- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.181
Kizlar sanırim Nisan im geldi nikah da yakındır heralde artık :) Annem bizdeydi o da gördü kahverengi ssumuksu ve jole gibiydi o an sancım da vardı biraz ama su an hiç bi şey kalmadı .... Esimin is yemegi var bu aksam oraya gidicez ama umarım yemeğin ortasında sancım tutmaz...
canım sen rezene çayını ve gece çayını ne kadarlıkken vermeye başladın,su falanda veriyomuydun bide çayların markası hangisi?benimkide emdikten sonra gazını çıkartmaya çalışıyorum ama çıkmıoyo bir türlü gerçi rahatsız falanda etmiyo kendisini huysuzluğu yok şimdilik.
cıkması için ısrar et mıdesındekı gazcıkmassa bagırsaklarda gaz yapıyo sımdıbıseyı yoktur rahatsız etmes benımkıde oyleydı sonradanbasladı gaz sıkıntısı cok sukur fazla degıl ama yınede ıkı gun cok agladı sen 2 hafta bekle canım benımkı rezeneyı daha cok sevıyo yanlız verıdgınde fazla kacırma hem emmesını azaltır hemde cok uyur ben mılupa aldım ıkısınıdemılupadanısmayı arayıp sordum 25 cc ılık suya bırcaykasıgı koymamı soyledıler ama tepeleme degılsılme aldıgı kadar ver dedı benım kıza kalsa hepsını ıccek ama ben 15 -20 ccverıyorum oda gunde ıkı kere
selam kızlar bende humanastıll teakullanıyorum ve rezene vegececayı rezene 20 cc verıyorum gaz ıcın gece cayıda 20 cc aksam verıyorum onuda bızım kakası bıraz sorunluydu sanırım rezene onuda duzene soktu dünden beri rahat yapıyor.ayrıca gaz ıcın gazero vemetsil kullandık işe yaramadı nurse harvey begendık verınce kaldırdıgım gıbı cıkarıyo gazını zapzup ben biberonlar için sterilizatör aldım bı arkadasımın bebısı bıberondan mıkrop kapıp hastalanmıs baya kılo vermıstı gozum kokrtu benımde wewel marka aldık.ayrıca manuel pompalar ıseyaramıyo yazmıstım lansınoh bende var kullanamdım medela elektıklı en ıyısı
canım yuh bencede kaynanama...
esım bırsey demıyor...
anası çok kaprıs..bırazda delıdır..napcagı bellı olmaz...
cekınıyor anasından
bende nefret ettım...
eşim aradı az once
ıstersen annemı 1-2 gunlugune cagırayım dıyor annen gelene kadar..
yokkk aman aman ıstememmmmmmmmmmm...
gelmesın...
duygu
humana stıll tea...5 dakkada sut yaptırıyor vallah...
sutum benımde ıyı ama gecelerı azalıyor sankı...ama 15 gune randumana gırer...azalmaz hıçççç...o zamana kadar caylar kurtarıyor...
slm kızlaarr
bebekleri konuşmaya başladık ne güzel
benim oğluşumunda gaz sorunu var dr a götürdük damla şurup falan verdi biraz daha iyiz şimdilik ama kaka yapmadı 2 gündür yapmazsa akşama dr a götürecez tekrar niye yapmıyo anlayamadım dilekcim sende aynı sorunu yaşamışsın normal bi durummu acaba bu ?
yıkamadan bahsetmişsiniz ben oğlumu göbeği düşmeden yıkadım 5 günlükken ilk 3 gün yıkama demişti bana dr um göbeğinide sabah akşam baticonladım düşene kadar düştükten 2 gün sonrada devam ettim..şimdi her banyodan sonra baticonluyorum sadece tedbir olsun diye..bu arada gün aşırı yıkıyoruz oğlumu çok rahatlıyo banyodan sonra..
d vitaminini bizede verdiler sağlık ocağından dr a sordum oda onayladı kullanmamızı günde 3 damla veriyorum bende..
bide ben lansinohun manuelinden aldım 40 liraya oğlum hastanede yatarken lazım olmuştu memnun kaldım iyi sağıyo bence..ama memnun olmayanlarda varmış yorumları okumuştum kişiden kişiye değişiyo demekki..
Sana da geçmiş olsun canım.Bu arada benim elim hala biraz acıyor.11 gün oldu doğum yapalı.Senin de böyle geç mi iyileşti?
doğum yapan annişler sizlere bi sorum olacak demir ilacına hala devam ediyomusunuz dr unuz bişey dedimi bu konuda ??
doğum yapan annişler sizlere bi sorum olacak demir ilacına hala devam ediyomusunuz dr unuz bişey dedimi bu konuda ??
canım sen rezene çayını ve gece çayını ne kadarlıkken vermeye başladın,su falanda veriyomuydun bide çayların markası hangisi?benimkide emdikten sonra gazını çıkartmaya çalışıyorum ama çıkmıoyo bir türlü gerçi rahatsız falanda etmiyo kendisini huysuzluğu yok şimdilik.
Gülay benden önce doğurdun sandım göremeyince manolyaninda nişanı geldi bu akşam özgenin de sancıları var onlara da yok göründü bi ikimiz kaldık
Gülay yok acaba doğuma mi gitti ne yaptı yaa
Gülay benden önce doğurdun sandım göremeyince manolyaninda nişanı geldi bu akşam özgenin de sancıları var onlara da yok göründü bi ikimiz kaldık
Nisan geldi ama arkası gelmiyo canım ya sadece kasıklarımda hafif bi baskı hissediyorum . Yemekte herkes tetikteydi benim ufacık bi hareketimde doguruyo musun diyolar :) Patronlar da İstanbuldan gelmişti yarın dönmeden bi bebeği de görseydik diyolar :)
Maaşallah senin bebis bayağ aşağıda demekki .Benim doktorum ultrasonla bakmadı eliyle baktı.Aradı aradı eliyle buralarda olması lazımdı . Çok yukarda dedi . Inşallah yerleşir 7 günüm var kızımda tık yok
Dün ve bugün yürüdüm bi yarım saat .Inşallah yarın bir saat yürümeyi istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?