- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.201
Günaydın kizlar gece 5 ten beri ayaktayim yarım saatte bir sancım geliyo az önce de kan geldi biraz inşallah Kizim geliyodur bizim için dua edin ...
Günaydın kizlar gece 5 ten beri ayaktayim yarım saatte bir sancım geliyo az önce de kan geldi biraz inşallah Kizim geliyodur bizim için dua edin ...
manolya dogurdun sanmistim son mesajini gorunce ama daha duruyomussun.. hayirlisi bakalim sirada en yakin sen varsin galiba
slm kızlaarr
bebekleri konuşmaya başladık ne güzel
benim oğluşumunda gaz sorunu var dr a götürdük damla şurup falan verdi biraz daha iyiz şimdilik ama kaka yapmadı 2 gündür yapmazsa akşama dr a götürecez tekrar niye yapmıyo anlayamadım dilekcim sende aynı sorunu yaşamışsın normal bi durummu acaba bu ?
yıkamadan bahsetmişsiniz ben oğlumu göbeği düşmeden yıkadım 5 günlükken ilk 3 gün yıkama demişti bana dr um göbeğinide sabah akşam baticonladım düşene kadar düştükten 2 gün sonrada devam ettim..şimdi her banyodan sonra baticonluyorum sadece tedbir olsun diye..bu arada gün aşırı yıkıyoruz oğlumu çok rahatlıyo banyodan sonra..
d vitaminini bizede verdiler sağlık ocağından dr a sordum oda onayladı kullanmamızı günde 3 damla veriyorum bende..
bide ben lansinohun manuelinden aldım 40 liraya oğlum hastanede yatarken lazım olmuştu memnun kaldım iyi sağıyo bence..ama memnun olmayanlarda varmış yorumları okumuştum kişiden kişiye değişiyo demekki..
Aslında özgenin de sancısı vardı ama nişanı gelmedi o ne yaptı acaba ;-)Bugün biri doğum yapacak ama hadi hayırlısı
Allah yardımcın olsun bende şuan kasıklarımdaki ağrılarla baş etmeye çalışıyorum ama nişanda gelmedi suda doktorumu aradım bebek hareket ediyorsa sorun yok dedi ama fenalaşırsam gitcem çok acıo kızlar
belirtiler dogum yolund gibi..selam kızlar gecenin 2 si ne nişan var ne su sağ kasığıma müthiş bir ağrı saplandı sadece ayakta durunca geçiyor bide sağ belim bide lanet kaşıntı gitmedi sinirden ağlıyorum artık yeter yarın sabaha çıkarsam doktorumu arayacağım bakalım ne diyecek
glir cnm muhtemeln seninkide bugün.. hayırlısıyla kurtul inş..Günaydın kizlar gece 5 ten beri ayaktayim yarım saatte bir sancım geliyo az önce de kan geldi biraz inşallah Kizim geliyodur bizim için dua edin ...
kızlar ben doktora gittim nst de sancılar çıktı eşyalarını al gel dedi eşyalarımı almaya eve geldim hastaneye yatışımı yapacaklar dua edin bu gün yada akşama doğurmuş olayımmmmmmm
canım dun 4.gun kaka yapmamıstı...
doktora goturduk..
glıserın fıtıl verdı...
kullandım...2 saat ıçınde yaptı...
öyle çok yaptı kı...bezlerden doldu taştı..bu kadar seyi nasıl ıkına ıkına cıkaramamışş şaştım...
gece yıne problem yasadık..5 de sonra uyumadı..hep ıkındı...bu kaka problemı ınşallah çok kısa surer..
gunduzlerı çok skıntı yapmıyor..gece kakasını yapmak ıstıyor...ıkınıyor...sonrada 3 saat falan suryor aglaması ve ıkınması..yınede yapamıyor...napcaz bılmıyorum gulşenn..
ben karnına be bacaklarına msaj yapıyorum ama nafile...
sen ne yaptın canımm..
kızlar ben doktora gittim nst de sancılar çıktı eşyalarını al gel dedi eşyalarımı almaya eve geldim hastaneye yatışımı yapacaklar dua edin bu gün yada akşama doğurmuş olayımmmmmmm
inş. kızlar ama hemen evden çıkmıycam biraz daha bekliycem evde
hastane insanı daha cok hasta ediyor, bence de bekle..
Özgecim allah hayırlı kolay doğumlar nasip ben bile cok heyecanlandım.Bol bol dua edicem bizde alışveriş merkezine yürüyüşe çıktık.Ağrım var Kasıklarimda.
inş. kızlar ama hemen evden çıkmıycam biraz daha bekliycem evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?