- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.841
cnm göbeği düşünce bizde bebek tuzlanır bal pekmez ve süt tuz karıştırılır karanfil konur hepsi bebeğin cildine sürülür sonrada banyosu yaptırılır.güzel koksun sağlıklı olsun diye yapılır.
canım galiba doğurucam kasıklarım durmadan ağrıyor nişan geldiğinden beriii....bebğim korktu herhalde benim dr sezeryan yanlısı çarşamba sezeryana gel dedi ben de kesinlikle normal istiyorum çocum korktu herhalde çarşamba olmadan normal çıkayım istiyorAnaaaam başakcim sen de doğurcan demek 1-2güne.senin için çok sevindim ama ben hala booole bekliyom yaaa:)
ayy dilek senin kaynana da bi alem haa,tebrikleri daha sonra kabul ediverseymis:)
benim kaynanam da annemlerın evi küçük olduğu için görüncemin evinde kalıyo,sözde benim doğumum için gelmiş de....neyse dün çarşamba günü aradı noldu doğum yaptın mi dedi yok dedim,cumaya kadar doğurmazsan ben niğdeye dönerim ben burda çok sıkıldım dedi.sanki elimden gelen bişey var!!!
cnmgeldi vakit...hemen ardım zaten dr umu hatta izindeymiş cebini ardım artık...korkma nişane gelmişş...suyun gelirse sancıların başlarsa 12 saat içinde gelirsin dedi hemen olmaz zaten dedii hatta pazartesi gel bi bakalımdedi ama bence kalmam pazartesiye...Basakcim az zamanın kaldi galiba e artık vakti de geldi zaten ...Bana doktorum su yada kangelirse haberim olsun demisti bi arayıp söyle istersen belki açılman da başlamıştır ona göre yönlendirir seni...
Dilekcim Allah yardımcın olsun isin zor gercekten canım dua et de kardesin iyi olsun bi an önce annen yanına gelsin annenin yerini kimse tutmuyor çünkü benim kayınvalidem de seninkiyle aynı model hiç arayıp sormuyo bile doğumdan sonra da aynısını yapar biliyorum ...Aman kafana takma da bebisin şutu azalmasın hiç ...
kızlar smear testı rahım agzı kanserı ıcın yapılıyormus valla arkadasım kolay yazmıs ama benım baya canım yandı baya ılerıden alınıyormus. kızlar sallanan besık ıcın yorumlarınızı beklıyorummmmm.buarada ben sımdıden bır defter alıpbebek mamalarının tarıflerını yazmaya basladım sımdıen fıkrım olsun ıstıyorum cunkuhıc bı bılgım yok mılupanın sıtesınde bırkactane tarıf varbakalım basladımm
ayyyy canımm benim emin ol gelcek yakında senin küçüklük de....ama insan çok sabırsızlanıyor..AYy cok heyecanlandım yaa allah bir avazda kurtarsın.Kolaylıkla geçer insaallah artik doğumda bu bi kaç gününde ayy yaa benimde gelsin nişanım yaa
azıcık ağrı birşey gelsin istiyorum hic birşey yok yok bir tek sırtım ağrıyor
başakcım geldi gelicek senin bebiş:))))))) doktor amcasına kızdı ben kendim gelicem dedi:)) hadi hayırlısı canım...
ayyyy canımm benim emin ol gelcek yakında senin küçüklük de....ama insan çok sabırsızlanıyor..
sibelcim gelicek bu yarın herhalde sancılar sıklaştı ıhıldaya ıhıldaya gezmeye başladım.kızlar yarın girmezsem bilin ki doğurmaya gittimm
benimkinin hareketleri de çok sert. bazen olmadık yerleri itekliyor canım acıyo. ama son günlerimiz artık tepinsinler bakalım az daha:)) sivriliyor demişsin zap_zup'un dediği gibi belki kasılıyodur. benim doktorum günde 10 hareket oluyomu diye soruyo ben de gülüyorum. ama benim bebeğim başndan beri çok hareketli bebeğe göre değişiyo galiba. doğuncada böyle olcaksa bunlar çekeceğimiz var:))
kızlar bu günlerin kıymetini bilin ve bol bol uyuyun 5 gün oldu doğalı toplamda 5 saat uyumadım
Selam kizlar ben yan komsunuz
SATima göre 1 subat tahmini dogum.
bana öyle geliyorki ocak annesi olacagim
karnim genis oldugu icin bebegim sürekli dönüyor yerinde durmuyor
cuma gunu ebe hastaneye yollayim döndersinler dedi ben istemedim
bebegin bi yerine bi sey olur korkusu oldugu için o riski göze alamadim ve sezeryan istedim
sali gunu bakacaklar eger dönmemisse yine sanirim sezeryan ile alacaklar
bksozberk arkadasim Allahim bi avazda kurtarsin insallah normal dogum yaparsin..normal dogumu ben çok istiyorum belki bebegim doner kafasinida kanala sokarda normal dogum yaparim.. bi umut iste
canım malesef bu haftalardan sonra dönmesi zor oluyormuş.benim bebeğiminde kafası daha dönmediği yukarda olduğu olduğu için salı günü sezeryanla doğum yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?