- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.101
Kızlar muayeneden çıktım. Doktorum çatı muayenesi de yaptı.Söylemeyi unutmuş gecen hafta . Allahtan dün temizlenmiştim.Nst de sancım 20'lerdeydi hep.Bi ara 30 oldu.Alttan muayene de de bebek aşağı hic inmemiş dedi.Afedersiniz bayağ ileri soktu elini buranın dolu olması lazımdı ama senin boş dedi. .Haftaya kadar kanamam sancım olmazsa bir daha muayene edecek .Buradaki kemiklerden geçmesi lazımdi dedi .2 kilo 900 gr minyon bir bebek olduğu icin geçebileceğini düşünüyorum dedi.Bazı bebekler takılırmis . Bu hafta gelsin artik diyor ayy sezeryan olmak zorunda kalicam diye korkuyorum bu kızın gelmeye niyeti yok yürüyüş yap dedi ama tek dışarı da çıkarmıyorlar babanem yürüyemiyorda stres oldum yaa
Kızlar muayeneden çıktım. Doktorum çatı muayenesi de yaptı.Söylemeyi unutmuş gecen hafta . Allahtan dün temizlenmiştim.Nst de sancım 20'lerdeydi hep.Bi ara 30 oldu.Alttan muayene de de bebek aşağı hic inmemiş dedi.Afedersiniz bayağ ileri soktu elini buranın dolu olması lazımdı ama senin boş dedi. .Haftaya kadar kanamam sancım olmazsa bir daha muayene edecek .Buradaki kemiklerden geçmesi lazımdi dedi .2 kilo 900 gr minyon bir bebek olduğu icin geçebileceğini düşünüyorum dedi.Bazı bebekler takılırmis . Bu hafta gelsin artik diyor ayy sezeryan olmak zorunda kalicam diye korkuyorum bu kızın gelmeye niyeti yok yürüyüş yap dedi ama tek dışarı da çıkarmıyorlar babanem yürüyemiyorda stres oldum yaa
canım o damar yolundan bende çok korkuyodum doğumda nolcak diye çok düşünüyodum koldan damar bulamadılar elimin üzerinden açtılar biraz telef oldum tabi canım yandı ama o heycanla gözüm onu görmedi zaten ama elimdeki damar da çok inceymiş doğumdan sonra çatladı yaptıkları iğneler deri altına kaçtı işte o fena bişeymiş
Zapzup doktor bana da yürüyüş verdi canım ben de gündüz yalnız çıkmaya çekiniyorum biraz ama aksam esim gelince alışveriş merkezine gidip dolaşıyoruz nerde ne var ezbere biliyorum artık :)
Sibelcim sizbebisleri buyuttunuz bile biz kaldık sona :) Biz de normal bekliyoruz ama sanırım son care sezeryan olucak ....
rahat yürüyebiliyomusun peki? ben biraz yürüyünce kasıklarımda çok baskı hissediyorum ayaklarım kalkmamaya başlıyo doktorum da yürü falan demedi ama aslında normal doğum için iyi olduğunu biliyorum. birde o kadar çok terliyorum ki günde kaç kere kıyafet değiştiriyorum
arkadaşlar mrb şubat annelerindenim sezeryan olucak benim doğumum ama drum bana 39+5 olduğum güne 3 şuabata tarih verdi biraz geç gibi geldi bana plesanta rahim ağzını kapatıyo kısmi olarak ondan dolayıda gelişimi biraz geri 6 gün kadar acaba bundan kaynaklanabilirmi sizde de bu kadar geç zamana sezeryan tarihi verilen oldumu
slm kızlar nasılsınızz ya benim oğluşumm grip oldu öksürük oldu 3 gündür onunla uğraşıyodumm kaloriferlerde sorun çıktı 2 gün yanmmadı bebeğim üşüttüü yaa sizler nasılsınızz
Ayy allah şifa versin canım yavruna kıyamam ben ona yaa ;-( Bizde bebislerin yolunu gözlüyoruz ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?