- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.821
cnm çokkk geçmiş olsunnn...kendini de yalnız hissetme biz varız...üzme kendini belki yanında deiliz ama dinlerizzzzkızlar merhaba..bebegı olalara hayırlı olsun dıyorum..allah analı babalı buyutsun..
ben ıdare edıyorum...dogumdan sonra dıkıslerımden çok rahattım..ama 4 . gun trs bı hareket yaptım ..ve dıkıslerımden açılnlar oldu...
ıçte 3 dıkısım..dıstan 7 dıkısım vardı...enfeksıyon oldu...2 gun yattım..aykta klmadım..ilaç ve antıbıyotıkl ıyıyım...
amakaynanam saka gıbı benımmm...
bugun evıne donduuu..
neymiş onada hayırlı olsuna gelen gıden olurmuss...kayınpeder yanlısz kalmıs...
gelsın buraya babam dıyoruzzz ama ılllaa gıdecek ...
neyse asıl derdı annemı buraya getırmek ..zorla olsa bıle...
ama annem gelemıyor... 1 hafta daha ankrda...
kardesımın dıkışlerı ıyı deggılll...ayrıca kocas 1 hafta sehır dısına cıkıyor...
kaynanam ıse bıze sormadn "ben gıdıyorum "" dıyor...
benım babam yolda o gelecek yanıma...emırle ılgılense yetecek bana...
işte boyle moralım cok kotu..
kedımı çok yalız hıssedıyorum....
inşallah hayırlısıyla gelir cnm.. heyecanlanman çok dogalokuyunca ben bile heyecanlandım
canım saol..bebegın gelıyor galıba..hayırlısıyla saglıkla gelsın canımmcnm çokkk geçmiş olsunnn...kendini de yalnız hissetme biz varız...üzme kendini belki yanında deiliz ama dinlerizzzz
canım saol...ıişte çok kotu oldm...bırden halsızlık cktu bana...cnm yaaa.. ok sinirlendim şu kaynanana şmdii.. neyse Rabbim sana şifa versin inş bi an önce.. Allah bizlri kimseye muhtaç etmesinn..
cnm çok saoll....sen biliyor musun nişane gelmesinden ne kadar zaman sonra doğum olur acaba???
canım saol..bebegın gelıyor galıba..hayırlısıyla saglıkla gelsın canımm
canım saol...ıişte çok kotu oldm...bırden halsızlık cktu bana...
uykum var..ama emır ılgı ıstıyor..onla oynadım yaklsık 4 saat..
arda bebek emzırdmm...
sanırm moralım bozuk dıye grıp gıbı oldum...
kızlar bırsey sorucam..emzıırken kıvı yersem bebege gaz yaparmı kı...
ediz bebek bugun 10 gunluk oldu...
bu tamamen vücuda göre degişiyor.. Ama genelde forumda gördüklerim 2-3 gün arasında dogurdu..
canım hakikaten zor işin kıyamammm....hem bi bebek sürekli ilgi isteyen hem emir o da hem ilgilenilmek istiyor...maşallh ediz bebek büyümüş bile...kivinin gaz yapacağını sanmam cnm ama tabi tecrübem yokkk...
bebişimin gelmesi yakın dimi dilekcimm tecrübeli bi annne olarak ne dersin
canım ben milupanın bebek için olanından aldım kendim günde 3 bardak içiyorum oğlana sadece gece yatmadan önce 25ml suya 1 çay kaşığı karıştırıp küçük biberonuyla veriyorum bayıla bayıla içiyor tadı çok güzel daha bitirmeden başlıyor dırt dırt yapmayaha birde milupanın gece çayı varmış uyumayan bebeleri sakinleştiriyormuş uyku sorunu olan varsa onuda deneyebilirsiniz
kızlar merhaba..bebegı olalara hayırlı olsun dıyorum..allah analı babalı buyutsun..
ben ıdare edıyorum...dogumdan sonra dıkıslerımden çok rahattım..ama 4 . gun trs bı hareket yaptım ..ve dıkıslerımden açılnlar oldu...
