2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım daha doğurmadım bekliyorum,daha hiççç gelmeye niyeti yok oğlumun..9 ay oldu bakalım 10 gün daha bekliyorum.erkenden aldırmak istemiyorum oğlumu,bence çoğu kişi çok erken sezeyan oldular,ben normal doğum istiyorum ama bakalım...bekle bekle bekle nereye kadar :)))

eşinede sinir olma bırak herşeyi kendi haline,sen meleğini düşün.....

Ayy hayırlısıyla gelsin ınşallah bebislerimiz tatlım sabırsızlıktan oluyorum ben .Kızlar erken gelir derler ama bekliyoruz bakalım

off kızlar offff.bızde varız.37+6 olduk bugun.ptesi alınacak insallah hayırlısıyla ama 3-4 gundur gece bır sancı gırıyor.ahaaa şimmmmdi başladı işte dedirtiyor.tırsıyorum.çok yoruldum.dr um pbe alalım istersen demişti ben biraz daha kalabilir demiştim .şimdi pişmanım.sezaryanında plansız olmasından çok korkuyorum.gece yarısı tüm ekıp uykulu uykulu...cuma kontrolumuz var.bakalım ne olacak.bi de benım kızım karnımı titretiyor.bu nasıl bir harekettır???yaşayan varmı???.çok mu hareketli olacak acep???

sancın kasılman falan oluyor mu canım benim nst de minicik sancım çıkmış bugün farkettim nasil geçiyor hamilelik

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.Bende de oluyor nasil yaptığını bilmiyorum ama

sancın kasılman falan oluyor mu canım benim nst de minicik sancım çıkmış bugün farkettim nasil geçiyor hamilelik

kasılmalarım oluyor ama öyle çok kayda değer sancım yok,ben zaten artık nsteye girmiyorum.benim bebiş çok etkilendi nst den ve inanaılmaz korktu.doktor olabiliyor böyle durumlar bazı çocuk korkar siner ,bazısıda böyle ölecekmiş gibi tepinir dedi.

a a hic bilmiyordum benim kızım hic etkilenmiyor.Ultrason da doktor bastırıyor ya biraz cok rahatsız oluyo kızım yerini değiştirip duruyor ultrason sonrası .Sakinleşmesi 1 saati buluyor

merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
yarın oğlum 15 günlük olacak,aynı zamanda 11 gündür yoğun bakımda ama bugün küvözden yatağa alındı çok şükür ve saat 15.00 te emzirmeye çalıştım,kusmaları 3 gündür yok bugün emzirmem için aradılar,inşallah yakın zamanda oğlumu taburcu ederler,bu arada oğlumun göbek bağı da düşmüş,canım yavrum benim,15 günlük ama yapılmayan tahlil kalmadı vücuduna ,evimize götüreceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum...Allah kimseye yaşatmasın,lohusalık falan nedir anlamadım,her gün hastaneye gittim ama her gün göremedim,akşamları uyuyamadım inşallah güzel günler yakındadır...
oğlum geldiğinde doğum hikayemi yazacağım,doğumum epidural sezeryan oldu ve oğlumun doğuşuna şahit oldum tarif edilemez bir duygu ,normal doğum yapamayan annelere epidural sezeryanı tavsye ederim,çok rahat oldu,1 haftada 9 kilo vermişim,2 gün biraz sancım oldu o da normal zaten...

karnımın altında bir ağırlık var yaa ne olcak benim halim umarım hafta içi olur ve pazartesi salı olur bu kaşıntıya fazla dayanamayacağım

Neva çok geçmiş olsun arkadaşım Allahım yardımcınız olsun..En kısa zamanda evine götürürsün inş bebişini.Bizimde iki gün önce kırkımız çıktı çok şükür.Doğum yapacak olan arkadaşlar rahat olun ben doğurmuşsam herkes doğurur.İğne fobisi ve doğum korkusu nedeniyle psikoloğa bile gitmiştim ama düşündüğüm kdr zor değilmiş.Spinal sezeryan oldum dediğim gibi hayal ettiğim kdr değildi

