- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.021
o doğuma gelcekler konusu bendede sorun yaaa millet dolcak başıma eve gelcem bide buraya gelcekler kalcaklar öffffffffffffff sanki geberiyorum aşklarından peşlerinden bide insanın içini daraltıyorlar
neymiş doğum yapcağım hastanede kadının birinin rahmini almışlarmış doğuma gircek adama bu sölenirmi yaaa insan bir hayır diler hayır olsun die illa herşeyi onların istediği gibi yapıcam sinir ediyorlar insanı Allah sabır versin bana tek dileğim duam bu her kafadan ayrı ses çıkacak ama en güzeli evim odam mis gibi bebek kokacak doğuramayan kaç kişi kaldık
zapzup
ben
lolisss
yagmur
manolya
5 kişimiyiz???
ben de varım ben de :))
Ay cok sıkılıyorum ben artik ya dışarıda salmıyorlar tek başına evde otur otur çıkarsak hepbirlikte çıkıyoruz artik doğurmak istiyorum yaa hergün stresli geçiyor boyle
peki acaba bebeği rahat bırakırlarmı işte çok sinir oluyorum bu duruma
kızlar fırsat bulup girebildim doğum yapan herkesin gözü aydın yavrularımız uzun ömürlü hayırlı evlat olurlar inşallah bir daha ne zaman girerim bilmiyorum en son girip çıktıktan sonra doğuma gitmiştim :)))
kızımın resmini ekliyorum hepinizi çok özledim çok çok öpüyorummm
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
ay doğsa doğsa diyorum ama böyle daha mı iyi sanki kimseler dokunamıyo:))
bende zap_zup gbi düşünüyorum. Görmemiş derlerse desinler bu kadar bekledik sıkıntı yaşadık. Hem yeni doğmuş bebek çok alınmaz öyle kucağa falan annesi alır sadeceben anneme bile dedim ağladığı zaman hemen alıp ver susturayım deme sakın bana ver ki birbirimize alışalım iyice dedim siz de kayınvalidemle işleri yaparsınız gelenlerle ilgilenirsiniz diye şimdiden yer yaptım:))
eşimede diyorum ben çok kıskancam gibi bak şimdiden sölüyorum haberin olsun diye o da gülüyo halime ama ne yapayım.
Ay doğsa doğsa diyorum ama böyle daha mı iyi sanki kimseler dokunamıyo:))
ayy denizcim maaşallah yavruna allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin hayırlı bir evlat olur ınşallah
yağmur insan boyle görünce de çabucak dogsun istiyor yaa ayy çatlıycam sabırsızlıktan
Ayy özgecim cok haklısın yani aynı beni anlatmışsin allah evlatlarimizi korusun başkalarından
mşllh cnm.. Allah esirgesin.. Ben de ne zamandır seni merak ediyordum, iyi olmana sevindimm.. En kısa zamanda dgum hikayeni bekliyoru..normal dogum yapan nadir insanlardansın ne de olsa.. Kendine ve prensese ii bahk..
6 kişiyiz o zamannnnnnnnnnn varmı arttıran
genellikle okuyucu olarak burdaydım ama benda varım:)o doğuma gelcekler konusu bendede sorun yaaa millet dolcak başıma eve gelcem bide buraya gelcekler kalcaklar öffffffffffffff sanki geberiyorum aşklarından peşlerinden bide insanın içini daraltıyorlar
neymiş doğum yapcağım hastanede kadının birinin rahmini almışlarmış doğuma gircek adama bu sölenirmi yaaa insan bir hayır diler hayır olsun die illa herşeyi onların istediği gibi yapıcam sinir ediyorlar insanı Allah sabır versin bana tek dileğim duam bu her kafadan ayrı ses çıkacak ama en güzeli evim odam mis gibi bebek kokacak doğuramayan kaç kişi kaldık
zapzup
ben
lolisss
yagmur
manolya
5 kişimiyiz???
o doğuma gelcekler konusu bendede sorun yaaa millet dolcak başıma eve gelcem bide buraya gelcekler kalcaklar öffffffffffffff sanki geberiyorum aşklarından peşlerinden bide insanın içini daraltıyorlar
zapzup
ben
lolisss
yagmur
manolya
5 kişimiyiz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?