2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı haberlerle dön ınşallah canım . Benim 3 aydır ara ara burnum kanıyor.Kayınvaldemlerdeyken başladı. Eşim stresten aglamaktan oldu diye üzülüyordu.Doktora gidince doktor normal olduğunu söyledi.Damarlar genişliyormus bebeğimizi daha iyi beslemek icin ondan.Benim tansiyonum hep düşük çıkmaz hic

dogum yapan arkadaslar olmus..hayırlı olsun...
dogum yapacaklar azalmıs ıyıoce
allah bı avazda kurtarsın...

2011 ocak anneleri ben 10 gün önce anne oldum.kızım biraz acele etti 38.haftamıza girdiğimiz gün doğuma gittim.Normal doğumla dünyaya geldi melek kızım inanılmaz mutluyum allah tüm hamile arkadaşları yavrularına sağ sağlim kavuştursun...

Gözün aydın allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah
kızlar geceden beri uykum delik deşik oldu 10 dan 11 e kadar azıcık daha uyumusum suan kafam nasil ağrıyor uykum var gibi yatıyorum uyuyamiyorum boyle sarhoş gibiyim kahve içtim geçmedi ne iyi gelir acaba

Günaydın kızlar ben hala burdayım.bütün gece ince ince sancılar girdi,en son 5dk kadar düştü,sabah 6gibi gittik hastaneye ebe doğuma daha var hiç açılman yok dedi.şimdi sancılarım da geçiyo gibi.orda 2kadın vardı,çok sancıları vardı onlardan korktum galiba ondan kaçtı sancım
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun(amin)

Ayy canım benim allah yardım etsin ınşallah hayırlısıyla gelir bebeğin ince ince sizi dediğin nasil birşey boyle şeyine doğru bi yanma gibi acı mi
Birde şeyi sorucam karnin aşağı indi mi

sana prova oluyordur işte uykusuzluğa alış canım bak ben uykuya doyamazdım şimdi uykusuzluk rekoru kırıyoruz kocamla

hiç belli olmaz cnm.. benim annemin ki hiç inmemşi..benim ki az da olsa indi mesela..

sanırım normal cnm.. benim ilk zamanlarda oluyordu.. ama şimdi olan arkadaşlarım da vr..

aa çok ilginç..hiç mi açılma olmamışşş??

Kızım ınşallah sakin ve benim gibi uykucu olur
Allah kolaylık versin sizlere yaa bu baş ağrısıyla sersemlik deli etti beni.Bi de aöf sınavlarına çalışmaya çalışıyorum doğumdan önce bitireyim diye acele ediyorum .Bu halde kafamda birşey almıyor deli oldum

ıhlamur içseydin cnm hem sakinleştirirdi seni.. hem de dikkatini toplardı biraz...

Merhaba arkadaşlar.

Şubat annelerindenim. Sata göre 2 şubat ama sezeryan olacagı için artık biz de ocak annesiyiz :)

Yarın inşallah kızımıza kavuşmuş olacagız :)

Dogum bekleyen arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun. Allah hepimize sagsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah...

Gülay cok sağol canım allah bi avazda kurtarsın.Demliyorum ihlamuru simdi kahve içtiğim icin geri yatıp uyuyamiyorum da korkunç bi yorgunlukta devam ediyor.Iğrenç bi baş ağrısı nerdeyse ilaç alicam.Dusta almayı düşündüm ama daha da uykum gelir diye korktum

Gülaycim hiç yokmuş açılma
zap-zupcum adet sancısı gibi,belimden bacaklarıma iniyo ağrı ve kasiklarim agriyo bi de kasılma oluyo.bütün bunlar toplam 1dk dan kısa sürede olup geçiyo 5dk sonra tekrar...alt tarafımda da hani adetliyken hafif ağrı olur ya öyle bi ağrı oluyo

ayy mşllah.. Allah bi avazda kurtarsın.. sen şubat annesisin yarın kavuşcan bebişine.. biz ocak anneleri forum bekçiligi yapıoz hala :)))

duş al bence cnm.. uykun gelire ytar dinlenirsin kalkıp dinç kafayla çaışırsın.. uykun gelmezse de rahat rahat calışırsın işte..ilaç alma am a bence..

eger hem başı aşagıda, hem de sancıların varsa dogum yaklaşmıştır demekki cnm sende de.. artık uygun zamanı beklemeye kamı bence senin için.. hayırlısı olsun..

inşallah canım keyfini bekliyoruz küçük hanımın:) bakalım ne zaman gelcek. tam diyorum sıklaşıyo sancılarım artıyo sonrasında bakıyorum azalmış yine.

Benim de bugün belime soldan 2 kez bıçak girdi gibi oldu yorgunluktan herhalde ihlamur kendime getirecek herhalde aklınla bin yasa gülay

ayy evridiki allah hayırlı doğumlar nasip etsin

doğuran yokmu kızlar kaldıkmı böle :) bundan sonra günlerimiz hamilemi geççek benimde belim çok ağrıyor ama iş yaptım dün o nedenle ağrıyor bide karnımın altına arada bir iğne batıyormuş gibi oluyor

Bende de benzer şeyler var canım bekleyip bekleyip aynı gün mu doğurucaz hepimiz nedir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…