2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar gece 5 ten beri ayaktayim yarım saatte bir sancım geliyo az önce de kan geldi biraz inşallah Kizim geliyodur bizim için dua edin ...

gunaydın sızı cok merak ettım nasılsınız dogum yaklasmısmı ay ne heyecanlandım.ınsallah sag salım kucagınıza alırsınız bebegınızı.saglıkla huzurla yasayın ınsallah.

Günaydın kizlar gece 5 ten beri ayaktayim yarım saatte bir sancım geliyo az önce de kan geldi biraz inşallah Kizim geliyodur bizim için dua edin ...

Allah yardımcın olsun bende şuan kasıklarımdaki ağrılarla baş etmeye çalışıyorum ama nişanda gelmedi suda doktorumu aradım bebek hareket ediyorsa sorun yok dedi ama fenalaşırsam gitcem çok acıo kızlar

ayy manolya doğum yaptı mi acaba ? Ay cok heyecanlandım.Özge allah yardım etsin canım.Kolay olur ınşallah doğumlarınız.
Özgecim nisanın doğum anında gelecektir belkide allah güç kuvvet versin

Ayy kizlar bende eşimle kavga etmiştim cok kötü aramız 3 4 gundur cok soğuktu.Dun uzun uzun konustuk telefonda kızımla da konuştu.Bu sabahta evimizi tamamen yerleştirebilirse salı günü yanıma gelebilecegini söyledi cok sevindim.Artik kızım haftayı beklesin istiyorum bende Kızlar dua edinde eşim sancilarim başlamadan önce gelebilsin

Daha yok kizlar ya bekliyorum sancıların siklasmasini...Ara ara acayip baskı hissediyorum ama uzun surmuyo Bugun doğurmak istiyorum artık ...

Ayy manolya bende eşim gelecek diye cok heyecanlandım birden ondan midir nedir sancı giriyor ara sıra küçük küçük . Kasıklarima baskı arttı ayyy bende bugün doğurmak istemiyorum nasil korkuyorum anlatamam

manolya dogurdun sanmistim son mesajini gorunce ama daha duruyomussun.. hayirlisi bakalim sirada en yakin sen varsin galiba

canım dun 4.gun kaka yapmamıstı...
doktora goturduk..
glıserın fıtıl verdı...
kullandım...2 saat ıçınde yaptı...
öyle çok yaptı kı...bezlerden doldu taştı..bu kadar seyi nasıl ıkına ıkına cıkaramamışş şaştım...
gece yıne problem yasadık..5 de sonra uyumadı..hep ıkındı...bu kaka problemı ınşallah çok kısa surer..
gunduzlerı çok skıntı yapmıyor..gece kakasını yapmak ıstıyor...ıkınıyor...sonrada 3 saat falan suryor aglaması ve ıkınması..yınede yapamıyor...napcaz bılmıyorum gulşenn..
ben karnına be bacaklarına msaj yapıyorum ama nafile...
sen ne yaptın canımm..

Aslında özgenin de sancısı vardı ama nişanı gelmedi o ne yaptı acaba ;-)Bugün biri doğum yapacak ama hadi hayırlısı

kızlar ben doktora gittim nst de sancılar çıktı eşyalarını al gel dedi eşyalarımı almaya eve geldim hastaneye yatışımı yapacaklar dua edin bu gün yada akşama doğurmuş olayımmmmmmm

kızlar hayırlısı olsun..sacılananlar çogalmıs..allah bır avazda kurtarsın ınşallah hepınızı...

belirtiler dogum yolund gibi..
glir cnm muhtemeln seninkide bugün.. hayırlısıyla kurtul inş..
kızlar ben doktora gittim nst de sancılar çıktı eşyalarını al gel dedi eşyalarımı almaya eve geldim hastaneye yatışımı yapacaklar dua edin bu gün yada akşama doğurmuş olayımmmmmmm

ayy hayırlııs olsun inş cnm.. açılman da vardr inş da kolayca doguruverirsin..
benimde sürekli tuvaletim var gibi oluyor, gidiyorum ama yohk.. pazara gitim birz yürümüş oluyum diye.. ilk başlarda epey zorlandım sonradan çözüldüm rahattım yürürken .. benimkininyohk anlaşılan daha aclesi

Son düzenleme:

canım doktora rezene çayını da sorsaydın benimki onunla çok rahat yapıyo kakasını ve çok rahat uyuyo bi dene istersen

hadi bakalım Allah kolaylık versin çabucak doğurursun inşallah

Özgecim allah hayırlı kolay doğumlar nasip ben bile cok heyecanlandım.Bol bol dua edicem bizde alışveriş merkezine yürüyüşe çıktık.Ağrım var Kasıklarimda.

hastane insanı daha cok hasta ediyor, bence de bekle..

aslına bakarsanız n nişanım geldi ne suyum ama sancılar çokmuş başıma ne gelceğini bilmediğim için biraz daha bekliyeceğim doktor çatı muanesi yapcak

Özgecim allah hayırlı kolay doğumlar nasip ben bile cok heyecanlandım.Bol bol dua edicem bizde alışveriş merkezine yürüyüşe çıktık.Ağrım var Kasıklarimda.

valla seninde yakındır canım benim de öle oluyordu ve halada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…