2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar.sabah kahvaltıya annemlere gittik.bebiş ordayken çarşıya çıkıp alışveriş yaptım.sonra oğluş uyurken bende vurdum kafayı yattım.1 saat kadar öncede evimize geldik.şimdi oğluşum beşiğinde emzik copurdatıyor.bazen öyle iştahlı emiyorki eşim diyor bende alıcam kendime yalancı emzik diye.hele yanında konuşmaya başlayınca öyle hızlandırıyorki emmeyi ölürsünüz,alacaklar sanıyor galiba kuzum

Bazı kişilerin nişanı suyu doğum anında gelirmiş ya özgeninde öyle mi olacak ki acaba .İnşallah hakkında hayırlısı olur allah sanada yavrunada güç kuvvet versin

Selamlar kizlar.çok şükür bebisim perşembe sabahı sezaryenle doğdu.3200gr,50cm.biraz acil bi ameliyat oldu,kızımin hayatı tehlikeye girdi ama çok şükür rabbime şimdi ikimiz de çok iyiyiz eve çıktık bugün.kuzum mışıl mışıl uyuyo.mükemmel bi duygu anne olmak...
Özge de doğuma gidiyo galiba,hayırlı kolay bi doğum olur inşallah....

geçmş olun, gözün aydın cnm.. nomal snıyoduk biz, sezeryanmıymış senin ki..neyse saglıklı olsun da mühim deil..

Aman sağlıcakla aldın ya yavrunu kucağına allah kazalardan belalardan hastalıklardan korusun canım.Doğum hikayeni dört gözle bekliyoruz

Gülay bi ikimiz kaldık.Bugün aniden heyecanlanınca sancılanmaya başladım. Kasiklarimda baskı var.Ara ara sancı giriyor kasıgıma çıkıyor.Ayy salıyi beklesin kızım ıstiyorum artik bu seferde o oda tepinip duruyor.Ama daha doğuma genede var gibi hissediyorum.Sende durumlar nasil gülay

cnm benim dediğim gibi sürekli tuvaletim var gibi baskı var ama öle dayanılmaz agrılarım yohk.. sadece şu sert olan kemik agrısı gibi afrım vr..daha burdayım muhtemelen yane :44: sen de stres etme.. dogum sancısı da labilir olmayabiirde süreyi takip et.

Kizlar Bugun öğlen doktorumla konuştum çabuk gel göreyim dedi gittim bi parmak daha açılmam hala kafası yerleşmemiş nst de ara ara sancım çıktı eli kulağında artık Bugun yarın gelir dedi hatta önce yatirmayi düşündü ben istemedim orda daha cok stres olurum diye ....Bakalım ne zamn gelicek Nazlı Kizim :)

Ayy manolya tebrik ederim hayırlısıyla iner ınşallah bebeğin canım allah kolay doğumlar nasip etsin sen tam olarak kaçıncı haftandasin bugün

işte her bünye farklı luyo cnm..bende de acılma yohk bebek iice yerleşmiş dedi :)) agrın var mı senin şuan?? benim nst de temizdi dün.. 2 haftadır heran gelebilir diolar, bizim paşadan tık yohk

Ayyy yağmurcum hangi ara doğum yaptın allah bağışlasın hastalıklardan nazarlardan korusun

Bende cok üzülüyordum kızım hala yerleşmemiş diye.Demekki yerleşmeden de açılma oluyormuş .Bakalım bizim kızım ne zaman yerleşecek

Filmlerdeki gibi pat diye sancı girip de çığlık ata ata 5 dakka da doğum yapanlar varmı acaba gerçektende ? Ne zormus ya iki gün sancı çekiyorlar hep sona kaldıkça gözüm korktu iyice

selam kızlar,

malesef yanlış alarm evdeyim ama hala sancı gelip gidio bu arada doğumhanede sancı odalarına girdim iğrençti yaww zavallı kadınlar artık son dakkaya kadar gitmiycem doktora kadının birinin 2cm di açılması nasıl ağlıyordu rabbim onlara kolaylık versin ben korktum valla

Filmlerdeki gibi pat diye sancı girip de çığlık ata ata 5 dakka da doğum yapanlar varmı acaba gerçektende ? Ne zormus ya iki gün sancı çekiyorlar hep sona kaldıkça gözüm korktu iyice

bu filmlerdeki gibi olsun doğum inşallah ben gördümki hiç öğle değil korkunççtu

agrı eşiği düşük olabilir kadının.. baksana manolyanında iki parmak olduuna göre muhtemelen 2 cm bulmuştur, ama mşllh gayet ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…