- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.981
Günaydın canlarım
Mutlu huzurlu bereketli sağlıklı günler,kolay acısız hayırlı doğumlar diliyorum
Evdekiler koca gece oturuyorlar gündüz uyuyorlar sonra delik desik ettiler uykumu simdide dedem ise gitmek icin alarm kurmuş zir zir ben uyanıyorum onlar uyanmiyor.Sinir oldum.Neysecime simdi kahvaltı yapıcaz babanemi uyutmuyorumki gece erken uyusun
hiç belli olmaz cnm.. benim annemin ki hiç inmemşi..benim ki az da olsa indi mesela..Bende öyle diyorum da bizim sülalede olmazmış öyle şeyler benimki aynı olurmuş Bakalım görücez dedim bende
Hmm bi de beni şimdiden tembihliyorki gelen misafire güle güle demeyecekmisim yoksa sütüm gidermişDaha şimdiden başladık ne yapıcaz bilmiyorum
sanırım normal cnm.. benim ilk zamanlarda oluyordu.. ama şimdi olan arkadaşlarım da vr..Günaydın kizlar Bugun 2 buçukta Doktora gidicem bakalım ne diycek cok merak ediyorum nst de sancım çıksa da bi an önce alalım dese keske :)
Gece tuvalete kalktığımda basım agriyodu ama uyumuşum sabah uyandığımda da bi anda burnum kanadı tansiyonum mü yükseldi acaba Bugun gidince ölçecekler nasılsa ...sSize de oldu mü boyle hiç ?
Günaydın kızlar ben hala burdayım.bütün gece ince ince sancılar girdi,en son 5dk kadar düştü,sabah 6gibi gittik hastaneye ebe doğuma daha var hiç açılman yok dedi.şimdi sancılarım da geçiyo gibi.orda 2kadın vardı,çok sancıları vardı onlardan korktum galiba ondan kaçtı sancım
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun(amin)
Arkadaslar bu kasilma nasil birsey ne olur anlatin banaaa
Kızım ınşallah sakin ve benim gibi uykucu olur
Allah kolaylık versin sizlere yaa bu baş ağrısıyla sersemlik deli etti beni.Bi de aöf sınavlarına çalışmaya çalışıyorum doğumdan önce bitireyim diye acele ediyorum .Bu halde kafamda birşey almıyor deli oldum
ayy mşllah.. Allah bi avazda kurtarsın.. sen şubat annesisin yarın kavuşcan bebişine.. biz ocak anneleri forum bekçiligi yapıoz hala :)))Merhaba arkadaşlar.
Şubat annelerindenim. Sata göre 2 şubat ama sezeryan olacagı için artık biz de ocak annesiyiz :)
Yarın inşallah kızımıza kavuşmuş olacagız :)
Dogum bekleyen arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun. Allah hepimize sagsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah...
Gülay cok sağol canım allah bi avazda kurtarsın.Demliyorum ihlamuru simdi kahve içtiğim icin geri yatıp uyuyamiyorum da korkunç bi yorgunlukta devam ediyor.Iğrenç bi baş ağrısı nerdeyse ilaç alicam.Dusta almayı düşündüm ama daha da uykum gelir diye korktum
eger hem başı aşagıda, hem de sancıların varsa dogum yaklaşmıştır demekki cnm sende de.. artık uygun zamanı beklemeye kamı bence senin için.. hayırlısı olsun..
doğuran yokmu kızlar kaldıkmı böle :) bundan sonra günlerimiz hamilemi geççek benimde belim çok ağrıyor ama iş yaptım dün o nedenle ağrıyor bide karnımın altına arada bir iğne batıyormuş gibi oluyor
Bende de benzer şeyler var canım bekleyip bekleyip aynı gün mu doğurucaz hepimiz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?