2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yakın galiba teşekkür ederim son zamanlar tonton oldum biraz bebiş 3200 doğuma kadar 3500 olur dedi bende üzülüyordum küçük olcak die son ay oburluk yapmış bebişim sanırım normal ama nolcak nasıl yapcam bilmiyorum korkmaya başladım ama çaktırmıyorum kimseye :)

ay nekadarda aynı dertlerimiz benimkide memeyi görünce uyuyo. yerine koyunca uyanıyo. bende uykusuzluktan yalvarıyorum ona em şu memeyi sonra uyu diye bende göbeği düşene kadar silmedim bile daha bugün yıkandıda temizlendi rengi bile değişti

ah be dilek inşallah annen çabucak gelebilir ne kadar üstüste geldi herşey kaynanana da yuh olsun Allah akıl fikir versin seni bu halde bırakıp gitmesine eşin ne diyo merak ettim

benimkide öyle memede uyuyo illaki bende öyle yapıyorum mecburen hastane ve iğnelerden sonra böyle oldu benimki öncesinde uyuyodu yatağına koyunca şimdi de alıştırmaya çalışıyorum dönencesiyle ve emziğiyle uyusun diye bikaç kere başardım

pompa olayını da söylediğin iyi oldu canım bende manuel almayı düşünüyodum 70 tl bayılıcaktım almamayım can yakan bişeyse çok gerekirse elektirikli bakarım

bu süt yapan çaylardan bende alıcamda en iyisi hangisi sizce?

canım bu arada tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
ben humana steel tea kullanıyorum günde 2bardak fln içiyorum artık normal çayı kestim kahvaltıda da ondan içiyorum tadı bana fena gelmedi çok memnunum içtiğim günler foşur foşur sütüm geliyo maşallah bide iyi geceler çayını da kullanmaya başladım humananın bebeğim için ondan da memnunum

teşekkürlerrr bende bi deniyim şu çaydan aslında sütüm iyi gibi ama benim oğluşu doyuramadım bi .az mı gelio acaba bi deniyim inşallah dediğiniz gibi olurda oğlumda daha rahat doyar uyur.

Sevgili anneler bebeklerinizin biberonlarini nasil sterilize ediyorsunuz makine mi aldınız onun icin
Üzerlerinde ılık sabunlu suyla yıkayın diyorda hangi sabunla yıkıycaz ki

Son düzenleme:

canım yuh bencede kaynanama...
esım bırsey demıyor...
anası çok kaprıs..bırazda delıdır..napcagı bellı olmaz...
cekınıyor anasından
bende nefret ettım...
eşim aradı az once
ıstersen annemı 1-2 gunlugune cagırayım dıyor annen gelene kadar..
yokkk aman aman ıstememmmmmmmmmmm...
gelmesın...

duygu
humana stıll tea...5 dakkada sut yaptırıyor vallah...
sutum benımde ıyı ama gecelerı azalıyor sankı...ama 15 gune randumana gırer...azalmaz hıçççç...o zamana kadar caylar kurtarıyor...

dogum hıkayemıde yzdım kızlar...
ılk yazdıgım olmadı...sılemedım...
son yazdıgımı okursanız daha anlasılır sanıırım...
dıgerınde harf hataları var..

selam kızlar bende humanastıll teakullanıyorum ve rezene vegececayı rezene 20 cc verıyorum gaz ıcın gece cayıda 20 cc aksam verıyorum onuda bızım kakası bıraz sorunluydu sanırım rezene onuda duzene soktu dünden beri rahat yapıyor.ayrıca gaz ıcın gazero vemetsil kullandık işe yaramadı nurse harvey begendık verınce kaldırdıgım gıbı cıkarıyo gazını zapzup ben biberonlar için sterilizatör aldım bı arkadasımın bebısı bıberondan mıkrop kapıp hastalanmıs baya kılo vermıstı gozum kokrtu benımde wewel marka aldık.ayrıca manuel pompalar ıseyaramıyo yazmıstım lansınoh bende var kullanamdım medela elektıklı en ıyısı

slm kızlaarr

bebekleri konuşmaya başladık ne güzel
benim oğluşumunda gaz sorunu var dr a götürdük damla şurup falan verdi biraz daha iyiz şimdilik ama kaka yapmadı 2 gündür yapmazsa akşama dr a götürecez tekrar niye yapmıyo anlayamadım dilekcim sende aynı sorunu yaşamışsın normal bi durummu acaba bu ?

