- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.321
kızlarr zapzupp bikaç saattir yohk..son durumu nasıl acaba??
ben kimm doğurmak kim canım :-D Bugün eşim süpriz yapıp geliverdi onunla birlikteyim devamlı hic sancım yok ama
Ayy sorma canım yaa ınşallah kızım da hayırlısıyla gelir ben çıkıyorum ara sıra uğrarim gene birşey olursa haber veririm hemen
bol bol pirinç pilavı ye ve su iç benim gibiay kızlarr delircem yaa
biz ne yiyip içecez allah aşkına
dün ıspanak yedim bugün pırasa şimdi okudum gaz yapıyo yemeyin yazmış bi arkadaş
armut elma kivi bulgur kuru bakliyat mercimek hepsi gaz yapıyo
ee yemesek süt olmuyo şaştım kaldım yaa
kimsecikler varmı???? ben ilk defa sütümü sağdım 1 göğüsten 50cc süt geldi.. yeterlimi acaba?
Biz de bu sabah 8.30 da 3.bebisimizi 3340 gr olarak kollarimiza aldik.dogumum sezaryan oldu onçekilerden dolayi.cok cirkin bi kizimiz oldu))darisi hasretle bekleyenerin basina. Gunduz 2 ye kadar agrim vardi.sonra gecti cok sukur.az once gazimi da cikardim )) zaten gelip gidip bunu soruyolar bebegimiz de kakasini yapti ve emiyor cok sukur.herkese slmlar
Biz de bu sabah 8.30 da 3.bebisimizi 3340 gr olarak kollarimiza aldik.dogumum sezaryan oldu onçekilerden dolayi.cok cirkin bi kizimiz oldu))darisi hasretle bekleyenerin basina. Gunduz 2 ye kadar agrim vardi.sonra gecti cok sukur.az once gazimi da cikardim )) zaten gelip gidip bunu soruyolar bebegimiz de kakasini yapti ve emiyor cok sukur.herkese slmlar
cnm bebeğin emmiyomu neden sağdın?
cnm çok şükür ikinizde iyisiniz gözünüz aydınn :81:
gözün aydın canım:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?