- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.081
Günaydın kızlar bizde muayeneye gidicez ınşallah bugün
lolis de sonunda kucağına almış yavrusunu darısı bizim başımıza
facebookta gordum ben bu fistigi masallah diyorum hepkizin sana cok benziyor ins benim prensesim de bana benzer
cambazcım hayırlı olsun biz hala beklemedeyis umutlaım haftaya
canım sağlıkla gelsinler de bırak geç gelsinler,zaman çabuk geçiyor zaten,oğluma her baktığımda daha dün karnımdaydın ne çabuk kucağıma geldin diyorum
Ayy maaşallah kızına canım aynı sen yaa ınşallah benim kızımda bana benzer hic halasina benzesin istemiyorum ama tabi hayırlısıyla sağlıklıcakla kucağımıza almayı nasip etsin . Bende simdi hastanede nst sırası bekliyorum
şirinecim mşllh elif bebişimiz büyümüş iice..günden güne de tombikleşio hea :))
Ayy maaşallah kızına canım aynı sen yaa ınşallah benim kızımda bana benzer hic halasina benzesin istemiyorum ama tabi hayırlısıyla sağlıklıcakla kucağımıza almayı nasip etsin . Bende simdi hastanede nst sırası bekliyorum
Sirvancim gercekten kızın sana cok benziyor bana da herkes sana benzesin inşallah diyor ama bakalım bi de kayınvalidemin renkli göz beklentisi var bakalım babamiz baskın çıkmazsa gözleri de renkli olur belki sağlıklı olsun da aman ... Cok merak ediyo insan :)
Dogum hikayesine baktım ben de dogum fotoğrafçısı ayarladım bu tarz bi film de hazirliycam dedi ama bakalım nasıl olcak Kizim artık nazlanmasa da gelse herkes arayıp daha doguramadin mı ne cok nazlandin diyo :)
ufffffffff sona kalmak ne kotuymus.. doganlar cok cabuk buyuyo sirinemin kizinin kirki bile cikti biz daha duruyoruz[/QUOT canımm bız 48 gunluk oldukkkkkk:)))) ınsallah sızde hayırlısı ıle alıcaksınız kucagınızaa budabenımfıstıgımmın uykukeyfı uyuyan güzelim benım Eki Görüntüle 129512
yazmadan duramıcam kızın koca bir maşallahı hakediyorçok güzel yaaa allah bağışlasın gelip sevesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?