yıkamadan bahsetmişsiniz ben oğlumu göbeği düşmeden yıkadım 5 günlükken ilk 3 gün yıkama demişti bana dr um göbeğinide sabah akşam baticonladım düşene kadar düştükten 2 gün sonrada devam ettim..şimdi her banyodan sonra baticonluyorum sadece tedbir olsun diye..bu arada gün aşırı yıkıyoruz oğlumu çok rahatlıyo banyodan sonra..

d vitaminini bizede verdiler sağlık ocağından dr a sordum oda onayladı kullanmamızı günde 3 damla veriyorum bende..

bide ben lansinohun manuelinden aldım 40 liraya oğlum hastanede yatarken lazım olmuştu memnun kaldım iyi sağıyo bence..ama memnun olmayanlarda varmış yorumları okumuştum kişiden kişiye değişiyo demekki..

Kizlar sanırim Nisan im geldi nikah da yakındır heralde artık :) Annem bizdeydi o da gördü kahverengi ssumuksu ve jole gibiydi o an sancım da vardı biraz ama su an hiç bi şey kalmadı .... Esimin is yemegi var bu aksam oraya gidicez ama umarım yemeğin ortasında sancım tutmaz...

Hadi yaaa ayy cok sevindim allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım
Ayyy eşyalarını falan kontrol et tekrar bari
Ben senin yerinde olsam yemeğe falan gitmezdim hic ay cok heyecanlı
Bugün yürüyüş yaptım ama bizim kızın gelmeye hic niyeti yok.Ben subat anneleriyle takılsam iyi olacak galiba Kestim umidimi ocaktan
Şirinem sağol canım bende olmadı bi makine alicam nasil sterilize edicem bilemiyorum hic

Son düzenleme:
manolya hadi gözün aydın inş. kolay bi doğum olur

bencede git yemeğe aniden bastırmıyo zaten sancılar yavaş yavaş geliyo ben gelmeye başladıktan tam 12 saat sonra doğum yaptım korkma yemekte doğurmazsın canım

allah yardımcın olsunn

canım sen rezene çayını ve gece çayını ne kadarlıkken vermeye başladın,su falanda veriyomuydun bide çayların markası hangisi?benimkide emdikten sonra gazını çıkartmaya çalışıyorum ama çıkmıoyo bir türlü gerçi rahatsız falanda etmiyo kendisini huysuzluğu yok şimdilik.

Canım ben doğum yapmadim ama kontrol icin kan aldılar 3 hafta önce iki haftada onun izi acısı bile anca geçti .Normaldir bence

Geçmiş olsun canım.Benim tiroit rahatsızlığım olduğu için her ay kan tahlili yaptırıyorum.Onlar anında geçerdi,sorun yaşamazdım.Ama bunda acemi ellere düştüm galiba.Neyse ilk zamanki gibi değil nasılsa.

Bu arada benim sütüm 4. gün gelmeye başladı.Ben lansinohun manuel pompasından çok memnun kaldımHemen getirdi sütümü.ne sıkıntı çekti öncesinde.yalnız benim pompam ara ara kurbağa gibi ses çıkarıyor.Gece sağamıyordum gürültüden.değiştirmek istedim ama almadılar geri.tamir edelim diyolar.Onda da 1 aya kadar zaman istiyorlar.Sütüm geldi ama yine de göndermeyi göze alamyacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…