2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim ınşallah salı günü gelebilir ondan sonra dogurabilirım rahat rahat :-D Kızım cok kaprisli yaa babası gelmeden çıkmak istemiyor

manolya 7 dkda bir oluyomuş sancılrın.. hala nasıl buraalrdasın.. öyle çok sancı olmuyo mu?? tam olarak neymiş dogum sancısı??

Kizlar sancilari olanlari Rabbim bir nefeste kurtarsin insallah.ben de yarin sabah 8 de 3. Bebisimi sezaryanla kucagima alacagim insallah3.olmasina ragmen cok heyeceanliyim.diger iki dogumda yasadigim kotu tecrubelerimde olunca korkuyorum da .bana da dua etmeyi ununtmayin.3.de olsa insan o kadar heyecan ve merak ediyor iste.

zapzupcum içimden bır ses topıgın dogum kapanısını senın yapacagını soyluyır:))

Galiba hakkaten öyle olacak :-D
Ece bol bol dua edicem sana da sırayla herkese dua ediyorum zaten
Kızlar ben şeyden cok korkuyorum ya kızım doğduktan sonra tutarken falan tırnaklarım onu çizerse falan diye .Şimdiden kestim iyice doğum olur her an diye törpülüyorum devamlı.Minicik şey alınacak bir önlem yapılacak birşey yok di mi dikkatli olmaktan başka

sinir oluyorum ya çıldırıcam. daha oğlumun 40 ı bile çıkmadı zaten erken doğdu çok minik eşimin abisi karısıyla görmeye geliyolarmış az sonra ve ailece griplermiş. şimdi ben bunları içeri almasam yeri deilmi nasıl bir düşüncesizlik ya iyileş sonra gel dimi. kudurucam şimdi. ama benimde adım duyguysa onlara öyle bir kötü gelinlik yapıcamki daha 2 sene gelmezler. offffffffffffffffffffffffffffff bağırasım var.

Insanlar ne kadar bencil yaa allah yardımcın olsun dugutu ınşallah allah senide bebisinide hem nazarlardan hem hastalıklardan korusun.Sana da sabır versin

düşüncesiz insanlar alma canım içeri hakkındır

offfffffffffff..kızar ya..
ben mınık kuzuyu emzırırken hep genzıne kaçıyor..dık emzırıyorum yıne kaçırıyor..sonrada nfes almıyor..kızarıyor morarıyor..
ters cevırıyorum..sırtına vuruyorum..aklımı kaçırcam..çok korkuyorum...
sızdede oluyormu boyle..
emırde emzıırken olmuyordu....
bırde rezene cayını getırdı esım az once..
hemen yaptım..içirirken yıne tıkandı ..ödüm patladı...
dık bıberonu tutuyorum...bebekte dık duruyor..nerdeyse ayakta durur gıbı ıçırırken bıle oluyor...çok korkuyorum..hem emzırmeye hem bıberonla çayını ıçırmeye...
sız nasıl yapıyorsunuz...

Kizlar hastanedeyim az önce odama yerleştim önlüklerimi bile giydim ara ara sancılarım geliyo nst bağladılar bebeğimin kalp atışları biraz duzensiz doktorum gelip çatı muayenesi yapicak açılma varsa bekler destekleriz açılmayı dedi. Ama hiç açılma yoksa bu düzensizlik bizi normal doğumdan uzaklaştırır dedi. Hakkımızda hayırlısı artık dua edin bizim için...

canım benım...allah hayırlısını versın..inşallah saglıkla kucaklayacaksın bebegını..acok az kalmıs..saatler var...

duygucugum bu kadar dusuncesızlık olur yanııı...yuhh..

dilekcim çok mu süt gidiyo ağzına acaba gerçi biberondada olmuş
bendede oldu bikaç kez ama çok sık değil nefes almadan emince oldu benimkinde

bu arada kaka sorununu halledebildin mi bnimki 2 gün oldu yapmadı yine

bu arada kızlarr beni sıtma tutuyo üşüyorum sürekli kat kat giysem bile akşam bebişi dr a götürdük gazdan dolayı o arada üşüttüm sanırım aman sizler dikkat edin üşütmeyin ben gibi

duygu bencede kötü gelin olma zamanın gelmiş yenidoğan bebeğe hiç gidilir mi hasta hasta

canım kaka sorunu sımdılık ıyı gıdıyor
akşam 1çay kasıgı gunduz 1 cy kaşıgı zaytın yagı ıçırıyorum
ebe soylemıstı hastanede gazına ıyı gelır demıstı

bırde eczaneden glıserınlı fıttıl alınca eczac ıçır demıstı

verdım 2 gundur
yapıyor
ama ondn mı bılmıyorum
kızlar rezene demıstı ama ıçırırken bogulcak gıbı oldu yıne

sutun fazla olduguı zamanlarda oluyor gulşencım...
sende halıs zeytrınyagı ıçır

bi deneyeyim zeytinyağını bende
gerçi gaz için zinco damla veriyorum oda yağ gibi bişi ama olsun saf zeytinyağından bişey olmaz

bi deneyeyim zeytinyağını bende
gerçi gaz için zinco damla veriyorum oda yağ gibi bişi ama olsun saf zeytinyağından bişey olmaz

gulşencım gazı varmı sneın oglanın....

sen nasıl sın
üşüttün galıba
gecelerı bende cok terlıyorum...bebege kalkınca buz gıbı oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…