2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum herhalde doğuma kadar muayene etmeyecek galiba şimdilik bende rahatım doğumda sık sık açılmayı kontrol ediyorlarmış ama o sancıyla hissetmeyiz bile belki

Benim doktorum herhalde doğuma kadar muayene etmeyecek galiba şimdilik bende rahatım doğumda sık sık açılmayı kontrol ediyorlarmış ama o sancıyla hissetmeyiz bile belki

bende de bugün ilk kez bahktı zaten ebe.. hatta alttan bakmayalım hızlanır belki daha martta nasılsa dogum dedi :)) ben de dedim ben ocak sonu hadi olmadı subat bası diyom deyince şaşırdı.. meger yanlış hatırlıyormuş, o zaman bakalım dedi..bari açıma olmuş olsaydı da acıya degseydi

Ya manolyanin açılması başlamış bile o bizden önce doğurur seninle ikimiz aynı gün doğurucaz gibi hissediyorum .Özgeninde günü geldi iyice biz artik buranın bekçisi olucaz galiba

zapzup canım açılma başlamış benim ama dha sadece bi parmak hem doktorum dedi ki sen açılmaya bakma yeter ki bebek kanala yerleşmiş olsun açılmasa da biz acarız bi sekilde dedi :) Sanırım suni sancıyı kastederek söyledi .... Hiç belli olmazgece bi sancın baslar sen benden önce doguruverirsin :) Ben Simdi merakla pazartesiyi bekliyorum o zamana kadar kafasını yerleştirmiş olması gerekiyomus çünkü ...

Gulaycim sen Bugun muayene oldun ya o akıntının sebebi o canm benim gecen sefer de oldu Bugun de hatta gecen sefer ki kahverengiydi bu kipkirmizi bilmesem Nisan zannederim yani ...

selam kızlar,

sanırım en son doğuran ben varım bnden sonra olmamış.

dün sabah 09.35 te geldi kızım.50 cm ve 3250 gr kilosuda epidural sezeryan oldum ve çok memnun kaldım bende.tek sorunumuz var oda göğüslerim çok acıyor emzirirken ve gündüz hep uyuyo bütün gecede gözler fıldır fıldır 2 günden beri 2 yada 3 saatlik uykuyla duruyorum ama herşeye değerrler sizlerde en ksa zamanda alcaksınız inşallah kucaklarınıza.

Ya manolyanin açılması başlamış bile o bizden önce doğurur seninle ikimiz aynı gün doğurucaz gibi hissediyorum .Özgeninde günü geldi iyice biz artik buranın bekçisi olucaz galiba

kızlar nerdeeeeeeee günüm gelmedi ama akşamları zorlanıyorum kalkarken otururken bide göbeğin inmemiş diyorlar ama ben aşağıda hissediyorum göbeğimi gecede uykular haram uyuyamıyorum hafta sonu olmasında ne zaman olursa olsun

canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun ohh ne güzel kurtulmuşsunuz darısı başımıza bizde beklemedeyiz

Hayırlı olsun canım gozun Aydın Allah uzun ömürler versin bebisine...

Gulaycim sen Bugun muayene oldun ya o akıntının sebebi o canm benim gecen sefer de oldu Bugun de hatta gecen sefer ki kahverengiydi bu kipkirmizi bilmesem Nisan zannederim yani ...

cnm ben muayene olduktan snra olmadı akıntm.. akıntım oldugu için muayeneye gittim aa acılmam yokhmuş.. akıntı normal oluyor yani zannımca.. böle hani regl olmadan önce olurdu ya lekelenme gibi öle bişeydi işte..şuan da var azcık zaten..

Günaydin kizlar.Herkes iyidir ins.Genelinin bebekleri olmus Allah anali babali büyütmek nasip etsin.Bizde kizimla daha dogumu bekleyenlerdeniz.Günümüze az kaldi pazartesi belli olacak normalmi sezaryanmi.Cünkü kizim asagiya dönmemisti döndümü bilmiyorum karnim asagiya baya indi ama hakkimda hayirlisi.Ben gibi bekleyenlerde cok sabirsizlaniyordur eminim Allah yardimcimiz olsun.

Günaydın canım biz de senin gibi beklemedeyiz benim de Pazartesi belli olucak bebeğim dondü ama kafasını yerleştirmedi yan duruyo daha o güne kadar donmezse belki de sezeryan olucak hakkımızda hayırlısı artık ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…