- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.481
akşamları benimkide yapıyo kaç gündür hep aynı saatlerde dediğin gibi bağırıp duruyor. kucağımda sakinleştirmeye çalışıyorum. herkes yanıma gelip ne oldu nesi var diye başlıyo sanki ben biliyomuşum gibi. geçen akşam resmen bebeğim bağırıyo ağlıyo ben ne yapacağımı bilemez haldeyim eşim ve kaynanam dibime kadar gelmiş. ben duvara doğru kaçıyorum kaçacak yerim de kalmadı. kaynanam okuyup üfürüp duruyo nefesi beni daha da bunaltıı ayy yeter dedim yaa. uf bunaldım kaynanamdan yaaa. ben yakında bir derdim var bölümüne transfer olcam :)
kızlar bebeğinizee kalça usg si çekildimi yada dr unuz ne zaman dedi
bizimki 1 aylık olunca gelin demişti
sizler ne durumdasınız??
kızlar bebeğinizee kalça usg si çekildimi yada dr unuz ne zaman dedi
bizimki 1 aylık olunca gelin demişti
sizler ne durumdasınız??
zap zup cum hiç korkma ben sezeryan olmadım ama 2 ameliyat geçti başımdan korkulacak bişi yok normal doğurdum ameliyatlarım daha hafif geçmişti doğumum çok daha zor oldu endişelenme hiç
yarın geliyomuş meleğin emin ol kucağına alınca bütün acılarını unutacaksın
allah yardımcın olsun şimdiden..
cok teşekkür ederim canım.Bugün evi temizleyip toz falan aldık eşimle son hazırlıkları yaptık yarın 9da gidicem muayeneden sonra doğuma karar verecekmis doktor
cok teşekkür ederim canım.Bugün evi temizleyip toz falan aldık eşimle son hazırlıkları yaptık yarın 9da gidicem muayeneden sonra doğuma karar verecekmis doktor
saol canımbizmkide 1 aylık olunca çektiricez demişti kalça filmini.
benim bebeklerime çekildi canım bendebebekken kalça çıkığı olduğu için hemen bebeklere çekildi ama şükür sorun yokmuş biz daha iki haftalık bile olmadı çekildiğinde
slm kızlar
malum bebekle uğraşmaktan pek uğrayamıyoruz
ben 3 hafta önce normal doğum yaptım 3 dikiş atıldı
dikiş yerlerim çok acıyor aynı durumda olan var mı
merhaba kızlar 25 ocakta sezeryanla kızım dünyaya geldi ancak meme emmiyorrrrrrrrrrrrrr çok uğraşıyorum uykusuz ser sefil kızımda aç memeye nasıl alıştırıcaz bilmiyorum şu aralar sıkıntılıyız
kızlar bu kalça filmi nerden çıktı yaa bize kimse öle bişi demedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?