2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bende armut yedim bilsem yemezdim ondan mı ıkınıp durdu yavrum yaadaha yemeyeyim barii
ee süt yapıyo yiyin diyolar ama ya ne yiyeceğimi şaşırdım valla bu gaz yüzünden

mrb arkadaşlar doğumdan sonra giremedim
11.01.2011 de bende doğum yaptım
sezeryan 3500 gr doğdu oğlum
grip geçirdik sarılık geçirdik
çok şükür buğün biraz daha iyiyiz.
yeni yalnız kaldık teyzesi vardı yanımızda.
umarım herkes iyidir.
geçmişi okuyamadım hiç bir bakayım.

canım bugün geldin aklıma acaba naptı diye demek doğurdun genel sezeryan mı oldu ?
gözün aydın allah uzun sağlıklı bi ömür versin evladına

bebeğinede geçmiş olsunn benimkide sarılık olmuştu 3 günlükken hemde 1 gece yattı hastanede çıktı sonra neyseki iyi şimdi çok şükür.allah çabucak şifa versin seninkinede

saol canım
spinal sezeryan oldum canım.
bnimkide 2 gün yattı.
gaz benim oğlumda var tane kimyon içiyorum.
biraz olsun rahatlatıyotr bebegimi.
bende şöyle bir sorun yaşıyprum.
emecegi xaman hemen emmiyor.yani sıkmıyor
süt gelmiyor ozaman süt gelmeyincede başlıyor aglamaya
uzun bir süre aglayıp sonra sıkıp emiyor
bilmiyorum anlata bildimmi.
nasıl bir çözüm bulabilirim acaba.

Ben doguramiycam galiba ya ne sancı var ne birşey ınşallah eşim izin alabilirse gelecek bu hafta dua edinde bir an evvel gelsin.
Kızım babasını bekliyor galiba.
Bende artik sizin gibi kızımın gazından uykusundan bahsetmek istiyorum yaa ;-(

slm kızlarr,
biçoğunuz bebişini kucağınıza almışsınız hayırlı olsunn,
ya bizim gazımız çıkıo kakamısı yapıyoruz emiyoruzda ama emmeyi bırakınca hemen başlıyoruz ıkınmaya ağlamaya susturamıyorum...
özellikle geceleri uykusuz geçio
gçen hafta doktora gittik sarılık varmı die şükür çıkmadı bugünde kontrole getirin demişti bakalım brasdan gidices, bu ağlamayıda sorucam inş bişey çıkmas...
bazen bakıyorum çok iyi bakınıyorus filan ama durup sururken bi başlıyoruz ağlamaya n yapsam susmuyo.. anca emerken susuyo... gece 4 saat aralıksız emdik bırakınca başlıyo ıkınıp ağlamaya...
sizde de durumlar böylemi, sizin nasıl geçio??

canım allah yardımcın olsun bebişin kolik sanırım bizimde gece uykularımız düzensiz ama seninki gibi değil çok şükür sadece gazı olduğunda ıkınıp ağlıyor diğer zamanlar normal böyle çocuklar sadece memede uyuyor birde elektirik süpürgesi ve fön makinasının sesini duyunca rahatlıyorlarmış çünkü ana karnında duydukları sese benzetiyorlarmış:26:

merhaba arkadaşlar benimde 23 günlük bi bebeğim var
hangi yiyeceklerin gaz yaptığından bahsetmişsiniz sakın elma armut kivi patlıcan bulgur yemeyin ilk kızımdan biliyorum bunlar aşırı gaz yapıyor.kayısı hoşafı yerine vişne kaynatıp için.bu arada pırasa ıspanakgibi yeşil sebzelerde gaz yapıyor.neyse bebiş ağlıyor hepinize sağlıklı gazsız günler diliyorum

slm güzel anneler.. mşllh herkes bebişinin sorunlarıyla mücadele ediyor.. biz dah dogmasını bekliyoruz paşamızın :) bakalım keyfi ne zaman gelecek

bende bugun aldım nurse harveys
sırvan dan aldım o gaz ılacının ısmını...
ama masaj yapmadım oyle ters cevırıp....
bacaklarına yaptım masaj..yınede yapmadı bırsey...kızarıp duruyorrr.

yaa bende armut yedim bilsem yemezdim ondan mı ıkınıp durdu yavrum yaadaha yemeyeyim barii
ee süt yapıyo yiyin diyolar ama ya ne yiyeceğimi şaşırdım valla bu gaz yüzünden
canım yemee armutt

kı açtır canımmm...bol bol emzır canımmm..
çok az kalmıs canımm...
saılı gunnnn...çabuk gecer...

bızdede ıkınma ve aglama var...ama kaka da yapamıyor....

kıvı ve armut yıyorum gunlerdır...
ıspanakta yedımm bırkaç gun oncee...anladım zattennn :26:

slm güzel anneler.. mşllh herkes bebişinin sorunlarıyla mücadele ediyor.. biz dah dogmasını bekliyoruz paşamızın :) bakalım keyfi ne zaman gelecek
hayırlısıyla gelırler ınşallah...

bızdede ıkınma ve aglama var...ama kaka da yapamıyor....

kıvı ve armut yıyorum gunlerdır...
ıspanakta yedımm bırkaç gun oncee...anladım zattennn :26:

hayırlısıyla gelırler ınşallah...
canım sen yediklerine dikkat et sen nasılsan bebişte aynısı oluyor ben muz falan yedimmi kabız oluyorum dikkat ettim bebişimde kabız oluyor yediklerimiz haliyle sütle onlara geçiyor bol bol su iç kuru kayısı ye sende rahat edersin bebişte birde rezene içir bebişine kendinde iç onunda çok faydası oldu bize:93:

merhaba kızlar bende 18.01.2011 de sezeryanla kavuştum kızıma suyum geldi ama sancım yoktu o yüzden sezaryanla oldu dünyanın en güzel şeyi anne olmak allah isteyen herkese nasip etsin

merhaba kızlar bende 18.01.2011 de sezeryanla kavuştum kızıma suyum geldi ama sancım yoktu o yüzden sezaryanla oldu dünyanın en güzel şeyi anne olmak allah isteyen herkese nasip etsin

doğum yapan herkesin gözü aydın.Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi..Oğlum doğdu doğalı buraya pek giremez oldum,zaten uyku sorunumuz var,bugün uyudu da birazcık oturayım netin başına dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…