2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba yazını göreyince yzayım dedim aynı durum benim yeğenimdede vardı akşam sattlarınden gece 12 ye kadar hiç sebep yokken etini koparıyolarmış gibi bapırarak ağlardı doktorlar kolik teşhisi koymuşlardı ona ve zamanla geçmesini beklemekten başka pek çözüm yolu önerememişlerdi.Seninkide öyle olabilir telaş yapma.Kolikli bebeklerin anne karnını anımsatacak şeylerle sakinleştirilebileceğini okumuştum bir yazıda... Su sesi ,doğa sesleri, fön makinasının sesi gibi sesleri denmeni atvsiye ederim.Ama dediğim gibi geçici bir dönem kolay gelsin.

kızlar bebeğinizee kalça usg si çekildimi yada dr unuz ne zaman dedi
bizimki 1 aylık olunca gelin demişti
sizler ne durumdasınız??

benim bebeklerime çekildi canım bendebebekken kalça çıkığı olduğu için hemen bebeklere çekildi ama şükür sorun yokmuş biz daha iki haftalık bile olmadı çekildiğinde

cok teşekkür ederim canım.Bugün evi temizleyip toz falan aldık eşimle son hazırlıkları yaptık yarın 9da gidicem muayeneden sonra doğuma karar verecekmis doktor

cok teşekkür ederim canım.Bugün evi temizleyip toz falan aldık eşimle son hazırlıkları yaptık yarın 9da gidicem muayeneden sonra doğuma karar verecekmis doktor

Çok heyecanlı,yarın bebeişin kucağında olacak..Darısı bizlerin başına canım...Hep iyi düşün iyi olsun..Doğum hikayeni okuruz artık..Doğumdan sonra hafif başın yüksek olacak ve bol bol su iç canım..Sıvı baş ağrısını engelliyor..Diyelim ki nadir görülen baş ağrısı oldu..Neskahve yada kolanın içine bir kaşık türk kahvesi karıştır iç,doktor tavsiyesidir...

merhaba, ben aralık 2010 annesiyim ama az daha ocak annesi oluyodum:) yazını görünce kendimi hatırladım. 41+0 da doktor yarın yatışını yapalım dedi. muayene sonucuna göre suni sancı veya sezaryene karar verecekti ama hiç umudu yoktu sanki normal doğumdan. sancılarımla doğuma gideceğimi hiç düşünmüyodum artık:) o gün sancılarım başladı. gece 1:30 da hastaneye gittik ve sabah 6:12 de doğum yaptım. kendi sancılarımla, 41+1 de, 30.12.2010 da...

son gece ben de toz alıyodum evde. bi de son gün kendimi yollara vurdum. son bikaç gün de sıcak su doldurup içine oturdum. artık hangisi fayda etti bilmiyorum:) senin için de hakkında hayırlısı ne ise o olsun. sağlıcakla kucağına al inş yavrunu...

Cok teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz icin . Allah sizleri de yavrularınızı da korusun yarın hastane de de haber vermeye devam edicem ınşallah

selam kızlarr bız ıkıncı asımızı olalı cok oldu 3subatta rota vırusasımız var 17 subatta karma 4asımız var kalça ultrasonu ve karın ultrasonumuzda cekıldı ekızım aceleci oldugundan hepsı önden gidiyo:))

merhaba kızlar 25 ocakta sezeryanla kızım dünyaya geldi ancak meme emmiyorrrrrrrrrrrrrr çok uğraşıyorum uykusuz ser sefil kızımda aç memeye nasıl alıştırıcaz bilmiyorum şu aralar sıkıntılıyız

slm kızlar
malum bebekle uğraşmaktan pek uğrayamıyoruz
ben 3 hafta önce normal doğum yaptım 3 dikiş atıldı
dikiş yerlerim çok acıyor aynı durumda olan var mı

slm kızlar
malum bebekle uğraşmaktan pek uğrayamıyoruz
ben 3 hafta önce normal doğum yaptım 3 dikiş atıldı
dikiş yerlerim çok acıyor aynı durumda olan var mı

evet bende normal doğum yaptım 6 dikişim vardı ama hafifledi acıları ilk zamanlar baya zorlanmıştım şimdi iyim şükür seninde 3 hafta olmuş hafiflemesi lazımdı biraz şimdiye kadar gerçi benim 4 hafta oluyo yarın

canım hayırlı olsun bebeğin
inş. emmeye başlar bian önce
benimde sütüm yetmiyo malesef o yüzden mama veriyorum arada bu arada memeyide veriyorum tabi
sütüm yetmediği için mecbur kaldım mamaya yoksa açlıktan harap oldu yavrum doğduğu ilk 3 gün

Selam kızar biz Bugun tam 1 haftalık olduk ama nasıl gecti bu hafta hiç anlamadım bebeğim sürekli memede durmak istiyo bıraktığı an yaygara kopuyo. Göğüslerin de yara oldu endeksi beynime kan fiskiriyo krem sürmeye bile fırsat yok emmekten ...Şutum geliyo aslında ama doymuyo heralde ne yapsam bilmiyorum ...

Canım ayva çekirdegini gül suyunda bir gece buzdolabında bekletince jel oluyormuş .Onu sürünce iyi geliyormuş yarasina.Bi de ben slikon göğüs ucu başlığı da aldım . Yara olursa azıcık dinlensin diye . Hurma tahin helva sütü arttıyor diye de şimdiden yemeye başladım .İnşallah sütümuz yeter de artar bile bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…