- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.221
Selamlar kizlar.çok şükür bebisim perşembe sabahı sezaryenle doğdu.3200gr,50cm.biraz acil bi ameliyat oldu,kızımin hayatı tehlikeye girdi ama çok şükür rabbime şimdi ikimiz de çok iyiyiz eve çıktık bugün.kuzum mışıl mışıl uyuyo.mükemmel bi duygu anne olmak...
Özge de doğuma gidiyo galiba,hayırlı kolay bi doğum olur inşallah....
Gülay bi ikimiz kaldık.Bugün aniden heyecanlanınca sancılanmaya başladım. Kasiklarimda baskı var.Ara ara sancı giriyor kasıgıma çıkıyor.Ayy salıyi beklesin kızım ıstiyorum artik bu seferde o oda tepinip duruyor.Ama daha doğuma genede var gibi hissediyorum.Sende durumlar nasil gülay
Kizlar Bugun öğlen doktorumla konuştum çabuk gel göreyim dedi gittim bi parmak daha açılmam hala kafası yerleşmemiş nst de ara ara sancım çıktı eli kulağında artık Bugun yarın gelir dedi hatta önce yatirmayi düşündü ben istemedim orda daha cok stres olurum diye ....Bakalım ne zamn gelicek Nazlı Kizim :)
Filmlerdeki gibi pat diye sancı girip de çığlık ata ata 5 dakka da doğum yapanlar varmı acaba gerçektende ? Ne zormus ya iki gün sancı çekiyorlar hep sona kaldıkça gözüm korktu iyice
Ayy manolya tebrik ederim hayırlısıyla iner ınşallah bebeğin canım allah kolay doğumlar nasip etsin sen tam olarak kaçıncı haftandasin bugün
selam kızlar,
malesef yanlış alarm evdeyim ama hala sancı gelip gidio bu arada doğumhanede sancı odalarına girdim iğrençti yaww zavallı kadınlar artık son dakkaya kadar gitmiycem doktora kadının birinin 2cm di açılması nasıl ağlıyordu rabbim onlara kolaylık versin ben korktum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?