ıçte 3 dıkısım..dıstan 7 dıkısım vardı...enfeksıyon oldu...2 gun yattım..aykta klmadım..ilaç ve antıbıyotıkl ıyıyım...
amakaynanam saka gıbı benımmm...
bugun evıne donduuu..
neymiş onada hayırlı olsuna gelen gıden olurmuss...kayınpeder yanlısz kalmıs...
gelsın buraya babam dıyoruzzz ama ılllaa gıdecek ...
neyse asıl derdı annemı buraya getırmek ..zorla olsa bıle...
ama annem gelemıyor... 1 hafta daha ankrda...
kardesımın dıkışlerı ıyı deggılll...ayrıca kocas 1 hafta sehır dısına cıkıyor...
kaynanam ıse bıze sormadn "ben gıdıyorum "" dıyor...
benım babam yolda o gelecek yanıma...emırle ılgılense yetecek bana...
işte boyle moralım cok kotu..
kedımı çok yalız hıssedıyorum....
Canım benim bebeğim hic o kadar şiddetli acıtmiyor acaba karnin kasılıyor olabilir mi?
Benim bir tek sağ kaburgamin arkası cok şiddetli ağrıyor ağlayacak dereceye geliyorum
zapzupzum dahada heyecanlandım şimdi....benim annemden hiç nişan gelmememiş hep sancı olmuş o yüzden kıyaslayamıyorummm....ama şu bir gerçekki nişane geldiğinden beri çok ağrıyor kasıklarımmm...hayırlısıBskozberk benim annemin nişanı geldiğinin ertesi günü doğum yapıyormuş.2 kardeşimde de aynı olmuş.Kayınvaldemin de nişanı geldikten iki saat sonra suyu tamamen gelmiş.Bünyeden bünyeye değişiyor.Benim hamileliğim anneminkine benzediği icin bir gün önce gelir herhalde.
Adilemircim allah kolaylık versin iki çocukla birden uğraşıyorsun.İnşallah dikislerinde iyileşir çabucak.Kaynana da el insaf
canım tabikii oluyor....ama o sivrilme sandığın kasılma olabilir sertleşiyormu aynı zamnda?drum bana karnını fazla elleme okşama dedi kasılırmış hemen...benim de 1 haftadır çok sinirlerim bozuktu çok duygusaldım hatta geçen hüngür hüngür ağladım saatlerce rahatladım sonra...slm hepinize bi sorum olucak son zamanlara yaklaştık zorluklar başladı ....benim gibi olan varmı aranızda ne gece ne gündüz hiç uyuyamıyorum oğluşum bi tarafa doğru bi sivriliyor inanın canım öle yanıyoki gözümden yaşlar akıveriyor içlerimin öle bi ağrıyorki çürüdüğünü falan hissetmeye başladım ...sizlerde durumlar nasıl....
slm hepinize bi sorum olucak son zamanlara yaklaştık zorluklar başladı ....benim gibi olan varmı aranızda ne gece ne gündüz hiç uyuyamıyorum oğluşum bi tarafa doğru bi sivriliyor inanın canım öle yanıyoki gözümden yaşlar akıveriyor içlerimin öle bi ağrıyorki çürüdüğünü falan hissetmeye başladım ...sizlerde durumlar nasıl....
kız çocugumuydu senin ki?? Kızlr genelde kask grısıyla erkekler bel agrısıyla gelr diyor buralarda insanlar :))amanınnnnn daha da heyecanlandımmm...şu ara sürekli kasıklarım ağrıyorrr...
slm hepinize bi sorum olucak son zamanlara yaklaştık zorluklar başladı ....benim gibi olan varmı aranızda ne gece ne gündüz hiç uyuyamıyorum oğluşum bi tarafa doğru bi sivriliyor inanın canım öle yanıyoki gözümden yaşlar akıveriyor içlerimin öle bi ağrıyorki çürüdüğünü falan hissetmeye başladım ...sizlerde durumlar nasıl....
belgüüüüüüüünnn hayırlı olsun canım sonunda geldimi senin kuzucuk:)) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ayrıntıları bekliyoruzz
beyficey canım tuzlama demişsin ben hiç duymadım.. o nasıl oluyorki?
Benim kizimda hamileliğimin başından beri cok hareketli maaşallah .Doktor bile şaşırdı.Yedikleri eritiyor mu yavrum ne yapıyor anlamadım 2700 de kaldı .Kıpır kıpır
Belguncum gözün aydın,geçmiş olsun tekrar.kızınin massallah boyu kilosu çok güzelmiş allah anali babalı büyütsün insallah
beycifey tuzlama ne canim,tuzlayim da kokma derler ya o gerçekmiymis yoksa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?