- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.001
amin hepimiz yaşayalım..hatta ben de bi ıhlamur kaynatam dur :))Benim de bugün belime soldan 2 kez bıçak girdi gibi oldu yorgunluktan herhalde ihlamur kendime getirecek herhalde aklınla bin yasa gülay
ayy evridiki allah hayırlı doğumlar nasip etsin
doğuran yokmu kızlar kaldıkmı böle :) bundan sonra günlerimiz hamilemi geççek benimde belim çok ağrıyor ama iş yaptım dün o nedenle ağrıyor bide karnımın altına arada bir iğne batıyormuş gibi oluyor
amin hepimiz yaşayalım..hatta ben de bi ıhlamur kaynatam dur :))
sen bizden öne yolcuun cnm hayırlısyla inş..
Ayy yağmur sen benden önce doğurursun bende tık yok
O stres konusunda da insanlar hamileliğimde daha cok problem çıkardı bana hem kendi ailem hem eşimin ailesi cok bunalttı.
Sabahta resmen beni sinir etmeye aramış eşim doğum zamanı herkesi hastaneye çağırıyor annem gelmeyecek benim bana yardımcı olsun diye 7 cedini hastaneye çağırıyor deli midir nedir çıldırttı beni
Bende bu iki hafta da 3 4 kere içtim nescafe yaa ;-(
Hadi hayırlısı manolyacim naklen doğuma alıyorlarmis seni simdi açılman olduğu icin
Kızlar o nst kağıdında sancı olduğunu nasil anlıyorsunuz benim doktorum birşey demedi
Hadi hayırlısı manolyacim naklen doğuma alıyorlarmis seni simdi açılman olduğu icin
Kızlar o nst kağıdında sancı olduğunu nasil anlıyorsunuz benim doktorum birşey demedi
o doğuma gelcekler konusu bendede sorun yaaa millet dolcak başıma eve gelcem bide buraya gelcekler kalcaklar öffffffffffffff sanki geberiyorum aşklarından peşlerinden bide insanın içini daraltıyorlar
neymiş doğum yapcağım hastanede kadının birinin rahmini almışlarmış doğuma gircek adama bu sölenirmi yaaa insan bir hayır diler hayır olsun die illa herşeyi onların istediği gibi yapıcam sinir ediyorlar insanı Allah sabır versin bana tek dileğim duam bu her kafadan ayrı ses çıkacak ama en güzeli evim odam mis gibi bebek kokacak doğuramayan kaç kişi kaldık
zapzup
ben
lolisss
yagmur
manolya
5 kişimiyiz???
:)) 5 mi. Benim de tek tesellim bu canım evimiz bebek kokacak diyorum eşime de:) bende kalabalıktan bunalırsam napayım girer odama bebeğimle ilgilenirim
peki acaba bebeği rahat bırakırlarmı işte çok sinir oluyorum bu duruma
benim de en büyük korkum bu .şimdiye kadar hep sustum ama konu evladım olunca susmayı düşünmüyorum ınşallah o kadar elletmiycem bebeğimi gerekirse kırabilirim insanları yani canıma tak etti hamileliğimde yapmadıklarını bırakmadılar sonra gelsen keyif sürmeye .artık cadoloz mu derler görmemişın çocuğumu olmuş derler hic umurumda değil.
ben ne yaparım bilmiyorum şimdiden yok kundak yok şu diyorlar sinir oluyorum o strese dayanamıycam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?