2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çokkk geçmiş olsunnn...kendini de yalnız hissetme biz varız...üzme kendini belki yanında deiliz ama dinlerizzzz

cnm çokkk geçmiş olsunnn...kendini de yalnız hissetme biz varız...üzme kendini belki yanında deiliz ama dinlerizzzz
canım saol..bebegın gelıyor galıba..hayırlısıyla saglıkla gelsın canımm

cnm yaaa.. ok sinirlendim şu kaynanana şmdii.. neyse Rabbim sana şifa versin inş bi an önce.. Allah bizlri kimseye muhtaç etmesinn..
canım saol...ıişte çok kotu oldm...bırden halsızlık cktu bana...
uykum var..ama emır ılgı ıstıyor..onla oynadım yaklsık 4 saat..
arda bebek emzırdmm...
sanırm moralım bozuk dıye grıp gıbı oldum...
kızlar bırsey sorucam..emzıırken kıvı yersem bebege gaz yaparmı kı...
ediz bebek bugun 10 gunluk oldu...

Son düzenleme:

canım hakikaten zor işin kıyamammm....hem bi bebek sürekli ilgi isteyen, hem emir o da hep ilgilenilmek istiyor...maşallh ediz bebek büyümüş bile...kivinin gaz yapacağını sanmam cnm ama tabi tecrübem yokkk...
bebişimin gelmesi yakın dimi dilekcimm tecrübeli bi annne olarak ne dersin

Son düzenleme:

cannm çok yakın.az kaldı.
hiç acele etme.yola gelmısskı nışangeldı.
allah bı avazda kurtarsın sseenııcanım
klvym bozulddduuu ıycee.yazamıyorm

sağol canım yaa bende bi denerim rezene çayını uyku için bende humananın iyi geceler çayından almıştım doğumdan sonra öksürükten ağrıdan uyuyamadığım zamanlar kendim içmiştim iyi gelmişti

geçmiş olsun canım yaa valla kaynanana şaşırdım kaldım insan nasıl bırakır okadarcık bebeği hadi seni düşünmüyo oğluna da mı mahçup olmuyo hayret bişey bare yarı kırkınızı çıkarsaydı sonra da annen gelirdi kardeşinin yakında çıkıyo nasılsa kırkı benle aynı gündü o 26 günlük olmuştur Allah yardımcın olsun canım inşallah emir bari uslu olur bu zor günlerinde

Bskozberk benim annemin nişanı geldiğinin ertesi günü doğum yapıyormuş.2 kardeşimde de aynı olmuş.Kayınvaldemin de nişanı geldikten iki saat sonra suyu tamamen gelmiş.Bünyeden bünyeye değişiyor.Benim hamileliğim anneminkine benzediği icin bir gün önce gelir herhalde.

Adilemircim allah kolaylık versin iki çocukla birden uğraşıyorsun.İnşallah dikislerinde iyileşir çabucak.Kaynana da el insaf

slm hepinize bi sorum olucak son zamanlara yaklaştık zorluklar başladı ....benim gibi olan varmı aranızda ne gece ne gündüz hiç uyuyamıyorum oğluşum bi tarafa doğru bi sivriliyor inanın canım öle yanıyoki gözümden yaşlar akıveriyor içlerimin öle bi ağrıyorki çürüdüğünü falan hissetmeye başladım ...sizlerde durumlar nasıl....

Canım benim bebeğim hic o kadar şiddetli acıtmiyor acaba karnin kasılıyor olabilir mi?
Benim bir tek sağ kaburgamin arkası cok şiddetli ağrıyor ağlayacak dereceye geliyorum

zapzupzum dahada heyecanlandım şimdi....benim annemden hiç nişan gelmememiş hep sancı olmuş o yüzden kıyaslayamıyorummm....ama şu bir gerçekki nişane geldiğinden beri çok ağrıyor kasıklarımmm...hayırlısı
canım tabikii oluyor....ama o sivrilme sandığın kasılma olabilir sertleşiyormu aynı zamnda?drum bana karnını fazla elleme okşama dedi kasılırmış hemen...benim de 1 haftadır çok sinirlerim bozuktu çok duygusaldım hatta geçen hüngür hüngür ağladım saatlerce rahatladım sonra...

Benimde senden farkım yok walla.Hatta bu satırları yazarken bile öyle bir tekme atıyor ki sanki göbeğimden dışarı çıkacak gibi.Geceleri uykuda yok.Tam dalıyorum uyanıyorum hatta oğlum nolur uslu dur anne biraz uyusun die konuşuyorum yaramazla :))))))

amanınnnnn daha da heyecanlandımmm...şu ara sürekli kasıklarım ağrıyorrr...
kız çocugumuydu senin ki?? Kızlr genelde kask grısıyla erkekler bel agrısıyla gelr diyor buralarda insanlar :))

cnm göz yaşartacak kadar olmasa da benim de sivrildigi oluyor.. benim de uyku düzenim epey bozuldu.. kaburgamın bi tarafının ben de cürüdügünü hissdiyorum :))

benimkinin hareketleri de çok sert. bazen olmadık yerleri itekliyor canım acıyo. ama son günlerimiz artık tepinsinler bakalım az daha:)) sivriliyor demişsin zap_zup'un dediği gibi belki kasılıyodur. benim doktorum günde 10 hareket oluyomu diye soruyo ben de gülüyorum. ama benim bebeğim başndan beri çok hareketli bebeğe göre değişiyo galiba. doğuncada böyle olcaksa bunlar çekeceğimiz var:))

Benim kizimda hamileliğimin başından beri cok hareketli maaşallah .Doktor bile şaşırdı.Yedikleri eritiyor mu yavrum ne yapıyor anlamadım 2700 de kaldı .Kıpır kıpır

cnm göbeği düşünce bizde bebek tuzlanır bal pekmez ve süt tuz karıştırılır karanfil konur hepsi bebeğin cildine sürülür sonrada banyosu yaptırılır.güzel koksun sağlıklı olsun diye yapılır.

Benim kizimda hamileliğimin başından beri cok hareketli maaşallah .Doktor bile şaşırdı.Yedikleri eritiyor mu yavrum ne yapıyor anlamadım 2700 de kaldı .Kıpır kıpır

benim doktorum kaç haftadır sölemiyo kilosunu ya artık pazartesi ısrarla sorcam. en son 2500 demişti. sonra kaç kere sordum haftaya söleyelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…