2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gulşencım gazı varmı sneın oglanın....

sen nasıl sın
üşüttün galıba
gecelerı bende cok terlıyorum...bebege kalkınca buz gıbı oluyorum...

canım olmaz mı nasıl sıkıyo kendimi yavrum çok gazı var 3 aydan sonra geçermiş niş. düzelir..
sende gaz durmu ne alemde??

üşüttüm canım yaa akşam kerem çok ağladı 3 4 saat hiç susmadı dr a götürdük kan idrar tahlili yaptılar gazı var dedi dr idrarı veremedik bi türlü poşete yaptı beze aktı şimdi yeni bi poşet aldık hastaneden yeniden denicez pipisine yapıştırmayı kan tahlili temizmiş bakalım idrarda ne çıkar

o arada üşüttüm eve geldik biraz rüzgar vardı arabadan evin kapısı 10 adım o arada nasıl becerdiysem içime soğuk girdi sıtma tutuyo beni şimdi ellerim hiç ısınmıyo inş. gribe çevirmez zaten yeni atlattım gribi

selam kızlar doguma gidenler var sanırım allah bir avazda kurtarsın inşallah...

kızlar bizde gaz sorunu ara ara oluyor ama genelde benim yediklerimden etki ediyor sanırım.. bir gece cocuk 2 saat agladı resmen ... o akşam ben nerdeyse 1 kilo armut yemiştim meger armut en cok gaz yapan meyvelerdenmiş.. sonra kısır ve mercimek yediğimde yasadık gaz sorunu.. şimdi ne yiyeyim sasırdım ... herseyi yemeden bakıyorum önce gaz yaparmı diye:) ben akşamları yatmadan yaklaşık 15cc rezene veriyorum kuşum rahatlıyo.. aman sizde yediklerinize dikkat edin...

kızlar gaz ıcın nurse harvey bıtkısel surup bız metsıl ve gazero kulladık ıse yaramadı sımdı mutluyuz uyuyırz kaka ıcınde bır cay kasııgı zeytın yagı ve rezene cayı ole duzene soktuk hıc yapamassa 3 4 gun gecerse kulak pamuguna zeytın yagı surup poposunu uyar dedı dr ama gerek kalmadı

kızlar bişey soracaktım:) benim kız 27 aralıkta doğdu nufusuna 01.01.2011 yazdırmış eşim 3 gün için bir yıl büüyük yazılmasın diye.. iyimi oldu kötümü? siz ne yaptınız?

ben de çarşamba sabah 9 da spinal sezeryanla kızma kavuşacağım inşallah. Heyecan gittikçe artıyor. Mesajlarınızı okudukça doğum sonrası da tedirgin ediyo gerçi. Hastalıklar, gaz, emzirme sorunlar. Ama yine de çok güzeldir heralde. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Ayy manolya allah bir avazda kurtarsın ınşallah .Özge de doğum yapmıştır herhalde şimdiye. Bugün slikon gogus ucu, yatak koruyucu da aldım .Kızımın herseyi hazır artik . Babasının gelmesini bekliyor galiba.Kızlar karnım iki üç gundur yavaş yavaş iniyordu aşağı bugün iyice göğsümün arasındaki bağ indi.Doğuma az kaldı bayağ galiba :-D Gülay senin karninda indi mi

Dogum yapan anneler
Benim onceki dogumda bir arkadasim beegin gazinicin yarim cay bardagi suya 1cay kasigi kimyon koy ic demisti.hergun yapiyordum.cok az gaz sancisi cektik cok sukur

misafirler geldi ama çocuğun yüzünü bile göstermedim nerdeyse 1 kere gördüler odadan çıkarmadım ohhhhhhhhh onlar gittikten sonra bütün evi sildim havalandırdım. ama yinede hasta olur bebeğim diye korkuyorum.hapşurmaları öksürmeleri bitmedi ya düşüncesizler.

