- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.061
Benim doktorum herhalde doğuma kadar muayene etmeyecek galiba şimdilik bende rahatım doğumda sık sık açılmayı kontrol ediyorlarmış ama o sancıyla hissetmeyiz bile belki
bende de bugün ilk kez bahktı zaten ebe.. hatta alttan bakmayalım hızlanır belki daha martta nasılsa dogum dedi :)) ben de dedim ben ocak sonu hadi olmadı subat bası diyom deyince şaşırdı.. meger yanlış hatırlıyormuş, o zaman bakalım dedi..bari açıma olmuş olsaydı da acıya degseydi
Ya manolyanin açılması başlamış bile o bizden önce doğurur seninle ikimiz aynı gün doğurucaz gibi hissediyorum .Özgeninde günü geldi iyice biz artik buranın bekçisi olucaz galiba
Senin bir daha akıntın oldu mu ? Benim hic birşeyim yok bugün sabah belime sancı giriyordu o da geçti
oldu ama aynsından kanlı degil yani..
ayy allah yardımcımız olsun gece sancı falan tutarsa haber ver hemen ben tuvalete kalktığım zaman gece girip bi kontrol ediyorum siteyi hep
Ya manolyanin açılması başlamış bile o bizden önce doğurur seninle ikimiz aynı gün doğurucaz gibi hissediyorum .Özgeninde günü geldi iyice biz artik buranın bekçisi olucaz galiba
selam kızlar,
sanırım en son doğuran ben varım bnden sonra olmamış.
dün sabah 09.35 te geldi kızım.50 cm ve 3250 gr kilosuda epidural sezeryan oldum ve çok memnun kaldım bende.tek sorunumuz var oda göğüslerim çok acıyor emzirirken ve gündüz hep uyuyo bütün gecede gözler fıldır fıldır 2 günden beri 2 yada 3 saatlik uykuyla duruyorum ama herşeye değerrler sizlerde en ksa zamanda alcaksınız inşallah kucaklarınıza.
selam kızlar,
sanırım en son doğuran ben varım bnden sonra olmamış.
dün sabah 09.35 te geldi kızım.50 cm ve 3250 gr kilosuda epidural sezeryan oldum ve çok memnun kaldım bende.tek sorunumuz var oda göğüslerim çok acıyor emzirirken ve gündüz hep uyuyo bütün gecede gözler fıldır fıldır 2 günden beri 2 yada 3 saatlik uykuyla duruyorum ama herşeye değerrler sizlerde en ksa zamanda alcaksınız inşallah kucaklarınıza.
Gulaycim sen Bugun muayene oldun ya o akıntının sebebi o canm benim gecen sefer de oldu Bugun de hatta gecen sefer ki kahverengiydi bu kipkirmizi bilmesem Nisan zannederim yani ...
Günaydin kizlar.Herkes iyidir ins.Genelinin bebekleri olmus Allah anali babali büyütmek nasip etsin.Bizde kizimla daha dogumu bekleyenlerdeniz.Günümüze az kaldi pazartesi belli olacak normalmi sezaryanmi.Cünkü kizim asagiya dönmemisti döndümü bilmiyorum karnim asagiya baya indi ama hakkimda hayirlisi.Ben gibi bekleyenlerde cok sabirsizlaniyordur eminim Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?