2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel bendede az az sancılar başladı bakalım hafta sonunu geçirebilecekmiyiz umarım pazartesi doğurmuş olurum yada salı günü

kızlar belim çok ağrıyor yattımmı kalkamıyorum kasıklarıma sancı giriyor ara sıra bakalım ne olcak Allahım artık doğurayım yanlız bu ağrılar bile çok fenaaaaaaaa:26:

cıkması için ısrar et mıdesındekı gazcıkmassa bagırsaklarda gaz yapıyo sımdıbıseyı yoktur rahatsız etmes benımkıde oyleydı sonradanbasladı gaz sıkıntısı cok sukur fazla degıl ama yınede ıkı gun cok agladı sen 2 hafta bekle canım benımkı rezeneyı daha cok sevıyo yanlız verıdgınde fazla kacırma hem emmesını azaltır hemde cok uyur ben mılupa aldım ıkısınıdemılupadanısmayı arayıp sordum 25 cc ılık suya bırcaykasıgı koymamı soyledıler ama tepeleme degılsılme aldıgı kadar ver dedı benım kıza kalsa hepsını ıccek ama ben 15 -20 ccverıyorum oda gunde ıkı kere

Son düzenleme:

tamam canım sağol

bende rezeneyi bugün ilk kez verdim sabahtan 3-4 çay kaşığı kadar normalde de kaka sorunumuz yoktu ama yaparken baya ıkınıp sıkınıyodu bugün öyle bi yapmış ki ilk kez iki kat kıyafetini batırdı, çoraplarına kadar kaka yapmış ama nasıl mutlu oldu yavrum farketmesek ıslak ıslak yatçak öyle gülücükler saçtı durdu yaptıktan sonra artık her sabah veririm rahatlatıcak gibi
dün de ilk kez gece çayı denemiştim gece çok rahat uyudu ilk kez 2-3 saat deliksiz uyuduk doktora sordum o da vermemi tavsiye etti bi sakıncası yokmuş

seninki bayaa cadaloz sanırım canım aman zorla yapıcaa şeyi hiç yapmasın daha iyi
kocan bile bişey diyemiyo çekiniyosa sen ne diyebilirsin ki neyseki benimki paylıyo bağırıp çağırıyo rahatlıyorum bende

canım rezene çayını bi dene istersen kakasını yapamıyosa gazını ve bağırsaklarını rahatlatıyo benimki bugün ilk kez verdim bol bol sıçtı çok mutlu oldu
bizde göbeği düşmeden yıkadık 5günlüktü sanırım bi sakıncası olmadığını söyledi doktor bide hergün baticonladım dediğin gibi düştükten sonra da iki üç gün devam ettim 8günlükken düğştü göbeği
biz sık yıkamaya cesaret edemiyoruz zatüre olduktan sonra haftada 2 fln
pompayı çok uyguna almışsın yaa burda 701e satılıyo bide e-bebekte de öyle

Sana da geçmiş olsun canım.Bu arada benim elim hala biraz acıyor.11 gün oldu doğum yapalı.Senin de böyle geç mi iyileşti?

ewet canım ne yazıkki baya bi sürdü 4-5 günde şişliği anca indi zaten geç farkettikleri için çok şişmişti benim elim gaddar bi hemşireye denk geldim iğneyi yaptığı anda deli gibi bağırıp ağladım çok canım yanıyo normal bi acı diil diyer elimi sallayıp duruyorum hatun çok nazlısın bu iğne yakar ama abarttın sen diyo ne dediysem inandıramadım ben ağladım o tersledi gıcık sonra gece gelen hemşire farketti açıp bi baktı ki mosmor olmuş elim kocaman şişmiş başka damar da bulamadılar o kadar acıdan, elimi o halde gördükten ve tekrar kurcalanıp damar bulunamamasından sonra tansiyonum düştü fenalaştım kabus gibi bi geceydi yani. Son iğnelerim mecburen kalçadan yapıldı

doğum yapan annişler sizlere bi sorum olacak demir ilacına hala devam ediyomusunuz dr unuz bişey dedimi bu konuda ??

ben devam etmiyorum canım en son bitmişti zaten ama benim doktorum hamilelikten kalan ilaçlarımı atmamamı, hergün değil ama ara ara kullanmamı söyledi hem dikişlerimin iyileşmesi doğumdan sonra vücudun toparlanması için, hemde kızım için iyi olacağını söyledi

