2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bende 18.01.2011 de sezeryanla kavuştum kızıma suyum geldi ama sancım yoktu o yüzden sezaryanla oldu dünyanın en güzel şeyi anne olmak allah isteyen herkese nasip etsin
hayırlı olsun canımmmmmmmmm gozunuz aydın..
canım ben yedıklerıme dıkkat edıyorum artık...
kaka yapmadı yıne...
sabaha karsı saat 4 de ayaklandık yıne..ıkındı durdu..yıne kaka yokk..çok uzuluyorum halıne...
saat 6 da dayanamadım doktorun verdıgı glıserın fıtılden verdım...ama kaç saat oldu kaka yapamadı...ılk verdıgımde 2 saat ıçınde yapmıstı kakayı....zaten ıçındede yazıyor 2 saat sonra etkısı olur dıye..ama bu kez etkıs olmadı...
emzırırken bagısakları çok gurulduyorr..gümbür gümbür..kaka yaptı dıye sevınıyorum..bır bakıyorum yokkk..bez temız...sesler bagırsaklardan gelıyorrr...

amin dilekcim...saglıkla gelsin de biz bekleyelim sorun deil..
hayorlısı...bugun nasılsınnn

kardesımın bebegıde oyleydı...gunde 1 kez mama ver demıs doktoru....
oda gece yatıırırken verıyor ..

slm kızlar bugün ilk aşımız yapıldıı bebeğim çok ağladı yaa kıyamam yavrumaa bizimde gaz problemlerimiz başladı bunun için çare bulan var mı acabaa
canım ben tavsıye uzerıne nursey harvey aldım....gaz cıkarmaktan cok kaka yapamamamız var bızım..ama nursey etkılı bayagı...rahatlıyor hıç olmassa..

oyyyy...hayırlı olsun..allah analı babalı buyutsun..

süt bende ıçmıyorum..muhallebı pudıng yıyorum hergun..sutlaçta olur...
bende patates severım...

Günaydın annisler
Dün akşam esim gitti,çok üzüldüm inşallah bi an önce iyileşip ben de kızımla birlikte giderim yanına.
SIBEL ben de sütümü sağmaya başladım dün,ağrıyo çünkü
bu arada benim kilolar hızla gidiyo.doğuma 60 girdim,eve çıktığımız gün 56ydim bugün 53olmuşum:) :) :)

canım ben bıberon kullanmaya korkuyorum...
rezene cayı ıcıreyım dedm..genzıne kçtı..emerkende çokdıkkatlı emzırıyorum..hep genzıne kaçıyor..ozellıkle gogusler çokdoluysa oluyor...rezene bıle ıçıremıyorum ben..

canim biberonla vermiyorum ben emdiği yetiyo şimdilik kızıma,sagdıgm da henüz yarim bardak kadar oldu:)göğüslerim rahatlıyo en azından.çok şükür bizim gaz sorunumuz yok şimdilik inşallah hiç olmaz
rezene sen iç bol bol.kuru kayısı ve incir yeyip üstüne su iç bol bol.inşallah faydalı olur da kurtulur bebişin...

Son düzenleme:

bende içmiyorum canım hiç sütlü tatlı bile yemiyorum sorun olmasın diye ama malesef bebeğim çok gazlı ne yaptıysam olmuyo ıkınıyo sıkılıyo kızarıyo ve huzursuz uyuyo

selam kızlar doğuran arkadaşların gözüaydın
ne güzel yaa bebişlerimizden konuşuyoruz biz pazar günü mevlütümüzü yaptık atlattık bu cumartesi de kırkımız çıkıcak istanbula gidicez kısmetse.
kızım tam bir aylıkken doktora gittik 4,5 kilo olmuş yani iki haftada 530 gr almış iğnelere ve hastalığa rağmen. doktor çok iyi buldu mamaya fln gerek görmedi
yalnız arada kızımında gaz sancısı oluyo şimdiye kadar 2 kere çok oldu yoksa normalde gazını çıkarıyo, kakasını da yapıyo problemimiz yok
mevlüt günü çok ayran içtim içim yandı kaynanam söyledi meğer ayran da çok gaz yaparmış sanırım dünkü gazımız ondandı gece de bugün de sakin neyseki
ben sabahları rezene, akşamları da iyi geceler çayı veriyorum çay kaşığıyla onlardan beridir gece de uyuyo sadece emmeye uyanıyo sabahları da keyfi çok yerinde oluyo uykusunu aldığı için denemenizitavsiye ederim

kızlar çok erken daha biliyorum ama bu normal doğumda dikişler ne zaman iyileşir. çok canım acıyo bi de hemoroid sorunumuz çıktı. oturamıyorum resmen. ya ayaktayım ya da uzanıyorum. dün gecede bebeğim çok huzursuzdu. tüm geceyi ayakta geçirdim bugün dikişler daha da sızlıyo. kaynanam da sürekli bebeğimi almak istiyo. daha 4 günlük bebek annesinden alınır mı ya.. 2. günümüzde sabah aldı odasına götürdü kapısını kapattı sen uyu dedi. ama içim gitti nasıl uyurum. ağladım yarım saat sonra dayanamıyorum ben ayrı dedim. ama anlatamıyorum bu sabah yine almak istedi bebeğim de emmek istiyo. vermedim yalancı memeyle susturacakmış bırak emsin işte beni daha birbirimizden ayrı kalmaya alışamadıkki. bir an önce evine gitse de rahatlasam. bu arada anne olmak gerçekten bambaşka bi duyguymuş. bakmaya doyamıyorum koklamaya doyamıyorum. iyiki Allahım nasip etmiş..

