- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.261
Ayy ınşallah kolaylıkla doğumlarınızi yapmışsınizdir . Allah yardım etsin.
Ay kimse kalmadı doğuracak gülay neredesin cok korkuyorum
Eşim ınşallah salı günü gelebilir ondan sonra dogurabilirım rahat rahat :-D Kızım cok kaprisli yaa babası gelmeden çıkmak istemiyor
manolya 7 dkda bir oluyomuş sancılrın.. hala nasıl buraalrdasın.. öyle çok sancı olmuyo mu?? tam olarak neymiş dogum sancısı??
zapzupcum içimden bır ses topıgın dogum kapanısını senın yapacagını soyluyır:))
sinir oluyorum ya çıldırıcam. daha oğlumun 40 ı bile çıkmadı zaten erken doğdu çok minik eşimin abisi karısıyla görmeye geliyolarmış az sonra ve ailece griplermiş. şimdi ben bunları içeri almasam yeri deilmi nasıl bir düşüncesizlik ya iyileş sonra gel dimi. kudurucam şimdi. ama benimde adım duyguysa onlara öyle bir kötü gelinlik yapıcamki daha 2 sene gelmezler.offffffffffffffffffffffffffffff bağırasım var.
Kizlar hastanedeyim az önce odama yerleştim önlüklerimi bile giydim ara ara sancılarım geliyo nst bağladılar bebeğimin kalp atışları biraz duzensiz doktorum gelip çatı muayenesi yapicak açılma varsa bekler destekleriz açılmayı dedi. Ama hiç açılma yoksa bu düzensizlik bizi normal doğumdan uzaklaştırır dedi. Hakkımızda hayırlısı artık dua edin bizim için...
canım kaka sorunu sımdılık ıyı gıdıyordilekcim çok mu süt gidiyo ağzına acaba gerçi biberondada olmuş
bendede oldu bikaç kez ama çok sık değil nefes almadan emince oldu benimkinde
bu arada kaka sorununu halledebildin mi bnimki 2 gün oldu yapmadı yine
bu arada kızlarr beni sıtma tutuyo üşüyorum sürekli kat kat giysem bile akşam bebişi dr a götürdük gazdan dolayı o arada üşüttüm sanırım aman sizler dikkat edin üşütmeyin ben gibi
duygu bencede kötü gelin olma zamanın gelmiş yenidoğan bebeğe hiç gidilir mi hasta hasta
canım kaka sorunu sımdılık ıyı gıdıyor
akşam 1çay kasıgı gunduz 1 cy kaşıgı zaytın yagı ıçırıyorum
ebe soylemıstı hastanede gazına ıyı gelır demıstı
bırde eczaneden glıserınlı fıttıl alınca eczac ıçır demıstı
verdım 2 gundur
yapıyor
ama ondn mı bılmıyorum
kızlar rezene demıstı ama ıçırırken bogulcak gıbı oldu yıne
sutun fazla olduguı zamanlarda oluyor gulşencım...
sende halıs zeytrınyagı ıçır
bi deneyeyim zeytinyağını bende
gerçi gaz için zinco damla veriyorum oda yağ gibi bişi ama olsun saf zeytinyağından bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?