Tecrübeli anneler soruyorum;

yürüyemiyorum bile çok zorlanıyorum kasıklarım acıyor bu akşam gelirmiki bebiş napcam ben doktora gitsemmi çok acıyor kasıklarım oturamıyorum kalkamıyorum

ilk 30 gün çok fazla gaz sancısı olmaz dedi doktor gaz çıkarmasada sancı yapmaz dedi.

elfella canımm benımkıde bugun oyle bır yaptıkı kakasını sasırıp kaldım rezene düzene sokucak heralde vallahı 1haftalık kaka yaptı resmen aynen eliftegülücükler saca saca uyudu dunnsadece mama yemeye kalktı yavrum o mutluben mutlu yaşasınn rezeneeee:)

kızlar ayva kompostosunu denemenizi tavsiye ederim çok güzel süt yapıyor
ben ikizlerim için içiyorum çok da faydasını gördüm
bu arada kraftın elektrikli pompasından aldım çok faydalı oldu benim için sütü bebekler uyurken sağıyorum ikisi uyandığı zamn tekini annem bu sağdığım sütten besliyor ikisi birden viyak viyak ağlamıyor

kızlar bir de emzirir emzirmez gazını çıkarırsam gaz problemi olmuyor
ama birazdan çıkarırım deyip ertelersem problem yaşıyoruz

Gülay benden önce doğurdun sandım göremeyince manolyaninda nişanı geldi bu akşam özgenin de sancıları var onlara da yok göründü bi ikimiz kaldık

Gülay benden önce doğurdun sandım göremeyince manolyaninda nişanı geldi bu akşam özgenin de sancıları var onlara da yok göründü bi ikimiz kaldık

Nisan geldi ama arkası gelmiyo canım ya sadece kasıklarımda hafif bi baskı hissediyorum . Yemekte herkes tetikteydi benim ufacık bi hareketimde doguruyo musun diyolar :) Patronlar da İstanbuldan gelmişti yarın dönmeden bi bebeği de görseydik diyolar :)

Gülay yok acaba doğuma mi gitti ne yaptı yaa

yok c nm hala dogurmadım...bugün kontrole gittim de doktor ameliyata girmiş işim epey uzun sürdü.. bide merkeze gitmişken biraz yürüdük acaip yorulmuşum anca topladım kendimi.. Doktor çocuk iice oturmuş yerine dedi.. heran oladabilir ama bizi bekletedebilir dedi.. haftaya kadar acil bi durum olmadıkça bekleyecekmişiz..haftaya alttan muayene ile sezeryana gerek olup olmadıgıı netleştircekmiş eger normale bi engel yoksa hala günün bekleriz diyor
ama bu sefer muayenede ultrason cihazını bile koyunca kasıgım agrıdı.. asagıda sanırım bebiş epey..

Maaşallah senin bebis bayağ aşağıda demekki .Benim doktorum ultrasonla bakmadı eliyle baktı.Aradı aradı eliyle buralarda olması lazımdı . Çok yukarda dedi . Inşallah yerleşir 7 günüm var kızımda tık yok
Dün ve bugün yürüdüm bi yarım saat .Inşallah yarın bir saat yürümeyi istiyorum bende

Inşallah hayırlısıyla kolaycana olur canım .Ay çok heyecanlı bskozberkin nişanı geldikten sonra sabah doğumunu yapmıştı.Bakalım senin doğum kaç gün sonra olacak

bakalım cnm bklicez işte.. bana yürümeyi bırakma dedi.. ama eskisi kdar agısız yürüyemiyorum.. ama sürekl olan bi agrım yok..

selam kızlar gecenin 2 si ne nişan var ne su sağ kasığıma müthiş bir ağrı saplandı sadece ayakta durunca geçiyor bide sağ belim bide lanet kaşıntı gitmedi sinirden ağlıyorum artık yeter yarın sabaha çıkarsam doktorumu arayacağım bakalım ne diyecek

Günaydın kizlar gece 5 ten beri ayaktayim yarım saatte bir sancım geliyo az önce de kan geldi biraz inşallah Kizim geliyodur bizim için dua edin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…