2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bugün belime soldan 2 kez bıçak girdi gibi oldu yorgunluktan herhalde ihlamur kendime getirecek herhalde aklınla bin yasa gülay

ayy evridiki allah hayırlı doğumlar nasip etsin
amin hepimiz yaşayalım..hatta ben de bi ıhlamur kaynatam dur :))

sen bizden öne yolcuun cnm hayırlısyla inş..

Gülaycim hiç yokmuş açılma
zap-zupcum adet sancısı gibi,belimden bacaklarıma iniyo ağrı ve kasiklarim agriyo bi de kasılma oluyo.bütün bunlar toplam 1dk dan kısa sürede olup geçiyo 5dk sonra tekrar...alt tarafımda da hani adetliyken hafif ağrı olur ya öyle bi ağrı oluyo.benim zaten birkaç haftadır aşağıdaydi.göbüsüm de küçüldü sanki geceden beri

merhabaaaaaaa şöyle böyle derken 36 5 te dogum yaptım kontrol için gittim iki parmak açılma ve silinme görülünce hastaneye yatırılıp suni sancı verildi saat 10dan 1ekadar suyum boşaldı sancılarım düzene girdi 2de dogum olur dedei dr son anlarda yavrumun kalbi durdu acil sezaryana alındım ameliyathaneye girdigimi hatırlıyorum gözümü açtıgımdakarnımda şiddetli bir agırlık hissettim sonrası yavrum kucagımda korkularım boşunaymış fazlaca abartmışım lütfen rahat olundayanılmaz acılar cekmedim suni ssancıdada herkese kolay sorunsuz dogumlar dilerim yavrum erken dogdugu için sürekli uyuyorbu nedenle sarılık oldu ayrıca ultrason ölçümlerim tuttu yavrum yavuzkeremim3kilo 450 gr dogdu boyu da 48 santim

kızlar kaç kişi kaldık doğum yapmayan:) zap_zup aynı gün doğum yapabiliriz satlarımız aynı seninle.

ya ıhlamur falan demişsiniz de benim canım hep zararlı şeyler istiyo. kahve, kola gibi. normalde de kahveye çok düşkünümdür ama kolayı yıllardır ağzıma almadım hamile olduumdan beri canım çok istiyo.
daha pzts doktordan geldik annemle içtik türk kahvelerimizi. ama şimdi çook nescafe içmek istiyorum. içsem mi acaba
bi de az önce annem aradı sabah seda sayan izlemiş orda diyomuş ki hamileler stresten uzak durun olumsuz şeyleri izlemeyin haberleri bile .... gibi. anlatıyo annem dedim anne bitti sayılır benim hamileliğim yeni mi aklına geldi. annemlerde kaldığım sürece çok stres yaptırdı bana sürekli sıkıntılarından bahsetti hatta eşim demiş anne anlatma bunları yyagmurr'un yanında bak çok üzülüyo diye ona da alınmıştı. şimdi bana tutmuş ne diyo

Ayy yağmur sen benden önce doğurursun bende tık yok
O stres konusunda da insanlar hamileliğimde daha cok problem çıkardı bana hem kendi ailem hem eşimin ailesi cok bunalttı.
Sabahta resmen beni sinir etmeye aramış eşim doğum zamanı herkesi hastaneye çağırıyor annem gelmeyecek benim bana yardımcı olsun diye 7 cedini hastaneye çağırıyor deli midir nedir çıldırttı beni
Bende bu iki hafta da 3 4 kere içtim nescafe yaa ;-(

Son düzenleme:
Kizlar su an nst deyim nasıl kıpır kıpır Kizim :) Onun kalp atışlarını duymak cok güzel ama sancım 20 lerde falan birazdan nst yi alıp doktoruma gecicem bakalım açılma başlamış mi

Son düzenleme:

benimkide 2 hafta önce tutturdu annemleri getircem diye. ben zaten pek anlaşamam kayınvalidemle ki dediğim gibi kendi ailem bile çok stres yaptırdı bana. tam rahat edeceğim derken getireyim dedi tutturdu. erkeklere bazı şeyleri anlatmazsan anlamıyorlar canım. açık açık söyledim ben doğuma zaten gelecekler ne gerek var erkenden stres olmaya. yatıp kalkamıcam yanlarında rahat edemicem. sen de söyle kimi istiyosan hastaneye yanına o gelsin çok kalabalık olmak bana iyi gelmez de. şu kişi gelsin yeter de.

Hadi hayırlısı manolyacim naklen doğuma alıyorlarmis seni simdi açılman olduğu icin
Kızlar o nst kağıdında sancı olduğunu nasil anlıyorsunuz benim doktorum birşey demedi

Hadi hayırlısı manolyacim naklen doğuma alıyorlarmis seni simdi açılman olduğu icin
Kızlar o nst kağıdında sancı olduğunu nasil anlıyorsunuz benim doktorum birşey demedi

selamlar......
canım nst kağıdında üsteki çizgiler bebeğin kalp atışları alttakilerse sancıların 150lere vurması gerekiyomuş ve düzenli olması benim 20 dk 4 kez 100lerin üstüne çıkmıştı bu sancı yetersiz düzenli olmasılazım dedi...

sancı olduğunda grafikteki çizgi yukarıya doğru yükseliyo tepe oluşturuyo. 20 düşükmüş manolya ama belli olmaz benim geçenlerde ilk defa 0-10 falan çıktı çok komik doktorda güldü nereye gitti sancılar diye. ama pzts yine 70 lere vurdu. kaç haftadır böyle benim ama hiç açılmaya falan bakmıyo doktorum.

o doğuma gelcekler konusu bendede sorun yaaa millet dolcak başıma eve gelcem bide buraya gelcekler kalcaklar öffffffffffffff sanki geberiyorum aşklarından peşlerinden bide insanın içini daraltıyorlar

neymiş doğum yapcağım hastanede kadının birinin rahmini almışlarmış doğuma gircek adama bu sölenirmi yaaa insan bir hayır diler hayır olsun die illa herşeyi onların istediği gibi yapıcam sinir ediyorlar insanı Allah sabır versin bana tek dileğim duam bu her kafadan ayrı ses çıkacak ama en güzeli evim odam mis gibi bebek kokacak doğuramayan kaç kişi kaldık

zapzup
ben
lolisss
yagmur
manolya

5 kişimiyiz???

:)) 5 mi. benim de tek tesellim bu canım evimiz bebek kokacak diyorum eşime de:) bende kalabalıktan bunalırsam napayım girer odama bebeğimle ilgilenirim

Gülay da var 6 kişi kaldık galiba

Kızlar benim ilkinde hic sancım yok gecen haftakinde hep 10 larda hatta altında iki kez 25 gibi olmuş o civarlarda sonra inmiş . Ben hic sancı falan hissetmemiştim ama a a siz anlatmasaniz bilmiyordum ben . Benim kontrolüm de yarın ınşallah haber veririm hastanede .Bakalım sancı çıkacakmı

peki acaba bebeği rahat bırakırlarmı işte çok sinir oluyorum bu duruma

Benim de en büyük korkum bu .Şimdiye kadar hep sustum ama konu evladım olunca susmayı düşünmüyorum ınşallah o kadar elletmiycem bebeğimi gerekirse kırabilirim insanları yani canıma tak etti hamileliğimde yapmadıklarını bırakmadılar sonra gelsen keyif sürmeye .Artık cadoloz mu derler görmemişın çocuğumu olmuş derler hic umurumda değil.

ben ne yaparım bilmiyorum şimdiden yok kundak yok şu diyorlar sinir oluyorum o strese dayanamıycam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…