2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ufffffffff sona kalmak ne kotuymus.. doganlar cok cabuk buyuyo sirinemin kizinin kirki bile cikti biz daha duruyoruz

Son düzenleme:

facebookta gordum ben bu fistigi masallah diyorum hep kizin sana cok benziyor ins benim prensesim de bana benzer

selam kızlar
artık doğurmayan birkaç kişi kalmış topikte.siz de bir an önce kuzularınızı alın kucağınıza inşallah.
biz oğlumla epey uğraşıyoruz,bugün 15 günlük oldu.eşşek sıpası bize kök söktürüyor resmen uyumamak için.bana benzemiş uyku konusunda.bir de yenidoğan bebekler günde 20 saat uyur diyorlar,bizimki günde gece de dahil olmak üzere 2 saat uyursa ne ala diyoruz.uykusuzluk hepimizi mahvediyor,bugün doktor kontrolümüz var,orda sorucam doktora,bu uykusuzluğun bir çaresi yok mu diye.
kızlarrrrr buarada bebek kısmetiyle gelir diyolar ya doğruymuş,allahıma bin şükür oğlum kısmetiyle geldi,onun sayesinde ev sahibi oluyoruz inşallah.eşim bugün tapuyu alıcak,çok şükür oğlumun şansı:))
herkes kendine dikkat etsin,öpüyoruz hepinizi...

canım sağlıkla gelsinler de bırak geç gelsinler,zaman çabuk geçiyor zaten,oğluma her baktığımda daha dün karnımdaydın ne çabuk kucağıma geldin diyorum
heycan verici beklemek sağlıklı olsunda geç gelsinler biz hazırız uykusuz kalmaya 4 gözle bekliyoruz minik kuşumuzun keyfini

Ayy maaşallah kızına canım aynı sen yaa ınşallah benim kızımda bana benzer hic halasina benzesin istemiyorum ama tabi hayırlısıyla sağlıklıcakla kucağımıza almayı nasip etsin . Bende simdi hastanede nst sırası bekliyorum

hadı bakalım hayırlı haberlerledön inşallahhhhh halasına benzemesın kızzz sana benzesınnn

Sirvancim gercekten kızın sana cok benziyor bana da herkes sana benzesin inşallah diyor ama bakalım bi de kayınvalidemin renkli göz beklentisi var bakalım babamiz baskın çıkmazsa gözleri de renkli olur belki sağlıklı olsun da aman ... Cok merak ediyo insan :)
Dogum hikayesine baktım ben de dogum fotoğrafçısı ayarladım bu tarz bi film de hazirliycam dedi ama bakalım nasıl olcak Kizim artık nazlanmasa da gelse herkes arayıp daha doguramadin mı ne cok nazlandin diyo :)

ben bana benzedıgı ıcın mutluyum:))ınsallah senınkıde sana benzer saglıklı olsunlarda gerısı muhım degıl az kaldı kavusucaksın ınsallahhh sende

sirinem bebeğin çok tatlı olmuş büyümüş maşallah
bütün gece doğumla ilgili rüyalar görmekten uyuyamadım. şimdi de eş durumu atamalarının sonuçları belli olcak onu bekliyorum çok heycanlıyım arada da yine sancılarım geliyo uff :))) birazdan da annemle uzun zamandır görmediğim kuzenim gelcek. onlar gelince geçer vakit neyseki şimdi yalnızken geçmek bilmiyor. sayfayı yenileyip duruyorum ama açıklanmamış hala. inşallah evime yakın iyi bi okula çıkar tayinim....

Kızlar muayeneden çıktım. Doktorum çatı muayenesi de yaptı.Söylemeyi unutmuş gecen hafta . Allahtan dün temizlenmiştim.Nst de sancım 20'lerdeydi hep.Bi ara 30 oldu.Alttan muayene de de bebek aşağı hic inmemiş dedi.Afedersiniz bayağ ileri soktu elini buranın dolu olması lazımdı ama senin boş dedi. .Haftaya kadar kanamam sancım olmazsa bir daha muayene edecek .Buradaki kemiklerden geçmesi lazımdi dedi .2 kilo 900 gr minyon bir bebek olduğu icin geçebileceğini düşünüyorum dedi.Bazı bebekler takılırmis . Bu hafta gelsin artik diyor ayy sezeryan olmak zorunda kalicam diye korkuyorum bu kızın gelmeye niyeti yok yürüyüş yap dedi ama tek dışarı da çıkarmıyorlar babanem yürüyemiyorda stres oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…