- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.161
benım oglanda ılk gun hıç emmedı
esımde asagıdan eczaneden bbedor pompa almıs
bıberonu vs.uzerınde..
ben beceremedım
hiç kullanmadım...
oyle duruyor
ılerıde belkı ısıme yarar..sut fazla oldugunda sagıp koyarım bır kenara..ama kullanıslı bır urun degıl
canım yanıyor sagrken...
bende vazgectım sagmaktan koydum kenara
senınde dogum elı kulagında...
allah bır avazda kurtarsın canım
facede resımlrını gorsdum..
çok tatlı olmususun canımmm
normal dogum olacak senın galıba
gunlernı bekledıgıne gore
allah kolaylık versın
bebegın kaç kılo oldu
selam kızlar:))) ne güzel ya artık bebişleri konuşuyoruz:)) duygulandım valla
benim kızımda geceleri uyumuyor.. saat en az 4'e kadar boncuk boncuk bakıyor... sonra uyudumu sabah 9a kadar uyuyor.. ben uykusuzluga hiç dayanamıyorumm şimdi tekrar emzirdim karnı tok altı temiz verdim azınada emziği uyusun diye gözünün içine bakıyorum.. o uyursa bende uyuyacagım..
biz banyoyu göbek düştükten sonra yaptık.. 1 haftada düştü.. hastaneden çıkarken doktor 3 gün bebeği yıkamayın anne karnından gelen verniks tabaka koruyucu bir tabakaymış 3 gün en az üstünede kalması bagışıklık sistemini güçlendirir ama cok bastırmadan hafif hafif silebilirsin dedi.. ben göbeği düşene kadar ne sildim kızımı ne yıkadım pis pis dolandık:))) şimdide haftada bir yıkıyorum.. doktoru en az haftada 2 yıka dedi ama korkuyorum üşücek diye..
ayy kızlar birde benim kızın kilo alımı çok yavaş.. haftada 140 gr alabilmiş sadece ... bol bol emzirmeye çalışıyorum ama memeye gelince uyuyup kalıyor karnı doymuyor yatırıyorum 15 dakika sonra bi daha meme istiyor.. memeye gelince yine uyuyor.. tam anlamıyla doyup doymadığını anlayamıyorum.. bugün pompa alıp sütü sagıp biberonla vermeyi deneyecegım hem bi bakayım ne kadar sütüm var acaba yeterli değilde ondanmı bebişim kilo almıyor... bir hafta daha sadece 100gr civarı alırsa mama takviseysine baslamak gerekirmiş ve ben mama vermeyi hiiç istemiyorum.. kızım 3.160 gr dogdu 2 gün önce tartıldığında 3.250 grdı. cokmu az ?
elıf
benım oglanda dalamıyo uykuya
ıllakı memede dalacak...
yerıne koyunca cıyaklıyo
ıyce memede uyuyor oyle koyuyorum yerıne..
bende sut arttırıcı humana stılltea aldım
5 dakkada sut yapıyor foşur foşur.. :86:
bu süt yapan çaylardan bende alıcamda en iyisi hangisi sizce?
ah be dilek inşallah annen çabucak gelebilir ne kadar üstüste geldi herşey kaynanana da yuh olsun Allah akıl fikir versin seni bu halde bırakıp gitmesine eşin ne diyo merak ettim
benimkide öyle memede uyuyo illaki bende öyle yapıyorum mecburen hastane ve iğnelerden sonra böyle oldu benimki öncesinde uyuyodu yatağına koyunca şimdi de alıştırmaya çalışıyorum dönencesiyle ve emziğiyle uyusun diye bikaç kere başardım
pompa olayını da söylediğin iyi oldu canım bende manuel almayı düşünüyodum 70 tl bayılıcaktım almamayım can yakan bişeyse çok gerekirse elektirikli bakarım
ayy geçmiş olsun evet damar çatlakken iğne yapılınca nasıl bi acıydı o hiçbişeyde ağlamadım onda deli gibi ağladım geçmedi de bisüre çok fenaydı
Sana da geçmiş olsun canım.Bu arada benim elim hala biraz acıyor.11 gün oldu doğum yapalı.Senin de böyle geç mi iyileşti?
selam kızlar bende humanastıll teakullanıyorum ve rezene vegececayı rezene 20 cc verıyorum gaz ıcın gece cayıda 20 cc aksam verıyorum onuda bızım kakası bıraz sorunluydu sanırım rezene onuda duzene soktu dünden beri rahat yapıyor.ayrıca gaz ıcın gazero vemetsil kullandık işe yaramadı nurse harvey begendık verınce kaldırdıgım gıbı cıkarıyo gazını zapzup ben biberonlar için sterilizatör aldım bı arkadasımın bebısı bıberondan mıkrop kapıp hastalanmıs baya kılo vermıstı gozum kokrtu benımde wewel marka aldık.ayrıca manuel pompalar ıseyaramıyo yazmıstım lansınoh bende var kullanamdım medela elektıklı en ıyısı
Canım ben doğum yapmadim ama kontrol icin kan aldılar 3 hafta önce iki haftada onun izi acısı bile anca geçti .Normaldir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?