- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.301
canım gecmıs olsun..ınşallah grıbe cevırmezz...
bızım oglanda 4-5 gecedır uyumuyor saat 4 den sonra çok aglıyor..ıkınıyor falan ama ne gaz cıkarıyor ne kaka yapabılıyor......
senın bebegın tahlıllerı neden gerektı...aglıyor dıyemı yaptı doktor..
ben bugun gaz ılacı almayı dusunuyorum..
evet canım çok ağladığı bide kaka yapmadığı için yaptı tahlil ama temiz çıktı neyseki
gaz ilacı olarakta zinco damla yazmıştı dr ondan kullanıyorum biraz daha hafifledi sanki birde 2 gündür yarım su bardağı ılık suya 1 çay kaşığı kimyon atıp içiyorum sabahları bakalım faydası olacak mı ama içmek çok zor bu sabah zorla yuttum işe yararsa devam edecem artık zorda olsa
sıbel.yazını gordumm...
bend 1 haftadır armut yıyorum gunde 1 tene...emzıren nnelerın yemesı gereken meyveler arasında armut ve kıvı vardı..ıkısını yemeye basladım bebebgım hep aglıyor..ondanmı bızım gaz ve kaka sorunumuz acaba..bende yemeyeyım o zaman....
bu gecede uyumadıkk....:26:
Kizlar saat 18:00 da epidural sezeryanla 3480 gr 49 cm minik bi kuzucugumuz oldu. Cok sukur iyiyiz darısı bekleyen diğer arkadaslarımın basına inşallah ...
mrb arkadaşlar doğumdan sonra giremedim
11.01.2011 de bende doğum yaptım
sezeryan 3500 gr doğdu oğlum
grip geçirdik sarılık geçirdik
çok şükür buğün biraz daha iyiyiz.
yeni yalnız kaldık teyzesi vardı yanımızda.
umarım herkes iyidir.
geçmişi okuyamadım hiç bir bakayım.
canım bugün geldin aklıma acaba naptı diye demek doğurdun genel sezeryan mı oldu ?
gözün aydın allah uzun sağlıklı bi ömür versin evladına
bebeğinede geçmiş olsunn benimkide sarılık olmuştu 3 günlükken hemde 1 gece yattı hastanede çıktı sonra neyseki iyi şimdi çok şükür.allah çabucak şifa versin seninkinede
Ben doguramiycam galiba ya ne sancı var ne birşey ınşallah eşim izin alabilirse gelecek bu hafta dua edinde bir an evvel gelsin.manolya canım gözunaydın Allah analı babalı büyütsün zapzup nasılsın bugun?bız dun gece kızımıncan sıkıntısından dolatı geceyı kucaktagecırdık saat 1bucukta uyudu hala uyuyor.yatmaktan canısıkılıyor galıba durupdurupaglıyo arada kuzum :))
Kizlar saat 18:00 da epidural sezeryanla 3480 gr 49 cm minik bi kuzucugumuz oldu. Cok sukur iyiyiz darısı bekleyen diğer arkadaslarımın basına inşallah ...
canım allah yardımcın olsun bebişin kolik sanırım bizimde gece uykularımız düzensiz ama seninki gibi değil çok şükür sadece gazı olduğunda ıkınıp ağlıyor diğer zamanlar normalslm kızlarr,
biçoğunuz bebişini kucağınıza almışsınız hayırlı olsunn,
ya bizim gazımız çıkıo kakamısı yapıyoruz emiyoruzda ama emmeyi bırakınca hemen başlıyoruz ıkınmaya ağlamaya susturamıyorum...