ALlah kavuştursun cnm.. sen normsl mi yapmıştın sezeryanmı loliscim??

verme cnm bence bebişini öle sık sık.. senin kokuna alışsın babannesininkine degil bence.. Ağlayarakta olsa bakaraım ben bebegime de bence.. Ya tamam seviyolar anlıyorum da annesinden alıp başka odaya götürecek kadar sevmesin benimkiler ben iatemiyom.. Sanırım ben kıskanc bi anne olcam

Dilekcim şuan hala aynı bende durum son günlerini bekliyoz 40 ı doldurmak için.. Ama agrım, açılmam olmadıgı için sezeryan olmaktan korkuyorum.. bu kdar bekledim normal olsun diye..inşallah hayırlısıyla normal olur.. dua edin bana..

kızlar medela elektrikli pompa dediğiniz bumu? yoksa daha üst modelleri mi? fiyatı diğer elektriklilere göre daha uygun bide yorumlara baktım sesli çalışması hariç herkes çok memnun bende almayı düşünüyorum çalışmayacağım gerçi pek ihtiyacım yok ama kızımı bırakmak zorunda kaldığım zamanlar oluyo bari anneme sağar bırakırım dedim

Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası Yorumları

artık vermiyorum odamıza kapandık kızımla. sinir etti beni çok. içerde yalnız yalnız oturuyo ama banane ya. ağrı açılma olayına gelince benim kaç haftadır ağrım vardı yazıyodum hep burda da ama perşembe gece birden güçlü bi ağrı hissettim. diğerlerinden daha güçlü sonra suyum sızmaya başladı. hastaneye acilden girerken de suyum patladı fışkırdı resmen. gittiğimde 7 cm açılma varmış. yani birden bire oluyo hepsi. inşallah sende istediğin gibi doğum yaparsın.

canım dikişler benide çok zorlamıştı 12 günden sonra hafiflemeye başlıyo acıları günden güne daha iyi hissediyosun 15 günde rahatlıyosun 20 gündede bişi kalmıyo nerdeyse acı oluyo tabi ama öyle hafif en azından daha rahat oturup emziriyosun ben iş bile yaptım 15 günden sonra..

gülaycım bendede ne ağrı ne açılma ne bişi hiçbiri yoktu 39+5 de geldi bebeğim
ilk sancım gece 2 de başladı hemen gitmedim hastaneye sabahı bekledim gittiğimde 6 cm açılmam vardı sonra gündüz 1 : 15 de doğurdum düşün hastaneye gittiğimde kanamamda suyumda gelmemişti
yani olabiliyo benim gibi endişelenme bence bende son ana kadar sezeryan olacam diyodum ama gece ufak ufak başlayınca sancılar normal oldu..bide dr benim açılmama bakınca sen 2 saate doğurursun demişti ama sorunlar oldu doğmadı bebeğim hemen o yüzden hiç korkma inş. hemencecik ve kolay bi doğum olur seninki..

12 günmü:) ben çok acele ettim galiba. 4. günüm daha benim:) ama oturamıyorum işte yatarak emziriyorum ya da ayakta

12 günmü:) ben çok acele ettim galiba. 4. günüm daha benim:) ama oturamıyorum işte yatarak emziriyorum ya da ayakta

ahh canıımm daha 4 gün olmuş çok taze yaran ama geçecek hiç düzelmicekmiş gibi geliyodu bana ama çok şükür düzeliyo zaten dikişler düşmeye başlıyo görüyosun ondan sonrası daha rahat olacak emin ol..kaç dikişin var bu arada..

boşver otursun..sen sıkma canını.. sütün kesilir bak.. kulak arkası et çogu şeyi.. işte benim öle bariz agrım olmadıgı için tırsıyorum aslında :)

hadi ya epey umutlandım bahk şimdi.. gece 2 deki sancın nasıl bişiydi cnm.. nası anladın dogum sancısı oldugunu?? sabahı bekleyecek kadar şiddetli degildi sanırım.. bende de kanama da su da yohk işte.. aynı sen gi.biyim yane...:97:

Kızlar ben sezeryan oldum ama sızın kadar dıkıs acım uzun surmedı normal daha zorlamıs sankı ılk 3gun kalkamadım sonra ıyıydı acıdı ama okadar degıl yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…