Kizlar Bugun kontrole gittim nst de bi ara 35 lere falan çıkmış sancım ama ben hiç hissetmedim 1 parmak da açılmam varmış bu kez canım yandı ama hala da agriyo sanki kan geldi zaten ... Sonra da ultrasonda baktık kızımın keyfi yerinde daha basını yerleştirmemiş hiç Pazartesi gunü artık yerleştirmiş olması gerekiyo dedi bu arada plasentam yaslanmaya başlamış gunüm yaklaştığı için sakın kendini fazla yorma plasenta ayrılıp kopabilir dedi. Artık Pazartesi duruma göre konuşur karar veririz dedi. Suyu da azalmış iyice hareketleri azalırsa cok dikkatli ol dedi . Kendini iyi hissetmezsen gerekirse hemen alabiliriz dedi. Bi an önce kafasını yerleştirse bari minik kelebeğim ...

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün hava çok güzel diye yürüyşe gttim ya.. gelince bi baktım akıntım epey koyu ama pembe yada kırmızı degil.. sarıdan kahveye dogru gibi.. acaba bu nişanmı diye doktorumu aradık.. o da ordaki ebeye bi görünün dedi.. ebe alttan da baktı ama acılmam yokmuş.. evt akıntı biraz koyu ama nişan daha pembe ya da kırmızı olur dedi.. bekliyecegiz yane, telaşlancak bişi yok dedi.. ama alttan baktıgı için mi bilmiyorum hiç agrım ykken agrı yaptıı..

Iki dk yürüyüş yaptık bakkala kadar ne gelişmeler olmuş .

Nevacim allah şifa versin yavruna ınşallah bir an evvel yavrunla evinize dönersiniz

Manolya hayırlı olsun açılman canım Simdi alttan muayene de ettiyseler açılman hızlanır belki öyle diyorlar ya Benimde 25e gelmiş gecen hafta hic haberim yok
ınşallah hayırlisiyla bebeğin doğum yoluna girer allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım.Çizelgeni göremiyorum ben tel.den girdiğim icin kaç haftalık bebisin ?
Gülaycim sana da geçmiş olsun.Alttan muayene ettikleri icin ağrı olmuştur belki de
Ay heyecanlandım simdi acaba bende bir gelişme var mi

Son düzenleme:

ben zaten alttan muayene deyince acaip kasıyom cnm yaa.. ebe tanıdıkdı da nazımı cekti.. komediydi halimiz görmeniz lazımdı.. dur bi dur bi diyom duryo ben rahatlamaya calııom sonra devam edio.. başka ebe olsa vururd şaplagı hea :))

Beni ilk ay doktor alttan muayene etmişti ( doğurucam hala neden yaptığını anlamış değilim ) .O yüzden korkmuyorum cok .Hatta belki açılmam olmuştur diye her gittiğimde çatı muayenesini soruyorum daha değil diyor . Bu gün gene bi umut temizlendim güzelcene ama sanmıyorum gene bakmaz :-D

kıZLAR artık giremiyorum fazla herkesi çok özleedimmm....doğumunu bekleyen arkadaşlarımm inş.yakın zamanda kavuşacaksınız bebişlerinize:)))hepinizi öpüyorummmmmmmm

kıZLAR artık giremiyorum fazla herkesi çok özleedimmm....doğumunu bekleyen arkadaşlarımm inş.yakın zamanda kavuşacaksınız bebişlerinize:)))hepinizi öpüyorummmmmmmm

ayy canım benim yeterki bebisinle iyi olun.İnşallah biz de hayırlısıyla bi doğursakta bebislerimizin sıkıntılarından bahsetsek burada birlikte

doktorun ilk yaptıgından da tırsıyordum ama bu daha farklı gibi yane dayanılmaz bi acı degil ama ister istemez kasıyo insan kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…