı...enfeksıyon oldu...2 gun yattım..aykta klmadım..ilaç ve antıbıyotıkl ıyıyım...
amakaynanam saka gıbı benımmm...
bugun evıne donduuu..
neymiş onada hayırlı olsuna gelen gıden olurmuss...kayınpeder yanlısz kalmıs...
gelsın buraya babam dıyoruzzz ama ılllaa gıdecek ...
neyse asıl derdı annemı buraya getırmek ..zorla olsa bıle...
ama annem gelemıyor... 1 hafta daha ankrda...
kardesımın dıkışlerı ıyı deggılll...ayrıca kocas 1 hafta sehır dısına cıkıyor...
kaynanam ıse bıze sormadn "ben gıdıyorum "" dıyor...
benım babam yolda o gelecek yanıma...emırle ılgılense yetecek bana...
işte boyle moralım cok kotu..
kedımı çok yalız hıssedıyorum....

Son düzenleme:

cnm yaaa.. ok sinirlendim şu kaynanana şmdii.. neyse Rabbim sana şifa versin inş bi an önce.. Allah bizlri kimseye muhtaç etmesinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…