- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.341
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmerhaba kızlar bende 18.01.2011 de sezeryanla kavuştum kızıma suyum geldi ama sancım yoktu o yüzden sezaryanla oldu dünyanın en güzel şeyi anne olmak allah isteyen herkese nasip etsin
canım ben yedıklerıme dıkkat edıyorum artık...canım sen yediklerine dikkat et sen nasılsan bebişte aynısı oluyor ben muz falan yedimmi kabız oluyorum dikkat ettim bebişimde kabız oluyor yediklerimiz haliyle sütle onlara geçiyor bol bol su iç kuru kayısı ye sende rahat edersin bebişte birde rezene içir bebişine kendinde iç onunda çok faydası oldu bize:93:
kaka yapmadı yıne...
sabaha karsı saat 4 de ayaklandık yıne..ıkındı durdu..yıne kaka yokk..çok uzuluyorum halıne...
saat 6 da dayanamadım doktorun verdıgı glıserın fıtılden verdım...ama kaç saat oldu kaka yapamadı...ılk verdıgımde 2 saat ıçınde yapmıstı kakayı....zaten ıçındede yazıyor 2 saat sonra etkısı olur dıye..ama bu kez etkıs olmadı...
emzırırken bagısakları çok gurulduyorr..gümbür gümbür..kaka yaptı dıye sevınıyorum..bır bakıyorum yokkk..bez temız...sesler bagırsaklardan gelıyorrr...
hayorlısı...bugun nasılsınnnamin dilekcim...saglıkla gelsin de biz bekleyelim sorun deil..
kardesımın bebegıde oyleydı...gunde 1 kez mama ver demıs doktoru....doymuyo oğlum yasütümmü az anlamıyorum 15 dakikada bir acıkıyo 40 dk emiyo doymuyo. bol bol su içiyorumsüt yapan çaylardan içiyorum ama yetmiyomu anlamıyorum. mamayıda kaşıkla yediremiyorum her seferinde boğuluyo gibi oluyo biberonlada verirsem memeyi bırakır diye korkuyorum napıcam ben ya offfffffffff
oda gece yatıırırken verıyor ..
canım ben tavsıye uzerıne nursey harvey aldım....gaz cıkarmaktan cok kaka yapamamamız var bızım..ama nursey etkılı bayagı...rahatlıyor hıç olmassa..slm kızlar bugün ilk aşımız yapıldıı bebeğim çok ağladı yaa kıyamam yavrumaa bizimde gaz problemlerimiz başladı bunun için çare bulan var mı acabaa
oyyyy...hayırlı olsun..allah analı babalı buyutsun..Biz de bu sabah 8.30 da 3.bebisimizi 3340 gr olarak kollarimiza aldik.dogumum sezaryan oldu onçekilerden dolayi.cok cirkin bi kizimiz oldu))darisi hasretle bekleyenerin basina. Gunduz 2 ye kadar agrim vardi.sonra gecti cok sukur.az once gazimi da cikardim )) zaten gelip gidip bunu soruyolar bebegimiz de kakasini yapti ve emiyor cok sukur.herkese slmlar
zapzup cnm gözün aydın eşin gelmiş :81:
inş bebişde en kısa zamanda gelirrr :97:
çitos canım saol bilgiler için..dediğin gibi benim oğlan gazdan dolayı ağlıyo sanırımm
karnım acıktı hemen patates koydum ocağa haşlanıo
pilavıda patatesi de çok severim zaten :79:
bol bol onları yices anlaşılan
kızlar ben bide gaz yapar die süt de içmiyorum, aranızda içen varmı :26:
dugutu canım benim bebişde sürekli emmek istiyo, 1,5 aya kadar böyle olurmuş sonra düzene girermiş korkma mamada verme bence sütün yeter
süt bende ıçmıyorum..muhallebı pudıng yıyorum hergun..sutlaçta olur...
bende patates severım...