Ohh canım cok iyi yapmışsın ınşallah yavrun hasta olmaz.Ne kadar düşüncesiz insanlar var ya .Bende acaba antibakteriyel alsamda gelene kolonya gibi onu mu tutsam cok mu abartmış olurum acaba

Kizlar saat 18:00 da epidural sezeryanla 3480 gr 49 cm minik bi kuzucugumuz oldu. Cok sukur iyiyiz darısı bekleyen diğer arkadaslarımın basına inşallah ...

masallah ya cok duygulandim okurken, acaba bende o gunleri gorucemmi ya dogurupta sagliklica kucagima alabilecekmiyim acaba cok heyecanlaniyorum. daha yeni benim bebisim insallahhhh hayirlisiyla tamamina erer sihhatli saglikli kavusurum bebisime
sizlerinde bebislerine hayirli saglikli uzun omurler nasip etsin Allah im insallahhhh

cnm benm görenler inmiş diyor.. bide midem cok kötüydü bu sıralr ii gibi.. sanırım indi.. ama bugn çok daraldım ben yaa.. nerdeyse doktoru arayıo beni sezeryana alın dicektim.. hem aglayasım, hem kavga edesim vardı.. saolsun eşim gezdirdi biraz rahatadım..

Kizlar saat 18:00 da epidural sezeryanla 3480 gr 49 cm minik bi kuzucugumuz oldu. Cok sukur iyiyiz darısı bekleyen diğer arkadaslarımın basına inşallah ...
gözün aydın cnm.. bahk bitti bile :))

inş görürsün.. ama hibişiyi stres yapma kendine ve hamileliginin tadını cıkar..

Ay allah anali babalı büyütsün gözün aydın manolyacim.Hastalıklardan nazarlardan sarılıktan gaz sıkıntısından bütün kötülüklerden korusun rabbim
Ay gülay gözümüzün önünde gitti doğurdu geldi kız biz halaa boyle bekliyoruz

sorma cnm sormaa . hayırlısıyla zamanlaını bekliyolardır inşş..

merhaba kızlar :) sizi takip ediyorum ama minik canavarımdan fırsat kalmıyordu yazmak için 20 aylık bir oğlum var:) zaten çalışıyordum da bir de hamilelik zor oluyordu... ben de doğum yaptım hem de 25 gün önce geldi kızım 1.1.11 'de:)
gaz sorunu oluyor bizde de ama hiçbir şey kullanmıyorum,oğlumda zinco kullanmıştım.doğal bir şekilde atlatalım istiyorum...
süt sağma pompalarından bahsetmişsiniz. oğlumda 3.5 aylık işe başlamak zorunda olduğum için edinmiştim bir tane medela'nın elektriklisi çok memnun kaldım... sağmadan önce mutlaka bebeğinize bir iki kez çektirin çünkü hiçbir pompa bebek kadar kuvvetli çekemiyor... sağdığınız sütü kaşıkla verin mümkünse biberona alışınca memeyi reddedebiliyorlar. tecrübeyle sabittir:)
bebeklerini bekleyen anneler sağlıkla alırsınız inşallah meleklerinizi kucağınıza:)

canım gecmıs olsun..ınşallah grıbe cevırmezz...
bızım oglanda 4-5 gecedır uyumuyor saat 4 den sonra çok aglıyor..ıkınıyor falan ama ne gaz cıkarıyor ne kaka yapabılıyor......
senın bebegın tahlıllerı neden gerektı...aglıyor dıyemı yaptı doktor..
ben bugun gaz ılacı almayı dusunuyorum..

sıbel.yazını gordumm...
bend 1 haftadır armut yıyorum gunde 1 tene...emzıren nnelerın yemesı gereken meyveler arasında armut ve kıvı vardı..ıkısını yemeye basladım bebebgım hep aglıyor..ondanmı bızım gaz ve kaka sorunumuz acaba..bende yemeyeyım o zaman....
bu gecede uyumadıkk....:26:

hayırlı olsunnn...

manolyacgım..bebgın hayırlı olsun...uğurlu olsunnnnn...

ozge de dogurmustur demiii....ondan haber varmı

loliss,yağmur,manolya,bengi gözünüz aydın canlar Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarınızı.
doğuma giden arkadaşlar sizinde Allah yardımcınız olsun.sağlıkla alırsınız inşallah yavrularınızı kucağınıza.

Son düzenleme:
manolya canım gözunaydın Allah analı babalı büyütsün zapzup nasılsın bugun?bız dun gece kızımıncan sıkıntısından dolatı geceyı kucaktagecırdık saat 1bucukta uyudu hala uyuyor.yatmaktan canısıkılıyor galıba durupdurupaglıyo arada kuzum :))

kızlar ben gaz için nurse harveys şurup kullanıyorum baya memnunum.emzirdikten sonra 1 çay kaşığı veriyorum sonrada sert bir yastığın üstüne yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlıyorum oluyor bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…