2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ozge bence de eve dönmen daha iyi olmuş orda kalsan daha cok stres olurdun gördükçe . Sancılarım 5 dakika arayla oluncaya kadar ben de gitmiycem hastaneye ...

kızlar,

doktor çatı muanesi yaptı az evvel lavoboya gittim kan vardı :S oynadığı için gelmiş olabilirmi sancılar 15 dkda bir düzenli geliyor

benim kızım da geldi sonunda:) perşembe gecesi doğuma girdim cuma sabahı doğdu prensesim. şu an ağlıyo:) anlatırım kendime gelince

hayırlı olsun canım sonunda sende doğurdun demek. şükür sağlıkla atlattık Allah sağlık ve huzur versin kızına. uzuuuuunnn ömürler diliyorum.

Ay hastane ortamı hakkaten cok fena ben normalde kontrole gittiğimde bile doğuma gelenler oldu aklım gitti yaa
ayy ınşallah eşim gelirse bende sancılarımi evde çekmeyi istiyorum .Kızım erken gelirse direk giderim hastaneye .
İnşallah kolaylıkla olur doğumlarımız ya özgecim sen doğuma iyice yaklaştın allah güç kuvvet versin

Allah yardımcımız olsun kızlar 15 dk da bir geliyor

Ayy ozge ya ben cok heyecanlanıyorum sen boyle dedikçe gözümüzün önünde doğum sancıların geliyor allah yavrunu büyüttüğünü de görmeyi nasip etsin ınşallah

Ayy ozge ya ben cok heyecanlanıyorum sen boyle dedikçe gözümüzün önünde doğum sancıların geliyor allah yavrunu büyüttüğünü de görmeyi nasip etsin ınşallah

heycan yok bende doğumhaneyegirince heycan yaptım Allahım bizi tez zamanda kurtarsın kızlar ne güzel kurtuldu sona kalmak ne kötü

manolyacım ve özgecim gelicek artık sizin bebişler ben de okuyunca heyecanlanıyorum valla geçen hafta bugün benim de nişanım gelmişti öğlen gece bu saatlerde de koridorda sancıyla bir o yana bir bu yana dolanıp duruyordummm....yetenek sizsinizi bile yarım yamalak izleyebilmiştim sancıdan
39+0 da doğurdum ben manolya senin de aynı olacak sanırsam cnm....
Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin canım arkadaşlarım hepinize

hu huuu kimse yokmuuuu çok özledim sizi ama çokk yoğun geçiyor ben çok hastalandım bugün kaçkere ter döktüm karnım inanılmaz ağrıyor 2 gündür..ağlaya ağlaya kaldım..onun dışında kızım ii çok şükür sarılığımız vardı biraz hast çıkarken sonra yine gittik artmış sarılık biraz bol süt dedi dr 20 gr da vermişti kızım. 3 gün sonra yine görcem dedi gittik 3 gün sonra çok şükür kilo almış 2 günde 200 gr beklediğimden ii dedi dr. süte aynen devam sarılıkta çoğalmamış daha ii 15 günlük oldunda yine görcem testler var dedi. ama emzirmek ızdırap oldu bana kilo alsın sarılığı geçsin diye helak oldum günlerce.göğüslerim kabuk bağladı kızım bir emdi bir ememedi o ağladı ben ağladım gül suları karbonat kakao yağı tüm yolları denedik fayda etmedi.en sonunda ceviz kabuğuna bal mumu erittik içine de has zeytinyağı onları göğüs ucuma kapadık ertesi gün yaralarım anında yumuşadı ve kabuklar gitti..üstelik deli gibi süt yaptııı şiddetle tavsiye ediyorum kızlarrr:))daha birkaçgündür emiyor düzenle kızım.. ama bu seferki sorunumuzda doymuyorrrrrrrrrr emiyor yarım sa sonra yine istiyor napcam bilmiyorum..sizinkiler nasıl zormu emiyorlarmı düzenli zorluyorlarmı hem karın ağrısı hem gaz hem ter hem ateş hem emzirmek öle zorki bugünlerde geçecek inş şu karın ağrım geçse kızımda rahatlıcak bende

bu arada manolya ve özge sancılar başlamış galiba hadi hayırlısı..ben biraz geçmişi okiyim kimse yokken

kızlar nişan geldi ağrılarda 5 dakda bire düştü 1 dk yakın gelio ama hissediyorum hiç açılmam yoktur eşimi uyandırıp gitsemmi acaba bu çatı muanesinden sonra bir kıdım değil bir kaç damladan fazla kan geldi ben bu sancıları çekerimde bebeğim için korkuyorum eşimde hasta bekliyorum biraz uykusunu alsın bu satte kimseyide arayıp soramıyorum

Ozgecim benim de 7 dakikada bir sancım gelmeyebasladi gece saat 4 ten beri ayaktayiz 5 Dakika'ya düşünce gidicez biz de bence sen hiç durma artık iyice sıklasmis çünkü ...

gunaydin kizlar.. sizlerin yazilari beni heyecanlandiriyooooo

bende ocak annesi olmak istiyorum ama ne gelen var ne giden:95:

Ayy ınşallah kolaylıkla doğumlarınızi yapmışsınizdir . Allah yardım etsin.
Ay kimse kalmadı doğuracak gülay neredesin cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…