2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

17 ocakta yani 3 gün önce spinal yöntemiyle sezeran oldum herşey çok çabuk oldu bitti şuan minik kızım yanımda uyuyor okadar güzel ve tatlıki bakmaya kıyamıyorum sezeryan gerçekten zormuş yani iyileşme safhası yataktan kalkmak kımıldanmak çok ama çok acı veriyor...biran önce ayağa kalkmak normale dönmek istiyorum...

durumu anlat bi babannene.. en azından markete falan gidn o otursun sen öle gez reyon ları...ii catı muayenei de oldun sonunda. benm de yarın kontrolum acaba benim doktorda catı yapar mı ki??

zap zup al benden de o kadar 39 hafta olcaz yarın ve hala sancı yok. önümüzdeki pazartesi doktor doğumu fitil yada suni sancıyla başlatıcak. bende sezeryan olmak istemiyorum. ama bakalım geleceği yok gibi.

slm kızlar.kaç gündür giremiyorum evdeki bilgisayar soğuk odada üşüyorum valla.oğluşum uyanmak üzere bir slm vereyim dedim.doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün.bekleyenlerede bir an önce kucaklarına almayı nasip etsin sağ salim inşallah.

kızlar bu arada çatı muayenesi hakkında yazmak istiyorum. burda yazılanlardan çok korkmuştım ama korkulacak bir şey yok. sadece elini sokuyor ve çekiyor. çatı muayemesi olmayanlar korkmasın.

zap zup seninkide benim kız gibi tembelmi cıkacak acaba:))) benimki 41i bitirdi sezeryan olmak zorunda kaldım inşallah senin öyle olmaz normal dogurursun:)))

Ben de damar yolu problemi yaşadım.Takarlarken epey canım yandı.Bir terslik olduğunu anlamıştım.Damarımı çatlatmışlar.Serumlar durmadan tıkandı.Antibiyotik deri altına sızınca tavana sıçrayacaktım.Ama yanında çok güzel bir ağrı kesici yatınca insan unutuyor her şeyi:)

Ayy sibush yavrucaklar nasil bir dünyaya geleceklerini hissediyorlar herhalde
Gulaycim akşamları dedemle çıkıcam ınşallah anlaştık.
Yağmurcum ınşallah hayırlı bir yere çıkar tayinin allah hakkınızda hayırlısını versin .
Çatı muayenesi evet korkulacak birşey değil.Oraya açılman var der diye ümitle çıktım kadın demez mi yukarda ayy neye uğradığımı şaşırdım
Alıntı yapamadım telefonla hala dışarıdayız oturuyoruz öyle açık hava da .Allah bekleyen hepimize yardım etsin ınşallah .

Arkadaşlar resmen hasret kaldım burayaOğluşum huysuz biraz yoruyor beni.Ama onun için her şeye değer.
Ben spinal sezeryanla doğum yaptım.İnanılmaz memnun kaldım.Bebeğimle hep kendim ilgilendim.Ameliyatlı olduğumu unuttum resmen.Ama görüntüden rahatsızım.Dikişlerim belli belirsiz.Ama göbeğim üstüne yığılmış gibi.Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar sizin de öyle mi?Karın toparlandıkça geçer inşallah

Zapzup doktor bana da yürüyüş verdi canım ben de gündüz yalnız çıkmaya çekiniyorum biraz ama aksam esim gelince alışveriş merkezine gidip dolaşıyoruz nerde ne var ezbere biliyorum artık :)
Sibelcim sizbebisleri buyuttunuz bile biz kaldık sona :) Biz de normal bekliyoruz ama sanırım son care sezeryan olucak ....

Son düzenleme:

rahat yürüyebiliyomusun peki? ben biraz yürüyünce kasıklarımda çok baskı hissediyorum ayaklarım kalkmamaya başlıyo doktorum da yürü falan demedi ama aslında normal doğum için iyi olduğunu biliyorum. birde o kadar çok terliyorum ki günde kaç kere kıyafet değiştiriyorum

arkadaşlar mrb şubat annelerindenim sezeryan olucak benim doğumum ama drum bana 39+5 olduğum güne 3 şuabata tarih verdi biraz geç gibi geldi bana plesanta rahim ağzını kapatıyo kısmi olarak ondan dolayıda gelişimi biraz geri 6 gün kadar acaba bundan kaynaklanabilirmi sizde de bu kadar geç zamana sezeryan tarihi verilen oldumu

Ben cok rahat yuruyebiliyorum hala acayip de bi enerjim var yorulmuyorum da Oyle hemen ama artık istirahat etmen gerek plasentam yaslanmış artık her an kopabilir ani hareketlerden kaçınmalisin dedi ....Kasıklarımda sancı oluyo ama tuvaletim geldiginde oluyo sadece ...

Son düzenleme:

bana doktorum sezeryan istesem bile 39-40 lı haftalarda alabilceğini söylemişti. bebek iyi olduğu sürece gerek yok erkenden almaya anne karnında geçirdiği bir gün bile önemli onun için dedi. bende normalde 38 de alıyolar diye biliyorum ama doktora göre değişiyo galiba.

Benim de yürürken problemim olmuyor bakalım bugün 45 dk yürüdük.Babanemde bizim ailede son anda iner bebek.iki gün kalasiya sancı falan olmaz diyo.Annemin de öyle olmuş.Ya Korkuyorum sezeryandan cok ınşallah gerek kalmaz.Aslında genel anesteziye gerek yok ben genel anesteziden cok korkuyorum .Of boyle ne olacak diye beklemekte bi dert yaa

slm kızlar nasılsınızz ya benim oğluşumm grip oldu öksürük oldu 3 gündür onunla uğraşıyodumm kaloriferlerde sorun çıktı 2 gün yanmmadı bebeğim üşüttüü yaa sizler nasılsınızz

canım çook geçmiş olsun inş. çabucak düzelir bebeğin..
bizimde gaz sorunumuz var onunla uğraşıyoruz..
özledim topiği gelemiyorum artık eskisi gibi kim neler yaptı nasıl doğurdu hiç haberim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…