- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.241
Ozge bence de eve dönmen daha iyi olmuş orda kalsan daha cok stres olurdun gördükçe . Sancılarım 5 dakika arayla oluncaya kadar ben de gitmiycem hastaneye ...
şuan agrın var mı cnm senin??
kızlar,
doktor çatı muanesi yaptı az evvel lavoboya gittim kan vardı :S oynadığı için gelmiş olabilirmi sancılar 15 dkda bir düzenli geliyor
benim kızım da geldi sonunda:) perşembe gecesi doğuma girdim cuma sabahı doğdu prensesim. şu an ağlıyo:) anlatırım kendime gelince
Ay hastane ortamı hakkaten cok fena ben normalde kontrole gittiğimde bile doğuma gelenler oldu aklım gitti yaa
ayy ınşallah eşim gelirse bende sancılarımi evde çekmeyi istiyorum .Kızım erken gelirse direk giderim hastaneye .
İnşallah kolaylıkla olur doğumlarımız ya özgecim sen doğuma iyice yaklaştın allah güç kuvvet versin
Ozge bence de eve dönmen daha iyi olmuş orda kalsan daha cok stres olurdun gördükçe . Sancılarım 5 dakika arayla oluncaya kadar ben de gitmiycem hastaneye ...
Ayy ozge ya ben cok heyecanlanıyorum sen boyle dedikçe gözümüzün önünde doğum sancıların geliyor allah yavrunu büyüttüğünü de görmeyi nasip etsin ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?