özellikle geceleri uykusuz geçio
gçen hafta doktora gittik sarılık varmı die şükür çıkmadı bugünde kontrole getirin demişti bakalım brasdan gidices, bu ağlamayıda sorucam inş bişey çıkmas...
bazen bakıyorum çok iyi bakınıyorus filan ama durup sururken bi başlıyoruz ağlamaya n yapsam susmuyo.. anca emerken susuyo... gece 4 saat aralıksız emdik bırakınca başlıyo ıkınıp ağlamaya...
sizde de durumlar böylemi, sizin nasıl geçio??
bende bugun aldım nurse harveyskızlar ben gaz için nurse harveys şurup kullanıyorum baya memnunum.emzirdikten sonra 1 çay kaşığı veriyorum sonrada sert bir yastığın üstüne yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlıyorum oluyor bitiyor
canım yemee armuttyaa bende armut yedim bilsem yemezdim ondan mı ıkınıp durdu yavrum yaadaha yemeyeyim barii
ee süt yapıyo yiyin diyolar ama ya ne yiyeceğimi şaşırdım valla bu gaz yüzünden
kı açtır canımmm...bol bol emzır canımmm..slm kızlarr,
biçoğunuz bebişini kucağınıza almışsınız hayırlı olsunn,
ya bizim gazımız çıkıo kakamısı yapıyoruz emiyoruzda ama emmeyi bırakınca hemen başlıyoruz ıkınmaya ağlamaya susturamıyorum...
özellikle geceleri uykusuz geçio
gçen hafta doktora gittik sarılık varmı die şükür çıkmadı bugünde kontrole getirin demişti bakalım brasdan gidices, bu ağlamayıda sorucam inş bişey çıkmas...
bazen bakıyorum çok iyi bakınıyorus filan ama durup sururken bi başlıyoruz ağlamaya n yapsam susmuyo.. anca emerken susuyo... gece 4 saat aralıksız emdik bırakınca başlıyo ıkınıp ağlamaya...
sizde de durumlar böylemi, sizin nasıl geçio??
çok az kalmıs canımm...Ben doguramiycam galiba ya ne sancı var ne birşey ınşallah eşim izin alabilirse gelecek bu hafta dua edinde bir an evvel gelsin.
Kızım babasını bekliyor galiba.
Bende artik sizin gibi kızımın gazından uykusundan bahsetmek istiyorum yaa ;-(
bızdede ıkınma ve aglama var...ama kaka da yapamıyor....canım allah yardımcın olsun bebişin kolik sanırım bizimde gece uykularımız düzensiz ama seninki gibi değil çok şükür sadece gazı olduğunda ıkınıp ağlıyor diğer zamanlar normalböyle çocuklar sadece memede uyuyor birde elektirik süpürgesi ve fön makinasının sesini duyunca rahatlıyorlarmış çünkü ana karnında duydukları sese benzetiyorlarmış:26:
kıvı ve armut yıyorum gunlerdır...merhaba arkadaşlar benimde 23 günlük bi bebeğim var
hangi yiyeceklerin gaz yaptığından bahsetmişsiniz sakın elma armut kivi patlıcan bulgur yemeyin ilk kızımdan biliyorum bunlar aşırı gaz yapıyor.kayısı hoşafı yerine vişne kaynatıp için.bu arada pırasa ıspanakgibi yeşil sebzelerde gaz yapıyor.neyse bebiş ağlıyor hepinize sağlıklı gazsız günler diliyorum
hayırlısıyla gelırler ınşallah...slm güzel anneler.. mşllh herkes bebişinin sorunlarıyla mücadele ediyor.. biz dah dogmasını bekliyoruz paşamızın :) bakalım keyfi ne zaman gelecek
canım sen yediklerine dikkat et sen nasılsan bebişte aynısı oluyor ben muz falan yedimmi kabız oluyorum dikkat ettim bebişimde kabız oluyor yediklerimiz haliyle sütle onlara geçiyor bol bol su iç kuru kayısı ye sende rahat edersin bebişte birde rezene içir bebişine kendinde iç onunda çok faydası oldu bize:93:bızdede ıkınma ve aglama var...ama kaka da yapamıyor....
kıvı ve armut yıyorum gunlerdır...
ıspanakta yedımm bırkaç gun oncee...anladım zattennn :26:
hayırlısıyla gelırler ınşallah...
merhaba kızlar bende 18.01.2011 de sezeryanla kavuştum kızıma suyum geldi ama sancım yoktu o yüzden sezaryanla oldu dünyanın en güzel şeyi anne olmak allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?